Evet çok doğru, gayret ediyorum , hafta sonu çok güzel bir yere gittik, güzel geçti günlerimiz, ama azıcık kendimle kaldığımda flashbacklere başlıyorum, bir an önce kurtulmam lazım bundan... eşimle bir sürü plan yaptık, ay sonunda da inşallah orta avrupa turuna katılıyoruz..bu süreyi tatille bir an önce dolduralım diye, bakalım hayırlısı..
Evettt en güzeli tatil.. Ne mutlu sana ki sana her konuda destek bir eşin var.. Orta Avrupa turu da ımmmhh muhteşem olur.. Flashbackler gayet normal , ama zamanla sıklıkları azalacak.. Yeni tedavi için hazırlıklar başladığında o sürecin heyecanını yaşamaya başlayacaksın.. Zaman çok çabuk geçiyor.. Acılar ilk hissedildiği şekilde kalsaydı yaşamak mümkün olmazdı.. Vücudun da beynin de bu derin izi silmeye çalışacak.. En kısa zamanda daha iyi olmanı diliyorum canım.
özel sigorta kullanıyor msunuz ?
Canım, pazar günü yapılan sınav nasıl geçti söylemedin?
günaydın kızlaarr akşam girmiyorum maşallah sizde akşam kuduruyosunuz:)
utkumm ayşegül izin konusunda bayaa bir açıklık getirmiş ben malesef prosedürlerini tam bilmiyorum ama arkadaşlarına kırıldım.canım her nasıl kılıfına uydurulursa bir şekilde uydurulsun sen kendini iyi hissetmeden nolur sakın dönme işe falan dinlen iyice toparlan ondan sonra dön sakın canını birde bu duruma sıkma.başından neler geçti anlamak zorundalar.
geshenk valla en çokta senin bu günlere geldiğine inanamıyorum öyle böyle derken geçti valla ama korkum seni transferden sonra nasıl oyalıyacaz???bu arada canım yumurtalar büyürken ağrı yapabiliyor endişelenme bu çok normal sonuçta normalden fazla sayıda yumurta ve büyüklük elde ediyoruz kullandığımız onca iğneyle hatta toplanmadan 1 gün önce iyice hassasiyet hissedebilirsin muayenelerde bile gün geçtikçe daha çok ağrı olabiliyor.sayın gayet iyi gözüküyor böyle devam etsin inşallah.ayrıca iş arkadaşın tabikide saçmalamış ne demek ilkinde tutmuyor bu konuda bu engin bilgiyi nerede eğitim alarak edinmiş kendini birinci deneme uyarı ikinci deneme nokta atışı mı olurmu öyle saçma şey insanlar lafını bilmiyo valla nolur kulak asma böyle şeylere öyleyse benim niye tuttu mucizemiyim ben.allah allah kızdım bak.
nilsu tansiyonun yoluna girmesine çok sevindim nolur sıcaklara çok çok dikkat et benim şimdilik tansiyon problemim yok ama ona rağmen sıcaklara karşı uyarıyor doktorum hep beni.bende bu arada doğru bildin 8 haftalığım ama + 3ü var birde:)unutma bizii ara ara girmeye çalış...
laydbird canım hoşgeldin evinee artık bi süre seyehat falan yok veee pazartesi transfer olucakmış inanamıyorumm senin bir sapanca projen vardı orda kendini dinlenmeye çekecektin umarım gerçekleşicektir.bu arada 7 si transfer 22 si test demişsin test tarihi neden o kadar geç.
grapes transfer ne zaman bilgi verdiler mi??
kızlaarr ben bugün saat 11:30da bebeğimi aydın amcasına götürücem dua edinn.
geshenkcim tedavinin sonuna geldigine inanamıyorum zaman ne cabuk gecmis inanamıyorum ama yumurtaların sayısı kızlarında dedigi gibi gayet guzel yarına kadar daha da bi buyuyecekler ama bu biraz agrı yapabilir canım gayet normal yarın daha da netlik kazanacak durumun opuyorum seni opuyorumnanaktan
biz de şimdiye kadar ihtiyaç duymamıştık ama ASM de gerekiyor, en az bekleme süresi olan allianzı buldum, onunla görüşme yapıcam ben de , 5 ay beklemek gerekiyor faydalanabilmek için, herşey dahil limitsiz, doğumla ilgili herşeyi kapsıyor 3500 tl gibi bir şey çıkardılar...5 aydan önce hamile kalırsam benimki de uçup gidicek:)
GSHENK , geriye dönüp okumaya çalışıyorum ama atlamışım sanırım, sınavlar neyle ilgili?
