Deniko Merhaba;
Seni tanımıyorum..
Aslında gıyabında tanıyorum :) Kızlar arada senden bahsedip çok merak ederlerdi, nerede ne oldu bu kıza niye yazmıyor diye..
Hoşgeldin..
Bir daha bu kadar uzun gitme olur mu :))
Bu arada dün gökgürültüleriyle sabaha karşı uyanmıştım.. İçim birass cızz etmişti.. Öğleden sonra 4 döllenmiş yumurta haberini alınca keyfim yerine gelmişti.. Ama dün oradan oraya koşturduğum için akşamüstüne doğru gücümü tüketip biraz da ateşlenmiştim.. Ama keyfim hiç kaçmamıştı..
Bugün güneşli güzel bir güne uyandım.. Ama aksilik üstüne aksilikler yaşayınca şu dakika biraz huzursuz hissediyorum kendimi.
Hani sabahki mesajımda demiştim ya, yarın transfer olma ihtimaline karşı bugün kendimi yemek yapmaya adayacağım.. İşte girdim mutfağa...
Fasulyeleri ayıkladım, semizotunu akıyladım.. tam pişirme hazırlığı yapacaktım ki, bizim soğanımız kalmamış.. Hiç malzeme eksiğim olmaz aslında.. Soğanları patateslerle karışık koyduğum için farketmedim herhalde.. 1 adet minicik bir soğan var..
Ehh arabamı sattık bebeklerimiz için, bugün de dışarıda işim olmadığı için eşim atladı gitti ofise arabasıyla..
Yakınlarda market var ama bayağı bir yürümemi gerektirecek.. Gücüm yok..
Komşum Nurayı aradım, dışarıdaydı.. Diğer komşum Güneş Hanımı aradım evde yokBizim konakların satış ofisini aradım soğanınız var mı diye, onlarda da yok.. Zaten 2 komşum daha var onlar da işteler..
Hayırdır İnşallah dedim.. ve minik soğan ile semizotunu pişirmeye başladım. Fasulyelerin tüm malzemesi hazır ama soğansızlıktan başlayamıyorum..
Gonca Ablam seslendi: Ayşegül elektrik süpürgesinin kablosu çıkmıyor diye.. İki gün evvel evi süpürmüştüm misafirim geleceği için ve kablonun yarısını makinanın içine sokabilmiştim. Yarısı dışarıda kalmıştı, akşam eşim geldiğinde rica ettim o da geri kalanını sokmuş.. Ama çıkmıyor..
İkimiz iki taraftan çekiştirdik uğraştık bir türlü çıkartamadık.. Sanki içinde düğüm olmuş..
Hayırdır İnşallah dedik ikimiz iki yandan..
Neyse alt kat annemlerin biliyorsunuz ve anahtarları var, sağolsun Gonca Ablam gitti onun süpürgesini aldı geldi..
Tam çalıştırmaya başladı ama çekmiyor.. İçini açtık, torbası yarım dolu ama çekmiyor, hortumu çıkardık ki içi yumak yumak dolu.. Annemler yeni taşındılar ve halılarını yenilemiştik, sanırım onların tüyleri.. Canı çıktı kadının onları çıkartacağım diye, neyse Hayırdır İnşallahlarla hallettik ve başladı temizliğe..
Bu arada koltuklarım beyaz.. L şeklinde köşeli bir takım ve ayrıca eskiden kalma ama döşemesini yenilediğimiz kanepelerimiz var. Beyazların minderlerini yıkasak mı dedik.. Ehh yıkama kararı aldık. Fermuarlarını açıp minderlerini çıkarttık ve ben makinaya attım..
Neyseee
Yıkandı, kurutma makinasında kurudu (bu arada hepinize tavsiye ederim) ve çıkarttık, ehh kılıflara koca süngerleri yerleştirmesi zor.. İkimiz iki yandan soka ite çeke ilkini yerleştirdik ama fermuarını çekerken çırttt fermuar elimizde kaldı.. Güldük Hayırdır İnşallahlarla.. Akşam eşim bakar, olmadı bir döşemeciye götürüp tadil ettiririz dedim..
İkinciyi aldık, ite soka çeke yerleştirdik tam çekeceğiz o da elimizde kaldı..
Üçüncüyü aldık, o da elimizde kaldı..
Benim saçlar artık diken diken arkadaşlar.. Tüm süngerler kılıflara girdi ama hiçbirinin fermuarı çekili değil..
E hastaneden de aramıyorlar.. Ay İnşallah kötü haber almam demeye başladım bu kadar aksilik üstüste gelince...
Şu an biraz tedirginim..
Şeytan geliyor iki de bir kulağıma kötü şeyler fısıldıyor, aaa gitt başımdan diyorum kovuyorum ama beni rahatsız ediyor.
4 döllenmiş yumurta demişlerdi, şu anki gelişimlerine göre muhtemelen cumartesi transfer görünüyor yarın araycağız demişlerdi, hepsi iyi durumdamı ikisini transfer edip, ikisini saklayabilecekmiyiz dediğimde, umarız iki transfer olur ikisini de saklayabiliriz demişlerdi..
