Aydın beyin 26 sında gidiyor olması benim icin pek iyi olmadı( ne zaman donecek ki??
Mystryy;
Günaydın canım.. Aydın Amcası ona güzel güzell bakacakk, o da ekrandan annesine el sallayacakk..
Günaydın Canım,
Aydın Beyin ne zaman döneceğini bilmiyorum ama geçen sefer gittiğinde 10 Mayısta gidip, 19 Mayısta İstanbul'da gelip benim yumurtalarımı toplamıştı. Yani 9 gün yoktu.
Sen zaten 2 kutu doğumkontrol hapı kullanmayacakmıydın canım?
günaydın kızlaarr akşam girmiyorum maşallah sizde akşam kuduruyosunuz:)
utkumm ayşegül izin konusunda bayaa bir açıklık getirmiş ben malesef prosedürlerini tam bilmiyorum ama arkadaşlarına kırıldım.canım her nasıl kılıfına uydurulursa bir şekilde uydurulsun sen kendini iyi hissetmeden nolur sakın dönme işe falan dinlen iyice toparlan ondan sonra dön sakın canını birde bu duruma sıkma.başından neler geçti anlamak zorundalar.
geshenk valla en çokta senin bu günlere geldiğine inanamıyorum öyle böyle derken geçti valla ama korkum seni transferden sonra nasıl oyalıyacaz???bu arada canım yumurtalar büyürken ağrı yapabiliyor endişelenme bu çok normal sonuçta normalden fazla sayıda yumurta ve büyüklük elde ediyoruz kullandığımız onca iğneyle hatta toplanmadan 1 gün önce iyice hassasiyet hissedebilirsin muayenelerde bile gün geçtikçe daha çok ağrı olabiliyor.sayın gayet iyi gözüküyor böyle devam etsin inşallah.ayrıca iş arkadaşın tabikide saçmalamış ne demek ilkinde tutmuyor bu konuda bu engin bilgiyi nerede eğitim alarak edinmiş kendini birinci deneme uyarı ikinci deneme nokta atışı mı olurmu öyle saçma şey insanlar lafını bilmiyo valla nolur kulak asma böyle şeylere öyleyse benim niye tuttu mucizemiyim ben.allah allah kızdım bak.
nilsu tansiyonun yoluna girmesine çok sevindim nolur sıcaklara çok çok dikkat et benim şimdilik tansiyon problemim yok ama ona rağmen sıcaklara karşı uyarıyor doktorum hep beni.bende bu arada doğru bildin 8 haftalığım ama + 3ü var birde:)unutma bizii ara ara girmeye çalış...
laydbird canım hoşgeldin evinee artık bi süre seyehat falan yok veee pazartesi transfer olucakmış inanamıyorumm senin bir sapanca projen vardı orda kendini dinlenmeye çekecektin umarım gerçekleşicektir.bu arada 7 si transfer 22 si test demişsin test tarihi neden o kadar geç.
grapes transfer ne zaman bilgi verdiler mi??
kızlaarr ben bugün saat 11:30da bebeğimi aydın amcasına götürücem dua edinn.
merhaba canım, evet ilk kutum bitti muhtemelen persembe gunu kırmızılar gelir cumartesi de 2. kutuya baslarım kutunun ortasındayken seker olcumu yaptır sonucunu getir dedi aydın bey sonuc gostermeye yetisirim ama 2. adet yani 2.kutunun bitimi 25 haziran 29 haziran 2.adet olursa tedaviye basladıgımda aydın bey olmayacak((
merhaba canım, evet ilk kutum bitti muhtemelen persembe gunu kırmızılar gelir cumartesi de 2. kutuya baslarım kutunun ortasındayken seker olcumu yaptır sonucunu getir dedi aydın bey sonuc gostermeye yetisirim ama 2. adet yani 2.kutunun bitimi 25 haziran 29 haziran 2.adet olursa tedaviye basladıgımda aydın bey olmayacak((
Herkese gunaydin :)
Mystry bebisin sana gulucukler yollasin bugun.
Test tarihimi yanlis yazmisim 19'u haklisin ama 21'i de kontrol icin gerekli. Bakalim bu sefer neler olacak.
2 hafta izin alicam ama bunun 10 gunu rapor olsun istiyorum.
Nasil alabilirim devlet raporunu arastirmaliyim.
Bilgisi olan var mi acaba?
Herkese gunaydin :)
Mystry bebisin sana gulucukler yollasin bugun.
Test tarihimi yanlis yazmisim 19'u haklisin ama 21'i de kontrol icin gerekli. Bakalim bu sefer neler olacak.
2 hafta izin alicam ama bunun 10 gunu rapor olsun istiyorum.
Nasil alabilirim devlet raporunu arastirmaliyim.
Bilgisi olan var mi acaba?
umutcum sadece ilk muayenende olamaz belki çünkü 1 haftadan fazla kalmıyor ben birazdan kontrole gidicem sorarım canım heyecandan afallayıp unutmassam:)
Umut'cum hemen endiselenme. Ne zaman donecegini bilmiyorum ama 4 temmuzda doner sanirim. Genelde 1 hafta kaliyor, gecen ay ek bir sempozyuma gitmesi gerekmisti ondan +2 gun daha gec geldi.
Ebru hnm baslatir ilaclarini sonrasini Aydin bey tamamlar. Bende de yumurta takibinde bir hafta Ebru hnm ilgilenmisti. Ayrica onlar hasta gelisimlerini hergun aralarinda gorusuyorlar.
Be cool)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?