Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Utkumm, Mystryy, Impression;
Canım Arkadaşlarımm çok kötü şeyler yaşadınız, çok kötü günler geçirdiniz.. Sadece yaşayanın bileceği, anlayacağı şeyler..
Hepsi geride kalacak.. Allahın izniyle ınşallah hepiniz sağlıklı bebeklerinizi kucaklayacaksınız.

inşallah ayşegülcüm , inşallah ... hepimiz o güzel güne kavuşalım bir an önce...

Utkummm;
Kusmanın nedeni muhtemelen narkozdur.. Narkozdan sonra gaz da ciddi rahatsızlık verebilir. Mutlaka vücuttan atılması gerekir.
Bu arada vücudunda hissettiğin ödem ve şişkinlik Nurhan Hanımın bana 21 Nisanda verdiği ve sadece 2 gün yapılacak olan listeyi seninle paylaşmak istiyorum. Ben doğumkontrol hapına başladığım hafta bende ödem ve şişkinlik oluşmuştu.. Biz de iki gün pirinç lapasıyla hemencek bu problemi çözdük.
Kalkınca 2 bardak su, yarım saat kadar sonra kahvaltı..
Sabah : 1 büyük dilim beyaz peynir, 1 dilik tam buğday ekmeği ya da 2 dilik kepekli ekmek, domates salatalık ve istediğin kadar şekersiz sıcak içecek
Ara: 1 yeşil elma
Öğlen : 6 yemek kaşığı pirinç lapası, 1 bardak yoğurt , bol yağsız yeşil salata (yeşillik domates salatalık limon ya da az sirke ile tatlandırabilirsin)
Ara: 1 galeta ya da yarım diyet bisküvi ve 1 yeşil elma
Akşam: Öğlenin aynısı
Ara : 1 yeşil elma ve istediğin bir meyva çeşidi daha..
Ayrıca gün içinde en az 2,5 litre su içmelisin.. 2 günde çok rahatlatıyor.. Pirinci yağsız suya salarak pişiriyorsuz, az tuz koyabilirsin.. Öğünlerde yerken içine istediğin kadar baharat, biber, dereotu, maydonoz doğrayabiliyorsun.. Ben çin pilavı gibi yedim.. Yani pirinç lapası, bol baharat, dereotu maydonoz ve yoğurt ile karıştırarak çok lezzetli hale getirerek yedim..

Mystryy;
Zahmet olmassa bi eşini arasan, hatırını sorsan, sohbet arasında da morluklar için lasonil kullanıp kullanamayacağımız konusunu sıkıştırıp öğrensen ne kaaa güzel olcakk :))))))

Mystryy;
Zahmet olmassa bi eşini arasan, hatırını sorsan, sohbet arasında da morluklar için lasonil kullanıp kullanamayacağımız konusunu sıkıştırıp öğrensen ne kaaa güzel olcakk :))))))

canım bende kullandırmıyo kullanmamak en iyisi alkolü dene çok rahatlıycaksın inan bana morluklardan sonra ödemler başlıyor inan onlar daha fena birde dediğim gibi iğnecine söyle etini gersin öyle yapsın arada kalınca ödem oluyomuş.

Mystryy;

Ayşegülcüm ben yarın hemşirelere sorucam, bakalım onların önerisi ne olacak :)

Ayşegülcüm ben yarın hemşirelere sorucam, bakalım onların önerisi ne olacak :)

İyi pekiiii (((((
Acııyooo... Karından iğneleri eşim yapıyodu , acıyınca öpüyodu geçiyodu.. Bunu hem başkası yapıyo, hem koordinatları öpülmeye uygun değil sempatiksalakcinni

Kızlarr;
Şimdi eşime Mystryy'nin iğne vurulması ile ilgili olan mesajını kopyaladım, gelirken lasonil alma alkol al dedim..
E rakı alayım o vakit dedi sırnaşık şey

alkol tecrübeyle sabitlenmis ise yarıyor gercekten ama rakıyı bilemicem dağıttığı kesin de...
hepinize iyi aksamlar kızlar butungun bilgisayar basında olunca aksamları bilgisayar gormek istemiyorum (
a.s.
hepinize sevgiler..

Güzel bir haftasonu diliyorum, iyi akşamlar canım..

Grapes;
Off görünüyorsun, sanırım çıktınız ofisten canım..
Yarın için bol sans diliyorum size.. Güsel güzel toplayacak yumurtalarını Aydın Amcaları, Muharrem ve Ufuk Beye emanet edecek... Pazartesi günü de güzel haberlerini alırızz embriyolarının..
Çoook öpüyorum yanaklarından.

Ablana iyi şanslar diliyorum. İki kuzen arasında 1 ay olacak o zaman ne güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…