Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kızlarr,
Bende güzel bir haftasonu diliyorum hepinize..
Havanın suratı biraz asık üşütmeyin dikkat edin kendinize olur mu..

Utkumm, iyi olduğuna çok sevindim canım.. Ne bileyim, yatmak zorundasın ve şu kanama bitinceye kadar aklımız hep sende kalıyor.. Dikkat et kendine ve oğluşlara..

Sancux, senin oğluşlara da öpücüklerimi gönderiyorumm..

Gececiğim sen nasılsın, online görüyorum şu an senii, teste az kaldı:)

Ay kızlar dört oğlumuzz var yavvv

Merhaba kızlar
aşılamamın 13. gününde yani bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım. sonuç hüsran 2,00çıktı. 15. günde sonuç değişmez değil mi ?
çok kötü hisediyorum .. ağlamayacağım diye söz vermiştim kendime duramıyorum....kendiliğinden akıyor yaşlar .

ah canım benim çok sağol yaa herşeyi biliyorum ama işte genede siniri bozuluyor insanın ben o kanama işlerinin çook beterini yaşadım malesef her gün kan bankalarından kocam kan bulmak için helak oluyordu yazık kıyamam bir gün ağlaya ağlaya hastaneye yanıma dönmüştü kan bulamamıştı ahh ahh çok zor günlerdi neyse sizi üzmekte sıkmak ta istemiyorum biticek inşallah seninde bitecek benimde keyifle yaşıycaz hamileliğimizide bebeğimizin içimizde büyüyüşünüde.çok şükür 16. haftaya geldin en azından artık düşük riskin çok çok çok azaldı.

Serged;
Çok üzüldüm canım,
Test sonucunun ne anlam ifade ettiğini ve 15'inde değişip değişmeyeceğini bilmiyorum..
Ağla lütfen, ağla ve rahatla.. Ama bi hastaneyi, doktoru en kötü ihtimalle bölümdeki hemşireleri arayıp sorsan canım?
Dünyanın sonu değil ya, Allah çözümsüz dert vermesin..
Hadi bi kendini topla canım, hadi lütfenn..

canıım ne güzel yazmışsın inan yüreğime su serpildi evet galiba benim bebeğim gömülüyor o yüzden bu kanamalar.

kızlar bugün sabah itibari ile daha farklı bakmaya başladım ben bu işe umarım sürdürürümde şöyle anlatıyım aslında galiba bazı şeyler psikolojik hakikattende ben en çok kanamadan korktum ve resmen korkumla çağırdım kırmızıları dün gayet iyiydim ofiste biri geldi yanıma 45 yaşında ikiz bebeğe 4 aylık hamile ilk 3 ay şakır şakır kanamış kadın 4. tüp bebek denemesi yanii yazık çok çekmiş oda ama yılmamış gene yapmış dediki ilk iki kanamada yıkıldım çünkü daha önce 3 bebeğini kanamayla kaybetmiş ilk 8-9 haftasında sonra bu hamileliğindede ilk iki kanamada haliyle çıldırmış şimdi diyoki artık alıştım ve aldırmamaya başladım ne zaman bunu yapmış kanama yavaaş yavaş bitmiş onla bunları konuştuk konuştuk lavoboya gittim bi baktım benim başlamış neyse sonrasını biliyosunuz nuri beye gittim...bu sabah dedim ki kendime yeter çağırma artık olumsuzlukları hakkımda hayırlısı neyse o olsun eşim stres oluyor ilişkim etkileniyor yapmıycam artık bir yerden kaptırmak lazım bu çook uzun bir yolculuk kaptırmassam bitmez yaşıycaz görücez bazende kaderin önüne geçilmez henüz yaşamadıklarım ve yüksek bir ihtimalle hiç yaşamıyacaklarım için kendimi hırpalamıycam artık.sevincimi yaşıycam ben hamileyim bunu saklamıycamda artık sevenlerimede söylüycem yavaş ayy öle aptal totemler yapıyoruz ki yok nazar yok bilmemenne manyakmıyım ben dün üstüme güzel bir gül kırmızısı gömlek giymiştim hah dedim kırmızı ya uğursuz geldi bu sabah bu düşüncemede güldüm yok artık aptal aptal totemler yakında olumsuzluklar yüzünden attığım iç çamaşırlarından verdiğim yesyeni giysilerden giycem bişeyim kalmıcak.birde ben normalde çocuk gibiyimdir ufacık şeyden mutlu olurum eziyet etmicem artık kendime sizede uzuun uzun yazdım belki sizde yaptığımı yaparsınız diye.

