Mystryy;
Nice yıllara canım..
Evlilik yıldönümünüzde "artık 3 kişlik bir aile olduğunuzu bilmek" ne güsell di mii:))
Siz akşam nasıl bir program yaparsınız bilmem ama, bizim programımızda 18.30'da eşinin yanında olmak var:))
olsun takma kafana sakın. bir dahakine yine denersin demek zamanı değilmiş. bunların illa bir zamanı var bu iki iki dört. kendimizi parçalasak zamanı gelmeyince pozitifi görmek mümkün değil maalesef... sen kaç yaşındaydın umut? sebebi varmı gebe kalamayışının? tarnsferin yapıldı sanırım ilk mi bu arada? çok da sordum yaa..son sorum:) kaç yıldır uğraşıyorsun bbek için?
Umutcuğum;
Sağlık olsun canım.. Bende çok ümitliydim rahim filmi sonrasında gebe kalma konusunda.. Olsun napalım canım..
Kendini üzme herşeyde hayır vardır..
Yine deniyeceğiz yine deniyeceğiz.
Eşine doğumgünü hediyesi olacaktı amaSen başka bir hediye al , yüzünüzde gülücüklerle kutlayın doğumgününü.
sancux ................2 aşılama (negatif),1 tüp bebek (pozitif ,ayrı yumurta ikizi, 15+3 günlük hamile bugun itibariyle:)
utkum..................1 tüp bebek tedavisi(pozitif,tek yum. ikizi, 15+3 günlük hamile bugun itibariyle:)
ladybird................1 tüp bebek tedavisi(pozitif ancak kalp atışı yoktu,yeniden deneyecek haziranda)
denico..................ilk tüp bebek tedavisine başlayacak önümüzdeki aylarda
nilsu.................... ?tüp bebek tedavisi (pozitif, ?? günlük hamile)
mystryy................1 normal gebelik(6 aylık düşük,zor günler, ilk tüp bebek tedavisi pozitif sonuç, 19 nisanda kalp atışı dinleyecek inşaallah)
vanilya369..............transfer gerçekleşti, kan testi ....??..günü dilerim güzel haberler verecek
geshenk...............dogum kontrol hapında, maraton başladı
g(ece).....................dogum kontrol hapında,maraton başladı
ayşegül.................dogum kontrol hapında, maraton başladı
umut2011.................1.tüp bebek tedavisi (negatif Kocaeli Üni.Hs.),2. tedaviye ASM de devam edecek
arkadaslar atladıgım unuttuğum varsa özür dilerim kendini ekleyin en sonunda güzel bir liste yapalım, ne dersiniz?
ALLAH HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN...
canım umut bu ay uzaylı olmaya niyetliydi(kendiliğinden hamile kalanlara uzaylı gözüyle bakıyoruz da artık:)) geçen ay rahim filmi çektirmişti..
umut hayırlısı olsun inş. sende önümüzdeki ay başlarsın galiba tüp bebeğe?
Arkadaslar listeyi degerlendirin düzeltmeleri yapıp yayınlayalım,ok?
ellerine saglık canım bende ilk fırsatta yapacatım boyle bi liste ama araya surekli biseyler girdi yapamadım tesekkurler...temmuz sonunda insallah herkez :CüvCüv:
sancux ................2 aşılama (negatif),1 tüp bebek (pozitif ,ayrı yumurta ikizi, 15+3 günlük hamile bugun itibariyle:)
utkum..................1 tüp bebek tedavisi(pozitif,tek yum. ikizi, 15+3 günlük hamile bugun itibariyle:)
ladybird................1 tüp bebek tedavisi(pozitif ancak kalp atışı yoktu,yeniden deneyecek haziranda)
denico..................ilk tüp bebek tedavisine başlayacak önümüzdeki aylarda
nilsu.................... ?tüp bebek tedavisi (pozitif, ?? günlük hamile)
mystryy................1 normal gebelik(6 aylık düşük,zor günler, ilk tüp bebek tedavisi pozitif sonuç, 19 nisanda kalp atışı dinleyecek inşaallah)
vanilya369..............transfer gerçekleşti, kan testi ....??..günü dilerim güzel haberler verecek
geshenk...............dogum kontrol hapında, maraton başladı
g(ece).....................dogum kontrol hapında,maraton başladı
ayşegül.................dogum kontrol hapında, maraton başladı
umut2011.................1.tüp bebek tedavisi (negatif Kocaeli Üni.Hs.),2. tedaviye ASM de devam edecek
arkadaslar atladıgım unuttuğum varsa özür dilerim kendini ekleyin en sonunda güzel bir liste yapalım, ne dersiniz?
ALLAH HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN...
evet canım zamanı degildi demekki... istedigin kadar sorabilirsin canım onemli degil :) 30 yasındayım evleneli temmuzda 4 yıl olacak pco tedavisiyle basladım sonra esimin sperm sayısında problem oldugunu ogrendik ama asılama icin yeterliydi hareketlilik falan iyiydi asılama baslanacak derken tup bebege baslamıs bulduk kendimizi hic asılama yaptırmadım yani subat aayında 1.denememi kocaeli universitesinde yaptırdım ama kısmetse 2.denemeyi asm de yaptırmayı planlıyorum kısmetse haziran sonunda baslarım herhalde
İzmitte Eray hoca mı yaptı ilk tüp bebek işlemini? eşimin yeğeni orada öğrenci bu sene bitiyor tıp fak. 6. sınıf. uzmanlık için devam edecek sonrasında ondan biliyorum çok başarılı bir hoca diyor hep ama çok suratsız diye de ekliyor :))) sen memnun kalmışmıydın diyecem ama ASM de devam ettiğine göre cevap hayır herhalde. :)
Umut;
Sen sadece test yaptırdın di mi, regli hala olmadı mı canım?
evet eray hoca yaptı. basarılı oldugunu duyduk bizde benim gozlemledigim cok hamile kalan da var ama ilgi alaka sıfır hıc bi acıklama yapılmıyor cunku cok kalabalık hergun 20-30 kisi mutlaka var araya ameliyatları da girince saatlerce bekliyorsun butun bunlar belki cekilir cekilmeye de acıklama yapılmaması kafan duyguların karmakarısıkken bu surec insana negatif etki ediyor esinin yegeninin adı negihan mı?
sen ne zaman yaptırmıştın onlara intern deniyor. belki staj yaptığı tarihlerde denk gelmişsindir. adını özelden yazayım sana. malum herkes okuyabiliyor ya burayı.ilgisizlik gerçekten çok kötü. ne kadar yoğunda olsalar haklı da olsalar zaten hassas bu konuda insanlar bide bu şekilde bir tavrı kimse haketmiyor. o halde almasınlar o kadar insanı aynı günde değilmi?
kızlar birazonce test sonucumu aldım <0.100 yani negatif kısmet degilmis...
Arkadaslar listeyi degerlendirin düzeltmeleri yapıp yayınlayalım,ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?