Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

O ufak olan var ya, bi dogsun gecer buyugu gorursun. :))
Saka bir yana, kac gr olmalilarmis su anda? Birde ultrasonda 9 aylik bebegi olctuklerinde bile +- 300-500 gr sapma olabiliyorsa bu kadar minicikken de olur. Yetisir findik bademin boyuna merak etme )

Herkese GÜNAYDIN!
Kızlar öncelikle dün pek ii degildim agrım sancım vardı hatta gene bir parça geldi, sanırım pıhtılanmıs kandı..Doktorum durumları hakkındaki riskin devam ettiğini söyledi..bir de benim geceleri çok fena kaşıntım oluyor onun içinde kan ilacımla eleviti farklı ögünlerde almamı önerdi..
bu arada sizleri ihmal etmişim kusura bakmayın..
Ayşegülcügüm büyük geçmiş olsun(kazadan dolayı) dilerim en az hasarla atlatılmıstır..
Ladybird canım sana iyi yolculuklar diliyorum kısa da olsa bol bol dinlenmeye çalış, sanırım eşin gelemeyecek seninle?Ev konusunu da takma kafana mutlaka bir yol bulunur...
G(ece) gerçekten de insan yorulunca agrıları artıyor çok dikkat et, dedim ya ben 10. gün test yapıp sevinince kendimi sokaga atmıstım eve girdigim anda kanamam baslamıstı çok üzülmüş ve korkmustum dilerim bu forumdaki başka kimse böyle sıkıntılar yaşamaz...
mystryy canım su içmekten vazgeçme sakın belki akşama çekebilirsin fazla içimi ama oda uykunu böler..
vaniilya nerelerdesin?durum nedir son 1 gün degil mi test için?
geshenk birşeycik olmaz merak etme ilaçları çok takma kafana...
***bu arada yumurtalar büyümeden eşinizin tadını çıkartın:)benim adet biraz uzun sürmüştü ve yumurtalar büyüyünce bitmişti yanlış işey yapmamak iin hemşireye sormustum cinsallik konusunda oda artık tehlikeli olabilir yumurtalar çatlayabilir demişti:)) ama tedaviden sonra eger kanama yoksa bir problem yok denildi...
nilsu fazl abirdegişiklik beklemeye gerek yok zamanla hepsi geliyor sadece şunu öğrendim her anın tadını cıkarmak lazım...
bu arada akşam eve geldik eşim uzandı kanepeye ben bilgisayarın basında sizin yazdıkları okuyorum baktım bir durguluk var ikimizde de birden dedim ki "Eee napalım belki gelilerin adı VUSLAT olur" dememle eşimin gülmesi bir oldu, yok canım bunlardan sonra bir ikiz daha yaparız baktın gene erkek bir kez daha deneriz çagırırız VUSLAT'I demez mi!!!!!!!!!!!!!!!!
Allah'tan herşeyin hayırlısı olsun dedik demekki vardır bunda da bir hayır...Minik oğlanlar fikride hiç fena gelmiyor kulaga.... kim demişti hatırlamıyorum ama SANIRIM ARTIK BENDE BıR CADI(kaynana) ADAYIYIM:))
sancux canım yollarımız paralel gidiyor, bakalım yumurcakların serüvenleri nasıl devam edecek?
hepinizi öpüyorum sabahın köründe ne işim var derseni uyku tutmadı birazda acıktım bir lokma peynir ekmek yedim şimdi gidip yatıyorummmm...

