Merhaba Umut,
Nasılsın ?
hikayeni sadece ben bilmiyorum galiba neyse belki bir ara bahsedersin. iyi geceler umut.
(g)ece bende hergün takip ediyorum hiç bir sayfayı okumadan geçmiyorum bak bugün oturdum üşenmedim kaç sayfayı okumaya gayret ettim hatta Ayşegül Ü Görkem i mystryy i ve daha çok kızı çatlattım burda :))))))) millet cevap bekliyorken ben okumaya uğraşıyordum hala Ayşegül oklavasını bilem çıkarttı bir ara :)))) evet gebze de buluşma anımızı hemen aktaracağım buraya hatta laptopla gideyim o gün oradan canlı yazayım o anı dimi :))) şaşkına çıkacak adım bişi değil :)
senin dondurulmuşların var ve bölünme şekli transferin benimde aklımda takılı kaldı açıkçası. o kalan buzlu embriyolarını transfer ettirmeyi düşünüyormusun ???
Şekerciğim;
Cuma gecesi yazmıstı yanlış hatırlamıyorsam atlamış olmalısın, ama Umutun nickinin üzerine gel ve tıkla, tüm mesajlarını ara yap ve oradan öyküsünü görebilirsin.
(g)ece bende hergün takip ediyorum hiç bir sayfayı okumadan geçmiyorum bak bugün oturdum üşenmedim kaç sayfayı okumaya gayret ettim hatta Ayşegül Ü Görkem i mystryy i ve daha çok kızı çatlattım burda :))))))) millet cevap bekliyorken ben okumaya uğraşıyordum hala Ayşegül oklavasını bilem çıkarttı bir ara :)))) evet gebze de buluşma anımızı hemen aktaracağım buraya hatta laptopla gideyim o gün oradan canlı yazayım o anı dimi :))) şaşkına çıkacak adım bişi değil :)
senin dondurulmuşların var ve bölünme şekli transferin benimde aklımda takılı kaldı açıkçası. o kalan buzlu embriyolarını transfer ettirmeyi düşünüyormusun ???
Geshenk;
Vallahi alem kızsın.. Bir gün beni ortadan ikiye çatlatacaksın, o olacakk :))
Tabirlerine de bayılıyorum Buzlu emriyolar ha. sırnaşık şey
Seninle napppcaz bilmiyorum.. Cuma günü Gebzeye sırf seni görmeye gelcek haberin olsun.. Bende emanet popona yapıştıracağım şaplaklar var ya, onları takdim edcemm..
Şaşkınımmm, Biz senin bu şaşkın halini seviyoruzz canım benim..
Hadi uyu sen..
Bak bu akşam ilaçlarının isimlerini yazacaktın, unuttun yinesırnaşık şey
iyi geceler, ben de kaçıyorum. ayşegül canım biz uykusuz kaldık yine, sen yarın bizim yerimize de uyu e mi?
yarın yazarım. senn biliyorsun zaten neler olduğunu aynıdır seninkilerle... bak uyku bastırdı ya hepten dağıttım. şaplaklarını alırım ben bir ara muhakkak karşılaşırız gebzede orada muayene olmayı başarırsam inşallah. öptüm sizi...tatlı rüyalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?