Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

utkumm canım sana çok büyük sabırlar diliyorum. ınşallah bir an evvel toparlarsın kendini. Çok ama çok üzüldük senin için. Ben kendi sonucumu aldığım gün okudum forumdan senin durumunu, kendimi bir yana bıraktım o anda senin acını duydum içimde... senin üzüntün çok daha büyük elbette....
annem ben doğmadan önce iki bebeğini kaybetmiş ve hep, acımız seninle birlikte dindi der... dilerim sen de bu acıyı bastıracak bir evlada kavuşursun tez zamanda.
sevgiyle kucaklıyorum seni....

ayşegül senin heyecanını paylaşamadım çok şu ara.. ama kalbim yarın seninle.. bol şans diliyorum sana. çok dikkat et kendine ve yarın seninle buluşacak bebişlerine... öpüyorum seni...

Kızlar eşimle birlikte okuduk ve ikimiz de çok fena olduk, duramayacağım artık, kendimi çok kötü hissediyorum.
Umut 10 , sorunu kötü bir zamanda sordun, başka bir zamanda cevaplayalım olur mu. 350 sayfa oldu vaktin varsa yazılanları oku, cevabını bulacaksın zaten.
Gececiğim teşekkür ederim canım.

Ayşegül canım hakkını helal et aslında böyle bir gecede seni üzmeye hi hakkım yoktu, bugun senin transfer gününmüş, Rabbim inşaallah embriyolarının sana sıkı sıkı tutunmasını saglar ve güzel bir hamilelik süreciyle bebeğine(bebeklerine ) kavusursun, çok öpüyorum seni hoşçakal

gece canım sanada çok geçmiş olsun, ne diyoruz hakkımızda hayırlısı buymus demekki...

Canım Arkadaşlarım;
Şükürler olsun herşey tam olması gerektiği gibi ve yoluna gitti... ıki embriyo transfer edildi.
ıkisi de 1.kalite biri 8 hücreli, diğeri 7 hücreli..
Kalan ikisi 1.kalite, biri 5 diğeri 6 hücreli.. Pazartesi günü kontrol edilecek gelişimlerine göre dondurulacak..
11.45de transfer yapıldı, ultrasonda gördüm çok şekerler.13.00 gibi hastaneden çıktık, bebişlerimizle evimize geldik..
Eşim karnımı doyurdu..
Şimdi biraz uyuyacağım..
Hepinizi çook öpüyorum..

Canım Utkummm;
O nasıl sözz öyle.. Sen benim canımsın, arkadaşımsın, hiç aklına öyle şeyler getirme canım.. Ben gayet iyiyim, merak etme, senin iyi olmandan başka hiç bir şey istemiyorum

Utkummm Allah sabır versin sana bitanem, en kısa zamanda yeniden en büyük mutlulukları yaşa inşallah canım benim..Dualarım seninle......

Geçmiş olsun canım, Allah en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin

utkumm yaşadıklarımı acıyla bir kez daha seninle yaşadım ne kadar zor olduğunu biliyorum benimde oğlum dünyalar tatlısıydı eminim 7 aylıktı 1 güncük yaşamıştı bana göstermediler bile insan ölürüm sanıyor bu acıdan 3 gün sonra hastaneden çıktım (ben normal doğumu denedim ama yapamadım çok sancım vardı dayanamadım sezeryana alındım) eve geldik ben perişan kaldırmışlar bebeğimin herşeyini ortalıktan evin içinde dikişlerimle döndüm durdum onun bir tek şeyini bulmak için eşim beni kendime getirdi bir ağlamaya başladı ya sensiz eve dönseydim ya seni hastaneden eve getiremeseydim diye benimde riskim varmış çünkü zor kurtarmışlar o zaman ben napardım diye nasıl ağlıyor o an kendime geldim.şu an tesellilere kapalısındır acın çok yeni ama sende bunu düşün nolur Allah seni eşine bağışladı.sakın kendini hiç tutma nasıl hissediyorsan öyle davran hiç bir zaman unutmıyacaksın bebeğini hatta ben unut artık diyenlere çok sinirleniyordum unutmak istemiyorum o benim yavrum canım ama inan acın hafifliycem hemde mucize gibi sen bile inanamıycaksın.onlar bizim şefahatcilerimiz sende demişsin cennetin kapısında bekliyorlar annelerini ve ordan sana kardeşlerini yollayacaklar.çok güzel ki sezeryan olmak zorunda kalmadın en azından vücudun daha çabuk toparlayacak süt problemide sanırım pek yoktur.bundan sonra çok güzel olucak herşey kocan için bırakma kendini nolur tekrar olucak bebeğiniz ama sizden tekrar olmaz.seni çok seviyorum ve öpüyorum.

