her zamanki gibi gene çok alemsin :)))
havaalanındayım, mesajları okuyordum ama buna cevap vermeden duramadım.
ilahi ayşegül...
:))
bu ay demek ki sol taraf aktif.. bende de sağ aktifti. soldan hiç yumurta alınamamıştı. yediside sağdan çıkmıştı. şimdi ben 7 mübarek rakam, sağ hayırlı taraf mı demeliyim?? ama olmadı işte bebemmmm....
neyse çok öpüyorum seni...
ifade etmeyecekse yaptırıp birde onun sonucu araştırmama gerek yok sanırım biz sadece hani iki günde ikiye katlama tezinden düşünüp ona göre kafamızda hesap yaptık ama artık ikiye katlamamalı mı bilmiyorum ki?
iyi yolculuklar ladyybird bizim yerimizede eğlen ve dinlen.
Arkadaşlar geçende birşey duydum tüp bebek tedavilerinin yaz aylarında daha başarılı olduğuyla ilgili, malüm havalar güzelleşince insana pozitif enerji depolanıyor ondan olsa gerek.
Bu durumda şansımız bir kat daha arttı :))))
Ahh işte rahmetli canım anneannem.. ahhh sağ takıntısı yaptı bana..
Benim garibim sağ yumurtalığım da yıllardır korunma iç güdüsüyle gitmiş rahmin arka tarafına yapışıp saklanmış..
Hayırlısı canım, bu sefer herşey yolunda gidecek inşallah..
Bende çok öpüyorum seni.
10 dk rotar varmis. Aysegul bende kiz kontenjanina rezervasyon yapabilir miyim?
Evet yazin gunesin etkisi cok onemli grapes. Yalniz sicaktan bunalip denize havuza girmek yasak. Kuvette banyo bile yasak.
Birde ben niyeyese dogacagi ayi onemsiyorum. Ilk bahar olsun ki disarilarda bebisimle gezeyim bir iki ay sonra diye. Ama neymis??!!! Bu islerde plan program yokmus. :))
Kismet artik, canlari ne zaman isterse o zaman gelecekler minnoslar.
Grapes;
Şimdi regli olmayı bekliyosun, cuma olursan cumartesine randevu alacaksın, ben cumartesi 09.15'de ASM'de olacağım, belki karşılaşırız ne dersin:))
Bu arada muayenende iğnelere başlayalım derlerse akşamına iğneye başlaman gerekecek di mi, ilaçlarını temin edebildin mi canım.
evet sen cumartesi randevum var deyince benimde aklıma geldi inşallah öyle olur :)
benim geçen denememden bir miktar iğnem var onları yanımda götürücem onlarla başlarım kalanları da eşimin eczacı tanıdığı var ondan alıcaz geçen seferde oradan almıştık.
valla iğnelerden hiç korkmuyorum geçen sefer kilo ve şişkinlik sorunum olmamıştı ama şu doğum kontrol hapı beni şişirdi herkes kilomu aldın hamilemisin diyorbu arada 53 kiloyum
Grapes ve Aysegul kesin karsilasirsiniz. Zaten Ebru hnm sadece 1-1,4 saat kaliyormus hastanede.
Kiskaniyorum ben bu bensiz bulusmalari:)))
Selam kızlar,
Gecenin bir yarısı bıraktım grubu ama şu saate kadar yine bir sürü mesaj olmuş. 24 saat açık durmdayız :)
Hayat çok tuhaf. Tedaviye başlayınca herşey tamam diyordum. Sanki tedaviye başlamak yılllardır beklediğim anne olmak macerasının sonu demekti. Oysa hayır, bir baktım ki bu koca bir süreç... dedim ki transfere kadar sık dişini o zaman bitecek. hayır macera sonra da devam ediyor.... şimdi sanki hamile kaldığımda bitecek bu macera rahatlayacağım gibi geliyor. ama sonra sancux'u, utkum'u, mystryy ve nilsuyu görüyorum... macera bitmiyor, her yeni gün bir başka heyecanı da beraberinde getiriyor. Grapes'in ablasının durumu aslında hepimize iyi bir örnek... Galiba yollarda bizi nelerin oyaladığını boşverip, tünelin ucundaki ışığa odaklanmalıyız.
