ayşegül 6 yumurtanada sahip çık iyi bak onlara çok zıplatma sakın çatlatma:))ayrıca sağdaki tek ama belkide tek başına rahaat rahat büyüyecek.nuri beyin bahsettiğin hemşiresinin adını unuttum ama ben ona bayılıyorum çok çok tatlıdır kendisi.
kızlar diyetisyen fikri süper ben doğum kilolarımı veremedim salak gibi şimdi tedaviylede aldım maşallah hayatım boyunca incecik olan ben şu an halime inanamıyorum tamam göbiş kocaman olsunda memeye kalçaya noluyo onlar durmalı ama yook aldım başımı gidiyorum şuan tam 60 kiloyum telafuzu bile garip geliyor grapes 53 kiloluk halinle nolur şükret gayet güzelmiş kilon e bendede kısa değilsindir mutlaka benim 1.65 boyum neysee herşey yolunda gitsinde inşallah doğumdan sonra veririz kendimizi spora pilatese.ama ayşegül herşey yoluna girsin bebeişi göreyim bende diyetisyene gitmeyi düşünğyorum bu sefer biraz daha bilinçli devam edicem.
arkadaşlar test konusunda yazdıklarınız için teşekkür ederim sizleri dinliyoruum vee test mest yok kırcam kıçımı bekliycem şunun şurasında ne kaldı kii 1 haftaccıık haftaya bugün bu saatte yazıcam sizlere güzel haberi.
laydbird bu arada deniz neden yasak havuz ve güneş yasak olabilir ama denize girebiliriz diye düşünüyorum hatta haziran 3e 2 saatlik bir uçak yolculuğu ve ardından denize girmeyi planlamam çok mu saçma??
kızlar peki bu yumurta toplama işleminde anestezimi yapıyorlar hem alttanmı alınıyor yine muayenedeki gibi? bide ücret konusu var kafamda tedavi başlayıncamı ödeme yapılıyor? soruları yığdım yine :)))
canınız yanıyormu yumurtalar toplanırken eğer anestezi ile değilse tabi..
muhabbeti kacırmısım kızlar ama bi cırpıda okudum yazdıklarıızı (isyerinden bi arkadasım gorunce sen de dizi izler gibi takip ediyorsun bu forumu diye dalga geciyor)
neyse kilo konusunda bende magdurlardanım zaten oncesinde pco icin kullandıgım dk hapları kilo aldırmıstı 52 kiloyu gecmeyen ben 1.deneme oncesi 59 oldum simdide 62 ustelik bende de boy yok mystry senle aynı boydayız canım((( cok kotu kızlar bu kilo olayı esimde kilo takıntısı var zaten gecen ay diyetisyene gidecektim ama yogunluktan gidemedim aysegul en iyisini yapıyorsun canım bastan kontrollu olmak en iyisi sonra ben gibi onune gecilmiyor kiloların birde yumurta olusumu sırasında yani igneler doneminde saglıklı beslenmek cok onemliymis doktorum soylemisti hatta diyetten bahsetmistim sakın diyet yapma ama yuruyusle yag yak demisti cunku o gobekten yapılan igneleri yaglar emilimize ediyor ve ignelerin etki suresini kısaltıyormus o yuzden yaglı vucut istemiyor doktorklar ve yuruyus de yumurta kalitesini olumlu etkiliyormus bunu da bi dergide okumustum bilginize...
1)anestezi ile yapılıyor. mışıl mışıl uyuyorsun.
2)aynen muayene pozisyonuyla başlamıştık ama sonra uyudum tabi :)
3)ücretin de yum toplama günü 2000 tl sini ödüyorsun.
4)anesteziden uyandıktan sonra da ben hiçbir ağrı hissetmemiştim. bazı arkadaşlar hafif ağrılar hissettiklerini yazmışlardı ki hemşireler de çok az ağrı ve kanama olabilir demişlerdi. kanamada ben de yok denecek kadar az olmuştu...
bu aşamalar henüz çok taze bende. kafana takılan olursa memnuniyetle yanıtlarım ama çalışmadığım yerlerden sorarsa diğer arkadaşlara havalesin :)
tahtaya kaldırmadığın sürece sorun yok hocam :)
Boyunun ölçüsünü yazmamışsın:)) ama muhtemelen 53 kg zayıf sayılırsın. Hamileliğe az kilo ile başlamak önemli bir avantaj canım.
İlaçlarınla ilgili sorun yok gayet güzel..
