Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

geshenk canım, bu tür agresiflikler hepimiz yaşadık çünkü etraftan gelen bakışlar ve sözler bizi çok geriyor, ister istemez tepkili tipler haline geliyorduk, ama geçici bir dönem zamanlar herşey geçiyor ve eski haline dönüyorsun..Sen ne zaman evlendin, ortam veya il degişikliği oldumu evlenince?İş degişikliği? bunlar hep etkileyen faktörler...

sancux canım iyiyim Allaha şükür ama biraz bunaldım hala kanamam devam ediyor sanki dün biraz daha fazlaydı bunlarda beni bunaltıyor:) ama başka bir sorunum yok çok şükür, akşam kasıklarımda çok agrı vve sancı oluyor, senin agrılarında kasıklarda mı oluyor?
yarına az kaldı heycan doruktadır bakalım bebişler gösterecek mi cinsiyetlerini?yarın bize haber vermeyi unutma ssakın.. Şu anda eminim sende benim gibi düşünüyorsundur, cinsiyetleri hiç mühim degil yeterki sağlıklı olsunlar..Allah'ım kaderlerini güzel eylesin, hayırlı uzun ömür versin bebişlere..

3 yıl bitti benim. 4. yılımdayım. il değişiklği olmadı işim şehrim aynı yani. çevremde herkes benden sonra evlenenmi dersin genci yaşlısı patır patır doğurunca. bana da sebebi yok bekleyin deyip bekl bekle bir şey gelmeyince geldiler galiba. bu arada görümcem doğum yaptı herkes aşırı ilgi alaka gösterdi maddi manevi hep onun yaşadım aylarca kayınvalidemle aynı evdeyiz bizde bunları sürekli görmek de yıprattı işte beni. onlara göre kıskançlık ediyorum bana göre ise acı çekiyorum. bunu anlamak ne kadar zor geldi bu millete tüm bunlar sinirimi bozdu iyice.

Utkumm bebeğim şu anda 4 aylık.Allah inşallah sana da bebeklerini hayırlısı ile kucaklamak nasip etsin. Bu arada benin ilk iki tüp bebek denemem de buradaki doktor müsvetteleri embriyo bile elde edememişlerdi. Hani siz tuttu tutmadı diyorsunuz ya ben onu bile yaşayamıyordum ve o duruma gelmek için canımı verecek durumdaydım. Bana senin çocuğun olmaz donör yumurta alman lazım demişlerdi. hamile kalınca bunu söyleyen doktora gittim ve Aydın Hoca başardı işte deyince sadece öyle suratıma baktı. Kısacası kimse ümitsizliğe kapilmasın. Hayatta mucizeler var ve ben Aydın Hocamım ben,eşim ve bebeğim için mucizemiz olduğuna inanıyorum.

Merhaba Kızlarrr;
Sabah 06.30da kalkıp gül ağacından dilek kesemi alarak başladım güne:))
09.30'da eşim ve kedim birlikte çıktık evden, onu Tuzla'ya ofisine bıraktım, Tuzla sahilden de dilek kağıtlarını denize attım (akan suya atılırmış)
Sonrra Sahra-i Cedit'e gidip Şerbetin aşılarını yaptırdım, yeni girdik eve.

Gece 03.00 gibi regli başlangıcı oldu.. Henüz daha pek bişi gelmedi, nazlı nazlı gelecek herhalde:)
Sabah ASM Aydın Beyin yardımcısı Emel Hanımı aradım ve yarın sabah Aydın Beyin 09.15'de uygun olduğunu söyledi. Yanımda da ilaçlarımı götürmem gerektiğini hatırlattı.
ÇıDER'i de aradım. ÇıDER görevlisi Elif Hanım regli olup randevu aldığımda kendisini aramamı , üyelik formumu Emel Hanıma göndereceğini söylemişti..
Anlayacağınız regli olduğmu cümle aleme ilan ettim kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlaarr amaan işler yoğun bu aralar tam bakıyorum neler yazılmış diye ooo döktürmüş millet.
laydbird çok teşekkür ederim canım sizede nice uzun yıllar inşallah eşinle.
kızlar buluşma konusunda herkez hemfikir olduğuna göre en kısa zamanda yaparız bir plan inşallah.
papatya tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah.
umutcum bence aydın beyi ara sor belkide dediğin gibi 2. günü görmek isteyecek ki bende öyle olmuştu ve ikinci gün bakıp doğum kontrol hapı varmişti vakit kaybetme hemen ara.
Ayşegülcüm dün bende dileğimi çizdim kağıda verdim eşime sağolsun aşağıya inip gül fidesine gömdü hepizin dilekleri olsun:))sonrada uyurken dua ettim hem kendime hem hepinize hatta hızımı alamadım bizim topik dışındaki tüm kk da bebek sahibi olmak isteyenlere doğum yapacaklar...valla psikolojilerimiz iyi değil galiba:))
kızlar ben biraz önce yemekten döndüm ofise kilitledim kapımı yarım saat uyudum anlatamam nasıl iyi geldi şimdi uyandım ve gördüğünüz gibi başladım çalışmayazemuszemus
utkumm kanama canını çok sıkıyor biliyorum ama bebeklerin sağlığı kanamadan daha önemli Allahtan kanama zarar vermiyor onlara.ne zaman gideceksin doktora bir daha?

