Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

muhabbeti kacırmısım kızlar ama bi cırpıda okudum yazdıklarıızı (isyerinden bi arkadasım gorunce sen de dizi izler gibi takip ediyorsun bu forumu diye dalga geciyor)
neyse kilo konusunda bende magdurlardanım zaten oncesinde pco icin kullandıgım dk hapları kilo aldırmıstı 52 kiloyu gecmeyen ben 1.deneme oncesi 59 oldum simdide 62 ustelik bende de boy yok mystry senle aynı boydayız canım ((( cok kotu kızlar bu kilo olayı esimde kilo takıntısı var zaten gecen ay diyetisyene gidecektim ama yogunluktan gidemedim aysegul en iyisini yapıyorsun canım bastan kontrollu olmak en iyisi sonra ben gibi onune gecilmiyor kiloların birde yumurta olusumu sırasında yani igneler doneminde saglıklı beslenmek cok onemliymis doktorum soylemisti hatta diyetten bahsetmistim sakın diyet yapma ama yuruyusle yag yak demisti cunku o gobekten yapılan igneleri yaglar emilimize ediyor ve ignelerin etki suresini kısaltıyormus o yuzden yaglı vucut istemiyor doktorklar ve yuruyus de yumurta kalitesini olumlu etkiliyormus bunu da bi dergide okumustum bilginize...

Evet canım, Nuri Beyin hemşiresi muhtemelen ben yaşlarda, diğer hemşirehanımlara nazaran daha büyük ve tecrübeli.. Çok da şeker.. Gerçi hepsi çok tatlılar ya:))
Bugün biz oradayken 3 kişilik bir ekip tüm hemşirehanımları dolaştı ve hemşirelik haftalarını kutlayıp gökkuşağı renginde şemsiye hediye ettiler.. Ay bi canım çekti.. Dağıtan ekip: güler yüzlü bir kadın, güler yüzlü yaşlı bir adam, şemsiyeleri taşıyan genç bir bayan.. Tam kapıda karşılaştık ve selamlaştık.. Az kalsın "küçükken hep hemşire olmak isterdim, olamadım, şimdi de hamilelik sendromu çok canım çekti bir tane de bana hediye edermisiniz" diyecektim de.. lal oldu dilim, diyemedim kafamçokkarıştı
Aslında mazeritimiz bebeğimiz, kilo almak hakkımız.. ama hakkımız olan kiloyu alıp, abartmamalıyız. Kilomuzun sınırların üzerine çıkması bir çok soruna bir kere daha gebe kalmamız demekkaydirigubbakcemile3
Ben sevgili Nurhan Hanımdan son derece memnunum. Pendik'te ulaşımı çok kolay benim için. Ayrıca yine bir çok araştırmalar sonucunda fiyat olarak diğerlerine nazaran çok çok çok uygun.. Sadece Çarşamba günleri çalışıyor. Haftada bir gün hastalarını kabul ediyor ve haftada 1 gün 4 defa gidip 90 tl veriyorsun.. Yani ayda 90 tl. O kadar.. Caddede, Sahra-i Cedit'te, Göztepe'de, Kadıköy'de uçmuşlar arkadaşlar.
Son aylarda seyahate izin vermiyorlar, Haziranda sorun olmaz canım.. Ehh denize de girme derlerse, bu yazı denize havuza girmeden duş altında geçiriz. Seneye de bebişlerimize yüzme öğretirizz:))))))))

1)anestezi ile yapılıyor. mışıl mışıl uyuyorsun.
2)aynen muayene pozisyonuyla başlamıştık ama sonra uyudum tabi :)
3)ücretin de yum toplama günü 2000 tl sini ödüyorsun.
4)anesteziden uyandıktan sonra da ben hiçbir ağrı hissetmemiştim. bazı arkadaşlar hafif ağrılar hissettiklerini yazmışlardı ki hemşireler de çok az ağrı ve kanama olabilir demişlerdi. kanama da bende yok denecek kadar az olmuştu...

bu aşamalar henüz çok taze bende. kafana takılan olursa memnuniyetle yanıtlarım ama çalışmadığım yerlerden sorarsa diğer arkadaşlara havalesin :)

Son düzenleme:

