evet umutcum. aynı şekilde devam edeceğim pazartesiye kadar. bide pazar günü başla dedi. göbekten yine çatlamasın yumurtalar diye cetrodite dı sanırım yanlış yazmıyorsam. o da her gün olacakmış sizlerde de böylemi olmuştu kızlar
Bayrampaşa diyince benimde aklıma rahmetli dayım geldi hemen hemen 40 yıl doktorluk yaptı muanehanesinde Dr.Abdullah Evirgen annenler tanır belki...
umut ablanın tedaviside hayırlı olsun inş.
Maaşallah kalabalıgız gene:)
kızlar ben sabah size yazdıktan sonra biraz uzandım midem bulandı çok fena istifra ettim(epey yordu beni sonra yattım uyudum kayınvalidem sağ olsun çorba yaapmış getirdi..
iimpression canım sein kürtajı aydın bey mi yaptı?
kaç haftalık hamileydin?sütün geldi mi? benim dün hastanede geldi sütüm onuda görünce acaip oldu içim(
sendeki sebep neydi canım kusura bakma okumustum ama hatırlayamadım şu andailaç kullanıyormusun? bana bir sürü antibiyotik, süt kesmek için ilaç, doğum kontrol hapı ve agrı kesici verildi (
canım sana tekrar geçmiş olsun biraz fazla sordum kusura bakma...
vaay yapmayın arkadaşlar şu an bandım resmen kurufasülyenin suyuna.
evet umutcum. aynı şekilde devam edeceğim pazartesiye kadar. bide pazar günü başla dedi. göbekten yine çatlamasın yumurtalar diye cetrodite dı sanırım yanlış yazmıyorsam. o da her gün olacakmış sizlerde de böylemi olmuştu kızlar
nolur sigarayı bırak hemde hemen yapma nolur henüz vakit var temizlensin arınsın için bu aradada c vitamini al iyice temizlensin. ablanında şu dönemde başlaması ne büyük tesadüf inşallah ailenize çifte mutluluk olur onlarda kardeş gibi büyür:)
vaay yapmayın arkadaşlar şu an bandım resmen kurufasülyenin suyuna.
impression birkaç sorum daha kalmıs:))
benim gebelik 16+5 te sonlandı 73kg ile başladım, 80.5 ile bitti7.5 kilo almısım toplamda ama dün hastaneden geldigimde 78.5 kg idim.boyda kısa (160cm)olunca kilolar epey fala geliyor bana, temmuzda 30 yaşıma girecegim am yeni deneme için hiç acelem yok niye dersen epey toparlnmam lazım ayrıca benim buzlukta boş:)))geçen tedaviden dondurulan yok , anlayacagın yeni hormon yüklemesine hazır degilim kimbilir nasipte varsa belki kendiliğinden olur (biri tam tıkalı digerinde hafif geçiş gözlenen tüplerimle ne kadar mümkün olursa artık:) Ama şunu biliyorum Allah ol dedikten sonra herşey olur...
ah canım benim her okuduğumda duygularım karmakarışık oluyor kıyamıyorum sanada yaşadıklarınada.benimde göğüslerim süt doluydu hani verseler kucağıma rahat rahat emzirirdim vicut nasılda hazırlıyor kendini eh bide 7 aylık yaptım doğumu düşün ama bana bir iğne verdiler o kesti hemen sıkıntı yaşamadım öyle hap falan vermediler.ağrı kesici normal antibiyotikte herhalde enfeksiyon riskine karşı verilmiştir ama doğum kontrol hapını neden verdiler anlamadım bana vermemişlerdi gerçi farklı durum benim sezeryandı belki ondandır.her halde yüklenen ilaçlar ağır geldi bünyene ondan istifra ettin danış istersen doktoruna.Bayrampaşa diyince benimde aklıma rahmetli dayım geldi hemen hemen 40 yıl doktorluk yaptı muanehanesinde Dr.Abdullah Evirgen annenler tanır belki...
