Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba Ayşegülcüm, ben aslında gitmek istemedim ama bazı zor durumlar yaşadım şükür şimdi hepsi bitti yine aranızdayım ve artık en sıkı takipçinizim:)) Zaten 1 ay sonra maratona ben de başlıyorum..

kıyamam sana,
geldimi ust uste gelir derler de senin ki inan temizlik aksilikleri sadece icini ferah tut guzel haberler alacaksın insallah bırak herseyi guzel bi kahve ic sakinles iyi gelir

Ayşegül nasıl bir gün geçirmişsin sen canım yaa.. vardır bir hayır vardır .. nazar böyle gitsin işte her şey yolunda gidecek sakın takılma sen embriyolara falan... ah keşke bize yakın olsaydın arkadaşım bizde çuvalla soğan oluyor aşağıda evimiz müstakil patatesi soğanı çuvalla alıp alt kata koyuyoruz her zaman olur yani bizde sana kiloylan verirdim vallahi.. :))))) neyse sağlık olsun güzel arkadaşım olur bazan böyle şeyler o şeytan sana bir şey yapamaz izin verme sen ona kovala gitsin la havle vela kuvvete illa billa alüyyül azıym de sürekli gider o :)

Canım Arkadaşlarım;
Şimdi Muharrem Bey aradı..
Ayşegül Hanım sizmisiniz der demez, Muharrem Bey bana lütfen güzel haberler verin dedim..
O da : Merak etmeyin haberler güzel, bugünki kontrolümüzde 4 döllenmiş yumurtanın da gayet güzel bölündüğünü gördük, Aydın Beye de şimdi bilgi verdik, yarın transferinizi gerçekleştirmeye karar verildi, yarın 10.30'da burada olmak için hazır olun" dediii...
Minik bir çığlık ve mutlulukla , teşekkür ederim, beni çok mutlu ettiniz, Allah da sizi mutlu etsin, bugün bi kaç aksilik yaşadım tedirgindim ama çok mutluyum, sizi de ufuk beyi de çok seviyorum ama aydın beyi daha çok seviyorum dedim.. Çocukcağız gülmeye başladı.. Sonra ilaçlarımdan konuştuk, jel mi iğne mi kullandığımı sordu, iğneye devam, jel kullansaydınız sabah kullanmayın diyecektim dedi..
Güzel güzel konuştuk...
Yarın bebeklerimi almaya geldiğimde görüşürüz dedim.. ıyi dileklerle kapattık.. Hemen eşimi aradım, bir yandan da size yazıyorum işte:)))
Hepinizi çok seviyorum.

gozumuz aydın doktorumuz aydın daha ne olsun dimi? opuyorumnanaktan

Anladım canım, olur bazen öyle.. 1 ay ne ki, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz 1 ay dolacak zaten.. Sende hayırlısıyla başlarsın:)

Sağol canım.. Şeytanı kovaladım durdum ama çok dolandı vallahi başımda.. Neyse ki soğan, süpürge, 4 fermuarla yırttık :))))
Şeytana nanik yapıyoyum şimdi laelaelaelaelae

Ayşegülcüm inşallahh yarın transferin harika geçer..Canım sen Kurtköy'de mi oturuyorsun?

İnşallah canım, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Temmuzdan bu yana Kurtköydeyiz, sanırım arada giren bir arkadaş Obirkadın olmalı nicki, o da Kurtköyde oturuyor.

Ayşegül herşey çok güzel, geçen sefer olduğu gibi yine sonuna kadar keyfini çıkar. Herşey çok güzel olacak, iyi şanslar diliyorum. Bu arada ne olur erkenden mesaneyi su ile doldurup sakın benim gibi olma. Benim mesanem küçük çabuk dolar dediğim halde hemşireler çok fazla su içirtip sonra da ameliyathaneye alıp mesaneme bakınca birazını boşaltabilir misiniz demişlerdi ama benim bir kez başlayınca çişimi durdurabilmek gibi bir yeteneğim yok. Ben yapamam deyince hemşire hanım bu sefer Söyleyin Aydın Beye çabuk yetişsin demişti Bunu diğer arkadaşların da haberi olsun diye anlatıyorum. Aydın Hoca koşa koşa gelmişti sağolsun da embriyoların gelmesi sanki yüzyıllarca sürmüştü. Bir de tabii o dolu mesaneye spekulumun takılması korkunç oluyor. Sanki biraz daha basılsa bütün içerdekini Aydın Hocamın suratina boşaltacakmışım gibi gelmişti. Daha sonra da herşey sağlam olsun diye de çişimi bir saat daha tutmuştum da Aydın Hoca geldiğinde yüzüm kıpkırmızıymış.Ne oldu sana diye sorduğunda bu kez o buraya çabuk ördek getirin demişti.Kısaca herşeyin orta kararı iyi.

Son düzenleme:

çok güldüm sana.. bende de muayenelerde hep mesanem dolu çıkıyor kaldırıp yolluyorla bi türlü boşalamıyor gitti meret başım dertte normalde garanti bende de olur bide heyecanda yaparım o zamanda çok sıkışıyorum ben. sonuç mutlu son olmuş ya her şeye değer a.s

Ayşegülüm senin adına o kadar mutlu oldumki anlatamam. ne güzel bitti bak her şeyin sonu inşallah transfer sonrasıda hep güzel şeylerini paylaşacağız canım buradan. bizde seni çok seviyoruz. hayırlı olsun.. hemen bize anlat transferinide

aynı sıkıntıyı ben de yasamıstım cok rahatsız edici bi durum malesef allahtan kazasız atlattık ilk seferi

daniko kesin karar verdinmi sen artık tüp bebeğe hayırlı olsun canım...

umut sen tekrar almayacaksın ama ilacı baştan değilmi sadece ek olarak şeker ilacı tarzında bişiyle devam edeceksin doğrumu anlamışım :)) yani hemen arkamdan sen geliyorsun dimi ayşegülden sonra ben benden sonra sen senden sonra da deniko var galiba :)))

Canım ben zaten tüp bebek tedavisindeydim yeni karar vermedim..Ben bu topik açıldığından beri buradayım geçmişi okumadın sanırım..Rahimde yapışıklık çıkınca tedavim ertelendi, Temmuz'da tekrar başlıyorum..Biz sancux, utkumm ve ladybird beraber başlamıştık Aydın bey'e canım..Ama en sona ben kaldım:çok üzgünüm:

ilacım 9 gun sonra bitecek sonra 1 kutu daha kullanacagım canım yanlıs anlamıssın sıralamayı biraz bozdum galiba denikodan sonra olabilirim temmuzun ilk haftası ignelere baslayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…