gözün aydııınnn çok şükür başlıyorsun süpeerr yarın iğneler ee bu durumda Aydın beye denk geliyor yumurta toplamada transferde valla gönlüne göre oldu.

Ladybird; demek sende Sahra-i Cedit civarında oturuyorsun. Ayedaş’ın yanındaki apartmanda oturyorduk biz.. Temmuzdan bu yana Kurtköylüyüz artık. Ama arkadaşlarımıza, komşularımıza ve veterinerimize sıklıkla gidiyoruz doğal olarak. Sahra-i Cedit'i yani eski dokuyu da seviyorum ben ama burası kendi evimiz ya, havuzumuz, güvenliğimiz, sosyal tesisimiz, yürüyüş alanımız var, havası da temiz, çok sakin ama bana iyi geliyor bu sakinlik :)

Geshenk; Dilek kağıtları akan suya atılır diyorlar, ben denize attım. Soğanı da hiç duymamıştım, akşam gittiğinde bak bakalım boyu uzayan var mı :) Dilek kağıtlarını bulursan atarsın yine akan suya. Bu arada çok stresli ve agresif olduğundan bahsetmissin. Bak canım böyle olman gayet doğal ama kendi kendine sakin olmayı telkin etmelisin ve bunun için bazı yöntemler var onları uygulamalısın. Herşeyden önemlisi seni strese sokan ortamda bulunma, bir bahane bul ve derhal terket, seni strese sokan kişilerle görüşme, görüşmek zorundaysan da mesafeli ol ve polimiklere girmeden, kısa tut görüşmeni. Ağzımdan bir anda kırıcı sözler çıkıyor diyorsan, mesela eşin bişii söyledi, senin de ağzından kırıcı birşey çıkmak üzere: konuşmaya başlamadan evvel içinden 100e kadar saymayı dene, ya da cevap vermeden evvel banyoya tuvalete gidip 5 dakika dinlen ve doğru kelimeler kullanarak cümleler kurmaya çalış. Akapunktur da düşünülebilir tabii ancak her kulağa tohum ya da iğne takan kendine bu işin uzmanıyım diyor. Doğru akapunkturcuyu bulman gerek. Tabii bu da her hafta gidilecek seanslar demek. Psikologa ve konuşma terapistine de gitmek çok iyi bir çözüm. Kesinlikle çok rahatlarsın. Zaten sadece seni dinleyecekler. Sende anlattıkça rahatlayacaksın. Bunu aynanın karsısında da yapabilirsin. Ya da biz buradayız bize de hiç çekinmeden anlatabilirsin.

Umut ; Umutcuğum teşekkür ederim, Allah hiçbirimizin neşesini bozmasın, yüzlerimizden gülümsemeyi eksik etmesin. yazdıklarımdan hatırlarsan Aydın Bey bize 6 ay deneyin demişti, ama (özellikle eşim) biz beklemek istemedik. Zaman kaybetmek istemedik. Benim kişisel fikrim : sende hemen başla canım, her geçen gün ömürden gidiyor. Bi de şu uzun ve kısa protokol ne demektir? Biz hiç konuşmadık böyle bir konuyu. Beni bilgilendirirmisin lütfen

Sancux; Evet canım biz bir anda tanıştık işte bööölee.. Sizler iyi olun, hepimiz bi rahatlayalım en kısa zamanda organize edip bir araya geliriz inşallah. Regliyle uyandım, hemen randevu aldım, sende yarın hastanede olacakmıssın ama bize 09.15de randevu verdiler. Muayene, iğne yapılması ve iğne yapma eğitimi muhtemelen 15 dakika bilemedin yarım saat falan kalırız, keşke daha yakın saatler olsaydı ben seni bekleyip görmeyi çok isterdim. Ama eşimin ofise dönmesi gerekecek maalesef. Başka bir zamana artık kısmetse.

