Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ayşegülcüm, iyi geceler...
ebru hanıma da güvenebilirsin. gelişmeleri takip edip, ilaç dozajını ayarlayacaktır. toplama ve transfer işlemine aydın bey dönmüş olur. içini ferah tut.. herşey güzel olacak..
bugün yarın gelir reglin.. çok da gecikmesin, biz onun önümüzdeki ay yaklaşık 1-2 sene gecikmesini isteyecğiz ))

bizim listeden eksik kalanları düşünürken, papatyanın ismini yazmıştım bi kaç mesaj önce. acaba ne yaptı diye bakayım dedim, kendiliğinden hamile kalmış. aydın beyde 3 kere denemiş ve hepsinde de başarısız olmuştu. haberi görünce çok sevindim. demekki % 1-2'ler bile çok büyük oranlarmış :))))

Haklısın canım;
Ebru Hanım da, Nuri Beyi de henüz tanımıyorum, ama ekibin önemli üyeleri.. Aydın Bey onlara güvenmese böyle bir çalışma periyodunun içerisinde olmazdı..
Aydın Beyi çok sevdik.. Gönül her aşamada onun olmasını istiyor.. Olmazsa da napalım canı sağolsun:))))
Papatyayı tanımıyorum ama söylediğine göre yine inanılmaz bir şey gerçekleşmiş. 3 denemenin sonunda kendi kendine hamile kalmak çok enteresan. O kadar denemede yaşadıklarını düşünsene, her birine ne heyecanlar ve ne üzüntüler yaşamıştır.
Olacaksa oluyor işte:) Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Ben Esra Hanım diye birini tanıyorum. Pazartesi günü up-uzunn konuştuk kendisiyle.
Geç evlenmiş. Şu an 45 yaşında ve 5 yaşında bir oğlu var. Eşinde hiçbir sorun yokmuş ama Esra Hanımda ciddi problemler varmış, yumurta sorunu varmış. 4 kere tüp bebek denemesi yapmışlar, hepsi hüsran. Hatta yumurta donörü bulmak için Kıbrıs'a falan gitmiş. Eşi artık denemeyelim, çok eziyet çektin, istersen evlat da edinebiliriz demeye başlamış. Neyse 5. kez tüp bebek denemeye karar vermişler, son olacakmış ama 5. denemelerinde tutmuş işte, oğlu Batuhan pek şeker.
Düşünsene 5.deneme.. manen , bedenen ve madden kim bilir ne kadar yıpranmıştır kadıncağız..
Neler neler yaşıyorlar insanlar.. Biz sadece kendi derdimizi biliyoruz ve dünyanın sonu sanıyoruz.
Ben hep olumlu düşünüyorum canım, olumlu düşününce olumlu oluyor herşey..

Bu aradaa 22.00 haberlerini izlerken Hıdırellez ile ilgili haberleri gördüm.. Hemencek internette nasıl dilek dileneceğini öğrendim. 23.00'den bu yana dileklerimi yazdım ve çizdim.. Eşime de baskı yaptım hadi sende yaz diye.. Yaavv geç bunları aşkım diyerek mırın kırın etti ama çok hassas bir dönemden geçiyorum niye beni üzüyosun diye mızırdanınca dayanamadı ve neyse bişiiler yazdı.. Sonra evde mevcut bulunan kırmızı kuyumcu keselerinden birine koydum dilek kağıtlarını. Az evvel de sabahlığımı geçirdim üstüme, tin tin indim aşağıya.. bahçedeki gül ağacının dalına bir güzel bağladım.. Güvenlik görevlilerinden biri görse ne derdim bilmiyorum:))) Sadece güvenlik köpeklerinden Panter gördü (koskocaman bembeyaz, heybetli, koca kuyruklu deli bir genç adamdır kendileri).. Garibim bir sevindi ki ; genelde böyle uygunsuz saatlerde ona kemik vs götürür severim.. Susss işareti yaptım.. Durdu kuyruğunu salladı:) Naapıyo bu kadın der gibi baktı bana.. Sonra yine hayalet gibi tin tin çıktım eve.. Saatimin alarmını da 06.30a kurdum. Sabah alarm çalınca yine bir hayalet misali inip keseyi geri alacağım.. Sonra da 09.30 civarında eşimle birlikte Tuzla'ya ofise giderken denize atcam..
ılk defa geçen sene öğrenmiştim Hıdırellezi, dilek dilemeyi, neler yapılacağını. Amann deli misiniz demiştim komşu kızlara:)) O zaman Sahra-i Ceditteydik.. Ev falan çizmiştim, başka bir sürü şey.. Oluyomuş ya fırsatı kaçırmayayım diyerek bir sürü madde sıralamıştım.. Allahım ben ne yapıyorum bu kızlara uydum diyerek:))
Ama Mayıs sonunda evimizi bulduk ve aldık iyi mi:)) Temmuzda da taşındık..
(Gerçi ev bakıyorduk bir süredir ama hiçbişii netleşmemişti)
Ehhh haberlerde izleyince bir zıpladım yerimden fırsatı kaçırmayayım dedim..
ı hiii:))))
Neler diledim nelerr....

