çok sağol canım benim inşallah hepberaber seneye bebeklerimizi alıp parka gidicez boy boy bebişler...çocuklarımızın arkadaş sorunu olmıycak.
Kızlarr,
Bende güzel bir haftasonu diliyorum hepinize..
Havanın suratı biraz asık üşütmeyin dikkat edin kendinize olur mu..
Utkumm, iyi olduğuna çok sevindim canım.. Ne bileyim, yatmak zorundasın ve şu kanama bitinceye kadar aklımız hep sende kalıyor.. Dikkat et kendine ve oğluşlara..
Sancux, senin oğluşlara da öpücüklerimi gönderiyorumm..
Gececiğim sen nasılsın, online görüyorum şu an senii, teste az kaldı:)
Ay kızlar dört oğlumuzz var yavvv
Merhaba kızlar
aşılamamın 13. gününde yani bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım. sonuç hüsran 2,00çıktı. 15. günde sonuç değişmez değil mi ?
çok kötü hisediyorum .. ağlamayacağım diye söz vermiştim kendime duramıyorum....kendiliğinden akıyor yaşlar .
Disaridaydim yazamadim. 54 ten ancak 66 ya cikabilmis. Tabii dusus baslamadikca igneleri yapmaya devam ve test istemeye devam ediyorlar ama fazladan kan verip, strese girmekten baska ise yaramayacak bu. Doubling olmadikca saglikli bir gelisme demek degil bu. Napalim kismet boyleymis. Vazgecmek tabii ki yok ama bir daha tup deneyecegimizi sanmiyoruz esimle, yaz sonu donmuslari denemeyi dusunuyoruz, o zaman kadar da hayirlisiysa olur kendiliginden. Olmazsa da biran once evlat edinme yoluna girmeyi dusunuyoruz. Dunyada ne dertlerden muzdarip insanlar var, bizimki biraz keyfe keder sinifina giriyor onlarin yaninda. Allahtan hayirlisini istemeye devam ediyoruz, netcede olan hersey bizim icin hayirlisi benimki sabirsizlik uzulmesi o kadar :)
cıkmadık candan umıt kesılmezmıs hastanede bolumu aradım ama ulasamadım hemsırelerın telınıde evde unutmusum aydın hocayıda rahatsız etmek ıstemedım bunun ıcın . Sımdı daha ıyıyım agladım rahatladım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?