kızlar ben sabah size yazdıktan sonra biraz uzandım midem bulandı çok fena istifra ettim(epey yordu beni sonra yattım uyudum kayınvalidem sağ olsun çorba yaapmış getirdi..
kaç haftalık hamileydin?sütün geldi mi? benim dün hastanede geldi sütüm onuda görünce acaip oldu içim(
sendeki sebep neydi canım kusura bakma okumustum ama hatırlayamadım şu andailaç kullanıyormusun? bana bir sürü antibiyotik, süt kesmek için ilaç, doğum kontrol hapı ve agrı kesici verildi (
:)))))))
Ben eşime msnden resmi gönderdim az evvel, sipariş verdim.. Bundan istiyoyumm dedim.. Alırım aşkımm dedi.. Ne şeker adamlarla evliyiss di mi :dance:
keske bu kadar zor olmasaydı.. ama ilaclara basladıgım gun bırakacagım canım izne de ayrılacagım daha kolay gecer zaman belki.. evet ablamla aynı doneme gelmesi hos oldu diger ablamın da 1 yas arayla 2 kızı var insallah bizim de olursa bi de ikimizin de ikiz olursa 6 taneyi bi arada dusunemiyorum delikafadulden
Şu ilaçlarının ismini reçetenden bakıp bi yazsana canım..
Benim ilk başladığım iğnem puregon, sonra çatlamasın diye kullandığım orgalutran, çatlatma iğnem de ovitrelle idi..
300 ünite ile başlamıştım puregona, ikinci kontrolde 350 ünite yapmışlardı.
ya valla öyle Allah başımızdan eksik etmesin onları.
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
impression birkaç sorum daha kalmıs:))
benim gebelik 16+5 te sonlandı 73kg ile başladım, 80.5 ile bitti7.5 kilo almısım toplamda ama dün hastaneden geldigimde 78.5 kg idim.boyda kısa (160cm)olunca kilolar epey fala geliyor bana, temmuzda 30 yaşıma girecegim am yeni deneme için hiç acelem yok niye dersen epey toparlnmam lazım ayrıca benim buzlukta boş:)))geçen tedaviden dondurulan yok , anlayacagın yeni hormon yüklemesine hazır degilim kimbilir nasipte varsa belki kendiliğinden olur (biri tam tıkalı digerinde hafif geçiş gözlenen tüplerimle ne kadar mümkün olursa artık:) Ama şunu biliyorum Allah ol dedikten sonra herşey olur...
Bayrampaşa diyince benimde aklıma rahmetli dayım geldi hemen hemen 40 yıl doktorluk yaptı muanehanesinde Dr.Abdullah Evirgen annenler tanır belki...
ben ilk kanmamdan sonra aydın beye gittim 12. haftamdı ense kalınlıgı ölçülecekti bebeklerimden birisinin ense kalınlıgı 4mm çıktı zaten o günden sonra hep bir endişe ile yaşadım bir hafta sonrada Hayri Ermişle görüştük ASM'de ama hiç moral verici konusmadı TTTS olma ihtimali daha yüksek falan dedi...
sonra 23 Nisanda benim çok yogun olan 2. kanamam oldu sabaha karsı Kartal Eğitim Araştırmaya gittik 5 gün yattım, bize Bülent Beyi önerdiler, artık ona devam etme kararı almıştımson gittiğimde kanamamın iyiye gittiğini söylemişti benimde 25 mayıstaydı randevum amniyo sentez yapılacaktı kanamam durunca ama 19Mayıs sabahı benimde suyum geldi gene acile gittik ve birisinin kalp atışının durdugunu ögrendik büyük olan yaşıyordu ama hastanede de suyum gelmeye devam etti ayrıca kandaki CRP degerim yüksek cıktı ve bebeklerimi kaybettim( 21 Mayısta ben iki oglumuda normal dogumla dogurdum ardından eşleri çıktı ve sonrasında beni kürtaj yaptılar parca kalma riskine karsılık(hiç bir anestezi uygulanmadı ve epey yıprandım) işte 25 Mayıstaki kontrlümde de rahim içinde görünen kalınlıklar endilendirdi ve 26sında anesteszili kütaj oldum...
