Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba Umut,
Nasılsın ?

iyi sayılırım sende eğitimcisin bilirsin bu hafta not haftamız bu saate kadar e okul da not girdim bir yandada yazın ne yapacağımı düşünüyorum yazılanları okuyunca tüp bebek sürecini yeniden yaşadım ve aynı şeylere bir daha nasıl katlanacağımı düşünüyorum işte böyle sizler nasılsınız

geshenk senin maceralarını da yakından takip ediyoruz. bir sabah tam saatinde gebzede aydın beyle buluşabileceksin ve biz hepimiz alkışlayacağız seni :)

lady'cim kızlarla şu benim embriyolara kafa yorarken, lady buralarda olsa kesin bu konuları bilir, aydınlatırdı bizi dedim. iyi ki çok soru sorup bilgi ediniyorsun ve iyi ki bizi böyle güzel güzel bilgilendiriyorsun.. iyi yolculuklar, çabuk git gel. bak burada kafamız karışınca seni daha çok arıyor, özlüyoruz. opuyorumnanaktan

Umutcuğum;
Bizler iyiyiz canım.. Her güne yeni bir sürprizle uyanıyoruz.. Her gün birimizden birimiz beklenmedik şeyler yaşıyor..
Okulların kapanmasına az kaldı.. Öykünü biliyorum.. ınşallah Allah bu sefer bebişlerini kucağına almayı nasip eder. Sende tedaviye yaz tatilinde başlamayı düşünüyorsun sanırım. Erteleme.. Zaten tedaviye başladığında öngörülmeyen aksilikler vs çıkabiliyor.. Ehh ne yapalımm insanlar yazın tatile gidiyorlar, biz de bebek tedavisine :)))))

iyi geceler umutcum. ama nick name'in gibi umut dolu ol. burası da okuyanlara umutsuzluğa kapılsın diye değil daha çok umutlarını beslesin diye var...

(g)ece bende hergün takip ediyorum hiç bir sayfayı okumadan geçmiyorum bak bugün oturdum üşenmedim kaç sayfayı okumaya gayret ettim hatta Ayşegül Ü Görkem i mystryy i ve daha çok kızı çatlattım burda :))))))) millet cevap bekliyorken ben okumaya uğraşıyordum hala Ayşegül oklavasını bilem çıkarttı bir ara :)))) evet gebze de buluşma anımızı hemen aktaracağım buraya hatta laptopla gideyim o gün oradan canlı yazayım o anı dimi :))) şaşkına çıkacak adım bişi değil :)
senin dondurulmuşların var ve bölünme şekli transferin benimde aklımda takılı kaldı açıkçası. o kalan buzlu embriyolarını transfer ettirmeyi düşünüyormusun ???

hikayeni sadece ben bilmiyorum galiba neyse belki bir ara bahsedersin. iyi geceler umut.

Şekerciğim;
Cuma gecesi yazmıstı yanlış hatırlamıyorsam atlamış olmalısın, ama Umutun nickinin üzerine gel ve tıkla, tüm mesajlarını ara yap ve oradan öyküsünü görebilirsin.

ben de çok güldüm okurken. ayşegül oklavayı göstermiş, ben burda olsam terliği fırlatırdım valla, meraktan kudurtmuşsun herkesi :) adım şaşkına çıkacak diyor hala :)) ah be güzelim artık çok geç sanırım :)))

aslında benim hızlı transferim yaşım ve yumurta sayımla ilgili. senin yaşın daha müsait nasılsa, çok takılma yani... bakalım c.tesi aydın beyle soru işaretlerini temizleyeceğiz inşallah. tabi mystryy nin dediği gibi ben duygu seline kapılıp, heyecanla sorularımdan bazılarını unutmazsam...

Şekerciğim;
Cuma gecesi yazmıstı yanlış hatırlamıyorsam atlamış olmalısın, ama Umutun nickinin üzerine gel ve tıkla, tüm mesajlarını ara yap ve oradan öyküsünü görebilirsin.

artık yarın yaparım bunu. uyku bastırdıda bastırdı gözüm yarım bakıyor. :bbo:

Geshenk;
Vallahi alem kızsın.. Bir gün beni ortadan ikiye çatlatacaksın, o olacakk :))
Tabirlerine de bayılıyorum Buzlu emriyolar ha. sırnaşık şey
Seninle napppcaz bilmiyorum.. Cuma günü Gebzeye sırf seni görmeye gelcek haberin olsun.. Bende emanet popona yapıştıracağım şaplaklar var ya, onları takdim edcemm..
Şaşkınımmm, Biz senin bu şaşkın halini seviyoruzz canım benim..
Hadi uyu sen..
Bak bu akşam ilaçlarının isimlerini yazacaktın, unuttun yinesırnaşık şey

iyi geceler, ben de kaçıyorum. ayşegül canım biz uykusuz kaldık yine, sen yarın bizim yerimize de uyu e mi?

yarın yazarım. senn biliyorsun zaten neler olduğunu aynıdır seninkilerle... bak uyku bastırdı ya hepten dağıttım. şaplaklarını alırım ben bir ara muhakkak karşılaşırız gebzede orada muayene olmayı başarırsam inşallah. öptüm sizi...tatlı rüyalar..

İyi geceler canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…