Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

bebiş gelsin gör bakalım seni nasıl durduruyor:))

bebiş gelsin gör bakalım seni nasıl durduruyor:))

inşallah inşallah. o yeterki gelsin onun için robot gibi dururum, uyumam, nefesimi az alırım ne isterse nasıl isterse ona uyarım beni sevindirsin bana gelsin kucağıma alayım hele bir onu başka da ne isterim aahh ahhh..

Selam kızlar,

Gecenin bir yarısı bıraktım grubu ama şu saate kadar yine bir sürü mesaj olmuş. 24 saat açık durmdayız :)

Hayat çok tuhaf. Tedaviye başlayınca herşey tamam diyordum. Sanki tedaviye başlamak yılllardır beklediğim anne olmak macerasının sonu demekti. Oysa hayır, bir baktım ki bu koca bir süreç... dedim ki transfere kadar sık dişini o zaman bitecek. hayır macera sonra da devam ediyor.... şimdi sanki hamile kaldığımda bitecek bu macera rahatlayacağım gibi geliyor. ama sonra sancux'u, utkum'u, mystryy ve nilsuyu görüyorum... macera bitmiyor, her yeni gün bir başka heyecanı da beraberinde getiriyor. Grapes'in ablasının durumu aslında hepimize iyi bir örnek... Galiba yollarda bizi nelerin oyaladığını boşverip, tünelin ucundaki ışığa odaklanmalıyız.

Yani mystryy, boşver yeni bir testi. sonuca inan.. yani utkumm o mucize bebeklerin zorluklarla karşılaşacağını ama onları aşacaklarını bil, bu fikirden vazgeçme... ben de sabahtan beri kafamı taktığım ağrıları boş veriyorum, aynada kendimi kocaman bir karınla görmeye hazırlıyorum kendimi ve er ya da geç benden ve şu dünya tatlısı adamdan bir parça olacak yavrumu kucağıma alacağım...

sevgiler herkese

dün geceden beri aklımda yazmayı unutup, gönderiyorum mesajımı: iyi tatiller lady, çok iyi bak kendine, bizim yerimize de gez toz, bodrumun tadını çıkar...

Gececiğim;
Yazdıklarına yürekten katılıyorum canım:))

Canım Kızlarrr:)))
Sabah çıktık yola , randevumuz 09.15 idi.. Vaktinde ASM'de olduk.. Ancak bir kalabalık, bir kalabalık..
Yumurta toplama, transfer, muayene, yumurta kontrolüne gelenler, ilk defa gelenler.. Kabul günü gibiydi bekleme salonu..
Sevil Hanım da izinliymiş, Emel Hanım bir doktorların olduğu bölüme, bir bekleme odasına mekik dokudu kızcağız..
Saat 10.30 oldu,hala biz giremedik Ebru Hanımın yanına.. ışimiz de pek uzun değil, malum ultrasonla yumurtaların boyutları ve durumları kontrol edilecek.
Emel Hanım daha da bekleyeceğimizi fark edince Ebru Hanımla da konuştu ve bizi ve bizim gibi yumurta takibi hastaları Nuri Beyin yanına götürdü..
Nuri Bey ve sarı saçlı ismini bilmediğim hemşiresi çok tatlıydılar..
Çok güzel bir muayene oldu..
Şu an: sol yumurtalığımda 5 adet boyutları 10 ve 11 arasında değişen, sağ yumurtalığımda da 1 adet 8,5boyutunda yumurtamız mevcutt:))))
Sonra Nuri Beyin yanından ayrıldık, Ebru Hanıma dosyam gönderildi, bizi çağırdılar, Ebru Hanım herşeyin yolunda olduğunu, puregon'a aynı dozda (350) devam etmemizi, ancak yarın sabahtan itibaren orgalutran iğneye başlamamı istedi.
Cumartesi sabah da tekrar kontrole gideceğiz..
Kısaca: herşey yolunda, solda 5, sağda 1 yumurta var, artık sabah ve akşam iğnelerim olacak.
Durum budur kızlar:))

Hastaneden 11.15 gibi çıktık ve eşimi ofisine Tuzla'ya bıraktım. Ardından da Pendik'e beslenme ve diyet uzmanım Nurhan Hanıma gittim..
Doğum kontrol haplarına başladığımdan bu yana kilo verememiş, yağ oranımda da bir değişiklik olmamıştı. Hatta yağ oranımda yarım kilo bir artış olmuştu.
Geçen hafta iğnelere başlayacağımızı bildiğimiz için , iğnelerin etkisini de gözönüne alarak pazartesi salı günü için ödem atıcı pirinç lapası yememe karar vermiştik.
Tartı gayet güzel çıktı.. Yağ oranım hoppadanak 1,5 kg düşmüş 17.5 olmuş.. Su oranım da kilom da gayet güzel çıktı..
Yani vücudum doğumkonrol haplarında tepki vermişti, ama korktuğumuz gibi iğneler vücudumu hiç etkilemedi.. Tabii biz önlemimizi almıştık: Pazartesi salı günü kahvaltı normal, ancak öğlen ve akşam yemeklerinde salata ve yoğurt, dereotu ve maydonoz ile çeşnilendirilmiş 10 yemek kaşığı haşlanmış pirinç lapası ve 6 porsiyon da meyvam vardı.
Şu an hiçbir şekilde şişkinlik, ödem sorunum yok..
Şu an transfere kadar 1200 kalorilik besleneceğim ve bir miktar daha kilo-yağ kaybedeceğim.
Kahvaltı: peynir, yumurta, zeytin, domates, salatalık, yeşillik, ceviz, kayısı, şekersiz içecek, 2 dlm tam buğday ekmeği
Ara: 2 pors. meyva
Öğlen: 8 ymk kaşığı sebze yemeği, salata, yoğurt, 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 2 pors meyva
Akşam: beyaz veya kırmızı et, salata, yoğurt, çorba, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 2 pors meyva

