çocuklar arasındaki fark arttı. 1 hafta oldu. Ağırlıkları ise büyüğünün 132 gr, küçüğünün 104 gr. 2 hafta sonra kontrol var. muhtemelen amniyo sentez de o iki haftadan sonra olacak. (Kanama durursa tabi)
Gorkem Sancux utkumm Nilsu mystry vanilya gece Aysegul grapes ladyy geshenk umut
Sanirim siralama yukardaki gibi. Dizi deyince siralamak geldi icimden.
Ayrica deniko var temmuzda baslayacakmiss.
Simdi biz 13 kisimiyiz yoksa ben gecenin bi yarisi unuttum mu birilerini
Neyse opuyorum sizleri yanaklarinizdan ve ekrandan cekiliyorum. :)
Iyi geceler.
günaydın kızlar.
utkumm demek bu yaramazlar erkekmiş belli zaten 2 si bir araya gelip doğmadan yordular seni.hayırlı olsun canım bence durumun iyiye gidiyor yoksa doktor bir dahaki randevuna kadar 2 hafta bekletmek istenezdi şu kanamanda bir bitse hayırlısıyla.gelen parça canını sıkmasın seninde dediğin gibi birikmiş kan pıhtısı hele uzun süre yatınca gelmesi çok normal seni korkutmasın.besle bol bol oğlanları inşallah 2 hafta sonra dahada güzel haberlerle geliceksin.hastanedeki ankete çok günldüm hangi conservative mişş delimi bunlar yaa bende geçen sene hastanede yatarken odama pat kuaför daldı oda oda geziyorlarmış saçınızı yapalım mı diye sordu haa dedim yapın hatta şööle bi gelin başı yada kabaarıık bir topuz yapın delimi ne.
ayşegülcüm su konusunda haklısın hatta bende senin gibi suya doyamıyanlardanım 2-3-4 litre allah ne verdiyse kana kana içerim diyer içtiğim sıvılarda cabası su içmeyenleri hiç hiç anlayamadım bardak benide kesmez şişemle gezerim ama gece yatmadan 2 saat önce bırakmaya karar verdim gece çünkü farkında olmadan tutuyorum sonra kalkıp yapıyorum sonrada kasıklarıma acayip bi sancı giriyor ödüm kopuyor valla.hastane
dönüşü yaz bakalım nolmuş yumurtalar.
kızlar bu arada iğnelerin başlangıcında ilişki yasak değiil ancak yumurta toplanmadan 2-3 gün önceden itibaren yasak yumurtalara zarar vermesin diye toplandıktan sonrada yasak transferden sonrada sonuç pozitifse zaten ilk muayeneye kadar yasak sonrada doktorun yorumuna senin durumuna göre değişir yanii eşlerimize yazıııkk tedaviye yeni yeni başlayanlar ve başlayacak olanlar aman unutmasın bu dediklerimi.laydbird tatilin keyfini çıkarr::))
gece canım korkma ağrılardan çok normal ağrın olması dinlen mümkün olduğunca ananasları ye ye yat.
yaa birde benim bir sorum var randevum haftaya biliyorsunuz eşim diyorki acaba bugün bir kan tahlili dahamı yaptırsak hani artış olumluysa içimiz rahat etsin diye ne dersiniz?ve artışım ne olmalı 1 mayısta 132 idi 3 mayısta 264tü sonucum.
kizzlaarrr,
Nasilsiniz bakayim? Haberler iyi oldugunuzu gosteriyor.
Grapes yoktun bir suredir. Bitmis haplar. Super. Regl oldun mu? Benim de dun bitti aslinda ama uc gun ekstra alacagim. Benim seyehatlerin arasina sikistirmak icin. Yalniz Ebru hnm 1-1,5 saat kalip cikiyormus hastaneden. Ona yetisemiyorum Nuri Bey kontrol edecek beni. Estrofem kullanacagim.
Bu arada smear sonucunu ogrendim. Negatif cikmis ama yanina reaktif bisiler yazmislar. Malum yorumlayacak dr da yok su anda.Neyse kotu bisi degildir herhalde.
Sabah vize gorusmesi icin erkenden konsolosluga gidecegim, ogleden sonrada hoop Bodrum :))
Haftasonu gunes deniz) tabi hapi persembe birakiyorum hemen regl olmam umarim yoksa deniz kismi hayal olacak. Eve gidip valiz yapacagim.
Hepinizi cok opuyorum. Arada takip ederim gelismeleri.
Utkumm'un bugun randevusu gec saatteydi, onun haberini almak lazim. Sonra vanilya hic girmemis galiba bugun. Test icin bekliyor mu acaba??
Neyse ben takip ederim uzaktan sizi. Opuyorum.
Sevgiyle kalin.
Kadınlar kulübünün iki erkek takipçisi daha olduğunu bugün öğrenmiş bulunuyoruz.
Mystry cnm bence test yaptirma hic gerek yok size birsey ifade etmeyecektir.
sabret az kaldi....
tebrikler utkumm tipitip oğlancıklar geliyor maşallah
utkumm benim ablamda çok zor bir hamilelik geçirdi kanaması oldu hastanede yattı erken doğum riski vardı bebek sıkışmıştı rahimde ters geliyordu 9 ayın her gününü stres içinde geçirdik şimdi bir yaşında oldu dünya tatlısı bir erkek . Geçen gün ablamla konuşurken tüm olumsuzluklarda ben stres olup sürekli üzülürken o hiç doktorlara inanmadığını sürekli bebeğin iyi olduğunu düşündüğünü ve doğduğunda uslu bebeğiyle geçireceği günleri hayal ettiğini söyledi doktor ona sürekli risklerden bahsetmiş ablamın bir kulağından girip diğerinden çıkmış olumlu düşünmek çok önemli inşallah senin bebişlerinde öyle olacak .sevgileropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?