nerede yaptırıyorsunuz bu akupunkturu siz? bende feci sinir var kızlar engel olamıyorum bir türlü bu bebek sayesinde iyice tahammülsüz agresif bir tip oldum hatta bir ara daha önce hiç gitmedim ama psikoloğa bile gitmeyi düşündüm yani. etrafımdakileri çok kırıyorum. sonra üzülüyorum ama nafile yine devam ediyor bu halim.
Gunaydin kizlar.....
Ayşegül mystry ne guzel tanismissiniz. ne kadar ilginc degil mi hic yuzunu bile gormedigin biriyle boyle paylasimlarda bulunmak sonunda da yuz yuze gelip tanismak:)
Biz daha basaramadik sizi tebrik ederim.
Ayşegül bende haplarim bittikten 4 gun sonra hastalanmistim.
Belki bugun hastalanirsin yarin asm ye gidersin bende yarin 13 de orada olacagim ama kadin dogum bolumunde belki karsilasiriz.
Ladybird isleri toparlamissin gecmis olsun artik dinlenme zamani. Senin ne zaman bitiyor haplarin?
Vanilya transferin kacinci gunundesin nasil geciyor bekleme suresi zor degil mi?
Mystry senin ne zaman ilk kontrolun?
Utkumm cnm sen nasilsin?
geshenk canım, bu tür agresiflikler hepimiz yaşadık çünkü etraftan gelen bakışlar ve sözler bizi çok geriyor, ister istemez tepkili tipler haline geliyorduk, ama geçici bir dönem zamanlar herşey geçiyor ve eski haline dönüyorsun..Sen ne zaman evlendin, ortam veya il degişikliği oldumu evlenince?İş degişikliği? bunlar hep etkileyen faktörler...
kızlar hepinize merhaba,
hıderellezde ben bişey yapmadım ama hıdırellez benim için farklı bir anlam ifade ediyor..Anneannem, dayım ve annemin dogum günü.. Allah'a şükürler olsun annem hayatta, ananem ve dayımında mekanı cennet olsun..
mystryy ve ayşegül çok iyi yapmıssınız, dilerim en kısa sürede toplu bir buluşma gerçekleştiririz:)
görkem bilgin canm seni de ekliyorum listemize,2 negatif tüp bebek denemesi(ankarada),3. tüp bebek pozitif(bebiş ne kadar oldu? Allah bagıslasın analı babalı büyütsün)
Gece 03.00 gibi regli başlangıcı oldu.. Henüz daha pek bişi gelmedi, nazlı nazlı gelecek herhalde:)
Sabah ASM Aydın Beyin yardımcısı Emel Hanımı aradım ve yarın sabah Aydın Beyin 09.15'de uygun olduğunu söyledi. Yanımda da ilaçlarımı götürmem gerektiğini hatırlattı.
ÇİDER'i de aradım. ÇİDER görevlisi Elif Hanım regli olup randevu aldığımda kendisini aramamı , üyelik formumu Emel Hanıma göndereceğini söylemişti..
Anlayacağınız regli olduğmu cümle aleme ilan ettim kaydirigubbakcemile3
gözün aydııınnn çok şükür başlıyorsun süpeerr yarın iğneler ee bu durumda Aydın beye denk geliyor yumurta toplamada transferde valla gönlüne göre oldu.
pazartesi raporum bitiyor galiba ptsi günü giderim
Teşekkür ederim canım, iğneye başladıktan sonra ne kadar süre geçecek bilmiyorum, herkesin farklı oluyormuş toplama ve transfer gün sayıları.. Kısmet artık.. 19'undan sonraya denk gelir mi gelir inşallah:) gelmezse de naapılımm yerine kim bakarsa o yapar:)
vanilya burdamısınn bugün 6. günün galiba nasılsın neler hissediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?