Günaydın herkese...
güneşli güzel ve keyifli bir gün diliyorum...
utkumm, sancux, ayşegül ve ece.... iyi dilekleriniz için çooook teşekkür ederim. inşallah hepimiz eşlerimizle minnoşlarımızla birlikte güzel yarınlar yaşarız.
dün güzel geçti. inşallah seneye (ececim) minik kuşumuzda bizimle olur. :)))
birazdan gidip sizlerin yerine de kulaç atacağım. :) utkumm'un yaptığı gibi yapıyorum bende. masaj yaptırırken, bebeğim senin için hazırlıyorum bedenimi diyorum, yüzerken de sana doğru yüzüyorum diyeceğim :)))))
bu arada ayşegül'cüm ana ekranda görülen resim için avatarını değiştir şıkkını kullanıyormuşsun. şimdi farkettim. :) profildeki resmin ayrı, avatar resmin ayrı olabiliyormuş.
hepinizi çok öpüyorum, görüşmek üzere, sevgiyle kalın.
Ayşegül çok teşekkür ederim telefonlar için.
Dün serap hemşireyle konuştum testi tekrarlamam gerekmiyormuş. ilaçları bırakmamı söyledi. Aydın hoca gelince zaten bir görüşme yapıyormuş. Sanırım bir kez daha aşılamayı denemek istiyorum. Tüp bebeği düşünürsem eğer küçük bir polip sorunum var. Önce bunu halletmem gerekiyor. Ama aşılamada sorun yaratmıyor. Gelmek istediği zamanı biliyor bebişim. Bide ben bilsem hiç sorun kalmayacak :))))))))))))))))))
gece benim totom mor renkli bir harita valla iki tarafta öyle acıyoki akşamları seçemiyorum hangisine vursak ammaaan iyi gelsinde varsın acısın geçeerr.bu arada totem yok totem YOK!!!!
vanilyacım tabiki ümit vermek için değil ama çıkmadık candan bencede ümit kesilmez herşeyin hayırlısı olmadıysada snin dediğin gibi belki kendiliğinden gelir sağlıkla olmadı donmuşlar var yani daha iyi ihtimaller çookk.
utkum canım nasıl yapmalıda beslenmelisin et süt yemek içmek zorundasın hem bebekler için hem kendini güçlü tutmak için.yağsız mısır patlamışını dene midenin suyunu alıyor umarım iyi gelir haa bide et hiç yiyemiyosan baklagil dene mesela ekşili ekşili mercimek köftesi ekşiler daha iyi geliyo insana başka formuller gelirse aklıma öneririm.kramplar ayaklar ve hatta biraz rahatlamak için pedikür leğenlerinden al bi tane doldur içini su köpük tak fişe oohh fokur fokur rahatlatıyor bayaa birazda tuz at suya.uykusuzluğa çözüm yok o tutmayınca tutmuyo hatta zorlamak daha çok zorluyo insanı.pekii kanama ne durumda?kontrolün ne zamandı?
yaa haklısın aslında, amaaa aklım sizde kaldı. neler yapıyorsunuz hep merak içindeyim.
içicem şarap merak etme. manzara da pek güzel. boğaz gibi kaldığımız yer. deniz önümüzde, koy olduğu için karşı tarafın ışıkları süper oluyor gece.güzel bir şarap aldık, eşimle bu gece içmek için. 20 mayıs bizim evlilik yıldönümümüz, 4. senemiz bitiyor. ben maalesef iş nedeniyle yurtdışında olacağımdan bu kaçamağı yaptık. erken kutlayacağız bu sene.
tüm hamile hatunların ve hamile kalacakların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları için kaldıracağım kadehimi :))))
çok öpüyorum sizleri...
şimdi öğrendim. çok tebrik ederim.
aa birde belkide biliyosunuz ama hatırlatayım en çok kalsiyum lor peynirinde var bol bol yiyin. hatta biz egeliler çingene pilavı deriz lor peynirine domates salatalık biber doğrarız azcık sızma zeytinyağı karıştırıp kahvaltıda yeriz belki hoşuna gider.sancux ve utkum krampların en iyi ilacı potasyum doktorunuza danışın birçok hamileye potasyum tabletleri ve calsiyum tabletleri veriliyor yadaaa muzz muzda bol bol potasyum var.
harkese merhaba
şerbet bey çok tatlı maaşallah:) bugun eşimle gördük fotosunu diyorki çok yaramaz bişey oldugu durusundan belli:)
annem geldi bütün gece uyumamıs geldiginden beride ayakta
bu arada size güzel bir haber dün akşam yattıgım yerde kitap okurken birden elim göbüşe gitti aa birde ne olsun içimde bir kıpırdanma:) ) hemen eşime bagırdım o da geldi hemen dayadı parmacıkları evet artık bizim yumurcaklar kendini hissettirecek yavas yavas inş. güzel bir şekilde devam eder...
Allah'ım isteyen herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin...