Yani mystryy, boşver yeni bir testi. sonuca inan.. yani utkumm o mucize bebeklerin zorluklarla karşılaşacağını ama onları aşacaklarını bil, bu fikirden vazgeçme... ben de sabahtan beri kafamı taktığım ağrıları boş veriyorum, aynada kendimi kocaman bir karınla görmeye hazırlıyorum kendimi ve er ya da geç benden ve şu dünya tatlısı adamdan bir parça olacak yavrumu kucağıma alacağım...
sevgiler herkese
Bu arada şu sağ yumurtalığım rahmimin arka tarafında, rahmin gölgesinde kalıyor ve belki de rahme yapışık olarak düşünülüyor..Aydın Bey önemli bir problem değil, yumurtayı toplarken azıcık zorlanırız ama sorun yok demişti..
Arkadaşlar rahmetli anneannemin çocukluğumda yaptığı baskılarla ben sağ tarafa çok önem veririm.
Aman efendim önce sağ adımla kapıdan çıkar, sağ adımla kapıdan girerim..
Giyinirken önce sağ bacağımla pantolonumu giyer, önce sağ ayağıma çorabımı geçirir, önce sağ papucumu giyerim..
Hatta abartıp manikürüm pedikürüm yapılırken sağdan başlarız. Canım Tuğba'da kanıksadı: "Ayşegül Abla sol elini uzatanları artık geri çevirip sağ ellerini istiyorum, takıntı yaptın bana da " diyor.
Daha bir sürü örneği var..
Sağ ile hareket edince herşey rast gidermiş ya..
Yaww yıllardır bu sağ kuralına dikkat ediyorum, bazen solu önce giydim diye çıkarıp tekrar giyecek kadar takıntı yapmışım.. ne oluyor
bu benim sağ yumurtalığıma anlamadım gitti..
Yumurtlaya yumurtlaya 1 adet yumurta yumurtlamışş
Allag allaggg
Oyle olur hep sakınan goze çöp batar misali....
Birseyin ustune cok gidince bir aksilik olur kesin boşver soldskiler yeterde artar sana.
Senin ihtiyacin 2 kaliteli yumurta onlar olsun yeterki.
Amin canım, ne çıkarsa bahtımıza:)
Kimi kadınlar hiç yumurtlayamazken, sağda 1 tane olmasını hiç sorun yapmam..
Sadece sağ takıntım aklıma geldi devreye girdi:) Sizinle paylaşayım dedim..
Ay bi de rahmetli anneannem biz torunları 7 yaşındayken oruç tutturmaya başlatmıştı bizi.. Kadıncağız dua istedi herhalde, bugün hep anneannem aklımda..Arife günü tüm torunları oruç tutsun diye iftarlık neler neler alırdı bize.. Hemde kuyruğundan değil, tamamı tutulacak.
Neymiş efendim "arife günü kurtlar kuşlar oruç tutar" mışş..
Bir gün büyük teyzemin büyük kızı Nuray Ablam "anaane kuşları gördümm yiyolaarrr" diye çığlıklar atarak hepimizin aklını başına getirmişti:) Gülerek anımsarım
Bi de arife suyuyla mutlaka banyo yapılırdı.. Büyükler yıkanır, en son anneannem banyoya girer, sırayla tüm torunlarını banyoya kabul eder ve kaynar sularla haşlayarak yıkardı bizi:)
Ehhh bu yaşıma geldim sıcak suyla banyo yapamıyorum. Kışın ılık, yazın soğuk:)
E gece yatmadan kına yakma törenini söylememe gerek yok herhalde.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anneannelerimizden bize çook özel anlar kalıyor hatıraları bile yüzümüzü gözümüzü güldürüyor inşallah bizde torunlarımızla paylaşırız tüm güzellikleri onlarda anarlar bizleri.gerçi devir çook değişir herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?