Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

hayırlı olsun canım ne güzel. tutmuş ya şükür. tek olsun sağlıklı olsun.

Çok sevindim Allah tamamına erdirsin :) Darısı başımıza

Hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun canım.. Bak o kadar üzüldüğüne değmedi di mi? Sen git mahallemizin kadın doğumcusuna erken erken, kese ara, bulama, sonra da üzüll :)))))
Çok sevindim canım.. Allah bizlerede nasip eder inşallah.. Yanaklarından öpüyorum.

Kızlarar Merhaba;
Biz şimdi geldikk evimise....
Akşam eşim geldi yemeğimizi yedik ve 20.00 gibi iğneye gitmek için evden çıktık.. ığnemizi olduk, dönüşte eşim "bu akşam tvde seyredeğim dizim yok, hadi sinema yapalım" dedi.. Sinema yaptık.. Sanmayın ki keyfliydi.. Hayırrr... Boğuldum boğuldum boğuldum.. Çünkü 21.15 seansında Yeşil Bölge isimli ABD'nın Irak işgaliyle ilgili silahlı stresli sinir bir filmdi seyrettiğimiz.. Başka film yoktu uygun seansta.. Eşim de seviyor böyle filmleri.. Ben uyurum artık dedim ama silah seslerinden uyuyamadım ve seyretmek zorunda kaldım... Ağlamak istedimmmm..
Şükürler olsun evdeyim..

Tüpte sıvı birikmesi canım.

Grapesciğim;
Hidrosalpeenks küçük bir şanssızlık sadece.. Sevgili doktorumuz size 3 seçenek sunmuştu ve Aydın Bey ile birlikte karar verdiniz.. Lütfen en doğru karar olduğunu düşün canım olur mu.. O sıvı bebişlerine HİÇÇÇÇ zarar veremecek İnşalah canım... Onu yok sayarak kendini motive et ve şansını arttır tamam mı tatlım.
Bak senin de iki tane olcak.. Ne şeker olacaklar, ne tatlı olacaklar... Yiyip yiyip bitireceğiz bebişlerimizi:)))

İnşallah canım benim
En azından olmazsa sorun belli diyeceğim o yüzden rahatım :)
Bu aşamada ameliyat ve transferi kaldıramayacağım hepsi bana ağır gelecek daha kötü olucam biliyorum.
Tahlile sadece bir gün kaldı :) Örneği verdiğinde mail adresini ver mail atsınlar canım. Çünkü biliyorsun saat 14:00 kadar yoğun oluyorlar onların aramasını beklemeden tahlil sonucunu mail olarak alabilirsin.

Hayıyyy başka bir planım var çünküü..
Yarın akşam eşimin en yakın arkadaşı Denizhan gelecek, bir kaç gün İstanbul'da ve bizde kalacak.. Muhtemelen perşembe günü sabah erkenden biz de ASMye geleceğiz.. Beta HCG sonucu ne kadar zamanda çıkıyor tam bilmiyorum ama 1 saat gibi bir süre ise bekleyeceğiz. Kan verip eve gelip onların aramalarını bekleyebileceğimi sanmıyorum. Zaten dönersek eşim de ofise gideceği için tek başıma olacağım. Tahlil sonucunu tek başıma almak istemiyorum.
Ehh sen de transfer için orada bulunacaksın.. Bende yanına gelip bir öpücük konduracağımm... diye düşünüyorum.. Şimdilik planım budur..

:lepi::lepi::lepi::lepi:
tabiiii yaaa sen yine planı yapmışsın ve yine en süper yolu bulmuşsun :))))))))))

Canım Arkadaşlarım;
Hepinize günaydınnn...
03.00'de yattık, yarım saat evvel de uyandım.. Kargalar kahvaltılarını yapmadı henüzsırnaşık şey Bir damla uykum yok...Dün yatmadan evvel eşime biraz nazlandım, heyecanlanmaya başladım, biraz korkuyorum dedim, neden korkuyosun dedi, nebiliim ben test yaptırcaz ya dedim.. Amaaannn düşündüğün şeye bak ben hiç korkmuyorum, olumlu olacağını biliyorum, dünyanın sonu değil ki zaten, hem Aydın Bey söz verdi, tutacak tutacak hiç merak etme, asıl sonrası korkutuyor beni dedi.. Nasıl yani dedim.. E bunun hamilelik dönemi var, sonra iki bebiş nasıl bakacağız, yetişebilecekmisin dedi, ben başladım hüngür foş..
Yatcaz kalkcaz test yaptırmaya gidcez.. Gece nasıl uyuyup, sabahı ederim bilmiyorum. Neyse ki bu akşam eşimin en yakın dostu, nikah şahidimiz Denizhan geliyor ızmir'den, akşam yemekti, onun karşılanmasıydı, sohbetti geçecek.. Yarın sabah da size müjde vercezz sözz :CüvCüv:
Ohh be heyecanlandığımı yazdım ya size, içim rahatladı şükür.. kaydirigubbakcemile3

Aysegulcum gunaydin.
Heyecan sarmaya baslamis :))) Ama adrenalinin doruk yaptigi an test sonucunu alacagin an :))
Yarin sevinc cigliklari ve mutluluk gozyaslari yaninda sukur allahiim dedigini duyar gibiyim. :))
Guzel olacak cnm cok guzel olacak.
Opuyorum, hadi git yat biraz uyu. Bak bu aksam cok isin varmis. )

Test sonucu acil dersen 2 saat diyorlar normalde 3 saatte cikiyor. Sen cok acil de. 1 saatte alirsin.

Tamam mesaj alınmıştır canımm..
Zaten ben, eşim ve Denizhan 3 kişi gideceğiz yarın sabah, 2 iri yarı adam yanımda olacakklava:, sıkıysa hemen vermesinlersırnaşık şey

Panadol tebrik ederim :) Saglikla kucagina alirsin insallah.
Sirada pitpitlar var simdi )

Bu arada ultrason cihazinin kalitesi de onemli keseleri ve icindekileri gormek icin. Suadiyedeki gebzedekinden daha iyiymis bilginiz olsun. )

Aysegul'cum bu arada ivf bankosuna gidiyorsun, onlar seni ayni kattaki (kalp bolumunde) kan alma odasina yonlendirriyorlar. Kan alacak hemsireyi sikistir acil diye, )

Cook opuyorum. Ise geldim simdi, calismaya baslayacagim.
Sonra gorusuruz

Aysegul'cum bu arada ivf bankosuna gidiyorsun, onlar seni ayni kattaki (kalp bolumunde) kan alma odasina yonlendirriyorlar. Kan alacak hemsireyi sikistir acil diye, )

Cook opuyorum. Ise geldim simdi, calismaya baslayacagim.
Sonra gorusuruz

Tamamdırrr.. Taktikler için teşekkür ederim canımm..
Hadi güzel bir iş günü diliyorum sana..
Öpüyorum.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…