lady online'sın, ne işin var burda? git hepimiz yerine denize nazır bir kadeh şarap için ltf. istanbulu, gelen, gelmeyen, nazlanan bebişleri hiiçç düşünme bu h.sonu...
Kızlarrrr;
Önceki gün konuşmuştunuz ya; ben çözdümm:
Profil düzenle bölümünüze girin
rütbe'ye gelip durumunuzu yazın
Sonra en alta inip değişiklikleri kayıtedin.
Tabii durumumuz değiştiğinde güncellemeliyiz..
Ben şimdi: iğnelerde 7.gün yazdım.. Yarın 8.gün yazacağım.. pazartesi salı gibi çatlatma iğnesi vurdu diycem, çarşamba perşembe, yumurtaları toplandı, sonra transfer, sonra test bekliyor, sonra kalp atışlarını duymak için gün bekliyor... opuyorumnanaktan
sancux canım senin haftasonu nasıl geçiyor, senin bahsettigin gece uykusuzlukları bende de var birde gece saat 3 gibi başlayan kasıntılarım beni delirtiyor, çoğu gece kendimi duşun altında buluyorum:)
birde bacaklarımda kramplar başladı hareketsizlikten olsa gerek bel agrılarımda var ayyyy bu ne sızlanış böyle dediğinizi duyar gibiyim şikayeti degilim yeterki oğlanların keyfi saglıgı yerinde olsun diyorum.. bu arada benim bulantılarım hat safhaya ulaştı canım hiçbişey yemek istemiyor ne eet ne süt vs.. doktor şu sıralar çok önemli degil dedi...genelde salata tarzı beslenebiliyorum birde meyve yiyorum bende durumlar böyle bu arada güzel bir haber vereyim yarın annem geliyor, dayanamadı kuzusunu görmeden rahat edemeyecek...
yaa haklısın aslında, amaaa aklım sizde kaldı. neler yapıyorsunuz hep merak içindeyim.
içicem şarap merak etme. manzara da pek güzel. boğaz gibi kaldığımız yer. deniz önümüzde, koy olduğu için karşı tarafın ışıkları süper oluyor gece.güzel bir şarap aldık, eşimle bu gece içmek için. 20 mayıs bizim evlilik yıldönümümüz, 4. senemiz bitiyor. ben maalesef iş nedeniyle yurtdışında olacağımdan bu kaçamağı yaptık. erken kutlayacağız bu sene.
tüm hamile hatunların ve hamile kalacakların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları için kaldıracağım kadehimi :))))
çok öpüyorum sizleri...
bu arada hemşireleri tabii çok uzun zamandır tanıyorum ben sevinçlerini görseniz sarıldılar bana tebrik ettiler biz gerçekten çok doğru bir yerdeyiz arkadaşlar.
yaa haklısın aslında, amaaa aklım sizde kaldı. neler yapıyorsunuz hep merak içindeyim.
20 mayıs bizim evlilik yıldönümümüz, 4. senemiz bitiyor...
iki kötü haber birdenama ikisi de dünyanın sonu değil.. güneş bulutların arkasına girdi böyle oldu diyeceğim, totemlere tövbe diyen mystryy terlik fırlatacak kafama.. :) ama olumlu düşünmenin hayata katkı sağladığına inanırım...
vanilyacım çok üzüldüm ama yine de umut tamamen tükenmiş değil, bir mucize, neden olmasın? sakın sıkma canını ltf.
serged, sen de canını çok sıkma ltf. aşılama da zaten doğala kıyasla %15-20 gibi artıyor şans. ben de denemiştim. çok umutlanmamak gerekiyor... bu bir süreç, unutma yeniden deneyeceksin...
ayşegül çarşamba toplama varsa büyük olasılıkla c.tesi tansfer olursun. hadi hayırlısı...
ben şimdi çıkıp, artık kevgire dönen ve üzerine oturuken acıyan totama hemşirenin bugünkü imzasını almaya gideceğim...
bende senden taktikleri alıp uyguladım canım.. hatta bir de resim ekledim ama sadece arkadaşlarım görebiliyor :)))
ben kendimi göremiyorum, kendi kendimle arkadaş olmam lazım sanırım :))))
Allaha sukur iyi geciyor cnm.
Sabah çok erken kalktım evdeki kucuk işlerimi hallettim, kahvaltı sonra pazara sonra da palladıum a gittik esimle. Birkaç bebek kıyafeti aldım mothercare den.
Her ayın 15 ınde belirli ürünlerde %50 ındırım yapıyorlarmıs aklınızda bulunsun.
Şu annemdeyim eşim kuzeninin dugunune gitti ben gitmek istemedim.
Seninde iyi geöiyordur ınsallah. Bu arada benimde sabaha karşı bacaklarıma kramplar giriyor ben sıcaklara bagladım varislerimden dolayı ama sendede oluyormus.
Bulantılarım gecti sadece agır birsey yersem bulanıyor.
Bende meyva cok yiyorum.
sancux canım senin haftasonu nasıl geçiyor, senin bahsettigin gece uykusuzlukları bende de var birde gece saat 3 gibi başlayan kasıntılarım beni delirtiyor, çoğu gece kendimi duşun altında buluyorum:)
birde bacaklarımda kramplar başladı hareketsizlikten olsa gerek bel agrılarımda var ayyyy bu ne sızlanış böyle dediğinizi duyar gibiyim şikayeti degilim yeterki oğlanların keyfi saglıgı yerinde olsun diyorum.. bu arada benim bulantılarım hat safhaya ulaştı canım hiçbişey yemek istemiyor ne eet ne süt vs.. doktor şu sıralar çok önemli degil dedi...genelde salata tarzı beslenebiliyorum birde meyve yiyorum bende durumlar böyle bu arada güzel bir haber vereyim yarın annem geliyor, dayanamadı kuzusunu görmeden rahat edemeyecek...
bende senden taktikleri alıp uyguladım canım.. hatta bir de resim ekledim ama sadece arkadaşlarım görebiliyor :)))
ben kendimi göremiyorum, kendi kendimle arkadaş olmam lazım sanırım :))))
içicem şarap merak etme. manzara da pek güzel. boğaz gibi kaldığımız yer. deniz önümüzde, koy olduğu için karşı tarafın ışıkları süper oluyor gece.güzel bir şarap aldık, eşimle bu gece içmek için. 20 mayıs bizim evlilik yıldönümümüz, 4. senemiz bitiyor. ben maalesef iş nedeniyle yurtdışında olacağımdan bu kaçamağı yaptık. erken kutlayacağız bu sene.
tüm hamile hatunların ve hamile kalacakların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları için kaldıracağım kadehimi :))))
çok öpüyorum sizleri...
Gececiğim;
Yine koparttın beni.. Demek hemşirenin imzası haa sırnaşık şey
Bizim simdilik göbekte sadece eşimin imzası var.
Bu arada transferden sonra bu iğneler neyin nesi? Hergün mü oluyor? Ne zamana kadar? Reçetemde yazılanlar sadece puregon, orgalutran ve ovitrelle.. Başka yookkk
transferden sonra progynex iğneye kalçadan devam ediyorsun. tutunmayı destekleyen bir hormon. ne zamana kadarını net bilmiyorum ama mystryy hala devam ediyor bildiğim kadarıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?