Çok haklısın canım..
Ben transfere kadar 1 kg daha vereceğim, sonra hamilelik moduna geçirecek diyet uzmanım beni..
Yahuu kızcam ama, ne varmış boyumuzda? Bende 1.69'um..
1.65 ülkemiz standartlarına göre gayet güzel ve normal..
Allah bize çok boy verip gerisini koyvermemiş ya sırnaşık şey

sırnaşık şey
Gececiğim çok güldürdün beni..
Tecrübelerinizden fayladalanmak bizim için çok önemli.. İyiki varsınız..
Ben sizi bi sınav yapıp kazık sorular sorayım da görün:)))

tahtaya kaldırmadığın sürece sorun yok hocam :)

:)))))
Bu arada ben 15.00den bu yana kendimi yemek yapmaya adadım..
Tüm akşam son yemeğimizi bitirmiştik..
Haşlama et, kemik suyundan yapılmış süzme mercimek çorbası, kabak yemeği, kurufasulye, sade pirinç pilavı ve közlenmiş patlıcan salatası pişirdim.. 3-4 gün yemek yapma sorunu yok:))
Şu an öyle pis kokuyorum ki:)))
Hemen bi duşa gireyim, sonra da eşimi almaya ofise gideceğim:))
Hepinizi öpüyorum.
Sonra görüşmek üzere

benim boyum 1.63 hep 48-49 kiloydum kasımda ayında dış gebelik geçirdim ondan sonra
bir deneme daha şimdi tekrar çok üst üste geldiği için 4-5 kilo aldım bu çevredekilere fazla geldi tabii :) ama eşim güzel oldun diyor aslında hiç şişman kadın sevmez bende memnunum çevredekiler malum soruyu sorunca rahatsız oluyorum

ayyy inşallah yarın regl olmam cuma olurum :) ben resimden seni tanırım ama bakalım sen beni tanıyacak mısın?

denize girebiliriz bencede Ayşe Aydının kitabını okuyanlar vardı kadın ikiz bebişleriyle cumburlop denize atlamıştı hem yüzmenin hamilelikte çok faydaları varmış

mystryy nasılsın vazcaydın diğmi testten
inşallah 19 mayısta kontrolüm olur seninle de karşılaşırız :)

ayşegülcüm ellerine sağlık afiyetle yiyin inşallah.annem sağolsun hala bizde o pişiriyor babam hazırlıyor eşimle ben yiyiyoruz yani görsen sankiş okuldan gelen çocuklarız eşimle ben.bu arada diyetisyenin fiyatı bayaa iyiymiş ama çarşamba ben nasıl gidicem çalışıyorum
haftaya kontrolde sorucam aydın beye tatilide denizide sizede bilgi veririm.
test mi yoook canıım dedim ya dayanıcam yaptırmıycam sabırr sabıırr sabırr
laydbird akşam ne güzel yıldızlara bakarak yiyecek yemeğini.

arkadaslar bari bulusma fotolarını koyunda bende oturdugum yerden tanısmıs olayım sizinle:))
yüzme hamilelikte kesinlikle cok faydalı ama ucak yolculugu yapmadan önce mtlaka dr. a danısmak lazım... benim bir arkadasım devamlı yüzüyordu 6. ayın sonunda hamile oldugunu söyleyene kadar kimse farkına varmamıstı...

utkumm toplanip sana geliriz fotografa gerek kalmaz
Kizlar bodruma geldim. Yarin isler cok. Bu gece erken yatiyorum.
Hepinize iyi geceler.

İnşallah denk gelir de, tanımak kolay. Kırmızı karanfil takarsın canım:)))

Sağol canım..
Yoğun mesai saatleri olunca okuldan gelen çocuklar gibi oluyorsunuz tabii..
Sağolsun anneciğin, babacığın..
Onlar çok büyük bir keyfle, mutlulukla pişip hazırlıyorlardır mamalarınızı:))
Nurhan Hanımın fiyatı çok uygun, kendside çok şeker ama tek kusuru sadece çarşamba günleri çalışıyor olması malesef canım.
Ama belki bir orta yol bulunur, ben seninle paylaşırım iletişim numarasını, diyet uzmanına gitmeye karar verdiğinde bi konuşursun, en kötü ihtimalle güvendiği bir meslektaşını önerebilir diye düşünüyorum.

Canım benim,
Sen hiç üzülme.. Hele şu kanaman bi dursun.. Ladyynin dediği gibi biz toplaşır sana geliriz:))

Kızlarr kimseler yok yine..
Ehhh bende kapatayım barii.
Hepinize iyi geceler diliyorumm.
Güzel rüyalar görün e mi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…