Şimdi bekliyorum işte..
Şu şeytan yok mu şeytan, hastaneden arayıp iyi haber verdiklerinde ben göstereceğim o şeytana, papucunu ters giydirmezmiyimm alsanaalsanasmile
Kızlar Utkumm ile şimdi konuştum, şükür sesi iyi geliyordu..Canım benim çok güçlü bir kız o, Allah en kısa zamanda onu yeniden mutlu edecek biliyorum..
Canım Arkadaşlarım;
Şimdi Muharrem Bey aradı..
Ayşegül Hanım sizmisiniz der demez, Muharrem Bey bana lütfen güzel haberler verin dedim..
O da : Merak etmeyin haberler güzel, bugünki kontrolümüzde 4 döllenmiş yumurtanın da gayet güzel bölündüğünü gördük, Aydın Beye de şimdi bilgi verdik, yarın transferinizi gerçekleştirmeye karar verildi, yarın 10.30'da burada olmak için hazır olun" dediii...
Minik bir çığlık ve mutlulukla , teşekkür ederim, beni çok mutlu ettiniz, Allah da sizi mutlu etsin, bugün bi kaç aksilik yaşadım tedirgindim ama çok mutluyum, sizi de ufuk beyi de çok seviyorum ama aydın beyi daha çok seviyorum dedim.. Çocukcağız gülmeye başladı.. Sonra ilaçlarımdan konuştuk, jel mi iğne mi kullandığımı sordu, iğneye devam, jel kullansaydınız sabah kullanmayın diyecektim dedi..
Güzel güzel konuştuk...
Yarın bebeklerimi almaya geldiğimde görüşürüz dedim.. İyi dileklerle kapattık.. Hemen eşimi aradım, bir yandan da size yazıyorum işte:)))
Hepinizi çok seviyorum.
Merhaba Ayşegülcüm, ben aslında gitmek istemedim ama bazı zor durumlar yaşadım şükür şimdi hepsi bitti yine aranızdayım ve artık en sıkı takipçinizim:)) Zaten 1 ay sonra maratona ben de başlıyorum..
gozumuz aydın doktorumuz aydın daha ne olsun dimi? opuyorumnanaktan
Ayşegül nasıl bir gün geçirmişsin sen canım yaa.. vardır bir hayır vardır .. nazar böyle gitsin işte her şey yolunda gidecek sakın takılma sen embriyolara falan... ah keşke bize yakın olsaydın arkadaşım bizde çuvalla soğan oluyor aşağıda evimiz müstakil patatesi soğanı çuvalla alıp alt kata koyuyoruz her zaman olur yani bizde sana kiloylan verirdim vallahi.. :))))) neyse sağlık olsun güzel arkadaşım olur bazan böyle şeyler o şeytan sana bir şey yapamaz izin verme sen ona kovala gitsin la havle vela kuvvete illa billa alüyyül azıym de sürekli gider o :)
Anladım canım, olur bazen öyle.. 1 ay ne ki, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz 1 ay dolacak zaten.. Sende hayırlısıyla başlarsın:)
sunni sancıyı vermeye baslamıslarmı?
Ayşegülcüm inşallahh yarın transferin harika geçer..Canım sen Kurtköy'de mi oturuyorsun?
İnşallah canım, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Temmuzdan bu yana Kurtköydeyiz, sanırım arada giren bir arkadaş Obirkadın olmalı nicki, o da Kurtköyde oturuyor.
Ayşegül herşey çok güzel, geçen sefer olduğu gibi yine sonuna kadar keyfini çıkar. Herşey çok güzel olacak, iyi şanslar diliyorum. Bu arada ne olur erkenden mesaneyi su ile doldurup sakın benim gibi olma. Benim mesanem küçük çabuk dolar dediğim halde hemşireler çok fazla su içirtip sonra da ameliyathaneye alıp mesaneme bakınca birazını boşaltabilir misiniz demişlerdi ama benim bir kez başlayınca çişimi durdurabilmek gibi bir yeteneğim yok. Ben yapamam deyince hemşire hanım bu sefer Söyleyin Aydın Beye çabuk yetişsin demişti Bunu diğer arkadaşların da haberi olsun diye anlatıyorum. Aydın Hoca koşa koşa gelmişti sağolsun da embriyoların gelmesi sanki yüzyıllarca sürmüştü. Bir de tabii o dolu mesaneye spekulumun takılması korkunç oluyor. Sanki biraz daha basılsa bütün içerdekini Aydın Hocamın suratina boşaltacakmışım gibi gelmişti. Daha sonra da herşey sağlam olsun diye de çişimi bir saat daha tutmuştum da Aydın Hoca geldiğinde yüzüm kıpkırmızıymış.Ne oldu sana diye sorduğunda bu kez o buraya çabuk ördek getirin demişti.Kısaca herşeyin orta kararı iyi.Canım Arkadaşlarım;
Şimdi Muharrem Bey aradı..
