kitap okumak çok güzel. ama ben ona da vakit bulamıyorumki hayat sırf koşturmaca mücadele.. hep bir yerlere bir şeylere yetişmek bitirmek tamamlamak görevler işler.... offf arada çocuk yapmaya uğraşıyoruz işte :))
bebiş gelsin gör bakalım seni nasıl durduruyor:))
inşallah inşallah. o yeterki gelsin onun için robot gibi dururum, uyumam, nefesimi az alırım ne isterse nasıl isterse ona uyarım beni sevindirsin bana gelsin kucağıma alayım hele bir onu başka da ne isterim aahh ahhh..
inşallah bu dediklerinin hepsi olacak :)
Selam kızlar,
Gecenin bir yarısı bıraktım grubu ama şu saate kadar yine bir sürü mesaj olmuş. 24 saat açık durmdayız :)
Hayat çok tuhaf. Tedaviye başlayınca herşey tamam diyordum. Sanki tedaviye başlamak yılllardır beklediğim anne olmak macerasının sonu demekti. Oysa hayır, bir baktım ki bu koca bir süreç... dedim ki transfere kadar sık dişini o zaman bitecek. hayır macera sonra da devam ediyor.... şimdi sanki hamile kaldığımda bitecek bu macera rahatlayacağım gibi geliyor. ama sonra sancux'u, utkum'u, mystryy ve nilsuyu görüyorum... macera bitmiyor, her yeni gün bir başka heyecanı da beraberinde getiriyor. Grapes'in ablasının durumu aslında hepimize iyi bir örnek... Galiba yollarda bizi nelerin oyaladığını boşverip, tünelin ucundaki ışığa odaklanmalıyız.
Yani mystryy, boşver yeni bir testi. sonuca inan.. yani utkumm o mucize bebeklerin zorluklarla karşılaşacağını ama onları aşacaklarını bil, bu fikirden vazgeçme... ben de sabahtan beri kafamı taktığım ağrıları boş veriyorum, aynada kendimi kocaman bir karınla görmeye hazırlıyorum kendimi ve er ya da geç benden ve şu dünya tatlısı adamdan bir parça olacak yavrumu kucağıma alacağım...
sevgiler herkese
günaydın...
ne güzel maşallah hiç unutmuyorsun kim hangi aşamada :)) valla biz hani heyecanlanıp bir şeyleri birilerinin gelişmelerini unutursak ileride hep seni takip etmek gerekir. süpersin sen süper.
utkum her şey yolunda gidecek emin ol. sen o iki minik pipiliyi kucağına sağ sağlıklı alacaksın.Veee çok cadı bir kaynana olacaksın :)))
Ayşegül yumurtalarının büyümesini bize dönünce hemen yaz kaçıncı gün oldu bugün?? kontrolleri kim yapıyor? senden sonra sırada ben varım ya vakit geçtikçe heyecan başladı çaktırmadan. bugün 13. ilacımı alacam ya.
umut bugün görüşmen var senin değilmi kime randevu aldın sen şimdi? Aydın Bey yok hala dimi inşallah benim rgl gelene kadar dönmüş olur. Bide transferde onun olmasını çok çok istiyorum...
günaydın kızlar.
utkumm demek bu yaramazlar erkekmiş belli zaten 2 si bir araya gelip doğmadan yordular seni.hayırlı olsun canım bence durumun iyiye gidiyor yoksa doktor bir dahaki randevuna kadar 2 hafta bekletmek istenezdi şu kanamanda bir bitse hayırlısıyla.gelen parça canını sıkmasın seninde dediğin gibi birikmiş kan pıhtısı hele uzun süre yatınca gelmesi çok normal seni korkutmasın.besle bol bol oğlanları inşallah 2 hafta sonra dahada güzel haberlerle geliceksin.hastanedeki ankete çok günldüm hangi conservative mişş delimi bunlar yaa bende geçen sene hastanede yatarken odama pat kuaför daldı oda oda geziyorlarmış saçınızı yapalım mı diye sordu haa dedim yapın hatta şööle bi gelin başı yada kabaarıık bir topuz yapın delimi ne.
ayşegülcüm su konusunda haklısın hatta bende senin gibi suya doyamıyanlardanım 2-3-4 litre allah ne verdiyse kana kana içerim diyer içtiğim sıvılarda cabası su içmeyenleri hiç hiç anlayamadım bardak benide kesmez şişemle gezerim ama gece yatmadan 2 saat önce bırakmaya karar verdim gece çünkü farkında olmadan tutuyorum sonra kalkıp yapıyorum sonrada kasıklarıma acayip bi sancı giriyor ödüm kopuyor valla.hastane dönüşü yaz bakalım nolmuş yumurtalar.