ayşegülcüm hayırlı olsun canım evet artık 2 yavrunda seninle onalara iyi bak bol bol konuş dua et bizlerde tabii hep dua edicez.öpüyorum canım.(bu arada telefondada konuşmak istedim ama galiba bebekleri uyutuyorsun kapalıydı telefonun)

arkadaşlar utkumm ve benim yaşadığım talihsizlikleri lütfen korkulara yormayin bizler nadir olan şanssız ama sonradan şanslı olacak kadınlarız.bunlar binde bir durumlar ve malesef bizleri buldu.bundan sonra hiçbirimiz yaşamıycaz olumsuzlukları hep güzellikleri paylaşıcaz umutla sevgiyle o güzel günü haberleri bekliycez ve büyütücez bebeklerimizi...

merhabalar

bu sitede çok yeniyim, başka bir başlıkta bir mesaj yollamıştım, ama bu başlıkta aydın arıcı ismini görünce dikkatimi çekti, baştan itibaren okumaya başladım. nerdeyse 2 saattir okuyorum, heyecanlar, züntüler sevinçler...

öncelikle utkumm, Allah sabıralr versin ve bu üzüntülerini unuttracak kadar büyük sevinçleri tatırsın. seni o kadar iyi anladım ki, çünkü aynı şeyleri ben de 1 hafta 10 gün önce yaşadım. Üzülmemek elde değil, yeter ki isyan olmasın, ağlama rahmettir, ağlamayacağız da ne yapacağız. Benim gözlerimde yaş tükenmek bilmedi, hala her gün ağlıyorum, ama maalesef allahtan gelene razı olmaktan başka çare yok, hayırlısını istedk hep demek ki hayırluysı böyleymiş. Böyle diyerek içimi ferahlatmaya çalışıyorum. Allahımdan yardım istiyorum. Şükür edecek şeyler arıyorum, en azından bzi sağlıklıyız, tekrar bebek için ümitlerimiz var. Allah ümidimizi yok etmesin.

buradaki bütün arkadaşlarla aynı süreçtne geçmişiz, birbirimizi anlamak hissetmek duygularımızı paylaşmak gerçekten de çok güzel görünüyor. Ben de Aydın Beye gidiyorum. 4 Martta test yaptırdığımda dünyalar benim olmuştu. 12 Mayısta kontrole gitiğimde dünyam karardı. Çok emekler veriyoruz, elimizden geleni yakınımzdaki yöremizdeki bütün insanlarla yapıyoruz. Yaşanılanlar çok zor, çok büyük acı. ınşallah bunları unutur bir an önce bebeklerimizi kucağımıza alırız.2. deneme için en az 2 ay beklememiz gerekecek, inşallah sorunsuz bir beklme sürecinden sonra tekrar başlayacağız.

Ayşegül canım senin diyetisyenin adres ve telefonunu bana verirsen çok sevirim, ben yeni bir deneme düşünmüyorum şimdilik olayları akışına bırakacagım, kendimi ve eşimi en sağlıklı hale getirdikten sonra belki bebeğimizi çagırırız Allahtan herşeyin hayırlısı..

boğazıma bir şeyler düğümlendi... o kadar kötü oldumki şu an ağlıyorum. boşaldı göz pınarlarım tutamıyorum. çok kötü oldum.Ayşegül ün dediği gibi söz bitti..... artık söz yok...
Allah sabır versin.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…