Ayrıca önceki msjda yazmıştım ya, ben ömrüm boyunca hiç kullanmadığım için doğum kontrol hapına başladığım hafta vücudumda -senin de hissettiğin gibi- şişkinlik ve ödem hissettim, ama bir hafta sonra vücudum adapte oldu.. dedim ya diyet uzmanım da zaten önlemimizi aldı.. Çok rahatsız oluyorsan ve gerekli görürsen iki günlük ödem atıcı diyeti seninle paylaşabilirim. Henüz hamile değiliz yapmanda hiçbir sakınca yok. Zaten beslenme ve diyet uzmanım tarafımdan verildi.
Şu zamana kadar iğneler hiç bir şekilde sorun yaratmadı.
Perşembe cuma günü netleşir senin durumun zaten. Haberleşiriz.. Karşılaşırsak da çook güzel olur.. :))) Msjlardan takip etmişssindir biz Mystrry ile bir araya geldik. Çok keyifli çok güzel bir duygu:))
ayşegül 6 yumurtanada sahip çık iyi bak onlara çok zıplatma sakın çatlatma:))ayrıca sağdaki tek ama belkide tek başına rahaat rahat büyüyecek.nuri beyin bahsettiğin hemşiresinin adını unuttum ama ben ona bayılıyorum çok çok tatlıdır kendisi.
kızlar diyetisyen fikri süper ben doğum kilolarımı veremedim salak gibi şimdi tedaviylede aldım maşallah hayatım boyunca incecik olan ben şu an halime inanamıyorum tamam göbiş kocaman olsunda memeye kalçaya noluyo onlar durmalı ama yook aldım başımı gidiyorum şuan tam 60 kiloyum telafuzu bile garip geliyor grapes 53 kiloluk halinle nolur şükret gayet güzelmiş kilon e bendede kısa değilsindir mutlaka benim 1.65 boyum neysee herşey yolunda gitsinde inşallah doğumdan sonra veririz kendimizi spora pilatese.ama ayşegül herşey yoluna girsin bebeişi göreyim bende diyetisyene gitmeyi düşünğyorum bu sefer biraz daha bilinçli devam edicem.
arkadaşlar test konusunda yazdıklarınız için teşekkür ederim sizleri dinliyoruum vee test mest yok kırcam kıçımı bekliycem şunun şurasında ne kaldı kii 1 haftaccıık haftaya bugün bu saatte yazıcam sizlere güzel haberi.
laydbird bu arada deniz neden yasak havuz ve güneş yasak olabilir ama denize girebiliriz diye düşünüyorum hatta haziran 3e 2 saatlik bir uçak yolculuğu ve ardından denize girmeyi planlamam çok mu saçma??
mystryy nasılsın vazcaydın diğmi testten
inşallah 19 mayısta kontrolüm olur seninle de karşılaşırız :)
benim boyum 1.63 hep 48-49 kiloydum kasımda ayında dış gebelik geçirdim ondan sonra
bir deneme daha şimdi tekrar çok üst üste geldiği için 4-5 kilo aldım bu çevredekilere fazla geldi tabii :) ama eşim güzel oldun diyor aslında hiç şişman kadın sevmez bende memnunum çevredekiler malum soruyu sorunca rahatsız oluyorum
ayyy inşallah yarın regl olmam cuma olurum :) ben resimden seni tanırım ama bakalım sen beni tanıyacak mısın?
mystryy nasılsın vazcaydın diğmi testten
inşallah 19 mayısta kontrolüm olur seninle de karşılaşırız :)
ayşegülcüm ellerine sağlık afiyetle yiyin inşallah.annem sağolsun hala bizde o pişiriyor babam hazırlıyor eşimle ben yiyiyoruz yani görsen sankiş okuldan gelen çocuklarız eşimle ben.bu arada diyetisyenin fiyatı bayaa iyiymiş ama çarşamba ben nasıl gidicem çalışıyorum
haftaya kontrolde sorucam aydın beye tatilide denizide sizede bilgi veririm.
test mi yoook canıım dedim ya dayanıcam yaptırmıycam sabırr sabıırr sabırr
laydbird akşam ne güzel yıldızlara bakarak yiyecek yemeğini.
arkadaslar bari bulusma fotolarını koyunda bende oturdugum yerden tanısmıs olayım sizinle:))
yüzme hamilelikte kesinlikle cok faydalı ama ucak yolculugu yapmadan önce mtlaka dr. a danısmak lazım... benim bir arkadasım devamlı yüzüyordu 6. ayın sonunda hamile oldugunu söyleyene kadar kimse farkına varmamıstı...
utkumm toplanip sana geliriz fotografa gerek kalmaz
Kizlar bodruma geldim. Yarin isler cok. Bu gece erken yatiyorum.
Hepinize iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?