Günaydın Kızlarrr,
Hepinize güzel bir gün diliyorummm..
Biz az sonra yola çıkıp, yumurtalarımıza bi bakıp geleceğiz.. Öğlene doğru görüşmek üzere..
Hepinizi kocaman öpüyorum..

günaydın...
ne güzel maşallah hiç unutmuyorsun kim hangi aşamada :)) valla biz hani heyecanlanıp bir şeyleri birilerinin gelişmelerini unutursak ileride hep seni takip etmek gerekir. süpersin sen süper.

utkum her şey yolunda gidecek emin ol. sen o iki minik pipiliyi kucağına sağ sağlıklı alacaksın.Veee çok cadı bir kaynana olacaksın :)))

Ayşegül yumurtalarının büyümesini bize dönünce hemen yaz kaçıncı gün oldu bugün?? kontrolleri kim yapıyor? senden sonra sırada ben varım ya vakit geçtikçe heyecan başladı çaktırmadan. bugün 13. ilacımı alacam ya.

umut bugün görüşmen var senin değilmi kime randevu aldın sen şimdi? Aydın Bey yok hala dimi inşallah benim rgl gelene kadar dönmüş olur. Bide transferde onun olmasını çok çok istiyorum...

günaydın kızlar.
utkumm demek bu yaramazlar erkekmiş belli zaten 2 si bir araya gelip doğmadan yordular seni.hayırlı olsun canım bence durumun iyiye gidiyor yoksa doktor bir dahaki randevuna kadar 2 hafta bekletmek istenezdi şu kanamanda bir bitse hayırlısıyla.gelen parça canını sıkmasın seninde dediğin gibi birikmiş kan pıhtısı hele uzun süre yatınca gelmesi çok normal seni korkutmasın.besle bol bol oğlanları inşallah 2 hafta sonra dahada güzel haberlerle geliceksin.hastanedeki ankete çok günldüm hangi conservative mişş delimi bunlar yaa bende geçen sene hastanede yatarken odama pat kuaför daldı oda oda geziyorlarmış saçınızı yapalım mı diye sordu haa dedim yapın hatta şööle bi gelin başı yada kabaarıık bir topuz yapın delimi ne.
ayşegülcüm su konusunda haklısın hatta bende senin gibi suya doyamıyanlardanım 2-3-4 litre allah ne verdiyse kana kana içerim diyer içtiğim sıvılarda cabası su içmeyenleri hiç hiç anlayamadım bardak benide kesmez şişemle gezerim ama gece yatmadan 2 saat önce bırakmaya karar verdim gece çünkü farkında olmadan tutuyorum sonra kalkıp yapıyorum sonrada kasıklarıma acayip bi sancı giriyor ödüm kopuyor valla.hastane dönüşü yaz bakalım nolmuş yumurtalar.
kızlar bu arada iğnelerin başlangıcında ilişki yasak değiil ancak yumurta toplanmadan 2-3 gün önceden itibaren yasak yumurtalara zarar vermesin diye toplandıktan sonrada yasak transferden sonrada sonuç pozitifse zaten ilk muayeneye kadar yasak sonrada doktorun yorumuna senin durumuna göre değişir yanii eşlerimize yazıııkk tedaviye yeni yeni başlayanlar ve başlayacak olanlar aman unutmasın bu dediklerimi.laydbird tatilin keyfini çıkarr::))
gece canım korkma ağrılardan çok normal ağrın olması dinlen mümkün olduğunca ananasları ye ye yat.
yaa birde benim bir sorum var randevum haftaya biliyorsunuz eşim diyorki acaba bugün bir kan tahlili dahamı yaptırsak hani artış olumluysa içimiz rahat etsin diye ne dersiniz?ve artışım ne olmalı 1 mayısta 132 idi 3 mayısta 264tü sonucum.

HIMMM anladım hemde çok iyi anladım. tedaviye yeni başlayanlardan olarak iyi anladım hemde :))))))))) o halde zamanımız azalmış gerekli çalışmalara hemencik başlanmalı ki ilerideki mazeretlere zemin oluşsun :))) ah hayatım plan programdan ibaret ah :)))

ladyybird merhaba daha regl olmadım ama acayip sıkıntım var, yarın yada cuma bekliyorum
ilk kontroller önemli değil bence yeterki transferde Aydın Bey olsun, senin ilk transferide Aydın Bey yapmıştı değilmi her transferde tecrübe oluyor ona bir sürü notlar alıyor ve diğerinde ona göre hareket ediyor, öyle bir kanıya vardım kendimden :)

Kadınlar kulübünün iki erkek takipçisi daha olduğunu bugün öğrenmiş bulunuyoruz.

