Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Çok güzel cnm daha da artar sayısı.

Aynen öyle canım Allah ol dedikten sonra herşey olur.
Size bir örnek veriyim benim kuzenimin birçok rahatsızlığı var sürekli ilaç kullanıyor hayatı boyunca da kullanacak doktoru evlenmeden önce çocugun olmaz demiş. Evlendikten 2 ay sonra hamile kaldı. Doktorları da bizde çok şaşırdık.

Bu arada Utkumm benimde dogumgünüm temmuzda (29) ne tesadüf:)

Kızlarrr;
Akşam eşim 19.45 gibi geldi ve beni aldı.. Doooğruu iğnemi olmaya tıp merkezine gittik.. ıki akşamdır iğneye gitmek büyük keyf benim için.. Dışarı çıkıyorum ya :))) ığnemi eve gelip yapan Hasret Bey nöbetçiymiş, güzelce yaptı, az acıdı.. Ben de uzun süre iğne olacağım için nasıl yapması gerektiğini Mystryy'nin anlattığı şekilde tarif ettim.. Eşim ile Hasret Bey gülmeye başladılar.. Çocukcağız zaten öyle vuruyormuş.. Ben nasıl vurduğunu göremediğim için sırnaşık şey Lasonil kullanamayacağımızı söyleyince alkol vereyim size dedi.. Sağolsun bir şişe alkol hazırladı ve verdi.. Hemencek orada iki pamuk hazırlayıp pet şeklinde morlukların üzerine koyduk.. Hani bugün bahsettiğim siyah cici penye hamile pantolonum üstümde. Yemeğimiz de yoktu.. Eve yakın bir yerde yemek yiyelim dedi eşim.. Çok sevindimm.. Yemeğimizi yedikk.. Evimize geldik... Bende laptopu açtımm.. Bi on dakika kadar baktım şöyyle bi maillerime falan.. Tam kalkacağım kolçaklı sandalyeden.. Yapıştım zor kalktım.. Bizim sandalyeler beyaz deri.. Pantolonumun alkollü pamuk olan yerleri bembeyaz olmuş, sandalyelerin derisi de siyahh.. Ay bi üzüldüm.. Neyse ki sevgili eşimin elinden her bişii geliyor, sıcağı sıcağına hemencek alkol, tiner bişiilerle sandalyenin derisini kurtardı sırnaşık şey , sonra da pantolonumu 15 dakika kadar uğraşarak temizledi.. Şimdi yıkanıyorr makinada...
Neyymişşşş... Alkollü pamuk morluklara iyi gelirmişşş... (Valla hemencek rahatlattı)
Amma velakinnn deri koltuklara ve deri sandalyelere hiç iyi gelmiyorrr..
Her ikisi de tecrübeyle sabittirr sırnaşık şey

Ya bu benim gülen yüzlerim bazen çıkmıyor.. Yazının içinde kahkaha atan surat çıkacağına sırnaşık şey yazıyor sinir oluyorum. Bi daha yapiiim bakimmm.. sırnaşık şey

Offf yaaa hiçbiriniss yoksunuzz..
Ama ben azimliyimm gördüğünüz gibi tek başıma da olsam yazıpp duruyorum kızlarr..
Kendi kendimeee..

Çok teşekkür ederim canım .Eve geldim duşumu aldım artık tamamen hazırım yarına.
Bende seni çok öpüyorum kendine ve bebişlere iyi bak opuyorumnanaktan

slm hanımlar nasılsınız ben birşey soracagım benim adet tarihim 25 nisandı trasferim 6 mayısta yapıldı 18 mayısta test günümdü sonucum 110,16 tekrar ayın 20 sinde 477 çıkmıştı. tüp bebek dr aradım haziranın 1 kese görmeye gel dedi bana bende dün akşam üstü dayanamadım bana yakın kadın dogumcuya gittim kese görunur belki diye ultrasonla baktı üstten görülmedi daha sonra vajinadanda baktı göremedi daha erkende olabilir dedi görülmüyordur dedi morelim sıfıra indi nedense alttan bakıldı zararı olmaz umarım erkense yada başka birşey aranızda erken baktıran varmı acaba keseye teşekkür ederim
bir anda insanın moreli sıfıra inebiliyor kızlar..

