merhaba hanımlar nasılsınız bugun keseyi gördüm rahatladım biraz 11 haziranda kalp atışına gidecegim görmeye çift konmuştu teki tuttu bunada şükür hayırlısı her aşaması zormuş tüp bebegin sevgiyle kalın..
merhaba hanımlar nasılsınız bugun keseyi gördüm rahatladım biraz 11 haziranda kalp atışına gidecegim görmeye çift konmuştu teki tuttu bunada şükür hayırlısı her aşaması zormuş tüp bebegin sevgiyle kalın..
canım Hidrosalpinks neymiş?
evat yanii 3 haziran senin bebişlerin müjdesini alacağımız gün :dance::dance::dance:
Tüpte sıvı birikmesi canım.
Grapesciğim;
Hidrosalpeenks küçük bir şanssızlık sadece.. Sevgili doktorumuz size 3 seçenek sunmuştu ve Aydın Bey ile birlikte karar verdiniz.. Lütfen en doğru karar olduğunu düşün canım olur mu.. O sıvı bebişlerine HİÇÇÇÇ zarar veremecek İnşalah canım... Onu yok sayarak kendini motive et ve şansını arttır tamam mı tatlım.
Bak senin de iki tane olcak.. Ne şeker olacaklar, ne tatlı olacaklar... Yiyip yiyip bitireceğiz bebişlerimizi:)))
İnşallah canım benim
En azından olmazsa sorun belli diyeceğim o yüzden rahatım :)
Bu aşamada ameliyat ve transferi kaldıramayacağım hepsi bana ağır gelecek daha kötü olucam biliyorum.
Tahlile sadece bir gün kaldı :) Örneği verdiğinde mail adresini ver mail atsınlar canım. Çünkü biliyorsun saat 14:00 kadar yoğun oluyorlar onların aramasını beklemeden tahlil sonucunu mail olarak alabilirsin.
Hayıyyy başka bir planım var çünküü..
Yarın akşam eşimin en yakın arkadaşı Denizhan gelecek, bir kaç gün İstanbul'da ve bizde kalacak.. Muhtemelen perşembe günü sabah erkenden biz de ASMye geleceğiz.. Beta HCG sonucu ne kadar zamanda çıkıyor tam bilmiyorum ama 1 saat gibi bir süre ise bekleyeceğiz. Kan verip eve gelip onların aramalarını bekleyebileceğimi sanmıyorum. Zaten dönersek eşim de ofise gideceği için tek başıma olacağım. Tahlil sonucunu tek başıma almak istemiyorum.
Ehh sen de transfer için orada bulunacaksın.. Bende yanına gelip bir öpücük konduracağımm... diye düşünüyorum.. Şimdilik planım budur..
:lepi::lepi::lepi::lepi:
tabiiii yaaa sen yine planı yapmışsın ve yine en süper yolu bulmuşsun :))))))))))
Test sonucu acil dersen 2 saat diyorlar normalde 3 saatte cikiyor. Sen cok acil de. 1 saatte alirsin.
Aysegul'cum bu arada ivf bankosuna gidiyorsun, onlar seni ayni kattaki (kalp bolumunde) kan alma odasina yonlendirriyorlar. Kan alacak hemsireyi sikistir acil diye,)
Cook opuyorum. Ise geldim simdi, calismaya baslayacagim.
Sonra gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?