Allah'ım kimselere yaşatmasın, hepinizin embriyolarını sıkı sıkı sizlere tuttundrsun, bebişlerinizi size bagıslasın...
estağfirullah ne demek utkum, insan aynı derlere sahip olunca öğrenmek paylaşmak istiyor. maalesef benim çok ters bir zamanda oldu, aydın bey amerikadaydı, gece saat 10.00 du ben de mecburen daha önceki özel doktoruma gittim, bu tedaviden önce gittiğim doktorum yani, o da süper bir doktor, florance ta yaptı kürtajı, allaha şükür çok iyi geçti. benim bebeğimi kaybetmemenin sebebi de , suyunun tamamen gelmiş olması, susuz kalmıştı canım bebeğim. 14 haftalıktı, kaybettim.
Ardından antibiyotik verdi 8 gün süreyle onu kullandım, ateşini takip et dedi, yükselirse tekrar kullanacaktım, ama gerek kalmadı. Benim sütüm daha oluşmamıştı. 19 mayısta bebeğimin normal kontrolü vardı ama o zamana kadar bebeğim beni bıraktı, ama o gün biz gene de gittik Aydın beye anlattık herşeyi, fotoğrafı gösterdik ve en doğru şeyi yaptırmışsınız dedi, bu aylarad bebeğin suyunun gelmesi çok nadir görülen bir durum , çok büyük şanszılık olmuş dedi.
takdiri ilahi işte elden bir şey gelmiyor.
canım benim üzülmemek elde değil tabiki ama inşallah bundan sonrası çok güzel olucak sorunsuz koştura koştura bir hamilelik yaşarsın inşallah.malesef sende biliyorsun suyu gelince yapılacak hiç bir şey yok o takviye edilemiyor Allahın işine orda karışılamıyor neden diye düşününce mutlaka vardır bir hayır diye düşünüyor insan.
Süperr olurr :)) minicik masum bebekler ...
estağfirullah ne demek utkum, insan aynı derlere sahip olunca öğrenmek paylaşmak istiyor. maalesef benim çok ters bir zamanda oldu, aydın bey amerikadaydı, gece saat 10.00 du ben de mecburen daha önceki özel doktoruma gittim, bu tedaviden önce gittiğim doktorum yani, o da süper bir doktor, florance ta yaptı kürtajı, allaha şükür çok iyi geçti. benim bebeğimi kaybetmemenin sebebi de , suyunun tamamen gelmiş olması, susuz kalmıştı canım bebeğim. 14 haftalıktı, kaybettim.
Ardından antibiyotik verdi 8 gün süreyle onu kullandım, ateşini takip et dedi, yükselirse tekrar kullanacaktım, ama gerek kalmadı. Benim sütüm daha oluşmamıştı. 19 mayısta bebeğimin normal kontrolü vardı ama o zamana kadar bebeğim beni bıraktı, ama o gün biz gene de gittik Aydın beye anlattık herşeyi, fotoğrafı gösterdik ve en doğru şeyi yaptırmışsınız dedi, bu aylarad bebeğin suyunun gelmesi çok nadir görülen bir durum , çok büyük şanszılık olmuş dedi.
takdiri ilahi işte elden bir şey gelmiyor.
canım benim üzülmemek elde değil tabiki ama inşallah bundan sonrası çok güzel olucak sorunsuz koştura koştura bir hamilelik yaşarsın inşallah.malesef sende biliyorsun suyu gelince yapılacak hiç bir şey yok o takviye edilemiyor Allahın işine orda karışılamıyor neden diye düşününce mutlaka vardır bir hayır diye düşünüyor insan.
İnşallahh canım, o günleri özlemle bekliyorum, doktora yalvaran bakışlarla ağlaya ağlaya sordum, yokmu bi çaresi, dışardan veremiyor muyuz , ama yok işte, Hayırlısı böyleymiş, doğsa belki daha kötü daha acı şeyler yaşayacaktık deyip kendimizi rajhatlatıyoruz, Allaha sığınıyoruz, yapacak başka bir şey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?