Ne zamandir yazamiyorum cunku kabusum devam ediyor. Beta Hcg degerim bir turlu dusmuyor, regl oldugum halde. Ben duser diye rahat davranmistim Aydin bey 5 in altina dusmesi lazim deyince test yaptim maalesef 320 cikti once 36 saat sonra 490, 48 saat sonra 844. Saglikli olmasi imkansiz dis gebelikten supheleniyorlar regl oldugum icin. O da cok tehlikeli birsey, tupun neresinde oldugunu bilmediklerinden dar bir yerdeyse yirtilmaya sebep olup ic kanamayla tehlike yaratabiliyormus.
Aydin bey ve konustugum birkac doktor daha methotrexate diye bir kemoterapi ignesi oneriyor ama ben istemiyorum cunku yumurta kalitesi dusurdugu yaziyor cesitli yerlerde. Zaten derdim bu nasil yaptirabilirim? Bu durumda pazartesi tekrar bakilacak kese gorunurse bir yerde oraya dogru bir operasyon yapilacak, yok gorunmez ise once kurtaj ben bayginken de laporoskopi yapilarak tuplere girilecek. Yine de bulamazlarsa o zaman mecburen methotrexate yapilacak.
Aydin beye dis gebelik neden olur diye sordugumda aldigim cevap beni cok sasirtti, henuz yorum yapmadim Aydin beye cunku dun aglamakli oldugum icin tartisacak halim yoktu. Dedi ki 3. gun koydugumuz embriyolar 3 gun tutunamaz ve dolasir bu yuzden tuplere kacmasi gorulen birseydir!!!!! Sorum suydu, dunyada 5. gun blastosyst embriyo konulma taraftarligi bundan midir o zaman? NEDEN 3. GUN KOYUYORSUNUZ O ZAMAN ? Hele benim durumumda butun embriyolarim 8 hucreliydi, bana koyduklari ise bolunme baslangici 8 hucre idi, bekleseler blastosyst olabilirlerdi ! Hem tutunamama ihtimali daha fazla hem de dis gebelik gibi cok buyuk riskleri var. Embriyosunu koydurmamis arkadaslara tavsiyem bu konuda doktorlariyla konusmalaridir. Donmuslarimla bir gun denemeye hazir olursam kesinlikle 5. gune kadar yasarlarsa koyduracagim.
Reglden sonra hafif hafif kanama devam ediyor, bir mucize olur da umarim beta Hcg degerim kendiliginden kaybolur biran once...

Günaydın Panadol;
Canım benim lütfen üzme kendini, umarım henüz erkendir bu nedenle görülememiştir. Benim bu konuda bir bilgim yok, kızlar yazarlar.
Çok öpüyorum.

Günaydın Vanilya;
Sessizliğin bana bir sorunun olduğunu düşündürmüştü..
Umarım beta HCG değerin düşme eğilimi gösterir. Aksi durumda yaşayacakların seni çok yıpratacak.
Mesajını üç kere okudum. Arada online olduğunu gördüğüm için bir haftadır yazdıklarımızı okuduğunu düşünüyorum. Biz de embriyolar, bölünmeleri ve transfer günleri ile ilgili takıldık, anlamaya çalıştık.
Her ne kadar bu durumla ilgili "yanlış yaptılar, blastosyst transfer etmeliydiler, embriyolarımın bölünmelerini beklemeliydiler, 3.gün transferi çok riskli yapmamalılar" düşünceleri içerisinde olsanda, pazartesi günü gittiğinde Aydın Bey seni ikna edecektir diye düşünüyorum.
İnşallah canım, İNŞALLAHHH kürtaja, laporoskopiye, iğneye ihtiyacın olmadan düşer değerin.
Sevgilerr

Grapes;
Şimdilerde uyanmış olmalısınnn... Yumurtaların da çoktaaannnn Ufuk Beye emanet edilmiştirr..
Ayyyy çok heyecan vericiii

Kızlarrr;
Gece'nin bugün Aydın Bey ile görüşmesi varr..
Gececiğim umarım sorularınıza cevaplar bulabilirsiniz..
Sevgiler.

Erken baktırmışsın 15 günden önce çağırmıyorlar kontrole boşuna sıkma canını doktorunun dediği tarihte git. Zaten alttan muane ediliyor ilk haftalar birşey olmaz.

Vanilyacım umarım beta hcg değerin kendiliğinden düşer daha fazla sorun yaşamazsın.
Eğer yapılan işlemin doğruluğuna inanmıyorsan Aydın bey ile paylaş düşüncelerini ve bir açıklama iste bu en doğal hakkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…