Ayy böyle dua dilek diyince aklıma şu geliyor:
Çocuğun biri anneannesini aramış, anneanne yarın çok önemli bir sınavım var, lütfen namaz kılarken sınavımın iyi geçmesi için dua edermisin demiş..
Anneanne: Tabiii yavrum, kendisi nerede diye sorarsa ne diyeyim..
diye cevap vermişşşş:))))kaydirigubbakcemile3
Hepinize iyi geceler

Yaniiiii diyeceğim şu ki: sizlerde varsınız dilek kağıtlarında..
Hızır ve ılyas geldiklerinde dileklere baktığında inşallah sizi tanır.. Çünkü sadece Utkumm ve Mystrryy'nin gerçek isimlerini biliyorum, sizlerin nicklerinizi yazmak zorunda kaldımkaydirigubbakcemile3 Tamam tamamm alem kızım biliyorum.. Yatiiiim artık

alemsin ayşegül yaa..
bende hep düşünüp hiç yapamayanlardanım bu hıdırellez dileklerini. aslında pek inancım olduğu da söylenemez bu konuya..
hala ayaktayım, acab bi kağıt kalem bulsammı senin gibi.. inip bahçeye bıraksammı gül ağacının dibine..
:)
çok seneler önce yapmıştım böyle bir şey ama sanırım olmamıştı o zaman, benimde zaten az olan inancım uçup gidivermişti.
dilerim senin tüm dileklerin kendin için de başkaları içinde güzel güzel gerçekleşir.

demek sahrayiceditte oturuyordun geçen sene, bak o zaman daha yakınmışız birbirimiz )
öpüyorum canım, iyi geceler, tatlı rüyalar..

iyi geceler kimseler kalmamış.
ayşegül ne şeker ne hoş bir hanımsın sen öyle.mysteryy sende ve diğer candan davranan tüm arkadaşlarda inşallah birgün bizde canlı naklen bir görüşme yaparız sizlerle. :))hıdırellez için bende dilek bağladım güle. ama denize atılacağını bilmiyordum ondanmı olmuyor yoksa benimkiler:=)..

gunaydın kızlar,
hepinize guzel bi gun diliyorum...
aysegulcum ve geshenk umarım dilekleriniz en kısa zamanda yerine gelir canım.. hic aklıma gelmedi aksam internete girmedim gorseydim ben de yapardım. umarım keyifler yerindedir. aysegulcum cok alemsin ve de cok tatlı nese oldun bu topige allah neseni hiiiiic bozmasın insallah
ladyybird yogunlugunun bitmesine sevindim bodrumda tatil seni bekliyor guzelce dinlenirsin insallah
utkumm nasılsın? sancux? mystryy? gece? vanilya? bu arada papatyanın uzaylı olmasına cok sevindim
allah saglıcakla kucagına almayı da nasip etsin insallah

GÜNAYDIN HERKESE!..
AYŞEGÜL ben astığım minik keseyi almayı unuttum gül ağacından. şimdi benim dileğim olurmu olmaz mı :)) bide ben soğan yaprağı kesmiştim aynı boy kesip dilek diliyorsun ertesi günü biri uzamışsa dileğin oluyor demek bu da. ama ona da balmadım tabi. sabah yaka paça çıkınca evden :)))

umut iyi dileklerin için Allah razı olsun. sağolasın. inşallah hepimiz bebişlerimiz üzerine devam ederiz konuşmaya buradan..

bence iyi yapmışsın iyide gelicektir mutlaka.acaba benim durumumdada gidiliyormuki stres için?

nerede yaptırıyorsunuz bu akupunkturu siz? bende feci sinir var kızlar engel olamıyorum bir türlü bu bebek sayesinde iyice tahammülsüz agresif bir tip oldum hatta bir ara daha önce hiç gitmedim ama psikoloğa bile gitmeyi düşündüm yani. etrafımdakileri çok kırıyorum. sonra üzülüyorum ama nafile yine devam ediyor bu halim.

Gunaydin kizlar.....
Ayşegül mystry ne guzel tanismissiniz. ne kadar ilginc degil mi hic yuzunu bile gormedigin biriyle boyle paylasimlarda bulunmak sonunda da yuz yuze gelip tanismak:)
Biz daha basaramadik sizi tebrik ederim.

Ayşegül bende haplarim bittikten 4 gun sonra hastalanmistim.
Belki bugun hastalanirsin yarin asm ye gidersin bende yarin 13 de orada olacagim ama kadin dogum bolumunde belki karsilasiriz.

Ladybird isleri toparlamissin gecmis olsun artik dinlenme zamani. Senin ne zaman bitiyor haplarin?

Vanilya transferin kacinci gunundesin nasil geciyor bekleme suresi zor degil mi?

Mystry senin ne zaman ilk kontrolun?

