Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kesinlikle bildiğin yerlerden soruyorum bak benden bir adım önde olan sizler özellikle sıralama olarak önde sen arkada ayşegül en son halka ben hemen ayşegülün ardındayım takip halinde dizildik gidiyoruz :) çok yardımcı oldun teşekkürler ederim sana. ellerin dert görmesin. iyiki bu topiği açmışsınız yani kızlar hastaneye de hizmet olmuş oluyor aslında yoksa bunların hepsini oraya soracağız sürekli olarak bundan kurtarıyoruz onları :)))

hadi bi soru daha patlatayım madem sıcağı sıcağına. bu doğum kontrol hapları yan etki yaptımı size ben sonlarına yaklaştım aslında son iki gündür uykudan başım kalkmıyor nasıl bir uyku halim var anlatamam size rüyada gibiyim gündüz akşam olunca yemeği zor yiyorum başıma baskı yapıyor adeta ağrı oluşuyor uyku bastırdıkça. hayıt çayı içmiştim 3 gün evvel evelki günde civanperçemi içtim myomları küçültüyor dediler diye ama baktım bu uykuya anlam veremedim iki gündür onları da içmiyorum ama şu an yine uykum var nedir bu anlamadım gitti.

geshenk bende uyku yapmamıştı haplar ama her bünye farklı bu arada bence şu aralar çok bitki çayı tüketme ıhlamur papatya çayı hariç.

Günaydın Canım;
Daha evvel hiç kullanmadığım için doğumkontrol hapı beni biraz etkiledi. Vücudumun su tuttuğunu hissettim. Şişkinlik yaptı. Çok su içiyorum, normalde ne kadar su tükettiysem, idrar olarak atarım, ancak doğumkontrol haplarını içerken içtiğimin 3'te 1'ini atabildim.. Neyse dünki msjlarımda bunun çaresini nasıl bulduğumuzu yazmıştım. Onun dışında evet bende de biraz uyku hali olmuştu.. Ama zaten baharın başlamasıyla tüm insanlarda bir bahar yorgunluğu başlar, uyku hali başlar.. Ayrıca tükettiğin diğer şeylerden kaynaklanıyor da olabilir, ne bileyim o içtiğin çayın ya da başka şeylerin yan etkileri de olabilir.. Eh iş yerinde de yoruluyorsun.. Hepsi bir araya gelince gayet doğal.. Demek ki vücudunun ihtiyacı var..
E uyu zaten canım benim.

Kızlar;
Bugün 13 Mayıs. Vanilya beni çok endişelendiriyor. Kaç gündür sesi soluğu çıkmadı..
Bugün inşallah güzel bir haber verir bize..

Günaydın kızlar.........
Ayşegülcüm selam, bir tek sen varsın galiba.
Ya ben vanilyayıo gerçekten merak etmeye başladım neden hiçbirsey yazmıyor umarım olumsuz birşey olmamıştır.

evet evet öğlen yemek dönüşü kapatıp kapımı uyucam yarım saat neyse hayali bile bu iki saati çabuk geçirecek.
sancux canım benim şu ağrıya senden yorum alabilirmiyim?

mystry saate bakmazsan çabuk gecer gün:)
çalışırken bana da olur du bazen bugün nasıl gecer diye ama oyle bir geciyorki

evet evet öğlen yemek dönüşü kapatıp kapımı uyucam yarım saat neyse hayali bile bu iki saati çabuk geçirecek.
sancux canım benim şu ağrıya senden yorum alabilirmiyim?

canım agrıların olması cok dogal rahim genışlediği icin kasık agrıları ozellikle cok oluyor.
Benim hala agrılarım var hatta hamilelik ilerledikce agrıların siddetide artıyor.
Ani hareketler yapmamaya calış agır hareket et.
Ani hareket yapınca daha cok agrıyor

Günaydın kızlar.........
Ayşegülcüm selam, bir tek sen varsın galiba.
Ya ben vanilyayıo gerçekten merak etmeye başladım neden hiçbirsey yazmıyor umarım olumsuz birşey olmamıştır.

İnşallah canım. Muhtemelen bu bekleme sürecini sıkıntılı geçirmiştir, canı bişii yapmak istemiyordur, yazmak istemiyordur. Olumsuz bişii olmasın da, yazmasın. Bugün test günüydü doğru hatırlıyorsam. Bugün yarın iyi haberini alırız inşallah.
Sen nasılsın, oğluşlar nasıl?

Geshenk bende d.k. kullanırken uyku sorunu olmamıstı ama herkesin bunyesi farklı. Ilacın yan etkilerıne bak istersen orda yazar.
Asıl uyku hamileliğin ilk 3 ayında oluyor.
Nerdeyse 24 saat uyumak istiyor insanın canı.
Ama simdi gecti bu seferde uykusuzluk baladı mesela dun gece hıc uyuyamadım

Son düzenleme:
ayşegüül bana şöyle açık bir çay koy iş yerim sana çok yakın senin balkonda keyif yapalım ama müsadenle ben ayağımı uzatıcam ağrım var ne dersin?ay hayali bile güzel oohh senin ev sessiz sakindir şimdi.

iyiler teyzesi yanaklarından öpüyorlar:)
valla annelerini gece hic uyutmuyorlar.
geceleri cok agrım ve sıkıntım oluyor nefes bile zor alıyorum.
sırt ustu yatamıyorum saga sola donemiyorum nerdeyse oturarak uyuyacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…