Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ayşegülcüm gözün aydın canım benim yarın bebeklerin seninle olucaklar sonrada haftaya perşembe bize müjdeyi vericeksin inşallah.eveet ananaslar, kuru kayısılar, komedi filmler kitaplar hazır mı?

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..
Mesaj alınmıştır:))))))

Teşekkür ederim canım..
10.30da hastanede olun 2 saat içinde transferiniz yapılmış olacak dedi Muharrem Bey...
Muhtemelen çocukları alıp 13.00'den sonra evimize gelmiş oluruss :)) Yazarım.

ayşegülcüm gözün aydın canım benim yarın bebeklerin seninle olucaklar sonrada haftaya perşembe bize müjdeyi vericeksin inşallah.eveet ananaslar, kuru kayısılar, komedi filmler kitaplar hazır mı?

Teşekkür ederim canım,
Dünden 5 adet ananas alındı, soyuldu ve dilimlendi dolapta.. Çilek, kiraz, kivi, muz ve elma depolandı. Kuru kayısı, badem ve incir de tamam.. E bugün de yemekleri yaptım.. Daha ne olsun di mi:)))
Kitaplar da dün alındı 3 adet: 2 tanesi aşk romanı (tarzım değil ama iyi gelir dedim)... 1 tane de Ayşe Aydın'ın Anneeee Anne Oluyorum.. Dün gece başladım 4'te 1'ini okudum bile :))
Filmleri de yarın seçeriz artık :) Eşimin kocamaaan bir koli koleksiyonu var..
Zaten cumartesiye denk geldi şükür, cumartesi pazar eşim de yanımda olacak.. Gak diyince su, guk diyince yiyecek durumları.:))

Kızlarrr;
Grapes aradı şimdi; hastaneden sonra kayınvalidesinin yanına gitmiş, internet yokmuş..
Muayenesi gayet güzel geçmiş, hani kafasına takılan sıvı vardı ya.. uçmuşşşş :) yokmuş:)))
Yumurtaları da 8, 10, 11 ebatlarındaymış.. küçükler de var büyüyecekler tabiii.. Aydın Bey gayet güzel bize 2 tanesi yeter demiş:)))
Yarın da orgalutrana başlıyormuşşşş:)))
Sevgilerini iletti..

nihayet guzel haberler gelmeye basladı

doğru ya sana sormam bile saçmaydı senin gibi programlı tedbirli kadın hiç birşeyi atlarmı:)))eh o zaman geriye beklemek kaldı o da keyifli geçer senin için kesin

Teşekkür ederim canım..
10.30da hastanede olun 2 saat içinde transferiniz yapılmış olacak dedi Muharrem Bey...
Muhtemelen çocukları alıp 13.00'den sonra evimize gelmiş oluruss :)) Yazarım.

şimdiden sana hayirli olsun bebisler diyeyim (bugun sabah erken uyandım biraz feci basım agrıyor muhtemelen eve gider gitmez uyurum) yarın gorusuruz :)

Herkese Merhaba
Öncelikle Utkumm tekrar tekrar geçniş olsun diyor ve en kısa zamanda iyileşmesini diliyorum.
Ayşegülcüm telefonda görüştük ama san tekrar bol şans dilemek istiyorum bebişlerin sana tutunması için bu gece bol bol dua edeceğim.
Umutt2011 ben 9:00 asm'deydim 9:10 geçe işim bitti etraf çok sakindi şaşırdım Aydın Bey gelince işler düzene girmiş eşim bugün benimle gelemedi yalnızdım seni beklemeyi düşündüm ama daha bir saat vardı oyüzden ayrıldım
Tedavin hayırlı olsun herşey gönlünce olsun :)