Utkumm cnm sen nasilsin?

Umut adet oldun mu? Umarim daha fazla gecikmez.
Sen ne zaman baslamayi dusunuyorsun tedaviye?
Aslinda biraz daha normal yolla olmasini bekleyebilirsin.
Yapisikliklar acildigi icin hamile kalma ihtimalin artmistir.
Bende yapisiklik falan cikmamasina ragmen 3 ay beklemistim ama malum olmadi.

merhaba sancux, daha adet olmadım ben biranonce baslamak istiyorum canım daha fazla oyanmak istemiyorum ne olacaksa biranonce olsun kendiliginden olmasını beklemek daha cok stres yapıyor insanda aydın beyden randevu alacagım ama adetin 2.gununde mi gitsem yoksa bitince mi gitsem karar veremdim bitince gidersem bi de adetliyken goreyim falan derse 1 ay daha beklemek zorunda kalmayayım diyorum cunku 1.deneme sonunda doktor ikinciyi uzun protokol yapmamız lazım demisti uzun protokol de adetin 21. gunu baslanıyor e o zamanda 1 ay atacak... offff kararsızım sizce ne yapayım kızlar?
uyuyarak gunu gecirmek fikri super suan benimde coooook uykum var keske evde olsaydım da uyusaydım

Ayşegül canım gözlerim doldu okurken gerçi bu aralar herşeye ağlıyorum sebepsiz.bizde seni çok sevdik eşim arkandan yaa inşallah tutar inşallah hemen arkadaşında hamile kalır dedi o kadar içten söylediki o an bir kere daha anladım yaşamayan bu kadar iyi bilemez ve hissedemez.güzel çiçeklerini evde vazoma koydumm sabah kalktım salon miss gibi kokuyodu çok zarifsin bir kere daha çok teşekkür ederiz.inşallah eşlerimizi de tanıştırırız birlikte gideriz bir yerlere:))bu arada resimden anlamıştım ama sen gerçekten çok güzelmişsin arkadaşım yaydığın enerji huzur veriyor insana iyiki tanımışım seni.kızlar sizlerlede tanışırız inşallah.

Canım benim biliyorsun ben de bir doktorum ve 2 kez ankara'da tüp bebek yaptırdım ve buradaki(Türkiye'deki doktorların ne kadar cahil olduklarını dehşet içinde fark ettim.Aydın Hocanın yaptığı uygulamalardan haberleri bile yok. Buradaki doktorların hepsinin ben dahil olmak isteyip de olamadığı bir yerde Aydın Hoca. Ben bir göz doktoruyum ama nasıl doktor olunur hiç abartmıyorum muayenelerim sırasında ondan öğrendim. Bunu kendisine de söyledim. Fakat o kadar mütevazı ki o bunu kabul etmiyor. Kadın doğumcular ise tamamen emin olabilirsin kıskançlıklarından çatlıyorlar. Bir doktor olduğum için bunu çok iyi biliyorum .Şimdi o doktor tamamen senin kafanı karıştırmak istemiş. Aynı şeyleri bana Ankara'dakiler de söylemişti. Hatta 32.haftada Ankara!da gittiğim bir doktor(ki kendisi tıp fakültesinden hocam olur ) sırf ben doğum için Aydın Hoca'ya gitmeyeyim diye kıpırdamadan yatmamam gerektiğini bile söylemişti. Ben hiç korkmadan İstanbul'a geldim ve doğumumu Aydın Hoca ile yaptım. İnan bana Türkiye'yi bırak dünyada Aydın Hoca gibisini bulamazsın. İşler ilerleyince bunu sen de anlayacaksın. O hepimiz için bir mucize. İyi değerlendir.

sen harika bir insansın. eminimki Aydın bey kadarda başarılı ve dürüstsün. inşallah seni de böyle methederler dünyaca tanınan bir hekim olursun. bence bu olmak bilimsel bakarak görevini yapmak asıl doktor olmak. ne kadar içimi rahatlattığını anlatamam sana. zaten çok olumlu izlenim almıştım ilk görüşmemde daha fakat işte yarı yolda kalmak duygusu düşündürmüştü beni biraz. Allahım evladınla çok mutlu sağlıklı huzurlu bir hayat versin sana ve tüm diğer arkadaşlara da tabi. mesleğinde de başarıların üst seviyelerde olsun inşallah...

kızlar hepinize merhaba,
hıderellezde ben bişey yapmadım ama hıdırellez benim için farklı bir anlam ifade ediyor..Anneannem, dayım ve annemin dogum günü.. Allah'a şükürler olsun annem hayatta, ananem ve dayımında mekanı cennet olsun..
mystryy ve ayşegül çok iyi yapmıssınız, dilerim en kısa sürede toplu bir buluşma gerçekleştiririz:)
görkem bilgin canm seni de ekliyorum listemize,2 negatif tüp bebek denemesi(ankarada),3. tüp bebek pozitif(bebiş ne kadar oldu? Allah bagıslasın analı babalı büyütsün)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…