sagolasın canım unutmaz sorarsan cok sevinirim
(bu arada facede ne kadar cok resmin var ve aysegule hak verdim nekadar guler yuzlu ne cicisin canım)
Umut'cum hemen endiselenme. Ne zaman donecegini bilmiyorum ama 4 temmuzda doner sanirim. Genelde 1 hafta kaliyor, gecen ay ek bir sempozyuma gitmesi gerekmisti ondan +2 gun daha gec geldi.
Ebru hnm baslatir ilaclarini sonrasini Aydin bey tamamlar. Bende de yumurta takibinde bir hafta Ebru hnm ilgilenmisti. Ayrica onlar hasta gelisimlerini hergun aralarinda gorusuyorlar.
Be cool)
Ben bi ik ile goruseyim, ogreneyim. Devlette tanidigim yok maalesef
Grapes;
Günaydın canım, Muharrem Beyden haber var mı?
Günaydın canım
Geçmişi okuyordum. Muharrem Bey aramadı bugün ben arıcam artık. Bu saatlerde çok yoğunlardır öğleden sonra arıcam.
Dün akşam çok kötü oldum mideme kramplar girdi Eşimde çok endişelendi. Kabızlık sorunum var birde ilaçlardan oldu herhalde yoksa sürekli sıvı tüketiyorum . Bugün duphalac diye bir şurup var ona başlıyorum
Sen nasılsın çok az kaldı benim transferim olduğu gün sen sonucu öğreneceksin! İlk konuşmaya başladığımız zamanlar tarihlerimiz karşılaştırmıştık. Ne çabuk geçti zaman :))))
sancux ve benimde ilk kontrollerimizi ebru hanım yapmıstı neden bu kadar takıyorsunuz kafanıza arkadaslar emin olun doktorlar gerekeni yapıyor gerisi ise bizim en az stresle atlatmamızın altında yatıyor
öğleden sonra 3-4 gibi ararsan konuşabilirsin.canım benim transferden önce ne yap ne et kabızlık sorununu çöz bence hemen başla duphalaca başla bence.
kızlar hadi ben gittim dönünce görüşürüz öpüyoruumm hepinizi
Günaydın canım
Geçmişi okuyordum. Muharrem Bey aramadı bugün ben arıcam artık. Bu saatlerde çok yoğunlardır öğleden sonra arıcam.
Dün akşam çok kötü oldum mideme kramplar girdi Eşimde çok endişelendi. Kabızlık sorunum var birde ilaçlardan oldu herhalde yoksa sürekli sıvı tüketiyorum . Bugün duphalac diye bir şurup var ona başlıyorum
Sen nasılsın çok az kaldı benim transferim olduğu gün sen sonucu öğreneceksin! İlk konuşmaya başladığımız zamanlar tarihlerimiz karşılaştırmıştık. Ne çabuk geçti zaman :))))
Evet canım vakit çok çabuk geçiyor. Hadi kabızlık neyse belki her zaman yaşadığın bir sorundur ama farkındamısın yumurta toplamadan bu yana değişik şeyler yaşıyorsun, narkozun etkisi vs diye geçiştirdik ama mide krampı falan allag allag diyorum.. Dikkat et kendine lütfen.
Günaydın canım
grapes, yumurtalarına çok sevindim, hadi artık sıra transferde hayırlısıyla...
Günaydın kızlar geçmişi okumaktan size selam veremedim bir türlü ...
2-3 günde neler neler oluveriyor hayatımızda, zaman geçmek bilmiyor benim için derken kürtajdan bu yana 16 gün geçmiş bile, aslında gün saymayı bırakabilsem daha kolay geçecek ama, olmuyor bir türlü...
Ayşegülcüm, benim de hiç ağrım sızım hiçbişey olmamıştı, 2,5 aya kadar hamile gibi değildim sanki, herşey aynıydı, ne aşerme ne mide bulantısı, ne bir ağrı... Mide bulantım filan yok diye annem baya telaşeye düşmüştü , ama sorunsuz geçti ilk aşamalar hep. İnşallah senin de başladığı gibi sonuna akdar süper bir hamileleiğin olur. 3 Haziranı da 4 gözle bekliyoruz...
)
Günaydın canımm,
Vücudumu dinleyerek sinyaller aramaktan çoktaaann vazgeçtimm guclubacismile
Çünkü ses gelmiyor sırnaşık şey Aynen senin yaşadığın gibi sessiz sessiz geliyor benimkiler :))))
Saymayı bırak artık, çünkü her yeni gün yeni sayıya geçtiğinde o günü hatırlıyorsun canım.. Sayma.. Toparlanmak için gayret göster.. Dışarı çık, alışveris yap, akşamları eşinle birşeyler yapın, sinemaya gidin, keyifli şeylerle ilgilenmeye çalış, minik bir tatil, haftasonu bir yerlere gitmek.. Çok iyi gelecek inan.
Herkese gunaydin :)
Mystry bebisin sana gulucukler yollasin bugun.
Test tarihimi yanlis yazmisim 19'u haklisin ama 21'i de kontrol icin gerekli. Bakalim bu sefer neler olacak.
2 hafta izin alicam ama bunun 10 gunu rapor olsun istiyorum.
Nasil alabilirim devlet raporunu arastirmaliyim.
Bilgisi olan var mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?