Bende bu bebek olayı için ilk florence night. de bir doktora gittim. Doktoru beğendim ancak hastaneden memnun kalmadım. İkinci olarak asm de kadın doğum doktoruna gittim. Aşılama yaptırırken doktorum yok diye başka bir doktor yaptı. 3 doktor etti.
Aydın bey ile Ebru hanımı da sayarsak 5 oluyor:)
Ladybird blastosit transferine mi karar verdiler?
Hahah hepimiz ayni Benim de 6 olmus. :) ama sadece ikisini seviyorum. Biri Aydin bey digeri ilk operasyonumu ve asilamami yapan Ilknur hnm. Ve icindeki nefreti de ortaya koyacagim. Amerikan Hastanesi ve ticari kaygili dr. larindan nefret ediyorum Tabi bu kategoriye girmeyen nadir bir iki isim haric.
Daha birsey belli degil. Hergun kontrol edecekler embriyolari. En az 5 kaliteli olmasi lazimmis onu da sanirim onumuzdeki 2 gun belirleyecek.
Yok genelde 8 hucreye ulastigi 3.4. Gun transfer oluyormus. Cok sayida kaliteli varsa biraz daha bekleyip en saglamini bulmaya calisiyorlar ama bu digerlerinin yada 8 hucrelinin kotu olacagi tutunmayacagi anlamini tasimiyor kesinlikle. Ben sirf isyerine yalan soylemekten hoslanmadigim icin cts olsun istiyorum. Cuma olursa kafamda bit sey var ama prsbeyi aciklayamam.
Cunku ertesi gunde evde gecirmek istiyorum
Cnm ben cikiyorum. Servis eve geldi sayilir. Bayaa kar yagiyor buralarda. ( bostanci) sonra da hastaneye gidecegim.
Gorusuruz,
Sevgiler.
canım sen iş yerindekilere söylemedin anladıgım kadarıyla:)Benim agzım gevsek galiba biraz iş yerindeki arkadaslar ve müdürüm biliyor ama ben devlette çalışıyorum ve iş başladıgım ilk günden beri müdürüm bebek konusunda beni destekliyor Allah razı olsun..Arkadaslarda çocuklarını hepsıkıntılı bekleyişler sonnucunda kucaklarına almışlar anlayacagınız empati kurabiliyorlar..ben gurbete gelin geldim annemler ankarada, ablamda iskenderunda kayınvalidem ve eltimle aynı binadayız.. Kayın validem ile mümkün oldukca az konusmak istiyorum bu konuları beni geriyor tedavinin ilk günü gelmiş bana rüyasını gördüm oğlun olacak, zaten bizde hep oğlan olur deyip durdu... kız olsun erkek olsun yeter ki sağlıklı sıhhatli olsun diyorum her zaman ki gibi.. ve eltim benim canım kardeşim Allah ondan bin kere razı olsun her zaman bana destek ve yanımda, ayrıca hemşire olduğu için iğnelerimi de yapıyor muhteşem bir insan Allah herkese böyle eltiler nasip etsin ay ne çok konustum:)Yok genelde 8 hucreye ulastigi 3.4. Gun transfer oluyormus. Cok sayida kaliteli varsa biraz daha bekleyip en saglamini bulmaya calisiyorlar ama bu digerlerinin yada 8 hucrelinin kotu olacagi tutunmayacagi anlamini tasimiyor kesinlikle. Ben sirf isyerine yalan soylemekten hoslanmadigim icin cts olsun istiyorum. Cuma olursa kafamda bit sey var ama prsbeyi aciklayamam.
Cunku ertesi gunde evde gecirmek istiyorum
canım sen iş yerindekilere söylemedin anladıgım kadarıyla:)Benim agzım gevsek galiba biraz iş yerindeki arkadaslar ve müdürüm biliyor ama ben devlette çalışıyorum ve iş başladıgım ilk günden beri müdürüm bebek konusunda beni destekliyor Allah razı olsun..Arkadaslarda çocuklarını hepsıkıntılı bekleyişler sonnucunda kucaklarına almışlar anlayacagınız empati kurabiliyorlar..ben gurbete gelin geldim annemler ankarada, ablamda iskenderunda kayınvalidem ve eltimle aynı binadayız.. Kayın validem ile mümkün oldukca az konusmak istiyorum bu konuları beni geriyor tedavinin ilk günü gelmiş bana rüyasını gördüm oğlun olacak, zaten bizde hep oğlan olur deyip durdu... kız olsun erkek olsun yeter ki sağlıklı sıhhatli olsun diyorum her zaman ki gibi.. ve eltim benim canım kardeşim Allah ondan bin kere razı olsun her zaman bana destek ve yanımda, ayrıca hemşire olduğu için iğnelerimi de yapıyor muhteşem bir insan Allah herkese böyle eltiler nasip etsin ay ne çok konustum:)
gelelim yumuyrtalara hemen hemen 7-8 yumurtadan bahsedildi bakalım yarın ne diyecek aydın bey...Kontrolüm var
Bende bu bebek olayı için ilk florence night. de bir doktora gittim. Doktoru beğendim ancak hastaneden memnun kalmadım. İkinci olarak asm de kadın doğum doktoruna gittim. Aşılama yaptırırken doktorum yok diye başka bir doktor yaptı. 3 doktor etti.
Aydın bey ile Ebru hanımı da sayarsak 5 oluyor:)
Kayınvalden de alem kadınmış.
Erkek takıntısı var herhalde.
Neden böyle hep erkek isterler anlamam.
Aydın bey benim de beşinci doktorum ve ilk erkek doktorum:)) Kim ne derse desin erkekler bu konuda biraz daha tecrübeli galiba:)) Baksana rahimdeki teşhisi koyan ilk kişi..Neredeyse başka bir hastanede bu halimle tüp bebek yapacaklardı bana..
Canım Türkiyemde erkek çocuk hastası olmayan mı var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?