o kadar koşturmaca vardıki muayene bitti peşinden seslendim oturduğum yerden tam çıkıyordu adamcağız yumurtlarımı sizmi toplayacaksınııııızzz??? cevap : evet
transferimde burada olacakmısınız peki koridordan bir ses geldi eveettt merak etme burdayııımmm... inşallah gidecek diye aceleye gelip benimkilerde erken verilmez.. son anlarda stres yapmasam bari şu an rahatım ama.
haa bu arada epey saydı çok hızlı söyledi sayamadım ama 10 tane kadar saydı galiba. geçen ki muayenede 7 taneydi.sağda sanırım bir 14 lük var bide solda 13 lük gerisi biraz daha küçük küçük 10 lara kadar düştü sonraki sayılar.
amiiin. demek seni de taşıdı bu talihsiz gemi. neler hissettin kimbilir bu sabah haberleri görünce.. ben bakmaya dayanamıyorum bu haberlere ve bakamıyorum bide övünüyorlar ya destekliyorlar yüzsüz yüzsüz sinir bozucu. ve çok üzücü
zannedersem transfer sonrası kasık ağrısı bahsettiğiniz. benim bugün aslında dünde dahil çok karnım ağrıdı bide akıntı gelince korktum çatladımı yoksa diye. yumurtalar büyüdükçe batıp ağrı yapıyor sizde de olmuşmuydu böyle?
kızlarr hepinize günaydın.
Nilsu bende seni merak ediyordum sanırım çok sık giremiyorsun canım 12. haftane gelmişsin süper en azından en riskli 3 ay bitti.tansiyonu kontrol altına alıyorlarmı ilaçla falan yoksa takip mi ediliyor sadece aa birde önceden varmıydı bu sorun yoksa gebelikle mi çıktı ortaya?onun dışında başka sorunun yoktur inşallah.lekelenmeler falan bitmiştir atık herhalde tamamen.pekii işin eğlenceli kısmı cisiyeti ne sence??az kaldı öğrenmene...
Ayşegülcüm bende maltepe carrefur lcw'den aynı pantalonu aldım süper acayip rahat ama small yoktu medium aldım sanki birazcık büyük geldi small bulursam onuda alıcam güzel de duruyor çıkarmam üstümden.
Gelelim transfer sonrasına canım benim transferim perşembe yapıldı sonrasında adet öncesi hep yaşadığım gibi devamlı tüylerim diken diken oldu bir üşüyüp bi terledim soyunup soyunup giyindim kasık ağrısı ya da bel ağrısı hiç olmadı diyebilirim çarşamba kırmızı kanama perşembe lekelenmeler cuma boş gün cumartesi kan testi üstüne hatıra olsun diye 2 idrar testi ki idrar testindede çıktı ve cumartesi lekelenmeler pembeler kırmızılar derkeeen sonrasını biliyorsun benim 5. gün transferiydi kanama falanda olunca dayanamadım nuri beyde yap deyince yaptım testi.sen maşallah sabırlısın.bende bu arada cumartesiye kadar hep evdeydim cumartesi test için çıktım evden pazarda dinlendim sadece yemeye çıktık değişiklik olsun diye ama arabayla gidip döndük pazarteside testi tekrarlayıp işe döndüm.çook zaman geçmiş gibi geliyor insana ee taaa doğum kontrol haplarıyla başlayınca bu sürece geçmiyor şekerim mesela bence ben 3-4 aylık hamileyim ama sadece 7+6 günlüğüm daha sizlerede malesef öyle olucak.şu sonucunu bir alalım Allah bize o sevinci yaşatıcak inşallah nasıl heyecanla bekliyorum inanamassın eşim bile soruyor her gün seni.
merhaba kızlar, hepinize bu zorlu yolda kolaylıklar dilerim..
hemencecik bebişlerinize kavuşursunuz inşallahh..
ben başka topikten sızdım ..Geshenki merak ettim..hain haber vermiyor neler oluyor diye bakayım dedim..:)
kızım merak ediyorum diyorum inanmıyorsun. 10 tane mi oldu yumurtaların..inşallahh güzel güzel büyürler..bak ben de arkandan gelicem sonra..
gene kırmızılar geldi benim..benim doktorum da umarım iyidir..
öpüyorum
kızlaaarrr...
ben geldim :)))
saat 3:30 gibi indi uçak hemen taksiyle eve geldim, yoldan hastaneyi aradım ve suadiyeye aydın beyi görmeye gittim. yarın işten çıkıp gitmeye uğraşmayım diye. her işim acil ya, buda aradan çıksın diye
valizimi evin altındaki dükkana bırakıp saat 5'de ulaştım hastaneye.
sonuç: pazartesi 7 haziranda transfer olacak. 22 haziranda da sonucu birlikte göreceğiz.
yarın crinojel'e başlıyorum. estrofem'e ve diğer ilaçlara devam.
takside gelirken neler olmuş diye telefondan okumaya başladım. akşamda yemeğe anneme gittik, malum ben evde yoktum eşimde diyete başlamış geçen hafta. soluğu annemde aldık. ordan da okudum tüm geçmişi.