Özel sağlık sigortası önemli aslında.. Tabii ikinci önemli konu da sigortanın hastane ile anlaşmasının olup olmadığı.. Malesef Yapı Kredinin ASM ile anlaşması yok.. Örneğin Acıbadem Hastanesinin Yapı Kredi ile anlaşması var, çok daha avantajlı hizmetler sunuyolar.. Ekstra ekstra indirimler ve hizmetler söz konusu oluyor. Yine örnek vermek gerekirse doğum sonrasında bebeklerin göbeklerinin pansumanları için eve hemşire gönderiyorlar falan..
Biz doğumumuzu ASM'de planlıyoruz.. Yapı Kredinin ASM ile anlaşması yok ama yine de teminatımızın sınırları içerisinde herşeyi karşılamış olacak inşallah.
Sigorta şirketlerini güzelce araştırmak gerekiyor, e bak sana bir uğraş daha çıktı.. Hepsini araştırarak en çk hizmet verenini, en uygununu tespit edebilirsin.
ben halkla ilişkiler mezunuyum zaten. bide aöf den işletme okuyorum 3. sınıftayım hafta sonu sınavlarım vardı da marifetlerimi anlatıyorum canım. tembel kızın hünerleri :tomato:
Merhaba canım;
Rapor konusuyla ilgili İK ile bir görüş, çünkü bazen devlet hastanesi olmak zorunda diye ısrar etmeyebiliyorlar. Özel hastane raporunu da kabul ediyorlar. Eğer öyle olursa transfer gününde Aydın Beyin imzalayacağı durumunu ve istirahat etmen gerektiğini belirten yazı rapor olarak geçerli olur. Ama özel hastane raporunu kabul etmiyorlarsa resmi bir kurumdan (sağlık ocağı, semt polikliniği, sağlık grup başkanlığı, devlet hastanesi, üniversite kliniği) rapor alman gerekecek. Bu kurumlara gidip öyle faraza ben rapor istiyorum diye doktora söylediğinde hiç oralı olmayabilirler, vermek zorunda da değiller. Bu nedenle tanıdık bir doktor olursa senin gideceğinden bilgisi olur ve hiç sorunsuz rapor alabilirsin. Ben sadece yöntem gösterebiliyorum malesef seni bir doktora yönlendiremiyorum. Çünkü 2 yıldır hep özel hastanelere gidiyorum, tanıdığım doktorlar da avrupa yakasında. Yine de bi çözüm bulamazsan karşıda Özel GOP hastanesinde (ssk ile anlaşması var) çözüm yaratabiliriz opuyorumnanaktan
yaa cok sacma ama anlasmali hastaneler diye bir liste yok webdeik da birsuru hastane var deyip hicbisi soylemedi (
biz de şimdiye kadar ihtiyaç duymamıştık ama ASM de gerekiyor, en az bekleme süresi olan allianzı buldum, onunla görüşme yapıcam ben de , 5 ay beklemek gerekiyor faydalanabilmek için, herşey dahil limitsiz, doğumla ilgili herşeyi kapsıyor 3500 tl gibi bir şey çıkardılar...5 aydan önce hamile kalırsam benimki de uçup gidicek:)
ahhh ahh bana sağlık sigortası demeyin geçen ay yeniledik. Bu üçüncü toplamda yaklaşık 9000 tl ödemiş oluyoruz ama bebek yok, olsun başka rahatsızlıklar olabilirdi sonuçta herşeyin hayırlısı :)
Benimde Koç Allianz sınırsız doğum teminatım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?