Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

serged merhaba,
umarım sonraki denemende pozitif sonuca ulaşırsın. aydın bey aşılamayı sana önerdiğine göre bir bildiği vardır.
dediğin gibi bu bebişler gelecekleri zamanı biliyorlar da, biri bize de söylese ne güzel olur :))
sevgiyle kal.

Tamamdır canımmmm:))))

İşte bizim oğluşumuzzz..
Evimizin neşesi 4,5 yaşında, iri kemikli, iyi huylu, light mama ile sağlıklı beslenip 600 gram vererek ve şu an tam olarak 6 kg 100 gram olan bir minik kaplandır. Veterinerimiz kulaklarından ve patilerinden fışkıran uzun tüyler nedeniyle "tekir ama cinsinde bir vaşaklık var" tespitinde bulunmuştur. Kendileri babamız evde yokken beni nam-ı diğer annesini pek sever, dibimden ayrılmaz, babamız geldiğinde de hiç kaale almaz.. Kime nasıl davranacağını bilir:)) Babası onu 1 aylıkken Sahra-i Ceditte Elma marketin önünde bulmuş. Bir daha da hiç ayrılmamışlar. Ben de 2 yıl evvel hayatlarına girdim çabuk benimsedi ama otorite baba malesef.. Başka bir hayvan ve dışarı ile teması yok. Toksoplazması bile olmayan inanın bizden sağlıklı oğlumuzz..

Rica ederim canım.
Aydın Bey geldiğinde görüşüp nasıl bir yöntem izleyeceğinize karar verirsiniz.
Sevgilerr..

harkese merhaba
şerbet bey çok tatlı maaşallah:) bugun eşimle gördük fotosunu diyorki çok yaramaz bişey oldugu durusundan belli:)
annem geldi bütün gece uyumamıs geldiginden beride ayakta
bu arada size güzel bir haber dün akşam yattıgım yerde kitap okurken birden elim göbüşe gitti aa birde ne olsun içimde bir kıpırdanma:) ) hemen eşime bagırdım o da geldi hemen dayadı parmacıkları evet artık bizim yumurcaklar kendini hissettirecek yavas yavas inş. güzel bir şekilde devam eder...
Allah'ım isteyen herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin...
Eşim dedi ki bir hayalimiz bile yoktu... ama şimdi onları hisedebiliyoruz..
Allahım inş saglıcakla kavusurum onlara

gece benim totom mor renkli bir harita valla iki tarafta öyle acıyoki akşamları seçemiyorum hangisine vursak ammaaan iyi gelsinde varsın acısın geçeerr.bu arada totem yok totem YOK!!!!
vanilyacım tabiki ümit vermek için değil ama çıkmadık candan bencede ümit kesilmez herşeyin hayırlısı olmadıysada snin dediğin gibi belki kendiliğinden gelir sağlıkla olmadı donmuşlar var yani daha iyi ihtimaller çookk.
utkum canım nasıl yapmalıda beslenmelisin et süt yemek içmek zorundasın hem bebekler için hem kendini güçlü tutmak için.yağsız mısır patlamışını dene midenin suyunu alıyor umarım iyi gelir haa bide et hiç yiyemiyosan baklagil dene mesela ekşili ekşili mercimek köftesi ekşiler daha iyi geliyo insana başka formuller gelirse aklıma öneririm.kramplar ayaklar ve hatta biraz rahatlamak için pedikür leğenlerinden al bi tane doldur içini su köpük tak fişe oohh fokur fokur rahatlatıyor bayaa birazda tuz at suya.uykusuzluğa çözüm yok o tutmayınca tutmuyo hatta zorlamak daha çok zorluyo insanı.pekii kanama ne durumda?kontrolün ne zamandı?

aa birde belkide biliyosunuz ama hatırlatayım en çok kalsiyum lor peynirinde var bol bol yiyin. hatta biz egeliler çingene pilavı deriz lor peynirine domates salatalık biber doğrarız azcık sızma zeytinyağı karıştırıp kahvaltıda yeriz belki hoşuna gider.sancux ve utkum krampların en iyi ilacı potasyum doktorunuza danışın birçok hamileye potasyum tabletleri ve calsiyum tabletleri veriliyor yadaaa muzz muzda bol bol potasyum var.

