Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Evettt en güzeli tatil.. Ne mutlu sana ki sana her konuda destek bir eşin var.. Orta Avrupa turu da ımmmhh muhteşem olur.. Flashbackler gayet normal , ama zamanla sıklıkları azalacak.. Yeni tedavi için hazırlıklar başladığında o sürecin heyecanını yaşamaya başlayacaksın.. Zaman çok çabuk geçiyor.. Acılar ilk hissedildiği şekilde kalsaydı yaşamak mümkün olmazdı.. Vücudun da beynin de bu derin izi silmeye çalışacak.. En kısa zamanda daha iyi olmanı diliyorum canım.

Gerçekten de eşim büyük bir şansa benim için, desteği olmasa toparlanmaya imkan yoktu...Çok teşekkür ederm canım , senin pozitif enerjin taa buralardan bile hissedilebiliyor , ne güzel :)

özel sigorta kullanıyor msunuz ?

Evet canım benim 2 yıldır yapı kredi sigortam var. Martın son haftası yeniledik. Yenilemeden evvel Aydın Bey ile görüşmeye gitmiştik, onun da fikrini aldık.Yapı kredi her yıl poliçeyi yenilerken doğum teminatı alıp almayacağınızı soruyor.. Aydın Bey olumlu görüşünü bildirince doğum teminatını da bu poliçemizde aldık. 8000 tl doğum teminatımı sigortam karşılayacak, içerisinde rutin kontroller, bebekler için yapılacak olan tüm testler, doğum ve doğum sonrası bebeklerimizde oluşabilecek genetik rahatsızlıkları da kapsıyor. Bebekler de yapı kredi bebeği olarak doğmuş olacaklar. Yani benim 2011 Mart sonuna kadar doğurmam gerekiyor :CüvCüv: Aksi takdirde doğum teminatı için ödediğimiz para uçuverecekkk...

Canım, pazar günü yapılan sınav nasıl geçti söylemedin?

benim gibi bir tmbelin nasıl geçercek sınavı sen şimdi bir eğitimci olarak kızacaksın bana biliyorum ama hocam çok üstüste geldi iş, ev, hastane vakit bulamadım ne yapayım bu yüzden bende attım yani tutarsa ki genelde tutturamam mafoldumben sınıfta kalacam yani delikafadulden :roflol:

hee valla bende inanamıyorum şaşkın şaşkoloz geldim nerdeyse sonuna dimi :)) verdiğin moral için bilgilendirmen için çok sağolasın canım.ağrı konusuna gelince olsun ağrı benim canım az değildir zaten sadece meraktı benimki hani sizde de oldumu diye normalmiyim diye sınıyorum hendimi malum bayan endişeyim ya opuyorumnanaktan
dularım seninle canım.Allahım güzel haberler duyursun sana

en vahimde benmi görünüyordum kızlar kimse inanamıyor bu zamana geldiğime bende düşünmeye başladım yoksam çok çabukmu oldu bu aşamalar diye
sayılarım iyi demek ah varolun siz a.s evet yarın netleşecek bakalım kaç olacak yarın kaç tane olacak. bende şaşırdım sayısı çoğalınca fakat hepsi alınmıyor anladığım kadarıyla kalanları vücut kendi atacak sanırım. keşke hiç ziyan olmasalar hepsini alıp değerlendirseler değilmi :roflol: sanki bir daha bu kadar birikmez gibi geliyorda. maşallah kimdeydi o sayı 24 taneydi galiba birisinin hey maşallah dedim yerimseniben

biz de şimdiye kadar ihtiyaç duymamıştık ama ASM de gerekiyor, en az bekleme süresi olan allianzı buldum, onunla görüşme yapıcam ben de , 5 ay beklemek gerekiyor faydalanabilmek için, herşey dahil limitsiz, doğumla ilgili herşeyi kapsıyor 3500 tl gibi bir şey çıkardılar...5 aydan önce hamile kalırsam benimki de uçup gidicek:)

Özel sağlık sigortası önemli aslında.. Tabii ikinci önemli konu da sigortanın hastane ile anlaşmasının olup olmadığı.. Malesef Yapı Kredinin ASM ile anlaşması yok.. Örneğin Acıbadem Hastanesinin Yapı Kredi ile anlaşması var, çok daha avantajlı hizmetler sunuyolar.. Ekstra ekstra indirimler ve hizmetler söz konusu oluyor. Yine örnek vermek gerekirse doğum sonrasında bebeklerin göbeklerinin pansumanları için eve hemşire gönderiyorlar falan..
Biz doğumumuzu ASM'de planlıyoruz.. Yapı Kredinin ASM ile anlaşması yok ama yine de teminatımızın sınırları içerisinde herşeyi karşılamış olacak inşallah.
Sigorta şirketlerini güzelce araştırmak gerekiyor, e bak sana bir uğraş daha çıktı.. Hepsini araştırarak en çk hizmet verenini, en uygununu tespit edebilirsin.

GSHENK , geriye dönüp okumaya çalışıyorum ama atlamışım sanırım, sınavlar neyle ilgili?

ben halkla ilişkiler mezunuyum zaten. bide aöf den işletme okuyorum 3. sınıftayım hafta sonu sınavlarım vardı da marifetlerimi anlatıyorum canım. tembel kızın hünerleri :tomato:

Çok karışık şu sigorta işleri de yaa, ben de şu anda önceliği ASM yle anlaşması olan en az sürede bekleme süresi olan, her türlü giderleri kapsayan olsun dedim, bakalım artık.. Aslında araştırmamızda en iyi sigortanın Yapı Kredi sigorta olduğunu da öğrendim, teklif aldım ama 1 yıl beklemek gerekiyor, o işime gelmedi pek..

ben halkla ilişkiler mezunuyum zaten. bide aöf den işletme okuyorum 3. sınıftayım hafta sonu sınavlarım vardı da marifetlerimi anlatıyorum canım. tembel kızın hünerleri :tomato:

Az kalmış , bu kadar telaşenin arasında sınavlara hazırlanmak zordur mutlaka, biter bi şekilde nasıl olsa, yarıyı geçmişsin:)

Ik ile gorustum. Ssk anlasmali ozel hastane raporu kabul ediliyormus. Simdi hastane bulmam gerek bir de doktor tabi.

Yardimlariniz icin tesekkur ederim.

yaa cok sacma ama anlasmali hastaneler diye bir liste yok webde ik da birsuru hastane var deyip hicbisi soylemedi (

Canım benim; sen netten sana yakın olan hastanelerin sitelerine girip SGK ile anlaşması olup olmadığnı görebilir iletişim numaralarından arayarak sorabilirsin.
O kadar çok ki anlaşmalı özel hastaneler.. Mesela sana yakın Medicalparkın anlaşması var. Biz orada sadece eşimin mide doktoru Hakan Beyi tanıyoruzz.

Ladybird hoşgeldin cnm. Benim bildildim ssk anlasmali hastaneler:
Medipol, medicalpark, central hospital, delta

ahhh ahh bana sağlık sigortası demeyin geçen ay yeniledik. Bu üçüncü toplamda yaklaşık 9000 tl ödemiş oluyoruz ama bebek yok, olsun başka rahatsızlıklar olabilirdi sonuçta herşeyin hayırlısı :)
Benimde Koç Allianz sınırsız doğum teminatım var.

Hepsinin acısı bu sene çıkacak canım..
İkizlerin geliyoyyy çünkü

Ya ben 12.30'da Mystryy'yi online gördümmm, bebiş nasıl dedim cevap gelmedi, baktım off şimdi de.. Allag allaggg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…