Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

mystryyden önce eşiyle tanısacaksın şanslısın ayşegül:)
ben daha iyiyim bugun toparlandım muhtemelen bir dahaki dr. randevuma kadar bol bol enerji toplamalıyım:)))))))))))

evet canım zamanı degildi demekki... istedigin kadar sorabilirsin canım onemli degil :) 30 yasındayım evleneli temmuzda 4 yıl olacak pco tedavisiyle basladım sonra esimin sperm sayısında problem oldugunu ogrendik ama asılama icin yeterliydi hareketlilik falan iyiydi asılama baslanacak derken tup bebege baslamıs bulduk kendimizi hic asılama yaptırmadım yani subat aayında 1.denememi kocaeli universitesinde yaptırdım ama kısmetse 2.denemeyi asm de yaptırmayı planlıyorum kısmetse haziran sonunda baslarım herhalde

herseyin hayırlısı sadece esime guzel bi hediye olurdu onun icin uzuldum tabiki tekrar tekrar deneyecegiz ama ben galiba kendiliginden olmasını beklemeyecegim haziranda baslarım galiba sen nasılsın?

Arkadaslar listeyi degerlendirin düzeltmeleri yapıp yayınlayalım,ok?

evet canım buyuk ihtimal onumuzdeki ay baslarım hepiniz normalken uzaylı gibi olmaya icim el vermedi eee anca beraber kanca beraber
sen nasılsın utkumm? dinleniyorsun dimi?

ellerine saglık canım bende ilk fırsatta yapacatım boyle bi liste ama araya surekli biseyler girdi yapamadım tesekkurler...temmuz sonunda insallah herkez :CüvCüv:

Evet Umutcuğum temmuz ayı bizim topiğin ayı olacak:)))
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

ellereine sağlık çok güzel olmuş. şimdi daha iyi anladım kim ne durumda hangi aşamada. süpersin :)))))

İzmitte Eray hoca mı yaptı ilk tüp bebek işlemini? eşimin yeğeni orada öğrenci bu sene bitiyor tıp fak. 6. sınıf. uzmanlık için devam edecek sonrasında ondan biliyorum çok başarılı bir hoca diyor hep ama çok suratsız diye de ekliyor :))) sen memnun kalmışmıydın diyecem ama ASM de devam ettiğine göre cevap hayır herhalde. :)

evet eray hoca yaptı. basarılı oldugunu duyduk bizde benim gozlemledigim cok hamile kalan da var ama ilgi alaka sıfır hıc bi acıklama yapılmıyor cunku cok kalabalık hergun 20-30 kisi mutlaka var araya ameliyatları da girince saatlerce bekliyorsun butun bunlar belki cekilir cekilmeye de acıklama yapılmaması kafan duyguların karmakarısıkken bu surec insana negatif etki ediyor esinin yegeninin adı negihan mı?

sen ne zaman yaptırmıştın onlara intern deniyor. belki staj yaptığı tarihlerde denk gelmişsindir. adını özelden yazayım sana. malum herkes okuyabiliyor ya burayı.ilgisizlik gerçekten çok kötü. ne kadar yoğunda olsalar haklı da olsalar zaten hassas bu konuda insanlar bide bu şekilde bir tavrı kimse haketmiyor. o halde almasınlar o kadar insanı aynı günde değilmi?

kesinlikle katılıyorum ama talep cok onlar da haklı insanlarda...
ben subatta yaptırmıstım canım

umut uzaylı olma yolunda devam edecekmisin sen şimdi :=)) yoksa tüp taktıracakmısın ikinci kez??

utkumm canım heyecanla girdim kk ya senden haber almak için.belki duymak istediklerini söylemedi doktorun ama bebeklerin hala seninle onlar direniyorsa sende direniceksin sabrediceksin kanamanın ne kadar zor olduğunu inan malesef ben çok iyi biliyorum.kendi canınımı düşünsün insan bebeklerinin mi.unutma bu bebekler direniyor en önemli kilit nokta bu ayrıca hayatın bize neler hazırladığını bilmiyoruz ve ben çok karşıyım herşeye hazır olma fikrine yaşanmadan peşin peşin herşeye hazır olma sakın sen sadece sabırla iyi düşünmeye konsantre ol ve şunu bil eşin sen olmasan ne yapardı.ben hep bunu düşünmüştüm ya ben olmasaydım anlamı kalmazdıki hiç bir şeyin.hayat malesef her zaman kolay değil ama sen inşallah bu zorlukların ardından bebeğini kucağına aldığında tüm bunları unutucaksın.sakın neden ben deme çünkü ne senin ne eşinin hiç bir suçu yok Allah belkide sizi deniyor böyle düşün.buradan yanında olmaya çalışıyorum keşke fiziksel olarakta yanında olabilsem konuşabilsek karşılıklı.lütfen bazı güçlere inan bizlerinde duası ile inşallah yoluna girecek herşey.bu arada kan takviyesi yapılıyormu sana?

bu arada liste çok güzel olmuş tabii benim hüzünlü öyküm hariç ben düşük yapmadım malesef erken doğum yaptım yavrum 1 güncük yaşadı yoğun bakımda kısmet değilmiş melek oldu canım minik oğlum ama şimdi güzel şeyler olucak benim için sizin için hepimiz bundan sonra güzellikleri paylaşıcaz sevinçle heyecanla.özelliklede utkumm senin güzel günlerini paylaşıcaz.yukarıda söylemeyi atlamışım amniyo sentezden sakın korkma yapılsın için rahat eder tabii en yakın zamanda kanaman bitecek ondan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…