oohh valla içmiş kadar oldum kırmızı olsun ve buruk olsun lütfen:))evlilik yıldönümüz şimdiden kutlu olsun Allah sizi hiç ayırmasın bebeğiniz ya da beklerinizle kocaman mutlu bir aile olun en kötü gününüz böyle olsun.çok öpüyorumm.

serged canım aydın bey en iyisine mutlaka karar vericektir hiç şüphesiz inşallah çok yakında gelicek bebeğin.
ayşegülcüüm şerbet hakkattende şerbetmiş maşallah ee iyi besleniyor belli.iğnelere açıklık getireyim en son cuma günü nuri bey dedikii iynelere 12. hafta kadar devam günde 1 kere akşam.kanamamın daha fazla olduğu zamanda günde 2 kere yanii totoyu hazırlaa.
sancux güle güle giysinler cicilerini oğlanlar:)))

utkumm çok şükür hissetmeye başlamışsın bundan sonra çok çok daha güzel:)))

canım peynirden yana sıkıntım yok çok şükür çingene pilavı dedigini akdenizde de çok yaparlar ve çok severim aklıma gememişti onuda denerim sağol...
muzu unutmustum bugun ziyaretime gelen arkadaslarda hatırlattı, deneyecegim..

bende size totişteki morluklar için öneride bulunanyım birincisi banyoda sabunlu ve duş jelli lifle güzelce totişi yuvarlak hareketlerle ovun yada bebek yağıyla elinizle aynı şekilde ovmayı deneyin bende işe yarıyor..hepinize geçmiş olsun

Süperrrrr ve çok yürekten duana aminnnnn.

Çok geçmiş olsun. Ümitsizliğe kapılmak yok. Bazı şeyler güç oluyor ama en güç olan en değerliler.Sen anne olacaksın. Sakın ümitsizliğe Kapılma.Sevgiler.

utkumm deniycem hemen bebek yağınıda lifle ovmayıda sağol:))yazık daha özen göstereyim artık totoma daha lazım bana çook iğneler görücek...

Kızlar Merhabaaa;
Saat 21.00'den bu yana büyük bir kriz yaşadık..
Puregon krizi..
Yan komşularımız Deniz ve Sina'larda maç seyrederken iğne saatimiz geldii.. Beş dakika eve gidelim iğneyi yapıp geliriz dedik, az sonra yaşayacaklarımızdan habersiz..
Bugün 21.00'de son defa 350 doz puregon vurulması gerekiyordu. Saat 21.00'de göbüş alkollü pamuk ile temizlendi, eşim buzdolabından iğne takımlarını çıkarttı kiiiii... bizim puregon 100 doz kalmış.. başka da yok..
Ben panik halde Mystryy'yi aradım.. Puregon bitmişş napcazz diye.. O da güzelim nasıl panik oldu.. Eşine seslendi, kendi eczanelerinde yok, ben az sonra dönerim sana dedi kapattı telefonu..
Ben bir yandan internetten nöbetçi eczaneleri tek tek aramaya başladım.. ayrıca acil ilaç merkezini aradım.. Hepsi biz birazdan size dönelim dediler..
Bu arada Mystryy geri döndü, eşinin ablasının Göztepe'de eczanesi varmış, ama ablasında eczanenin anahtarı yok, kalfalarındaymış anahtar. Kalfa da Çanakkale'den dönüyor yolda ve 22.30'da ancak açabilecek eczaneyi.. Ben bize geri dönüşler olacak 10 dakikaya netleşir, haberleşiriz dedim..
ılk eczane depoyla görüştük 1,5 saat sonra getirebiliriz dedi,
ıkinci eczane 2 saat sonra getirebiliriz dedi,
Üçüncü eczane (bize de çoook yakın) 40 dakikaya getirtirim dedi ve 724 TL'lik ilaç bedelini de 675 TL ye anlaşarak getirmesini rica ettik..
Mystryye haber verdim.. Hallediyoruz diye.. O da rahatladı..
Neyse saat 22.00'de ilacımız geldi ve can havliyle vurduk.
900'lükten sadece 350 doz kullandık.. Kalan 100 dozla birlikte 650 doz artan puregonumuz mevcut.. ıhtiyacı olana haber versin hemen ulaştırırızz güle güle kullansın
Hala elim ayağım titriyor kızlar