tebrikler utkumm tipitip oğlancıklar geliyor maşallah
utkumm benim ablamda çok zor bir hamilelik geçirdi kanaması oldu hastanede yattı erken doğum riski vardı bebek sıkışmıştı rahimde ters geliyordu 9 ayın her gününü stres içinde geçirdik şimdi bir yaşında oldu dünya tatlısı bir erkek . Geçen gün ablamla konuşurken tüm olumsuzluklarda ben stres olup sürekli üzülürken o hiç doktorlara inanmadığını sürekli bebeğin iyi olduğunu düşündüğünü ve doğduğunda uslu bebeğiyle geçireceği günleri hayal ettiğini söyledi doktor ona sürekli risklerden bahsetmiş ablamın bir kulağından girip diğerinden çıkmış olumlu düşünmek çok önemli inşallah senin bebişlerinde öyle olacak .sevgileropuyorumnanaktan

Utkumm cnm seninkilerde erkekmis valla ikimizde yandik:)))
Cnm saglikli olsunlarda yeterki erkek kiz farketmez.
Aralarinda fark olmasi o kadar onemli mi acaba, Nuri bey bana olabilir ikizlerin ayni olmasi zor dedi.
Benimkilerin arasinda da 2-3 gun fark var.
Kanamalarin da insallah gececek biran once amniyosentez sonucu da guzel olacak.

Bir bakmissin Vuslat kendiliginden gelicektir anne babasini ugrastirmadan.
Benim esimde 3. cocugu da yapariz diyor:) daha once boyle bir dusuncesi hic yoktu ben kizimda olsun cok istiyorum diye aklinca beni rahatlatiyor.

Grapes ablanin bebeginin iyi olduguna cok sevindim.
Bende cok inaniyorum olumlu dusunce gucune.
Tedavim sirasinda, brkleme surecinde hep olumlu dusundum Allahima sukur de sonucu guzel oldu.
Sizler de hep olumlu seyler dusununki pozitifi cagirin.
Agrilari belirtileri falan hic dinlemeyin herkesin bunyesi farkli farkli. Hep olumlu olacak deyin ve en onemlisi sabredin.

Mystry cnm bence test yaptirma hic gerek yok size birsey ifade etmeyecektir.
sabret az kaldi....

ifade etmeyecekse yaptırıp birde onun sonucu araştırmama gerek yok sanırım biz sadece hani iki günde ikiye katlama tezinden düşünüp ona göre kafamızda hesap yaptık ama artık ikiye katlamamalı mı bilmiyorum ki?

gunaydın kızlar,
utkumm gunun en guzel haberi senden geldi cok sevindim canım insallah sonuna kadar boyle guzel gidecek kanamaları da kafana takmamaya calış canım bol bol dinlen
lady sana iyi tatiller

canım bunu söylemen çok iyi oldu,bende elimden geldigince öylee davranmaya çalısıyorum ama artık hiç düşünmeyecegim ve inş. ablanın yavrusu gibi sağlıcakla gelir benimkilerde..
ben kendimi kitaplara verdim:
Yalnız Kadınlar Sokağı (maeve binchy) bitmek üzere
bunlar yeni geldi internetten sipariş vermiştim,lay lay lommmmm,kitap kurdu halime bir dönüş söz konusu:)
En Son Yürekler Ölür (Canan Tan)
Piraye (Canan Tan)
Leyla İle Mecnun (İskender Pala)
Babilde Ölüm İstanbulda Aşk (İskender Pala)
La Sonsuzluk Hecesi (Nazan Bekiroğlu)

utkumm en güzelini yapmışsın bool bol oku insan kitaba dalınca bir nebze olsun uzaklaşıyor ve inan herşey çok güzel olucak.

kitap okumak çok güzel. ama ben ona da vakit bulamıyorumki hayat sırf koşturmaca mücadele.. hep bir yerlere bir şeylere yetişmek bitirmek tamamlamak görevler işler.... offf arada çocuk yapmaya uğraşıyoruz işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…