Eşim dedi ki bir hayalimiz bile yoktu... ama şimdi onları hisedebiliyoruz..
Allahım inş saglıcakla kavusurum onlara
Disaridaydim yazamadim. 54 ten ancak 66 ya cikabilmis. Tabii dusus baslamadikca igneleri yapmaya devam ve test istemeye devam ediyorlar ama fazladan kan verip, strese girmekten baska ise yaramayacak bu. Doubling olmadikca saglikli bir gelisme demek degil bu. Napalim kismet boyleymis. Vazgecmek tabii ki yok ama bir daha tup deneyecegimizi sanmiyoruz esimle, yaz sonu donmuslari denemeyi dusunuyoruz, o zaman kadar da hayirlisiysa olur kendiliginden. Olmazsa da biran once evlat edinme yoluna girmeyi dusunuyoruz. Dunyada ne dertlerden muzdarip insanlar var, bizimki biraz keyfe keder sinifina giriyor onlarin yaninda. Allahtan hayirlisini istemeye devam ediyoruz, netcede olan hersey bizim icin hayirlisi benimki sabirsizlik uzulmesi o kadar :)
Kızlar Merhabaaa;
Saat 21.00'den bu yana büyük bir kriz yaşadık..
Puregon krizi..
Yan komşularımız Deniz ve Sina'larda maç seyrederken iğne saatimiz geldii.. Beş dakika eve gidelim iğneyi yapıp geliriz dedik, az sonra yaşayacaklarımızdan habersiz..
Bugün 21.00'de son defa 350 doz puregon vurulması gerekiyordu. Saat 21.00'de göbüş alkollü pamuk ile temizlendi, eşim buzdolabından iğne takımlarını çıkarttı kiiiii... bizim puregon 100 doz kalmış.. başka da yok..
Ben panik halde Mystryy'yi aradım.. Puregon bitmişş napcazz diye.. O da güzelim nasıl panik oldu.. Eşine seslendi, kendi eczanelerinde yok, ben az sonra dönerim sana dedi kapattı telefonu..
Ben bir yandan internetten nöbetçi eczaneleri tek tek aramaya başladım.. ayrıca acil ilaç merkezini aradım.. Hepsi biz birazdan size dönelim dediler..
Bu arada Mystryy geri döndü, eşinin ablasının Göztepe'de eczanesi varmış, ama ablasında eczanenin anahtarı yok, kalfalarındaymış anahtar. Kalfa da Çanakkale'den dönüyor yolda ve 22.30'da ancak açabilecek eczaneyi.. Ben bize geri dönüşler olacak 10 dakikaya netleşir, haberleşiriz dedim..
İlk eczane depoyla görüştük 1,5 saat sonra getirebiliriz dedi,
İkinci eczane 2 saat sonra getirebiliriz dedi,
Üçüncü eczane (bize de çoook yakın) 40 dakikaya getirtirim dedi ve 724 TL'lik ilaç bedelini de 675 TL ye anlaşarak getirmesini rica ettik..
Mystryye haber verdim.. Hallediyoruz diye.. O da rahatladı..
Neyse saat 22.00'de ilacımız geldi ve can havliyle vurduk.
900'lükten sadece 350 doz kullandık.. Kalan 100 dozla birlikte 650 doz artan puregonumuz mevcut.. İhtiyacı olana haber versin hemen ulaştırırızz güle güle kullansın
Hala elim ayağım titriyor kızlar
canımm yaaa geçmiş olsun.. neyseki çözülmüş ama tahmin edebiliyorum nasıl strese girmişsinizdir tahmin ediyorum. ama 1 saat gibi kısa bir sürede bulup, harika bir iş çıkartmışsınız bence...
gece benim totom mor renkli bir harita valla iki tarafta öyle acıyoki akşamları seçemiyorum hangisine vursak ammaaan iyi gelsinde varsın acısın geçeerr.bu arada totem yok totem YOK!!!!
vanilyacım tabiki ümit vermek için değil ama çıkmadık candan bencede ümit kesilmez herşeyin hayırlısı olmadıysada snin dediğin gibi belki kendiliğinden gelir sağlıkla olmadı donmuşlar var yani daha iyi ihtimaller çookk.
utkum canım nasıl yapmalıda beslenmelisin et süt yemek içmek zorundasın hem bebekler için hem kendini güçlü tutmak için.yağsız mısır patlamışını dene midenin suyunu alıyor umarım iyi gelir haa bide et hiç yiyemiyosan baklagil dene mesela ekşili ekşili mercimek köftesi ekşiler daha iyi geliyo insana başka formuller gelirse aklıma öneririm.kramplar ayaklar ve hatta biraz rahatlamak için pedikür leğenlerinden al bi tane doldur içini su köpük tak fişe oohh fokur fokur rahatlatıyor bayaa birazda tuz at suya.uykusuzluğa çözüm yok o tutmayınca tutmuyo hatta zorlamak daha çok zorluyo insanı.pekii kanama ne durumda?kontrolün ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?