canımm yaaa geçmiş olsun.. neyseki çözülmüş ama tahmin edebiliyorum nasıl strese girmişsinizdir tahmin ediyorum. ama 1 saat gibi kısa bir sürede bulup, harika bir iş çıkartmışsınız bence...

canımm yaaa geçmiş olsun.. neyseki çözülmüş ama tahmin edebiliyorum nasıl strese girmişsinizdir tahmin ediyorum. ama 1 saat gibi kısa bir sürede bulup, harika bir iş çıkartmışsınız bence...

Allah sevdiği kuluna eşeğini kaybettirip sonra buldurur ya aynen öyle oldu canım.. İğne yok diye saçlarımız diken diken oldu, 50 dakika sonra da bulundu ve vuruldu..

sende de ne cevherler varmış mystryy, şu mesajı kenara kaydettim valla. inşallah lazım olur :)(
utkumcum önerini hızlı çekim uygulayacağım ben de. hızlı çekim diyorum çünkü sonuç belli oluncaya kadar sadece kısa duşlarla yetinmeye çalışıyorum. senin oğlanları okurken valla benim de burada kalbim çarpttı. delice bir duygu, tadını çıkar canım...

Utkumm : Oğluşumuz eskiden daha yaramazdı, şimdi 4,5 yaşında kocamann ağbi oldu ve duruldu.. Ama öyle şirin halleri var ki içimize sokmak geliyor..
Oğullarınızı hissetmek muhteşem bir duygu olsa gerek.. Ben bile buradan heyecanlandım.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım.

Ha bu arada muz potasyum kaynağı ama kabızlık tehlikesini unutmamak gerek.

Mystryy : Yaa ciddimisin? 12 hafta boyunca her gün bir iğne mi? Offf offf.. Sağlıklı olsunlar da popo kevgire dönsün napalım.. Peki bu iğneler eşimin şimdi vurduğu iğneler gibi mi, yani o vurabilecek mi? Yoksa profesyonel bir iğneciye mi gerek var.. Sen sanslısın eşin rahatlıkla vurabilir, Utkumm’un da eltisi zaten yapıyor.. Geceye de imzasını atan hemşiresi var.. Ben ne yapcamm.

Gece: Test gününe çok az kaldı canım.. Hepimiz “hepimizin durumuyla” ilgili heyecan yaşıyoruz.. Bir kere değil, kaç kişiysek aynı heyecanı her seferinde yaşıyoruz. Şimdi senin test sonucunun heyecanı sardı bizi.. Sen kimbilir neler hissediyorsundur..
Kısa duşlarla yetinmek zor olsa gerek.. Neden transferden sonra banyo yapmak yasak çok anlamadım aslında. Sanırım sıcak su kan dolaşımını hızlandırıyor, bu nedenle mi acaba bilmiyorum. E ılık su kullansak?
Sizlerden edindiğim bilgiler doğrultusunda bende önümüzde günlerde banyo ve duş sorunu yaşayacağım için bugün öğleden sonra eşimle beraber hamama gittik. Yarım saatten fazla kalamam ama hamamı ve keseyi çok severim. 1,5 ayda bir gitmeye özen gösteririm. Öğlen çıktık, Kurtköy tarafında bulamadık, Pendik’te sadece erkeklere varmış, biz de bildiğimiz yer olan Küçükyalıya gittik. Ben hatunlar tarafına, eşim erkekler tarafına.. En son Yalova termalde eşimin doğumgünü için gittiğimiz haftasonu kırklanmıştım, çok iyi geldi. Cici kız oldum. kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…