Ayşegül herşey çok güzel, geçen sefer olduğu gibi yine sonuna kadar keyfini çıkar. Herşey çok güzel olacak, iyi şanslar diliyorum. Bu arada ne olur erkenden mesaneyi su ile doldurup sakın benim gibi olma. Benim mesanem küçük çabuk dolar dediğim halde hemşireler çok fazla su içirtip sonra da ameliyathaneye alıp mesaneme bakınca birazını boşaltabilir misiniz demişlerdi ama benim bir kez başlayınca çişimi durdurabilmek gibi bir yeteneğim yok. Ben yapamam deyince hemşire hanım bu sefer Söyleyin Aydın Beye çabuk yetişsin demişti Bunu diğer arkadaşların da haberi olsun diye anlatıyorum. Aydın Hoca koşa koşa gelmişti sağolsun da embriyoların gelmesi sanki yüzyıllarca sürmüştü. Bir de tabii o dolu mesaneye spekulumun takılması korkunç oluyor. Sanki biraz daha basılsa bütün içerdekini Aydın Hocamın suratina boşaltacakmışım gibi gelmişti. Daha sonra da herşey sağlam olsun diye de çişimi bir saat daha tutmuştum da Aydın Hoca geldiğinde yüzüm kıpkırmızıymış.Ne oldu sana diye sorduğunda bu kez o buraya çabuk ördek getirin demişti.Kısaca herşeyin orta kararı iyi.
Ayşegülüm senin adına o kadar mutlu oldumki anlatamam. ne güzel bitti bak her şeyin sonu inşallah transfer sonrasıda hep güzel şeylerini paylaşacağız canım buradan. bizde seni çok seviyoruz. hayırlı olsun.. hemen bize anlat transferinide
ayşegülcüm gözün aydın canım benim yarın bebeklerin seninle olucaklar sonrada haftaya perşembe bize müjdeyi vericeksin inşallah.eveet ananaslar, kuru kayısılar, komedi filmler kitaplar hazır mı?
Kızlarrr;
Grapes aradı şimdi; hastaneden sonra kayınvalidesinin yanına gitmiş, internet yokmuş..
Muayenesi gayet güzel geçmiş, hani kafasına takılan sıvı vardı ya.. uçmuşşşş :) yokmuş:)))
Yumurtaları da 8, 10, 11 ebatlarındaymış.. küçükler de var büyüyecekler tabiii.. Aydın Bey gayet güzel bize 2 tanesi yeter demiş:)))
Yarın da orgalutrana başlıyormuşşşş:)))
Sevgilerini iletti..
Teşekkür ederim canım,
Dünden 5 adet ananas alındı, soyuldu ve dilimlendi dolapta.. Çilek, kiraz, kivi, muz ve elma depolandı. Kuru kayısı, badem ve incir de tamam.. E bugün de yemekleri yaptım.. Daha ne olsun di mi:)))
Kitaplar da dün alındı 3 adet: 2 tanesi aşk romanı (tarzım değil ama iyi gelir dedim)... 1 tane de Ayşe Aydın'ın Anneeee Anne Oluyorum.. Dün gece başladım 4'te 1'ini okudum bile :))
Filmleri de yarın seçeriz artık :) Eşimin kocamaaan bir koli koleksiyonu var..
Zaten cumartesiye denk geldi şükür, cumartesi pazar eşim de yanımda olacak.. Gak diyince su, guk diyince yiyecek durumları.:))
Teşekkür ederim canım..
10.30da hastanede olun 2 saat içinde transferiniz yapılmış olacak dedi Muharrem Bey...
Muhtemelen çocukları alıp 13.00'den sonra evimize gelmiş oluruss :)) Yazarım.
Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum...Allah hepinizden razı olsun, eminim ki arkadaslarımın duaları kabul oldu ve Rabbim bu acıyı kaldırmamda hep yanımda oldu...Nerden anlatmaya başlayacagımı bilemiyorum...
Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum...Allah hepinizden razı olsun, eminim ki arkadaslarımın duaları kabul oldu ve Rabbim bu acıyı kaldırmamda hep yanımda oldu...Nerden anlatmaya başlayacagımı bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?