Tatlım benim,
Koskocaman bir afferimm sana..
Sende ne güzel yazmışsın, hep söylüyorum olumlu düşünün, olumluyu çağırın duyar koşar gelir diye..
Neşeli ol, ciciler giy, makyajını yap, tak kocişini koluna, şımar, nazlann.. Sadece herşey güzel olacak, ne kadar güzel olacak diye düşün.. Güzel hayaller kur.. Yüreğin güzel, sen güzelsin, hayallerin güzel olsun.. Ay zaten senin bebişin ne kaaa güzel bir bebiş olacak

aaa çok sevindim ayşegüülll yumurtalar süpeer çarşamba aydın amcaları toplıycak e daha nolsun ver coşkuyu eşine bal badem ceviz havuç çarşambaya kadar hazırla onuda:))evet bu arada pazar konusunda sakın ihmal etmesin o önemliymiş yoksa kalite düşermiş artık utanıcak bişey yok arkadaşlar kardeş olduk biz burdan.veee büyük tanışma gerçekleşmiişşş kızlar haftaya cumartesi buluşalımmı en azından dinlenenler hariç herkeze uygun ortak bir yerde buluşalım nolur.ayşegülcüm tabii senin o gün transferin olmassa.kim bilir utkum da gelir belki biter herşey bu hafta:))

Serged;
Tüp bebek bölümümüz kaça kadar çalışıyor bu gün bilmiyorum ama cumartesi ya çalışmaları erken bitebilir.. Vakitlice ara canım, eğer aramakta gecikip ulaşamazsan da bende iki hemşirehanımın telefonu var seninle paylaşabilirim.

vanilyacım test yaptırdınmı?bu saate kadar kesin yaptırmışsındır sanırım sevinçten yazmaya fırsat bulamadın.

Tamamm gelirken markete uğradık zatenn her türlü malzememiz hazır:) Gak diyince taze sıkılmış havuç ve meyva suyu, guk diyince bal badem ceviz..

Çarşamba yumurta toplansın bakalım ne zaman transfer diyecekler.. Transfer günü cumartesi olursa dinlenme modunda olurum malesef katılamam... Ama transfer günü hariç, hangi gün derseniz de atlar gelirim.. Açık çek:))))

serged sakin ol nolur hemen bozma moralini ara hemşireleri seninki aşılama çok bilgim yok ama geç döllenme olabilir.

Vanilyacığım;
Malesef hayırlısı bu sefer değilmiş dediğinden bu yana, için ne kadar yanıyorsa emin ol benim de içim o kadar yanıyor..
Söyleyecek söz bulamıyorum şu an.. Hayırlısı.. Bir sonraki sefere inşallah..
Sakın aklından çıkartma : Biz hiç umudumuzu kaybetmeyeceğiz, anne olmaktan ASLA vazgeçmeyeceğiz..
Güzel yanaklarından öpüyorum canım..
Kendini toparladığında bize yaz lütfen.

Yaptırdım ve Katlamamis, maalesef hayırlısı bu sefer değilmiş.

(
Hayirlisi olsun diyoruz ya hep Allah hayirlisiyla nasip etsin.
Sonuc necikmis? %70'e kadar olanlari katlanmis kabul ediyorlar.

Tek mi yoksa ikimiydi transfer sayisi?
Bazen biri vazgecsede embriyolarin digeri devam edebiliyor. Tekrar test istediler mi?

Kendini uzmemeye calis lutfen. Bu sefer olmasa da sonra olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…