Herkese merhaba, siz beni tanımıyorsunuz ama bu konu başlığı açıldığı günden beri takip ediyorum. Ben de ocak ayında ASM de tedavi oldum, o sıralar ASM ve Aydın Bey hakkında arama yaparken bulmuştum, tedavim süresinde de benimle aynı zamanda tedaviye başlayan Sancux, Utkumm ve ladybird'i heyecanla takip ettim :) Şuanda kurmuş olduğunuz dostluk o kadar güzel ki inanın hepinizi tanıyor gibiyim :) Benim tedavim çok iyi geçti, toplam 7 yumurta toplantı, hepsi döllendi,5.gün transferi ile 2 tane embriyo kondu, kalanını dondurduk ve şu anda ikiz bebeklerime 16 haftalık hamileyim :) Ne tedavi, ne toplama ne de transfer sonrasında sorun yaşadım, ama transferde idrar konusu benim de kabusum oldu :) hemşireye yeteri kadar su içtiğimi söylememe rağmen su içirdiler ve 3 kere azar azar tuvalete gitmek zorunda kaldım. Başladı mı durdurmak hakikaten çok zor :) o yüzden Ayşegül72 lütfen çok fazla su içme :) . Şuanda tedavisi süren, yakında transferi olacak tüm arkadaşlara bol şans diliyorum. Olumsuz sonuç alanlara ümitlerini kaybetmemelerini ve mükemmel doktorumuz Aydın Bey'e güvenmelerini istiyorum. Utkumm'un kaybından dolayı çok üzüldüm inşallah en kısa sürede yeniden bebeğine kavuşur. Bu arada pazartesi günü bebeklerimin cinsiyetleri belli olacak, çok heyecanlıyım, inşallah sizler de en kısa sürede bu mutluluğu tadarsınız. Ayrıca bu grupta kediseverler olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Benim de kedim var, ama transferden hemen önce anneme götürdüm, çünkü sürekli karnımda yatar, ayakları ile basar masaj yapardı :) biraz da kilolu benim oğlum :) 8 kilo :) neyse doğumda yanıma gelecek annemle beraber inşallah bebişleri kıskanmaz :). Hepinize sevgiler....

Utkummm,
Canım benim onlinesın..
Hep senin için dualar ettik canım, neler yaşadın çok merak ediyoruz seni.
Sağolsunlar Sancux ve Deniko senden haberler ulaştırdılar bize..

Sevgili Utkumm,
hala tatildeyim ama haberi alinca cok uzuldum yazmadan edemedim.
Sanmam ki hicbirimiz ne yasadigini anlayabilsin, sana buyuk sabirlar diliyorum.
Allahin buyuk bir mucizesini yasadin, sonra sabir sinavlari verdin ve simdi belki hayatinin kalaninda daha fazla sikinti cekecegin bir durumdan dolayi Allah sana su anda sikinti gibi gorunen ama gercekte olmayan seyi yasatiyor. Hizla toparlanacagindan hic suphem yok, hatta icimde cok guclu bir his var ki cok kisa zamanda yine buyuk surprizlerle bu sefer rahat rahat bir hamilelik yasayarak evlatlarina kavusacaksin canim. Hepimiz de ogrenelim artik hamilelik bir surec upuzuuun bir yolculuk, bir amac veya sonuc degil tabii umutlu olmak lazim ama asla emin olmadan, cunku yolda hersey olabiliyor, hepsi de Allah'in takdiri...Seni kucakliyor buyuk gecmis olsun diliyorum, simdi gulumse ve hazirlan cunku nice mucizeler seni bekliyor, cok opuyorum.

Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum...Allah hepinizden razı olsun, eminim ki arkadaslarımın duaları kabul oldu ve Rabbim bu acıyı kaldırmamda hep yanımda oldu...Nerden anlatmaya başlayacagımı bilemiyorum...

Yorma kendini canım, ne zaman kendini anlatmaya hazır hissedersen o zaman anlat..