Mystrry; Canım benim, ben çok teşekkür ederim sana ve eşine ilaçlarım konusunda yardımlarınıza. En kısa zamanda tekrar görüşürüz inşallah. Bu arada güzel gözlerle bakan güzel görür canım. Enerjiye gelince: biz hepimiz önce eşlerimizin ellerinden tuttuk, sonra da burada elele tutuşmadık mı? Bizde bu enerji olduktan sonra kimse tutamaz biziiii.
Bi de hamilesin işte, annesin, bu dönem böyle geçecek, tv seyrederken, konuşurken, bir yere bakarken, sokak kedisi gördüğünde, aklına bişii geldiğinde, sevindiğinde bile hep akacak o yaşlar gözlerinden. Tüm kadınlar en çok gözyaşını hamileyken dökerlermiş.
Gerçi hepimiz çok duygusal kızlarız bunu hissediyorum.
Ay bende çabucak hamile kalmak ve ağlamak istiyoyummm.

Utkumm, anneciğinin doğum günü kutlu olsun canım, sevgilerimizi ilet olur mu.

Görkembilgin: Merhaba; öncelikle tatlı bebişinize öpücüklerimi gönderiyorum. Bir tıp doktoru olarak, bir başka doktorun başarılarını takdir etmeniz ve yüceltmeniz çok güzel. Keşke kıskançlık ve menfaatler olmasa da herkes birbirini takdir edebilse. Bizler Aydın Beyi çok seviyoruz. Hemde onunla ilgili araştırma yapmadan, görüşleri almadan ilk gördüğümüzde çok sevdik doktorumuzu. Sizin gibi tecrübelerini paylaşanları da duyunca doktorumla gururlanıyorum.. BENıM CANIM DOKTORUM diyorum.

Ya arkadaşlar vallahi çok seviyorum Aydın Beyi, ben duygularımı sevincimi çok belli eden birisiyimdir, sarılırım, dokunurum, öperim, hani tatlı bir bebek görürsünüz de makas almak istersiniz ya, ay Aydın Bey görünce sarılmak ve öpmek istiyorum inanın. Bir insan bu kadar mı dörtdörtlük işini yapar, bu kadar mı mütevazi olur, bu kadar mı hastasının seviyesine iner ve bu kadar mı anlar hastasını, bu kadar mı güven verir..
Adamcağız ne yapar bilmem ama bana güzel haberler verdiğinde kendimi tutamayacağımdan korkuyorum, Sevincimden sarılıp öptüğümü anlar da, makas almak hoş olmaz herhaldekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gözün aydııınnn çok şükür başlıyorsun süpeerr yarın iğneler ee bu durumda Aydın beye denk geliyor yumurta toplamada transferde valla gönlüne göre oldu.

Teşekkür ederim canım, iğneye başladıktan sonra ne kadar süre geçecek bilmiyorum, herkesin farklı oluyormuş toplama ve transfer gün sayıları.. Kısmet artık.. 19'undan sonraya denk gelir mi gelir inşallah:) gelmezse de naapılımm yerine kim bakarsa o yapar:)

Kızlarr uyku sirayet edermiş..
Uyku uyku dediniz vallahi uykum geldi..
Ay öyle tatlı ki bizim oğlan, aşı olan bebekler gibi, kıvrıldı bizim yatağın üstüne horul horul uyuyor. Bende kedoşumun yanına az uzanayım bari..
Öpüyorum hepiniziii

merhaba aysegul, tedavin simdiden hayırlı olsun
uzun protokol ve kısa protokolle ilgili ben de cok net seyler bilmiyorum canım ama benim ilk denemem kısa protokol olmustu adetin 2.gunu baslıyorsun ignelere uzun protokol adetin 21.gunu baslıyorsun 7 gun sonra bidaha adet oluyorsun ya onun 2.gununde de tup bebek igrenelerine baslıyorsun o arada 7 gun kullanılan igneler yumurtaları uyarmak icin olan igneler bildigim kadarıyla benim ilk denemede 7 yumurta toplandı 1 tane sadece donllendi sonrasında doktorumla gorusmeye gittigimde 2.denemeni uzun protokol yapmalıyız cunku yumurtalar istedigimiz cevabı vermedi dedi ama sadece bu gibi durumlarda mı uzun protokol uygulanıyor tam bilmiyorum canım umarım bilgilendirebilmisimdir seni canım.

