utkumm canım sana çok büyük sabırlar diliyorum. İnşallah bir an evvel toparlarsın kendini. Çok ama çok üzüldük senin için. Ben kendi sonucumu aldığım gün okudum forumdan senin durumunu, kendimi bir yana bıraktım o anda senin acını duydum içimde... senin üzüntün çok daha büyük elbette....
annem ben doğmadan önce iki bebeğini kaybetmiş ve hep, acımız seninle birlikte dindi der... dilerim sen de bu acıyı bastıracak bir evlada kavuşursun tez zamanda.
sevgiyle kucaklıyorum seni....
Ayşegül canım hakkını helal et aslında böyle bir gecede seni üzmeye hi hakkım yoktu, bugun senin transfer gününmüş, Rabbim inşaallah embriyolarının sana sıkı sıkı tutunmasını saglar ve güzel bir hamilelik süreciyle bebeğine(bebeklerine ) kavusursun, çok öpüyorum seni hoşçakal
Canım Arkadaşlarım;
Şükürler olsun herşey tam olması gerektiği gibi ve yoluna gitti... İki embriyo transfer edildi.
İkisi de 1.kalite biri 8 hücreli, diğeri 7 hücreli..
Kalan ikisi 1.kalite, biri 5 diğeri 6 hücreli.. Pazartesi günü kontrol edilecek gelişimlerine göre dondurulacak..
11.45de transfer yapıldı, ultrasonda gördüm çok şekerler.13.00 gibi hastaneden çıktık, bebişlerimizle evimize geldik..
Eşim karnımı doyurdu..
Şimdi biraz uyuyacağım..
Hepinizi çook öpüyorum..
Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum...Allah hepinizden razı olsun, eminim ki arkadaslarımın duaları kabul oldu ve Rabbim bu acıyı kaldırmamda hep yanımda oldu...Nerden anlatmaya başlayacagımı bilemiyorum...
19 Mayıs 02:00 WC ihtiyacıyla uyandım, kalktım mesaneyi boşalttım yattım...
19 MAyıs 03:20 Uykuda birden bir sıcaklık hissettim ve hemen eşime seslenip ayağa kalktım , kalktıgımda sıcaklık asagıya ilerlemeye başladı...banyoya koştum..bu sefer gelen kan deildi, su ama rengi hafif kahverengi gibi daha 1 saat önce idrar torbamı boşalttığımı bildigimden idrar olmadıgını düşündüm bu sırada eşim ve yegenim yanıma geldi duşun altına giirip çıktım havlumla yaataga uzandım, bu sefer gitmeyecektim hastaneye! kendimce sabahı beklemeyi düşündüm ama yattığımda su durmadı 5dk içinde dünyanın suyu boşaldı ve benim ayaklarım titremeye başladı(daha önceki yogun kanamalarda bile böyle birşey olmamıstı, yegenim ilk kez yanmda oldugundan sürekli sakin olmamı telkin edip dua etmemi söylüyordu, hayır diyordum bu benden kaynaklanmıyor engel olamıyorum)
eşim daha fazla dayanamadı hazırlanıp yola çıktık 04:00 sularında hastanedeydik, ultrasonda bebegin birinin kalp atışı duyulamadı
kızlar haklısınız galiba bugun başaramayacagım, ama sonuç şu dualar okuyarak girdim hep dogumhane kontrollerine çok korkuyordum, kanımdaki enfeksiyon gidrek artıyordu ve beni şoka sokma ihtimali vardı... sonunda karar verildi dün öğlenden itibaren sancı ve açılma için rahime ilaç verildi ama haftalardır kullandıfım proluton deponunda etkisiyle rahim açılmadı her 4 saatte bir kontrol ettiler en son saat 3 gibi yeni laçlar verildi rahime geldim yattım uyudum birden sancıyla uyandumsabah ezanı sonrasıydı eşime seslendim (sağ olsun geceleri yanımda o kaldı refakatçi olarak) uyanıp yanıma gelene kadar içimden birşeyler geldigini hissettim
sonuç olarak bebekler sancıyla dogdu(önce küçük olan nispeten kolay, sonra büyük olan biraz zor geldi ve en son eş epey zor geldi), ardından kürtaj yapılmak üzere çatala alındım önce 1 doktor 2 kez ayrı ayrı makasla rahim ağzını açarak içimdekileri aldı sonra ultrason aletiyle yeniden baktılar ve başka bir doktor daha gelerek birbirlerine yardım ettiler ve 3. kez girdiler çok ama çok zor anlar yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın en zoruda kürtajdı, hemşire ve doktorlar metanetimi korudugumu söylediler 3 tesellim vardı birisi yavrularımın ahirette bana şefaatçi olmaları, digeride dostlardan gelen dualar ve inşirah suresinin gizemi diyorum...
bebeklerimizi aldık, o kadar minik ve güzellerdi ki ikiside erkek, eve geldigimizde eltim ve kayınvalidem yıkayıp kefenlemişler ve onları alıp eşimin babaannesinin mezarına gittik.. onları büyük babaannenin kollarına yatırmaya, dualarımızı okuduk kayınpederim yuvalarını kazdı, babaları yasinlerini okudu, elimdeki kutudan çıkardım birer birer ellerime aldım defalarca öptüm, kokladım ve ağladım sonra bağrıma bastım ilk ve son kez canlarımı ugurlarken annenizi cennette bekleyin yavrularım dedim...dediğim gibi dostlar çok zor duygular...Rabbim kimselere yaşatmasın...Allaha eanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?