Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ben yumurta büyütmek için gonal-f kullanmıştım 300- 330 falandı galiba ne cabuk unutmusum:)
ama digeer ilaçlar ve prosedür hemen hemen aynıydı hepmizde benim yumoşlar biraz zor büyümüştü

estağfirullah ne demek utkum, insan aynı derlere sahip olunca öğrenmek paylaşmak istiyor. maalesef benim çok ters bir zamanda oldu, aydın bey amerikadaydı, gece saat 10.00 du ben de mecburen daha önceki özel doktoruma gittim, bu tedaviden önce gittiğim doktorum yani, o da süper bir doktor, florance ta yaptı kürtajı, allaha şükür çok iyi geçti. benim bebeğimi kaybetmemenin sebebi de , suyunun tamamen gelmiş olması, susuz kalmıştı canım bebeğim. 14 haftalıktı, kaybettim.

Ardından antibiyotik verdi 8 gün süreyle onu kullandım, ateşini takip et dedi, yükselirse tekrar kullanacaktım, ama gerek kalmadı. Benim sütüm daha oluşmamıştı. 19 mayısta bebeğimin normal kontrolü vardı ama o zamana kadar bebeğim beni bıraktı, ama o gün biz gene de gittik Aydın beye anlattık herşeyi, fotoğrafı gösterdik ve en doğru şeyi yaptırmışsınız dedi, bu aylarad bebeğin suyunun gelmesi çok nadir görülen bir durum , çok büyük şanszılık olmuş dedi.

takdiri ilahi işte elden bir şey gelmiyor.

Senin,Aydın bey mi yaptı kürtajı

Şu ilaçlarının ismini reçetenden bakıp bi yazsana canım..
Benim ilk başladığım iğnem puregon, sonra çatlamasın diye kullandığım orgalutran, çatlatma iğnem de ovitrelle idi..
300 ünite ile başlamıştım puregona, ikinci kontrolde 350 ünite yapmışlardı.

keske bu kadar zor olmasaydı.. ama ilaclara basladıgım gun bırakacagım canım izne de ayrılacagım daha kolay gecer zaman belki.. evet ablamla aynı doneme gelmesi hos oldu diger ablamın da 1 yas arayla 2 kızı var insallah bizim de olursa bi de ikimizin de ikiz olursa 6 taneyi bi arada dusunemiyorum delikafadulden

Keisnlikle Allah nasip ederse olacak, yoksa hiç sebep yokken kaybettim işte bebeğimi, herşeyin zamanı var mutlaka. Sabredip beklemek gerekiyor, birşeyler sebep oluyor, elimizden geleni yapacağız mutlaka, ama sonuçta kaderimizde olanı yaşayacağız. Yaş konusunda benden avantajlısın, ben çok beklemek istemiyorum, bana izin verdiği ilk anda başlamak istiyorum ama bakalım bekleyip görecez...

ah canım benim her okuduğumda duygularım karmakarışık oluyor kıyamıyorum sanada yaşadıklarınada.benimde göğüslerim süt doluydu hani verseler kucağıma rahat rahat emzirirdim vicut nasılda hazırlıyor kendini eh bide 7 aylık yaptım doğumu düşün ama bana bir iğne verdiler o kesti hemen sıkıntı yaşamadım öyle hap falan vermediler.ağrı kesici normal antibiyotikte herhalde enfeksiyon riskine karşı verilmiştir ama doğum kontrol hapını neden verdiler anlamadım bana vermemişlerdi gerçi farklı durum benim sezeryandı belki ondandır.her halde yüklenen ilaçlar ağır geldi bünyene ondan istifra ettin danış istersen doktoruna.

Süperr olurr :)) minicik masum bebekler ...

Ayşegülcüğüm sana geçende eve gidince yazarım demiştim sonrada konu değişti derken yazmayı unuttum bana kızacaksın sen şimdi ama gene evdeler ben işe geldim vakit kalınca işlerim çok birikiyor diye. aklımda olduğu kadar yazayım tam yazılışları olmayabilir sen anlarsın artık.. yumurta çatlamasıon diye verdiği ilaç cetrodite çatlatma iğnesi ovitrelle vitamin elevit antibiyotik azro.. başka ne vardıııı CADIARZU aklıma başka gelmiyor. ama markaları farklı da olsa işlevleri aynı değilmi bunların neden ayrı markalar verildiğini bilemiyorum vardır bir açıklaması elbet.

ben ilk kanmamdan sonra aydın beye gittim 12. haftamdı ense kalınlıgı ölçülecekti bebeklerimden birisinin ense kalınlıgı 4mm çıktı zaten o günden sonra hep bir endişe ile yaşadım bir hafta sonrada Hayri Ermişle görüştük ASM'de ama hiç moral verici konusmadı TTTS olma ihtimali daha yüksek falan dedi...
sonra 23 Nisanda benim çok yogun olan 2. kanamam oldu sabaha karsı Kartal Eğitim Araştırmaya gittik 5 gün yattım, bize Bülent Beyi önerdiler, artık ona devam etme kararı almıştımson gittiğimde kanamamın iyiye gittiğini söylemişti benimde 25 mayıstaydı randevum amniyo sentez yapılacaktı kanamam durunca ama 19Mayıs sabahı benimde suyum geldi gene acile gittik ve birisinin kalp atışının durdugunu ögrendik büyük olan yaşıyordu ama hastanede de suyum gelmeye devam etti ayrıca kandaki CRP degerim yüksek cıktı ve bebeklerimi kaybettim( 21 Mayısta ben iki oglumuda normal dogumla dogurdum ardından eşleri çıktı ve sonrasında beni kürtaj yaptılar parca kalma riskine karsılık(hiç bir anestezi uygulanmadı ve epey yıprandım) işte 25 Mayıstaki kontrlümde de rahim içinde görünen kalınlıklar endilendirdi ve 26sında anesteszili kütaj oldum...
Allah'ım kimselere yaşatmasın, hepinizin embriyolarını sıkı sıkı sizlere tuttundrsun, bebişlerinizi size bagıslasın...

canım senin daha şişkinliklerin ödemin inmemiştir onlarda inince 2-3 kilo rahat gider bunlar hızlı aldığın kilolar olduğu için hızlı verilir yerleşmediler çünkü kalsa kalsa sana 5 kilo kalır onunda üstesinden gelirsin.bundan sonra hızla toparlanıcaksın hayırlısıyla sonrada ne zaman hazır hissedersen o zaman başlarsın denemeye hem biz mucizelere inanmasak bu yolda hiç ilerleyemezdik seninde dediğin gibi Allah ol derse olur yaşımız genç çok şükür arın biraz tüm ilaçlardan hayat bu belli olmaz süpriz olabilir.

sagolasın canım..
umarım simdi daha iyisindir ya utkumm hani bi hastanın yanındayken onun canını acıtacaksın diye korka korka dokunursun ya onun gibi sana yazarken canını acıtacak, acını hatırlatacak bisey soylecem diye aklım cıkıyor canım hepsi gececek bi kac msj ilerde ilaca hangi dozda basladıgını hatırlamadıgını yazmıssın ya bebegini kucagına aldıgında da bu gunleri hatırlamayacaksın.. ve eminim bi gun hepimiz bebislerimizle bi araya geldigimizde bu gunleri gulerek anımsayacagız

Amin amin, hayatımda yaşadığım en büyük acıydı, Allahım her zaman için beterinden korusun... Seni baya uğraştırmışlar kürtajda, şimdi iyisin değil mi, artık toparlanıp iyi olmamız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…