ayşegülcüm sen güzel haberi al hiç ağlama hep gül.valla aydın bey konusunda haklısın 19 mayısta bana kalp atışını duyursun sanırım bende makas alıcam galiba.ohh kıvrıl kedinin yanına uyu mışııl mışıl keşke bende evde olsaam bazen evimin kadını oladım geliyor ama sonra hemen gidiyor o istek denedim be 3 ay o işi yok yapamadım koşarak başladım işe amaan öylede olmuyor böylede keşke bizdede parttime işler yaygın olsa ama yok anam bizde ful ful time hep işler hatta suyun çıkana kadar.
umutcum ben her ay bebek beklerken çok heyecanlanıyordum ve her adet günümde önce yarım saat ağlayıp sonra polyanna oluyordum yani müdehalesiz beklemek çok zor oluyor tedaviye başlayınca hiç olmazsa ben teslim ettim kendimi gerisi doktorlarımın allahın işi diyorsun ve inan ben tedaviye huzurla ohh diye başladım çünkü başlama önemli sende sabrını gösterdin bu güne kadar ve madem bu yola girdin başla kurtul.uzun protokolle ilgili malesef benimde net bir bilgim yok.

Ayşegülcüğüm sanırım ben anladım bu kısa - uzun protoloü. biz mesela uzun protokoldeyiz bence. adetliyken gidip hemen başlayanlar kısa bizim gibi doğ.kont.alımı ile rahmi güçlendirip kaliteli yumurta elde etmek amaçlı 21+3 gün de uzun protokol sanırım. yanlışmıyım arkadaşlar.

ben sizi okudukça soru işaretlerim artıyor kafamda şimdi de şuna takıldım. şimdi ben gittim ya Aydın beye bana hapı verdi bende içiyorum şu an yani 6. yı içtim bugün bitince adetimle de gideceğim hani, bana ilaç falan vermediki daha ilaçlarınla gel demişler ayşegül e bu arada bir kere daha gitmem mi gerekli şimdi benim? ortada ilaç falan yok çünkü. nasıl oluyor bu süreç bana bir anlatabilirmisiniz..

ayşegülcüm herkezin farklı tabii ama 12-15 gün arası toplanır (adetin ikinci gününden itibaren sayarsan tabii) misal ben 4 nisanda hasta oldum 17 Nisanda yani 13. günde yumurtalarım toplandı 22 nisandada transferim.yani ya tam denk gelicek 19 mayısa ya da 1 gün falan fark edicek hayırlısı artık bakalım çıkar muayenelerde artık sen 2 günde bir asmdesin bu arada senden ricam benim dondurulmuş bebelere her gittiğinde selamımı söyle onları unutmadım bilsinler.

halısın mystryy biranonce baslamak en iyisi regl olmayı bekliyorum hala olmadım olunca 2.gunu randevu alırım kısmetse

vanilya burdamısınn bugün 6. günün galiba nasılsın neler hissediyorsun?

Buradayim Mystryy :) iyiyim, dun aksam eve gittigimde cok yorulmus oldugumu farkettim carpintim oldu bir sure ve biraz da agrim, tv karsisinda uyumusum. Bugun iyiyim, hafiften merak basladi, bir cumartesi 8. gun ne olur gitsem kan tahlili yaptirsamlar, cikmazsa uzulmem ama belki hafiften bir degisim gorurumler...bu kurtlar icimi kemirmeye basladi. Benim 3. gun transferiydi zira persembe azicik uzun geliyor. hepinizin bekleee diyecegini bile bile yaziyorum bunu, sanirim herkesin gectigi dogal bir surec bu... beklemenin 2. evresi zorluyor ki ben o evreye adim atmis bulunuyorum. Ben evde teste karsiyim cunku erken sonuc vermiyor ama kan testi eger birsey varsa 5 in uzeri cikmazmi arkadaslar 8. gunde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…