oyle canım masumlar.. ama bi araya gelince kesin canavar olurlar olsunlar da ister canavar ister melek hiiiiccc farketmiyor biz razıyız
Eveetttt, hayırlı, sağlıklı bebeklere razıyız :)
Utkumm, Mystryy, Impression;
Canım Arkadaşlarımm çok kötü şeyler yaşadınız, çok kötü günler geçirdiniz.. Sadece yaşayanın bileceği, anlayacağı şeyler..
Hepsi geride kalacak.. Allahın izniyle İnşallah hepiniz sağlıklı bebeklerinizi kucaklayacaksınız.
Mystryy;
Zahmet olmassa bi eşini arasan, hatırını sorsan, sohbet arasında da morluklar için lasonil kullanıp kullanamayacağımız konusunu sıkıştırıp öğrensen ne kaaa güzel olcakk :))))))
Mystryy;
Zahmet olmassa bi eşini arasan, hatırını sorsan, sohbet arasında da morluklar için lasonil kullanıp kullanamayacağımız konusunu sıkıştırıp öğrensen ne kaaa güzel olcakk :))))))
canım bende kullandırmıyo kullanmamak en iyisi alkolü dene çok rahatlıycaksın inan bana morluklardan sonra ödemler başlıyor inan onlar daha fena birde dediğim gibi iğnecine söyle etini gersin öyle yapsın arada kalınca ödem oluyomuş.
Ayşegülcüm ben yarın hemşirelere sorucam, bakalım onların önerisi ne olacak :)
İyi pekiiii(((((
Acııyooo... Karından iğneleri eşim yapıyodu , acıyınca öpüyodu geçiyodu.. Bunu hem başkası yapıyo, hem koordinatları öpülmeye uygun değil sempatiksalakcinni
Kızlarr;
Şimdi eşime Mystryy'nin iğne vurulması ile ilgili olan mesajını kopyaladım, gelirken lasonil alma alkol al dedim..
E rakı alayım o vakit dedi sırnaşık şey
olur deseydin:)))))))))))
valla siz karı koca tam tencere kapaksınız:))gerçi hepimizz aynıyız:)
alkol tecrübeyle sabitlenmis ise yarıyor gercekten ama rakıyı bilemicem dağıttığı kesin de...
hepinize iyi aksamlar kızlar butungun bilgisayar basında olunca aksamları bilgisayar gormek istemiyorum(
a.s.
hepinize sevgiler..
evet surec basladı sayılır canım bi de su sigara olayını halletmis olsaydım daha da icime sinecekti..
acım ama cokacimcoook diyet iyi gidiyor cay ve meyve dısında pek zorlanmıyorum cayı sekersiz icemiyorum eee iste de farkında olmadan cok cay ictigimden caya alıskınım ama diyet dolayısıyla sekersiz icemedigimden hic icmiyorum kendimi oruclu gibi hissediyorum bi de aksamları meyve yeriz hep esim de ben de cok severiz meyveyi ama diyette meyve aksam yok gunduz aralardaki meyvelerin porsiyonları da cok az( biraz zor oluyor ama yapacam baska carem yok spor her aksam kan ter icinde 20 dk kosuyorum ama daha fazlasını yapamıyorum o da fena degil yani
diyete baslarken yaptırdıgım hormon degerlerim ve sekerim iyi cıktı glukofaj da kullanıyorum butun sorunlar cozulecek insallah..
bu arada kızlar ablamda bugun tup bebek tedavisine basladı 21 gun dk hapının ilk gunu onun da 2.denemesi ama kocaeli universitesinde basladı onun transfer oldugunda ben de ignelere baslamıs olacagım buyuk ihtimal
Bayrampaşa da tek yemek yenecek yermiş Vezir sofrası diye bir yer.
Tadımlık kuru fasulye ve karalahana sarma (meşhurmuş) ve Akçabat köfte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?