Transferden sonra da porsiyonlarımın gramajını arttırarak 1800 kalori hamilelik moduna geçeceğiz..
Tüm hamileliğim boyunca da Nurhan Hanımdan uzman yardımı alacağım:))))

Bu arada şu sağ yumurtalığım rahmimin arka tarafında, rahmin gölgesinde kalıyor ve belki de rahme yapışık olarak düşünülüyor..Aydın Bey önemli bir problem değil, yumurtayı toplarken azıcık zorlanırız ama sorun yok demişti..
Arkadaşlar rahmetli anneannemin çocukluğumda yaptığı baskılarla ben sağ tarafa çok önem veririm.
Aman efendim önce sağ adımla kapıdan çıkar, sağ adımla kapıdan girerim..
Giyinirken önce sağ bacağımla pantolonumu giyer, önce sağ ayağıma çorabımı geçirir, önce sağ papucumu giyerim..
Hatta abartıp manikürüm pedikürüm yapılırken sağdan başlarız. Canım Tuğba'da kanıksadı: "Ayşegül Abla sol elini uzatanları artık geri çevirip sağ ellerini istiyorum, takıntı yaptın bana da " diyor.
Daha bir sürü örneği var..
Sağ ile hareket edince herşey rast gidermiş ya..
Yaww yıllardır bu sağ kuralına dikkat ediyorum, bazen solu önce giydim diye çıkarıp tekrar giyecek kadar takıntı yapmışım.. ne oluyor bu benim sağ yumurtalığıma anlamadım gitti..
Yumurtlaya yumurtlaya 1 adet yumurta yumurtlamışş
Allag allaggg

Yazdım canım benim.. Bu arada Aydın Bey 19 Mayısda ASM'de olacak. (İnşallah)

Bende anladım canım:))))
Randevuna çok az kaldı zaten canım, testi falan gerek yok diye düşünüyorum ama yine için içini kemiriyor ve çok meraklanıyorsanız yapın bari ne diyelim:) Beta HCG sonucunun da 264'den çok daha yüksek olması gerekiyor doğal olarak.

Grapes;
Merhaba canım, haplar bittkten sonra 3 ya da 5. gün diyorlar, ben 4.gün regli olmuştum.
Bilgin olsun.

Harikasın Canım,
Hahh işte böyleee, güzel güzel kitaplar okuyalım, komik komik filmler izleyelim..
Bende kitap okumadan uyuyamayan kurtlardanım:) Gece kitabım geçen hafta bitti ama kemer sıkma politikası gereğince eksra masraf yapmayayım dedim transfer öncesine kadar, şimdilik almadım.
Canım kocam da transfer ve sonrasında izlemem için lost ayarlıyor bana:)) O zaman canım çekti diyip kitap da aldırırım:CüvCüv:

Ladybird;
Nasılsın canım, muhtemelen Bodrum'dan onlinesın sanırım..
Yolculuk iyi geçti mi? Hava çok sıcak olacakmış bu hafta dikkat et..

her zamanki gibi gene çok alemsin :)))
havaalanındayım, mesajları okuyordum ama buna cevap vermeden duramadım.
ilahi ayşegül...
:))
bu ay demek ki sol taraf aktif.. bende de sağ aktifti. soldan hiç yumurta alınamamıştı. yediside sağdan çıkmıştı. şimdi ben 7 mübarek rakam, sağ hayırlı taraf mı demeliyim?? ama olmadı işte bebemmmm....

neyse çok öpüyorum seni...

ooo süper bende başucuma kitap yığmaya başladım
herkes bol bol kitap okusun benim sevgili aklım birşeyle meşkul olmadıkça gidip gidip kötü şeyler düşünüyor ,onlardan uzaklaşmanın en güzel yolu :)

kızlar gitmem gerekiyor,
öpüyorum hepiniizi...

iyi yolculuklar ladyybird bizim yerimizede eğlen ve dinlen.

Arkadaşlar geçende birşey duydum tüp bebek tedavilerinin yaz aylarında daha başarılı olduğuyla ilgili, malüm havalar güzelleşince insana pozitif enerji depolanıyor ondan olsa gerek.
Bu durumda şansımız bir kat daha arttı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…