Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sagolasın canım unutmaz sorarsan cok sevinirim
(bu arada facede ne kadar cok resmin var ve aysegule hak verdim nekadar guler yuzlu ne cicisin canım)

evet bayaa fazla resim var:))seviyorum galiba ben fotoları...sende çook cicisiiinnn.yakında yüzyüze tanışıcaz inşallah.

sancux ve benimde ilk kontrollerimizi ebru hanım yapmıstı neden bu kadar takıyorsunuz kafanıza arkadaslar emin olun doktorlar gerekeni yapıyor gerisi ise bizim en az stresle atlatmamızın altında yatıyor

ladybird canım herhangi bir yerden alabilirsin raporunu en yakın sağlık ocagından bile alınabilir durumu anlatırsan...

eveet benimde ilk kontrollerimi ebru hanım yapmıştı toplama transfer aydın bey yani sorun yok endişe yok rahat olun arkadaşlarım...

Grapes;
Günaydın canım, Muharrem Beyden haber var mı?

Günaydın canım
Geçmişi okuyordum. Muharrem Bey aramadı bugün ben arıcam artık. Bu saatlerde çok yoğunlardır öğleden sonra arıcam.
Dün akşam çok kötü oldum mideme kramplar girdi Eşimde çok endişelendi. Kabızlık sorunum var birde ilaçlardan oldu herhalde yoksa sürekli sıvı tüketiyorum . Bugün duphalac diye bir şurup var ona başlıyorum

Sen nasılsın çok az kaldı benim transferim olduğu gün sen sonucu öğreneceksin! İlk konuşmaya başladığımız zamanlar tarihlerimiz karşılaştırmıştık. Ne çabuk geçti zaman :))))

Günaydın kızlar geçmişi okumaktan size selam veremedim bir türlü ...

2-3 günde neler neler oluveriyor hayatımızda, zaman geçmek bilmiyor benim için derken kürtajdan bu yana 16 gün geçmiş bile, aslında gün saymayı bırakabilsem daha kolay geçecek ama, olmuyor bir türlü...

Gshenk , ilk denemde tutmuyor demişler ya, tamamen palavra, benim ilk denememde tuttu, ama takdiri ilahi sonucu 3,5 aylıkken kaybettim bebeğimi. Ayrıca ilk denemede başarılı olup bebişlerini kucağına alan bir sürü tanıdığım var.

Ayşegülcüm, benim de hiç ağrım sızım hiçbişey olmamıştı, 2,5 aya kadar hamile gibi değildim sanki, herşey aynıydı, ne aşerme ne mide bulantısı, ne bir ağrı... Mide bulantım filan yok diye annem baya telaşeye düşmüştü , ama sorunsuz geçti ilk aşamalar hep. ınşallah senin de başladığı gibi sonuna akdar süper bir hamileleiğin olur. 3 Haziranı da 4 gözle bekliyoruz...

Vanilya, çok geçmiş olsun, değerin düşüşe geçmesine ben de çok sevindim...

mystryy, sen ilk bebeğini kaybettikten sonra ne kadar beklemiştin, ben de bekleme sürecindeyim ya, ondan merak ettim. Bebişine selam söyle kontrolde :)

öğleden sonra 3-4 gibi ararsan konuşabilirsin.canım benim transferden önce ne yap ne et kabızlık sorununu çöz bence hemen başla duphalaca başla bence.

kızlar hadi ben gittim dönünce görüşürüz öpüyoruumm hepinizi

sancux ve benimde ilk kontrollerimizi ebru hanım yapmıstı neden bu kadar takıyorsunuz kafanıza arkadaslar emin olun doktorlar gerekeni yapıyor gerisi ise bizim en az stresle atlatmamızın altında yatıyor

Bende ik denememde Ebru Hn. başlamıştım arada Aydın Bey gelip yine gitmişti.
Yumurtalarıda Ebru Hn. toplamıştı ve hiç bir sorun yaşamamıştım . Ne akıntı ne ağrı . Ama bu sefer biraz zor geçti ağrılarım oldu hala devam ediyor

Bebişe bizden selam söyle :)) Seni ve onu çooook öpüyorummm.