kızlar bu arada iğnelerin başlangıcında ilişki yasak değiil ancak yumurta toplanmadan 2-3 gün önceden itibaren yasak yumurtalara zarar vermesin diye toplandıktan sonrada yasak transferden sonrada sonuç pozitifse zaten ilk muayeneye kadar yasak sonrada doktorun yorumuna senin durumuna göre değişir yanii eşlerimize yazıııkk tedaviye yeni yeni başlayanlar ve başlayacak olanlar aman unutmasın bu dediklerimi.laydbird tatilin keyfini çıkarr::))
gece canım korkma ağrılardan çok normal ağrın olması dinlen mümkün olduğunca ananasları ye ye yat.
yaa birde benim bir sorum var randevum haftaya biliyorsunuz eşim diyorki acaba bugün bir kan tahlili dahamı yaptırsak hani artış olumluysa içimiz rahat etsin diye ne dersiniz?ve artışım ne olmalı 1 mayısta 132 idi 3 mayısta 264tü sonucum.
ladyybird merhaba daha regl olmadım ama acayip sıkıntım var, yarın yada cuma bekliyorum
ilk kontroller önemli değil bence yeterki transferde Aydın Bey olsun, senin ilk transferide Aydın Bey yapmıştı değilmi her transferde tecrübe oluyor ona bir sürü notlar alıyor ve diğerinde ona göre hareket ediyor, öyle bir kanıya vardım kendimden :)
Kizlar valla erkek bebek kontenjani doldu yada dolmak uzere, kiz bebekler size kaldi, hadi iyisiniz:)))))
canım bunu söylemen çok iyi oldu,bende elimden geldigince öylee davranmaya çalısıyorum ama artık hiç düşünmeyecegim ve inş. ablanın yavrusu gibi sağlıcakla gelir benimkilerde..
ben kendimi kitaplara verdim:
Yalnız Kadınlar Sokağı (maeve binchy) bitmek üzere
bunlar yeni geldi internetten sipariş vermiştim,lay lay lommmmm,kitap kurdu halime bir dönüş söz konusu:)
En Son Yürekler Ölür (Canan Tan)
Piraye (Canan Tan)
Leyla İle Mecnun (İskender Pala)
Babilde Ölüm İstanbulda Aşk (İskender Pala)
La Sonsuzluk Hecesi (Nazan Bekiroğlu)
Bu arada şu sağ yumurtalığım rahmimin arka tarafında, rahmin gölgesinde kalıyor ve belki de rahme yapışık olarak düşünülüyor..Aydın Bey önemli bir problem değil, yumurtayı toplarken azıcık zorlanırız ama sorun yok demişti..
Arkadaşlar rahmetli anneannemin çocukluğumda yaptığı baskılarla ben sağ tarafa çok önem veririm.
Aman efendim önce sağ adımla kapıdan çıkar, sağ adımla kapıdan girerim..
Giyinirken önce sağ bacağımla pantolonumu giyer, önce sağ ayağıma çorabımı geçirir, önce sağ papucumu giyerim..
Hatta abartıp manikürüm pedikürüm yapılırken sağdan başlarız. Canım Tuğba'da kanıksadı: "Ayşegül Abla sol elini uzatanları artık geri çevirip sağ ellerini istiyorum, takıntı yaptın bana da " diyor.
Daha bir sürü örneği var..
Sağ ile hareket edince herşey rast gidermiş ya..
Yaww yıllardır bu sağ kuralına dikkat ediyorum, bazen solu önce giydim diye çıkarıp tekrar giyecek kadar takıntı yapmışım.. ne oluyor bu benim sağ yumurtalığıma anlamadım gitti..
Yumurtlaya yumurtlaya 1 adet yumurta yumurtlamışş
Allag allaggg
canım bunu söylemen çok iyi oldu,bende elimden geldigince öylee davranmaya çalısıyorum ama artık hiç düşünmeyecegim ve inş. ablanın yavrusu gibi sağlıcakla gelir benimkilerde..
ben kendimi kitaplara verdim:
Yalnız Kadınlar Sokağı (maeve binchy) bitmek üzere
bunlar yeni geldi internetten sipariş vermiştim,lay lay lommmmm,kitap kurdu halime bir dönüş söz konusu:)
En Son Yürekler Ölür (Canan Tan)
Piraye (Canan Tan)
Leyla İle Mecnun (İskender Pala)
Babilde Ölüm İstanbulda Aşk (İskender Pala)
La Sonsuzluk Hecesi (Nazan Bekiroğlu)
kızlar gitmem gerekiyor,
öpüyorum hepiniizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?