Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ahh işte rahmetli canım anneannem.. ahhh sağ takıntısı yaptı bana..
Benim garibim sağ yumurtalığım da yıllardır korunma iç güdüsüyle gitmiş rahmin arka tarafına yapışıp saklanmış..
Hayırlısı canım, bu sefer herşey yolunda gidecek inşallah..
Bende çok öpüyorum seni.

mystryy canım haklısın merak etmekte ama ters giden birşeyler olsa zaten vücudun tepki verir ( kanama olur şiddetli ağrıların olur v.b.)herşey yolunda bence stres yapma lütfen

Oleyyyy, bir kat şans daha :))))
Burada hepimiz yaz hamileleri olacağızz.

10 dk rotar varmis. Aysegul bende kiz kontenjanina rezervasyon yapabilir miyim?
Evet yazin gunesin etkisi cok onemli grapes. Yalniz sicaktan bunalip denize havuza girmek yasak. Kuvette banyo bile yasak.
Birde ben niyeyese dogacagi ayi onemsiyorum. Ilk bahar olsun ki disarilarda bebisimle gezeyim bir iki ay sonra diye. Ama neymis??!!! Bu islerde plan program yokmus. :))
Kismet artik, canlari ne zaman isterse o zaman gelecekler minnoslar.

ayşegülcüm haklısın valla bende sağlağım, dış gebelik geçirdiğimde sevgili embriyom yer bulamamış gidip sağ tüpe yerleşmişti ne çıkarsa sağda çıkıyor hadi hayırlısı :)))

Grapes;
Şimdi regli olmayı bekliyosun, cuma olursan cumartesine randevu alacaksın, ben cumartesi 09.15'de ASM'de olacağım, belki karşılaşırız ne dersin:))
Bu arada muayenende iğnelere başlayalım derlerse akşamına iğneye başlaman gerekecek di mi, ilaçlarını temin edebildin mi canım.

Ladyy ne diyorsun?

Ben ördek gibiyimdir.. Kışın günde 1, yazın üç öğün duş alırım. Napcemm o vakitt(

Tamam iki kız benden, bi kız da senden olsun:)))

Ayy bi de anne kız takım giyiyorlar ya, bayılıyorum... Tam bir elbise delisiyimdir zati.. Kız bebek elbiselerine de bayılırım. Hatta kaç kere kız bebek elbisesi modeli alıp, terzime kendime göre adapte edip diktirmiştim..
Bi de şu pozisyonda herşey yolunda giderse bizim doğum babamızın doğum tarihi civarında olacak gibi görünüyor.. 27 Şubat.. Ama dediğin gibi plan yok.. canları ne zaman isterse, Aydın Amcaları ne zaman alıyoruz derse o zaman gelsinler:))

evet sen cumartesi randevum var deyince benimde aklıma geldi inşallah öyle olur :)
benim geçen denememden bir miktar iğnem var onları yanımda götürücem onlarla başlarım kalanları da eşimin eczacı tanıdığı var ondan alıcaz geçen seferde oradan almıştık.

valla iğnelerden hiç korkmuyorum geçen sefer kilo ve şişkinlik sorunum olmamıştı ama şu doğum kontrol hapı beni şişirdi herkes kilomu aldın hamilemisin diyor bu arada 53 kiloyum

Yaa bende nefret ediyorum dk haplarindan. Kilo aldim 1 kg ama genede sinir bozucu.
Bu arada gecen seferki tecrubemde hic kilo almamama ragmen sismistim. Hamilelik hormonu da karin bolgesinde su toplanmasina ve siskinlige neden oluyor. Amann amac zaten sismek ve koca gobek olmak degilmi. Bosverelim o zaman. )

Grapes ve Aysegul kesin karsilasirsiniz. Zaten Ebru hnm sadece 1-1,4 saat kaliyormus hastanede.
Kiskaniyorum ben bu bensiz bulusmalari :)))

Boyunun ölçüsünü yazmamışsın:)) ama muhtemelen 53 kg zayıf sayılırsın. Hamileliğe az kilo ile başlamak önemli bir avantaj canım.
İlaçlarınla ilgili sorun yok gayet güzel..

Ayrıca önceki msjda yazmıştım ya, ben ömrüm boyunca hiç kullanmadığım için doğum kontrol hapına başladığım hafta vücudumda -senin de hissettiğin gibi- şişkinlik ve ödem hissettim, ama bir hafta sonra vücudum adapte oldu.. dedim ya diyet uzmanım da zaten önlemimizi aldı.. Çok rahatsız oluyorsan ve gerekli görürsen iki günlük ödem atıcı diyeti seninle paylaşabilirim. Henüz hamile değiliz yapmanda hiçbir sakınca yok. Zaten beslenme ve diyet uzmanım tarafımdan verildi.
Şu zamana kadar iğneler hiç bir şekilde sorun yaratmadı.
Perşembe cuma günü netleşir senin durumun zaten. Haberleşiriz.. Karşılaşırsak da çook güzel olur.. :))) Msjlardan takip etmişssindir biz Mystrry ile bir araya geldik. Çok keyifli çok güzel bir duygu:))

Grapes ve Aysegul kesin karsilasirsiniz. Zaten Ebru hnm sadece 1-1,4 saat kaliyormus hastanede.
Kiskaniyorum ben bu bensiz bulusmalari :)))

Canım benim;
En kısa zamanda güzel bir organizasyon yaparak hepimiz bir araya geleceğiz inşallah..
Ayrıca sen dahil önümüzdeki hafta ve sonraki hafta bir çoğumuz günaşırı hastaneye gidip geleceğiz..
Muhtemelen karşılaşmalar olacak..:)) Ne güzel olacak:))

gece çok çok haklısın inanmak ve biraz tünele bırakmak lazım kendimizi.

