1)anestezi ile yapılıyor. mışıl mışıl uyuyorsun.
2)aynen muayene pozisyonuyla başlamıştık ama sonra uyudum tabi :)
3)ücretin de yum toplama günü 2000 tl sini ödüyorsun.
4)anesteziden uyandıktan sonra da ben hiçbir ağrı hissetmemiştim. bazı arkadaşlar hafif ağrılar hissettiklerini yazmışlardı ki hemşireler de çok az ağrı ve kanama olabilir demişlerdi. kanama da bende yok denecek kadar az olmuştu...
bu aşamalar henüz çok taze bende. kafana takılan olursa memnuniyetle yanıtlarım ama çalışmadığım yerlerden sorarsa diğer arkadaşlara havalesin :)
Günaydın Kızlarrrr,
Mysryy; nolldu canım, niçin çalışmak istemiyoysun bakalım sen ha?[/QUOT
birden gün çook uzun geldi evde olmak istedi canım.
kızlar bu arada sabahtan beri benim kasığım ağrıyor özellikle sağ tarafın böyle sancı şeklinde tak diye giriyor bir sğüre şiddetli devam ediyor sonra yavaşlıyor tam ohh diyecek gene giriyor normal midir sizce?
Kesinlikle bildiğin yerlerden soruyorum bak benden bir adım önde olan sizler özellikle sıralama olarak önde sen arkada ayşegül en son halka ben hemen ayşegülün ardındayım takip halinde dizildik gidiyoruz :) çok yardımcı oldun teşekkürler ederim sana. ellerin dert görmesin. iyiki bu topiği açmışsınız yani kızlar hastaneye de hizmet olmuş oluyor aslında yoksa bunların hepsini oraya soracağız sürekli olarak bundan kurtarıyoruz onları :)))
hadi bi soru daha patlatayım madem sıcağı sıcağına. bu doğum kontrol hapları yan etki yaptımı size ben sonlarına yaklaştım aslında son iki gündür uykudan başım kalkmıyor nasıl bir uyku halim var anlatamam size rüyada gibiyim gündüz akşam olunca yemeği zor yiyorum başıma baskı yapıyor adeta ağrı oluşuyor uyku bastırdıkça. hayıt çayı içmiştim 3 gün evvel evelki günde civanperçemi içtim myomları küçültüyor dediler diye ama baktım bu uykuya anlam veremedim iki gündür onları da içmiyorum ama şu an yine uykum var nedir bu anlamadım gitti.
Günaydın Kızlarrrr,
Mysryy; nolldu canım, niçin çalışmak istemiyoysun bakalım sen ha?[/QUOT
birden gün çook uzun geldi evde olmak istedi canım.
kızlar bu arada sabahtan beri benim kasığım ağrıyor özellikle sağ tarafın böyle sancı şeklinde tak diye giriyor bir sğüre şiddetli devam ediyor sonra yavaşlıyor tam ohh diyecek gene giriyor normal midir sizce?
Kıyamamm sana:)
Bak saat 10.00 oldu bile, iki saat sonra öğle paydosu, bişiiler atıştırıp, sonra da biraz şekerleme yaparsın.. Sonra da çabucak akşam olacak zaten..
Ağrı ile ilgili hiç bir yorum yapamayacağım üzgünüm canım
evet evet öğlen yemek dönüşü kapatıp kapımı uyucam yarım saat neyse hayali bile bu iki saati çabuk geçirecek.
sancux canım benim şu ağrıya senden yorum alabilirmiyim?
mystry saate bakmazsan çabuk gecer gün:)
çalışırken bana da olur du bazen bugün nasıl gecer diye ama oyle bir geciyorki
Günaydın kızlar.........
Ayşegülcüm selam, bir tek sen varsın galiba.
Ya ben vanilyayıo gerçekten merak etmeye başladım neden hiçbirsey yazmıyor umarım olumsuz birşey olmamıştır.
sancux ağrıma ne diyorsun normalmi yoksa tanıdığım bildiğim tüm doktorları tekeer tker arıyayımmı?
normal cnm bebek kendine yer acıyor:)
İnşallah canım. Muhtemelen bu bekleme sürecini sıkıntılı geçirmiştir, canı bişii yapmak istemiyordur, yazmak istemiyordur. Olumsuz bişii olmasın da, yazmasın. Bugün test günüydü doğru hatırlıyorsam. Bugün yarın iyi haberini alırız inşallah.
Sen nasılsın, oğluşlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?