vanilya cok sevindim hayırlı olsun inş.
mystryy lütfen takma kafana bak benim ilk 3 ay hibişeyim yoktu 12. haftada bir basladı kanamam 16. haftadayım hala devam ediyor, ne zaman bitecegini kimse bilmiyor
hele o aşırı kanamalarımı Allah kimseye yasatmasın bir yandan parça geliyor bir yanddan musluk acılmıs gibi kan kıpkırmızı...ne olur üzülmeyin herşeyin hayırlısı ...
bakın hala kanamam var bir artıyor bir azalıyor arada gene parca gibi geliyor ama artık rutinleşti:))
ladybird ve ayşegül ne zaman isterseniz buyrun gelin valla yazdıgınızı okuyunca nasıl sevindim iananmazzınısnz
mystry canim, gozunaydin. Kesecik ve bebecik buyuyorlar.
:)))
Bende sali gunu gidecegim Nuri Bey'e, hamile kalirsam belki bende onunla devam ederim kimbilir)
Opuyorum cnm, gorusuruz.
mystryy bugün muayenen alttan mı karından mıydı canım? (hazırlık maksatlı merak sorusu)
Merhaba kızlar
aşılamamın 13. gününde yani bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım. sonuç hüsran 2,00çıktı. 15. günde sonuç değişmez değil mi ?
çok kötü hisediyorum .. ağlamayacağım diye söz vermiştim kendime duramıyorum....kendiliğinden akıyor yaşlar .
Canim cok cok sevindim, iyiki gitmissin. Bebegin sana tutundu bile, sakin korkma.Hatta belki biraz fazla tutunmus tutundugu yer damara denk gelmis kanamasi ondan.
Allah mutlu, uzuuun omurler bagislasin bebege, sana, esine... Ben hep boyle dua ediyorum, hayirlisiyla artik hersey cok guzel olacak. Kanama onemli olsa doktor dikkate alirdi. Benim annem ablami surekli asiri kirmizi kanamayla beklemis ve sonunda saglikla kavusmuslar birbirlerine. Bu soyledigim cok extreme bir durum seninki boyle olmayacak, 9. haftaya kadar devam edebilir diye dusun sonra kesilecek bu durum normal diye dusun ve rahatlat kendini. Cunku o iceride pit pit buyuyor olacak :)
Darisi hepimizin basina.
Gunaydin kizlar herkese guzel bir haftasonu diliyorum.
Hepinizi kocaman opuyorummmm......
Mystry gozunaydin cnm:)
canıım ne güzel yazmışsın inan yüreğime su serpildi evet galiba benim bebeğim gömülüyor o yüzden bu kanamalar.
kızlar bugün sabah itibari ile daha farklı bakmaya başladım ben bu işe umarım sürdürürümde şöyle anlatıyım aslında galiba bazı şeyler psikolojik hakikattende ben en çok kanamadan korktum ve resmen korkumla çağırdım kırmızıları dün gayet iyiydim ofiste biri geldi yanıma 45 yaşında ikiz bebeğe 4 aylık hamile ilk 3 ay şakır şakır kanamış kadın 4. tüp bebek denemesi yanii yazık çok çekmiş oda ama yılmamış gene yapmış dediki ilk iki kanamada yıkıldım çünkü daha önce 3 bebeğini kanamayla kaybetmiş ilk 8-9 haftasında sonra bu hamileliğindede ilk iki kanamada haliyle çıldırmış şimdi diyoki artık alıştım ve aldırmamaya başladım ne zaman bunu yapmış kanama yavaaş yavaş bitmiş onla bunları konuştuk konuştuk lavoboya gittim bi baktım benim başlamış neyse sonrasını biliyosunuz nuri beye gittim...bu sabah dedim ki kendime yeter çağırma artık olumsuzlukları hakkımda hayırlısı neyse o olsun eşim stres oluyor ilişkim etkileniyor yapmıycam artık bir yerden kaptırmak lazım bu çook uzun bir yolculuk kaptırmassam bitmez yaşıycaz görücez bazende kaderin önüne geçilmez henüz yaşamadıklarım ve yüksek bir ihtimalle hiç yaşamıyacaklarım için kendimi hırpalamıycam artık.sevincimi yaşıycam ben hamileyim bunu saklamıycamda artık sevenlerimede söylüycem yavaş ayy öle aptal totemler yapıyoruz ki yok nazar yok bilmemenne manyakmıyım ben dün üstüme güzel bir gül kırmızısı gömlek giymiştim hah dedim kırmızı ya uğursuz geldi bu sabah bu düşüncemede güldüm yok artık aptal aptal totemler yakında olumsuzluklar yüzünden attığım iç çamaşırlarından verdiğim yesyeni giysilerden giycem bişeyim kalmıcak.birde ben normalde çocuk gibiyimdir ufacık şeyden mutlu olurum eziyet etmicem artık kendime sizede uzuun uzun yazdım belki sizde yaptığımı yaparsınız diye.
aaa çok sevindim ayşegüülll yumurtalar süpeer çarşamba aydın amcaları toplıycak e daha nolsun ver coşkuyu eşine bal badem ceviz havuç çarşambaya kadar hazırla onuda:))evet bu arada pazar konusunda sakın ihmal etmesin o önemliymiş yoksa kalite düşermiş artık utanıcak bişey yok arkadaşlar kardeş olduk biz burdan.veee büyük tanışma gerçekleşmiişşş kızlar haftaya cumartesi buluşalımmı en azından dinlenenler hariç herkeze uygun ortak bir yerde buluşalım nolur.ayşegülcüm tabii senin o gün transferin olmassa.kim bilir utkum da gelir belki biter herşey bu hafta:))
vanilyacım test yaptırdınmı?bu saate kadar kesin yaptırmışsındır sanırım sevinçten yazmaya fırsat bulamadın.
Yaptırdım ve Katlamamis, maalesef hayırlısı bu sefer değilmiş.
Yaptırdım ve Katlamamis, maalesef hayırlısı bu sefer değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?