Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Mystry, yakinmi evin hastaneye?
Benim yakin sayilir. Sanirim arabayla 10 dk.yi gecmez. Safak hastenesinden bahsediyorum :)
ASM'ye pazartesi 11-12 gibi gidecegim.

grapes sağol canım bakalım akşam eşimlede konuşalım haber veririm mutlaka ben sizede..hadi sende ara artık öğren bebişler nasılmış.

Mystry cnm Aydin bey guzel seyler soylemis ne guzel.
Seni de benim gibi Nuri beye devretmis, bana da bir aksilik olmazsa doguma girerim dedi.
Umarim o gunleri gormek nasip olur bizlere.

Merhaba Kızlarr;
Ben uyudum uyandım.. Şimdi mutfağa yemek yapmaya giriyorum..
Grapes hala görüşemedin mi canım embriyoloji laboratuarıyla?

Simdi bizim burda da gök gurledi biraz yagmur yagsin hava cok sıkıntılıydi.
Yagmurda yurumek gibisi de yoktur yagarsa yuruyuse cikacagim

Kızlar 1 saat önce aradım açmadılar sonra bir daha aradım açmadılar. Bende Emel Hn. aradım işlemdeler ben not alıyorum dedi bende yarım saat sonra tekrar ararım dedim şimdi yine aradım cevap yok

Simdi bizim burda da gök gurledi biraz yagmur yagsin hava cok sıkıntılıydi.
Yagmurda yurumek gibisi de yoktur yagarsa yuruyuse cikacagim

Evet hava çok sıkıntılı
Burada henüz yağmur yok ama inşallah yağarda rahatlarız biraz.
Burası Maltepe/Adatepe

mystry, rapor almak icin ne zaman gitmeliyim bilemedim. Cts mi? Yoksa pztsi transfer oncesi mi?
Belki once bi telefon edip durumu izah etmek ve onlarin yonlendirmesiyle hareket etmek gerek.
Ama kesinlikle ararim seni, uygun olursan gorusuruz )

Sonunda ulaştım Muharrem Beyle görüştüm herşey iyi dedi. Yarın transfer saatini bildirmek için arayacakmış. Ufuk Bey en kaliteli olanları seçmek için 5. güne gitmeye karar vermiş.

Eşim bugün erken geldi şimdi yemeğe gidiyoruz
Çok öptüm sizi görüşürüz :)

Harika bir haber canım...
Hadi bakalım Perşembeye transferrrrrr :))))))

mystry, rapor almak icin ne zaman gitmeliyim bilemedim. Cts mi? Yoksa pztsi transfer oncesi mi?
Belki once bi telefon edip durumu izah etmek ve onlarin yonlendirmesiyle hareket etmek gerek.
Ama kesinlikle ararim seni, uygun olursan gorusuruz )

canım bence transfer öncesi git telefonda bahsetme randevuya gidince doktoruna durmunu anlat anlayışla karşılayacağını ve yardımcı olacağını düşünüyorum.

ay çok güzeel çok sevindim şimdiden hayırlı olsun pekii kaç taneymiş hızlı hızlı bölünen neyse yemeğini ye keyfini yap gelince anlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…