bu sabah olan saldırıyı taksiciden öğrendim. allah tüm şehit yakınlarına sabırlar versin(
utkummm canım, yaşadıklarına dair her yazdığını yaşlı gözlerle okudum. Allahım her şeyin iyisini bilir, yaşadığın bu sıkıntılar son olur inşallah. bence de bir süre dinlen, kendini toparla, sen aramızdaki en genç kişilerden birisin. ben senin bebeğin olacağına inanıyorum. Allah'ım sağlıklı evlatlar nasip edecek sana. kavuşacaksın vuslatına...
ayşegül'cüm, senin de çok az kaldı test gününe, burda hep beraber kutlayacağız sonucunu, bize moral olacaksın.
geshenk :)) çok şekersin, senin bu telaşlı halini çok seviyoruz hepimiz. ama sen gene de sakin ve kontrollü olmaya çalış. merak etme ayın 26'sına kadar aydın bey burda, her işleminde yer alacaktır.
vanilya'cım. ilk okuduğumda çok telaş etmiştim dış gebelikten dolayı, çok şükür kendiliğinden düşmeye başlamış değerler. bununla geçmiş olsun. pozitif yönden bakarsak bebiş yolunu şaşırmış, başka yerlere gitmiş, demekki embriyo ve rahimle ilgili bir sıkıntı yok yani donmuş embriyolarının şansı çok yüksek. inşallah diğer denemende problemsiz bir hamilelik süreci olur.
sancux, mystry, nilsu ve diğer hamileler bebişlere ve kendinize iyi bakın, bol bol dinlenin fırsatınız olduğu oranda.
grapes, sana da transferde bol şans diliyorum. sanırım perşembe olur transferin, bende seni takip ediyor olacağım :) güzel haberler verelim birlikte
gececim sen nasılsın? görüşme sonrası yazdıklarını okudum. insan hep neden diye soruyor. hangi gün hangi saatte ne yaptım, neyi yanlış yaptım diye hatta. ama sebep bulmak pek mümkün olmuyor. aslında sebebi çok aramamak gerekiyor sanırım çünkü kendimizi üzüyoruz. tıp çünkü matematik gibi değil, biz elimizden geleni yapıyoruz, tıp'da elinden geleni yapıyor, gerisi Allahın takdiri. her şeyi hayırlısıyla nasip etsin allahım. sağlıklı, akıllı, bahtı güzel evlatlar versin.
sen şimdi dondurulanlarla devam edeceksin. inşallah bu sefer pozitif olur. aslında donup çözülen ve hala hayatta sağlam kalan embriyolar güçlü oluyorlarmış, belki de bizim şansımız onlardır
kızlar hepinizi çok öpüyorum, bundan sonra daha yakından takip edeceğim sizleri.
sevgiyle kalın.
iyi geceler.
beni burada bulmuş inanmıyorum sana. şaşırdım seni burada görünce. canım yaa demek merak ettin iyi olmuş burada okuyup öğrendiğin o zaman. hadi bakalım çılgın sende bu yolda devam et ben inanıyorum bu şekilde anne olacağına senin. hiç bekleme derim hatta sana. aşılama falan sakın oyalanma. görüşürüz. ben sana haber veririm ilerleyen zamanlarda. burada bizim ayşegülümüz var o özellikle herkesle her şeyimizi paylaşma taraftarı değil :) nazar olmayalım diye :))) görüşmwk üzere.
Ladyyciğim;
Hoşgeldin canım...
Aydın Beye de gitmissin, sürecini de netlestirmissinizz.. Ohhh daha ne olsunnn :)))) Sırayla bebişler geliyor..
:)) bulurum ben..
doktorumla bir konusup plan yapalım bakalım..zaten aşılamaya inancım yok belki bir tane daha dicek..daha fazla oyalanmıcam.
benden hiçbirinize nazar değmez. umarım tüm zorlukların üstesinden gelirsiniz de sonunda bebişler bu zorlukları unutturur sizlere bana..
HOŞGELDİN. ne iyi etmişsin hiç vakit kaybetmemişsin giderek hemen en doğrusunu yapmışsın. evet ben biraz telaşeliyim nedense niye böyleyim acaba şutarafagitti bakalım bu heyecan arasında belki oluverir şu bebiş sırnaşık şey... bu arada 26 sına kadar burada olacağını ben bugün öğrenememiştim bak sen taaa nerelerden gelip şıp diye öğrendin bunu benide bilgilendirdin üstüne. a.s ne iyi oldu daha rahatladım şimdi. sağolasın :))) bundan sonra sıkı takiptesin madem görüşürüz artık. bende seni öptüm... kaydirigubbakcemile3
inşallah canım, gelicekler nazlı hanımlar sırayla :)
sen nasılsın bakayım? benim kızlarım nasıllar?
Kızlarn hiçç sesi soluğu çıkmıyor, hiçbir tepki yok, hiçbir ağrı yok... Bööle sessiz sessiz test günü sevindirecekler bizi inşallah
ewet ewet onlar naz yapmadan geliyorlar, annelerini üzmeyecekler hiç :)
tabiki sevindirecekler hem annelerini hemde burda onları dört gözle bekleyen teyzelerini pardon ablalarını vereliniortaka.s
ewet ewet onlar naz yapmadan geliyorlar, annelerini üzmeyecekler hiç :)
tabiki sevindirecekler hem annelerini hemde burda onları dört gözle bekleyen teyzelerini pardon ablalarını vereliniortaka.s
inşallah inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?