Oyle olur hep sakınan goze çöp batar misali....
Birseyin ustune cok gidince bir aksilik olur kesin boşver soldskiler yeterde artar sana.
Senin ihtiyacin 2 kaliteli yumurta onlar olsun yeterki.

ayşegül 6 yumurtanada sahip çık iyi bak onlara çok zıplatma sakın çatlatma:))ayrıca sağdaki tek ama belkide tek başına rahaat rahat büyüyecek.nuri beyin bahsettiğin hemşiresinin adını unuttum ama ben ona bayılıyorum çok çok tatlıdır kendisi.
kızlar diyetisyen fikri süper ben doğum kilolarımı veremedim salak gibi şimdi tedaviylede aldım maşallah hayatım boyunca incecik olan ben şu an halime inanamıyorum tamam göbiş kocaman olsunda memeye kalçaya noluyo onlar durmalı ama yook aldım başımı gidiyorum şuan tam 60 kiloyum telafuzu bile garip geliyor grapes 53 kiloluk halinle nolur şükret gayet güzelmiş kilon e bendede kısa değilsindir mutlaka benim 1.65 boyum neysee herşey yolunda gitsinde inşallah doğumdan sonra veririz kendimizi spora pilatese.ama ayşegül herşey yoluna girsin bebeişi göreyim bende diyetisyene gitmeyi düşünğyorum bu sefer biraz daha bilinçli devam edicem.
arkadaşlar test konusunda yazdıklarınız için teşekkür ederim sizleri dinliyoruum vee test mest yok kırcam kıçımı bekliycem şunun şurasında ne kaldı kii 1 haftaccıık haftaya bugün bu saatte yazıcam sizlere güzel haberi.
laydbird bu arada deniz neden yasak havuz ve güneş yasak olabilir ama denize girebiliriz diye düşünüyorum hatta haziran 3e 2 saatlik bir uçak yolculuğu ve ardından denize girmeyi planlamam çok mu saçma??

kızlar peki bu yumurta toplama işleminde anestezimi yapıyorlar hem alttanmı alınıyor yine muayenedeki gibi? bide ücret konusu var kafamda tedavi başlayıncamı ödeme yapılıyor? soruları yığdım yine :)))

canınız yanıyormu yumurtalar toplanırken eğer anestezi ile değilse tabi..

Oyle olur hep sakınan goze çöp batar misali....
Birseyin ustune cok gidince bir aksilik olur kesin boşver soldskiler yeterde artar sana.
Senin ihtiyacin 2 kaliteli yumurta onlar olsun yeterki.

Amin canım, ne çıkarsa bahtımıza:)
Kimi kadınlar hiç yumurtlayamazken, sağda 1 tane olmasını hiç sorun yapmam..
Sadece sağ takıntım aklıma geldi devreye girdi:) Sizinle paylaşayım dedim..
Ay bi de rahmetli anneannem biz torunları 7 yaşındayken oruç tutturmaya başlatmıştı bizi.. Kadıncağız dua istedi herhalde, bugün hep anneannem aklımda..Arife günü tüm torunları oruç tutsun diye iftarlık neler neler alırdı bize.. Hemde kuyruğundan değil, tamamı tutulacak.
Neymiş efendim "arife günü kurtlar kuşlar oruç tutar" mışş..
Bir gün büyük teyzemin büyük kızı Nuray Ablam "anaane kuşları gördümm yiyolaarrr" diye çığlıklar atarak hepimizin aklını başına getirmişti:) Gülerek anımsarım
Bi de arife suyuyla mutlaka banyo yapılırdı.. Büyükler yıkanır, en son anneannem banyoya girer, sırayla tüm torunlarını banyoya kabul eder ve kaynar sularla haşlayarak yıkardı bizi:)
Ehhh bu yaşıma geldim sıcak suyla banyo yapamıyorum. Kışın ılık, yazın soğuk:)
E gece yatmadan kına yakma törenini söylememe gerek yok herhalde.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun anneannelerimizden bize çook özel anlar kalıyor hatıraları bile yüzümüzü gözümüzü güldürüyor inşallah bizde torunlarımızla paylaşırız tüm güzellikleri onlarda anarlar bizleri.gerçi devir çook değişir herhalde.

:) Değişti değişmesine canım ama gelenek göreneklerimizi devam ettirmek bizlerin elinde. Bizlere büyüklerimiz yaşattı, biz de küçüklerimize yaşatırsak sürecektir..

Test içini kemiriyor mu hala canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…