Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

lady online'sın, ne işin var burda? git hepimiz yerine denize nazır bir kadeh şarap için ltf. istanbulu, gelen, gelmeyen, nazlanan bebişleri hiiçç düşünme bu h.sonu...

yaa haklısın aslında, amaaa aklım sizde kaldı. neler yapıyorsunuz hep merak içindeyim.

içicem şarap merak etme. manzara da pek güzel. boğaz gibi kaldığımız yer. deniz önümüzde, koy olduğu için karşı tarafın ışıkları süper oluyor gece.güzel bir şarap aldık, eşimle bu gece içmek için. 20 mayıs bizim evlilik yıldönümümüz, 4. senemiz bitiyor. ben maalesef iş nedeniyle yurtdışında olacağımdan bu kaçamağı yaptık. erken kutlayacağız bu sene.

tüm hamile hatunların ve hamile kalacakların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları için kaldıracağım kadehimi :))))

çok öpüyorum sizleri...

bende senden taktikleri alıp uyguladım canım.. hatta bir de resim ekledim ama sadece arkadaşlarım görebiliyor :)))
ben kendimi göremiyorum, kendi kendimle arkadaş olmam lazım sanırım :))))

Allaha sukur iyi geciyor cnm.
Sabah çok erken kalktım evdeki kucuk işlerimi hallettim, kahvaltı sonra pazara sonra da palladıum a gittik esimle. Birkaç bebek kıyafeti aldım mothercare den.
Her ayın 15 ınde belirli ürünlerde %50 ındırım yapıyorlarmıs aklınızda bulunsun.
Şu annemdeyim eşim kuzeninin dugunune gitti ben gitmek istemedim.

Seninde iyi geöiyordur ınsallah. Bu arada benimde sabaha karşı bacaklarıma kramplar giriyor ben sıcaklara bagladım varislerimden dolayı ama sendede oluyormus.
Bulantılarım gecti sadece agır birsey yersem bulanıyor.
Bende meyva cok yiyorum.

Ne güzel cnm bende çok isterdim bodrum aşıgı biri olarak şu an bodrumda olmayı.
Her sene gideriz bu sene zor gorunuyor bakalım belki bir cesaret gideriz.

İyi dinlen bomba gibi geri gel.
Nice güzel yıldonumlerine bebegınızle birlikte.
Bende seni çok öpüyorum.........

Gececiğim;
Yine koparttın beni.. Demek hemşirenin imzası haa sırnaşık şey
Bizim simdilik göbekte sadece eşimin imzası var.
Bu arada transferden sonra bu iğneler neyin nesi? Hergün mü oluyor? Ne zamana kadar? Reçetemde yazılanlar sadece puregon, orgalutran ve ovitrelle.. Başka yookkk

bende senden taktikleri alıp uyguladım canım.. hatta bir de resim ekledim ama sadece arkadaşlarım görebiliyor :)))

Bende profil resmini değiştirmiştim, geçen Utkumm'a ve sizlere şerbetin resmini göstereyim diye.. Ama benim resmim değişmedi, profilimde şerbetin resmi görünüyor, burada benim resmim.. Bu durumu çözemedim henüz bilmiyorumkismile

Ladyyciğim;
Yıldönümünde demek birlikte olamayacaksınız.. Olsunn.. Eh Bodrum'da erken kutlayıverin, bi de dönünce kutlarsınız zemuszemus
Ben de kutluyorum, eşine ve sana mutlu, sağlıklı ve kucağınızda bebişinizle nice yıllar diliyorum.

Canım benim, demek annesi oğluşlarına ciciler almışşş :))))

Utkumm;
İştahın kapanmış olabilir ama oğluşlar için yemen gerektiğini biliyorsun.. Süt , et ve meyvanı mutlaka yemelisin..
Neyse ki anneciğin geliyormuş yarın, neler pişirir neler, seni bebekliğimizde olduğu gibi güzelllce besler.. Bak nasıl iştahın açılıverecek..
Anneciğinin ellerinden öpüyoruz canım..

Gördümmm gördümmm.. kırmızı çantalı resmini gördüümmmm :lepi:

ben bodrumla şarabı yakıştırmıştım ama demek içime doğmuş... nice nice yıllar boyu sürsün, mutluluğunuz daim olsun ve inşallah seneye minik birdünüz de sizinle olsun. biz de öpüyoruz seni...

transferden sonra progynex iğneye kalçadan devam ediyorsun. tutunmayı destekleyen bir hormon. ne zamana kadarını net bilmiyorum ama mystryy hala devam ediyor bildiğim kadarıyla...

canım yaa, sıcaklar da sizin kilolarla birlikte artacak, hem keyifli hem zor bir yaz olacak valla serzenişlerini okurken bir yandan sana üzlüyorum, kıyamam ne çekiyor utkumm da diyorum, bir yandan da ama ama ne çekersek çekelim, darısı başımıza diyorum :)

bu arada salata ve meyve yiyebilmen harika. bu ikisi baya bir süre idare eder seni....dediğin gibi oğlancıklar rahat etsinler de...

Günaydın herkese...
güneşli güzel ve keyifli bir gün diliyorum...
utkumm, sancux, ayşegül ve ece.... iyi dilekleriniz için çooook teşekkür ederim. inşallah hepimiz eşlerimizle minnoşlarımızla birlikte güzel yarınlar yaşarız.
dün güzel geçti. inşallah seneye (ececim) minik kuşumuzda bizimle olur. :)))

birazdan gidip sizlerin yerine de kulaç atacağım. :) utkumm'un yaptığı gibi yapıyorum bende. masaj yaptırırken, bebeğim senin için hazırlıyorum bedenimi diyorum, yüzerken de sana doğru yüzüyorum diyeceğim :)))))

bu arada ayşegül'cüm ana ekranda görülen resim için avatarını değiştir şıkkını kullanıyormuşsun. şimdi farkettim. :) profildeki resmin ayrı, avatar resmin ayrı olabiliyormuş.

hepinizi çok öpüyorum, görüşmek üzere, sevgiyle kalın.

Ayşegül çok teşekkür ederim telefonlar için.
Dün serap hemşireyle konuştum testi tekrarlamam gerekmiyormuş. ilaçları bırakmamı söyledi. Aydın hoca gelince zaten bir görüşme yapıyormuş. Sanırım bir kez daha aşılamayı denemek istiyorum. Tüp bebeği düşünürsem eğer küçük bir polip sorunum var. Önce bunu halletmem gerekiyor. Ama aşılamada sorun yaratmıyor. Gelmek istediği zamanı biliyor bebişim. Bide ben bilsem hiç sorun kalmayacak :))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…