Ayşegül Hanım sizmisiniz der demez, Muharrem Bey bana lütfen güzel haberler verin dedim..
O da : Merak etmeyin haberler güzel, bugünki kontrolümüzde 4 döllenmiş yumurtanın da gayet güzel bölündüğünü gördük, Aydın Beye de şimdi bilgi verdik, yarın transferinizi gerçekleştirmeye karar verildi, yarın 10.30'da burada olmak için hazır olun" dediii...
Minik bir çığlık ve mutlulukla , teşekkür ederim, beni çok mutlu ettiniz, Allah da sizi mutlu etsin, bugün bi kaç aksilik yaşadım tedirgindim ama çok mutluyum, sizi de ufuk beyi de çok seviyorum ama aydın beyi daha çok seviyorum dedim.. Çocukcağız gülmeye başladı.. Sonra ilaçlarımdan konuştuk, jel mi iğne mi kullandığımı sordu, iğneye devam, jel kullansaydınız sabah kullanmayın diyecektim dedi..
Güzel güzel konuştuk...
Yarın bebeklerimi almaya geldiğimde görüşürüz dedim.. ıyi dileklerle kapattık.. Hemen eşimi aradım, bir yandan da size yazıyorum işte:)))
Hepinizi çok seviyorum.
Ayşegül herşey çok güzel, geçen sefer olduğu gibi yine sonuna kadar keyfini çıkar. Herşey çok güzel olacak, iyi şanslar diliyorum. Bu arada ne olur erkenden mesaneyi su ile doldurup sakın benim gibi olma. Benim mesanem küçük çabuk dolar dediğim halde hemşireler çok fazla su içirtip sonra da ameliyathaneye alıp mesaneme bakınca birazını boşaltabilir misiniz demişlerdi ama benim bir kez başlayınca çişimi durdurabilmek gibi bir yeteneğim yok. Ben yapamam deyince hemşire hanım bu sefer Söyleyin Aydın Beye çabuk yetişsin demişti Bunu diğer arkadaşların da haberi olsun diye anlatıyorum. Aydın Hoca koşa koşa gelmişti sağolsun da embriyoların gelmesi sanki yüzyıllarca sürmüştü. Bir de tabii o dolu mesaneye spekulumun takılması korkunç oluyor. Sanki biraz daha basılsa bütün içerdekini Aydın Hocamın suratina boşaltacakmışım gibi gelmişti. Daha sonra da herşey sağlam olsun diye de çişimi bir saat daha tutmuştum da Aydın Hoca geldiğinde yüzüm kıpkırmızıymış.Ne oldu sana diye sorduğunda bu kez o buraya çabuk ördek getirin demişti.Kısaca herşeyin orta kararı iyi.
Ayşegül herşey çok güzel, geçen sefer olduğu gibi yine sonuna kadar keyfini çıkar. Herşey çok güzel olacak, iyi şanslar diliyorum. Bu arada ne olur erkenden mesaneyi su ile doldurup sakın benim gibi olma. Benim mesanem küçük çabuk dolar dediğim halde hemşireler çok fazla su içirtip sonra da ameliyathaneye alıp mesaneme bakınca birazını boşaltabilir misiniz demişlerdi ama benim bir kez başlayınca çişimi durdurabilmek gibi bir yeteneğim yok. Ben yapamam deyince hemşire hanım bu sefer Söyleyin Aydın Beye çabuk yetişsin demişti Bunu diğer arkadaşların da haberi olsun diye anlatıyorum. Aydın Hoca koşa koşa gelmişti sağolsun da embriyoların gelmesi sanki yüzyıllarca sürmüştü. Bir de tabii o dolu mesaneye spekulumun takılması korkunç oluyor. Sanki biraz daha basılsa bütün içerdekini Aydın Hocamın suratina boşaltacakmışım gibi gelmişti. Daha sonra da herşey sağlam olsun diye de çişimi bir saat daha tutmuştum da Aydın Hoca geldiğinde yüzüm kıpkırmızıymış.Ne oldu sana diye sorduğunda bu kez o buraya çabuk ördek getirin demişti.Kısaca herşeyin orta kararı iyi.
daniko kesin karar verdinmi sen artık tüp bebeğe hayırlı olsun canım...
umut sen tekrar almayacaksın ama ilacı baştan değilmi sadece ek olarak şeker ilacı tarzında bişiyle devam edeceksin doğrumu anlamışım :)) yani hemen arkamdan sen geliyorsun dimi ayşegülden sonra ben benden sonra sen senden sonra da deniko var galiba :)))
daniko kesin karar verdinmi sen artık tüp bebeğe hayırlı olsun canım...
umut sen tekrar almayacaksın ama ilacı baştan değilmi sadece ek olarak şeker ilacı tarzında bişiyle devam edeceksin doğrumu anlamışım :)) yani hemen arkamdan sen geliyorsun dimi ayşegülden sonra ben benden sonra sen senden sonra da deniko var galiba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?