Canım benim sen 657ye tabiisin ve raporunu veren kurum devlet hastanesi, iptal olması ya da iptal edilmesi diye bir durum söz konusu olamaz. Ha kurumun kötü niyet düşüncesi içerisine girerek raporunun sahte olduğunu düşünerek tekrarlatmak isteyebilir bunu da hakem hastane marifetiyle yapabilir.
Tam olarak ne denilmek istendiğini anlamadım.
Eğer yenilenmesini söz konusu ise (ki resmi rapordur böyle bir hakları yok) çözüm basit doktorunla iletişim kurarak şimdiye kadar yaptıkları her işlemi ve durumunu ve belirten genel kapsamlı bir yazı alman da bu süreçte yeterli olacaktır. Haa 40 günü geçiyorsa ve bunu yeni farkettilerse heyet raporu falan istiyorlarsa o zaman hiç uzatmaya gerek yok çünkü geçmiş tarih ile ilgili hastane sorun çıkartabilir o zaman da 40 günden sonraki günler için yıllık izninden izninden düşmelerini sağlayabilirsin..

Utkum
Dün 16.53'de yazmışım canım.. Buldum yukarıya kopyaladım
.

Evet canım vakit çok çabuk geçiyor. Hadi kabızlık neyse belki her zaman yaşadığın bir sorundur ama farkındamısın yumurta toplamadan bu yana değişik şeyler yaşıyorsun, narkozun etkisi vs diye geçiştirdik ama mide krampı falan allag allag diyorum.. Dikkat et kendine lütfen.

Evet yaa geçen sefer güle oynaya eve gelmiştim hiç böyle olmamıştım . Neyse bunda da vardır bir hayır :)
Ben daha kahvaltı etmedim, gidip birşeyler atıştırayım.

cok az kaldı canım ama bence de kabızlık sorununu transferden once mutlaka coz cok rahatsız ediyor

Günaydın canımm,
Vücudumu dinleyerek sinyaller aramaktan çoktaaann vazgeçtimm guclubacismile
Çünkü ses gelmiyor sırnaşık şey Aynen senin yaşadığın gibi sessiz sessiz geliyor benimkiler :))))
Saymayı bırak artık, çünkü her yeni gün yeni sayıya geçtiğinde o günü hatırlıyorsun canım.. Sayma.. Toparlanmak için gayret göster.. Dışarı çık, alışveris yap, akşamları eşinle birşeyler yapın, sinemaya gidin, keyifli şeylerle ilgilenmeye çalış, minik bir tatil, haftasonu bir yerlere gitmek.. Çok iyi gelecek inan.

Evet çok doğru, gayret ediyorum , hafta sonu çok güzel bir yere gittik, güzel geçti günlerimiz, ama azıcık kendimle kaldığımda flashbacklere başlıyorum, bir an önce kurtulmam lazım bundan... eşimle bir sürü plan yaptık, ay sonunda da inşallah orta avrupa turuna katılıyoruz..bu süreyi tatille bir an önce dolduralım diye, bakalım hayırlısı..

Merhaba canım;
Rapor konusuyla ilgili İK ile bir görüş, çünkü bazen devlet hastanesi olmak zorunda diye ısrar etmeyebiliyorlar. Özel hastane raporunu da kabul ediyorlar. Eğer öyle olursa transfer gününde Aydın Beyin imzalayacağı durumunu ve istirahat etmen gerektiğini belirten yazı rapor olarak geçerli olur. Ama özel hastane raporunu kabul etmiyorlarsa resmi bir kurumdan (sağlık ocağı, semt polikliniği, sağlık grup başkanlığı, devlet hastanesi, üniversite kliniği) rapor alman gerekecek. Bu kurumlara gidip öyle faraza ben rapor istiyorum diye doktora söylediğinde hiç oralı olmayabilirler, vermek zorunda da değiller. Bu nedenle tanıdık bir doktor olursa senin gideceğinden bilgisi olur ve hiç sorunsuz rapor alabilirsin. Ben sadece yöntem gösterebiliyorum malesef seni bir doktora yönlendiremiyorum. Çünkü 2 yıldır hep özel hastanelere gidiyorum, tanıdığım doktorlar da avrupa yakasında. Yine de bi çözüm bulamazsan karşıda Özel GOP hastanesinde (ssk ile anlaşması var) çözüm yaratabiliriz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…