ayşegülcüm, iyi geceler...
ebru hanıma da güvenebilirsin. gelişmeleri takip edip, ilaç dozajını ayarlayacaktır. toplama ve transfer işlemine aydın bey dönmüş olur. içini ferah tut.. herşey güzel olacak..
bugün yarın gelir reglin.. çok da gecikmesin, biz onun önümüzdeki ay yaklaşık 1-2 sene gecikmesini isteyecğiz))
bizim listeden eksik kalanları düşünürken, papatyanın ismini yazmıştım bi kaç mesaj önce. acaba ne yaptı diye bakayım dedim, kendiliğinden hamile kalmış. aydın beyde 3 kere denemiş ve hepsinde de başarısız olmuştu. haberi görünce çok sevindim. demekki % 1-2'ler bile çok büyük oranlarmış :))))
mystryy canım akupunkturu sormuşsun kendimi daha rahat hissediyorum doktorum hormon noktalarının iyi olduğunu fakat stres noktalarının hala var olduğunu söyledi ben 5 seanstayım 7 seanstam sonra daha fazla rahatlama oluyormuş, asıl sonucu yumurta büyütme işleminde görücez benim ilk denememde 12 yumurtam olmuştu ve çoğu iyi kaliteydi bakalım akupuntur sayesinde neler olucak
Umut adet oldun mu? Umarim daha fazla gecikmez.
Sen ne zaman baslamayi dusunuyorsun tedaviye?
Aslinda biraz daha normal yolla olmasini bekleyebilirsin.
Yapisikliklar acildigi icin hamile kalma ihtimalin artmistir.
Bende yapisiklik falan cikmamasina ragmen 3 ay beklemistim ama malum olmadi.
Merhaba Kızlaarrr;
Flaşşş flaşşş flaşşş
Da daaaammmm biz bu akşam Mystryy bebeği ve eşiyle bir araya geldik:))Yıllardır birbirimizi tanıyormuscasına, hiç garipsemeden, sanki bir önceki gün ayrılmışız da biraraya gelmişiz gibi:))
Yüzünü görmediğin, günlerdir yazılarından tanıdığın, aynı duyguları paylaştığın birini bir anda karşında bulmak inanılmaz mutluluk verdi bana.
Akşam 18.00 gibi eşimin ofisine gittim, birlikte Mystryy'nin eşinin eczanesine ilaçlarımı almaya gidecektik. Ama tam çıkmak üzereydik işi çıktı ayrılamadı ofisten.. Bende tek başıma gittim..
Eşi karşıladı beni, sonra Mystrryy çıkmaz mı karşıma.. Eşini almaya gelmiş eczaneye ama benim geleceğimi bildiği için beklemiş:))
Nasıl güzel yüzlü, nasıl ışıl ışıl gözlü, nasıl naif bir İzmir güzeli görsenizz:))
Allah eşiyle mutluluklarını daim etsin birbirlerine çok yakışan bir çift..
Bebeği mi soruyorsunuz?
Ehh daha çok miniş ama anneciğinin babacığının yüzünde gördüm onu:))
Siz tüp teyzelerine ve tüp kardeşlerine selam söyledi:)))
desteğin için teşekkür ederim. inan bunlar bana moral oluyor. buradaki bir kaç doktora sordum birde kocaeli tıp fak. öğrenci yeğenimiz var bahsetmiştim umutla konuşurken onlarla da konuştum tabiki Aydın bey için üzerine bişi deyemeyiz dediler hepsi çok methetti. fakat buradaki önceden gittiğim doktorum şöyle dedi; "çok yoğun olması nedeniyle yarı burada yarı Amerikada olacağı için mesela onunla başlarsınız fakat takip kısmında yada transfer anında falan başakasına bırakmış olabilir sizi dedi kendisi muhakkak bir sistem kurmuştur ama devamlı takibinde olmazsınız sadece bu sıkıntı olur tahminim" dedi. bu konuda sizler ne dersiniz yani onunla başlayıp ekipteki diğer doktorlarla mı devam ediliyor?
Canım benim biliyorsun ben de bir doktorum ve 2 kez ankara'da tüp bebek yaptırdım ve buradaki(Türkiye'deki doktorların ne kadar cahil olduklarını dehşet içinde fark ettim.Aydın Hocanın yaptığı uygulamalardan haberleri bile yok. Buradaki doktorların hepsinin ben dahil olmak isteyip de olamadığı bir yerde Aydın Hoca. Ben bir göz doktoruyum ama nasıl doktor olunur hiç abartmıyorum muayenelerim sırasında ondan öğrendim. Bunu kendisine de söyledim. Fakat o kadar mütevazı ki o bunu kabul etmiyor. Kadın doğumcular ise tamamen emin olabilirsin kıskançlıklarından çatlıyorlar. Bir doktor olduğum için bunu çok iyi biliyorum .Şimdi o doktor tamamen senin kafanı karıştırmak istemiş. Aynı şeyleri bana Ankara'dakiler de söylemişti. Hatta 32.haftada Ankara!da gittiğim bir doktor(ki kendisi tıp fakültesinden hocam olur ) sırf ben doğum için Aydın Hoca'ya gitmeyeyim diye kıpırdamadan yatmamam gerektiğini bile söylemişti. Ben hiç korkmadan İstanbul'a geldim ve doğumumu Aydın Hoca ile yaptım. İnan bana Türkiye'yi bırak dünyada Aydın Hoca gibisini bulamazsın. İşler ilerleyince bunu sen de anlayacaksın. O hepimiz için bir mucize. İyi değerlendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?