Simdi degil, ileride birgun paylasirsin canim, simdi dinlen bunlari cok dusunme, cok ta okuma buralari artik... Baska seyler dusun kafani dagit, beslenmene dikkat et, sagligini toparla, esine saril ve gecmisi dusunme gelecege bak. Benim 6. hissim kuvvetlidir inan senin icin cok iyi hislerim var benim...

19 Mayıs 02:00 WC ihtiyacıyla uyandım, kalktım mesaneyi boşalttım yattım...
19 MAyıs 03:20 Uykuda birden bir sıcaklık hissettim ve hemen eşime seslenip ayağa kalktım , kalktıgımda sıcaklık asagıya ilerlemeye başladı...banyoya koştum..bu sefer gelen kan deildi, su ama rengi hafif kahverengi gibi daha 1 saat önce idrar torbamı boşalttığımı bildigimden idrar olmadıgını düşündüm bu sırada eşim ve yegenim yanıma geldi duşun altına giirip çıktım havlumla yaataga uzandım, bu sefer gitmeyecektim hastaneye! kendimce sabahı beklemeyi düşündüm ama yattığımda su durmadı 5dk içinde dünyanın suyu boşaldı ve benim ayaklarım titremeye başladı(daha önceki yogun kanamalarda bile böyle birşey olmamıstı, yegenim ilk kez yanmda oldugundan sürekli sakin olmamı telkin edip dua etmemi söylüyordu, hayır diyordum bu benden kaynaklanmıyor engel olamıyorum)
eşim daha fazla dayanamadı hazırlanıp yola çıktık 04:00 sularında hastanedeydik, ultrasonda bebegin birinin kalp atışı duyulamadı

kızlar haklısınız galiba bugun başaramayacagım, ama sonuç şu dualar okuyarak girdim hep dogumhane kontrollerine çok korkuyordum, kanımdaki enfeksiyon gidrek artıyordu ve beni şoka sokma ihtimali vardı... sonunda karar verildi dün öğlenden itibaren sancı ve açılma için rahime ilaç verildi ama haftalardır kullandıfım proluton deponunda etkisiyle rahim açılmadı her 4 saatte bir kontrol ettiler en son saat 3 gibi yeni laçlar verildi rahime geldim yattım uyudum birden sancıyla uyandumsabah ezanı sonrasıydı eşime seslendim (sağ olsun geceleri yanımda o kaldı refakatçi olarak) uyanıp yanıma gelene kadar içimden birşeyler geldigini hissettim

sonuç olarak bebekler sancıyla dogdu(önce küçük olan nispeten kolay, sonra büyük olan biraz zor geldi ve en son eş epey zor geldi), ardından kürtaj yapılmak üzere çatala alındım önce 1 doktor 2 kez ayrı ayrı makasla rahim ağzını açarak içimdekileri aldı sonra ultrason aletiyle yeniden baktılar ve başka bir doktor daha gelerek birbirlerine yardım ettiler ve 3. kez girdiler çok ama çok zor anlar yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın en zoruda kürtajdı, hemşire ve doktorlar metanetimi korudugumu söylediler 3 tesellim vardı birisi yavrularımın ahirette bana şefaatçi olmaları, digeride dostlardan gelen dualar ve inşirah suresinin gizemi diyorum...
bebeklerimizi aldık, o kadar minik ve güzellerdi ki ikiside erkek, eve geldigimizde eltim ve kayınvalidem yıkayıp kefenlemişler ve onları alıp eşimin babaannesinin mezarına gittik.. onları büyük babaannenin kollarına yatırmaya, dualarımızı okuduk kayınpederim yuvalarını kazdı, babaları yasinlerini okudu, elimdeki kutudan çıkardım birer birer ellerime aldım defalarca öptüm, kokladım ve ağladım sonra bağrıma bastım ilk ve son kez canlarımı ugurlarken annenizi cennette bekleyin yavrularım dedim...dediğim gibi dostlar çok zor duygular...Rabbim kimselere yaşatmasın...Allaha eanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…