Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

yeni sürece baslamadan bende özel sağlık sigortAsı yaptırmak istiyorum demek bir bekleme süresi söz konusu?
raporumu eşm haletmiş, 40 gün dolmustu heyet raporum vardı 45 günlük düşük riski diye gebelik sonlanınca rapor hükmünü yitirmiş,ilk yatıstan sonra 5 günlük 2. yatıstan sonra 10 günlük rapor verilmiş 6 haziran işe başlama günüm bakalım ne olcak

canım yaptır mutlaka araştır hangisinin bekleme süresi daha az ve seçenekleri daha iyiyse onu seç ama sigorta gerçekten çok işe yarıyor.6 hazirana 1 haftacık var bak eğer kendini iyi hissetmessen alırsın bir daha rapor hiç stres yapma mühim olan senin iyi olman.

oh ne guzel masallah
perşembe transfer zemuszemus test gunu 13 haziran olacak herhalde 5.gun transferinde oyleydi dimi?
afiyet olsun

kesinlikle utkumm tamamen iyilesmeden donme bence de.. vucudunun toparlanmaya ihtiyacı var canım benim senden daha degerli bisey yok isler nasılsa halledilir kimin isi kalmıs ki?

evet utkumm maalesef bekleme süresi var, ben de hep ihmal etmiştim her an hamileleik başlar yaptırdığım da boşa gider diye ama, başıma bir sürü olay geldi bu arada, en sonunda yaptırmaya karar verdim kullanabilsem de kullanamasam da... ben daha yeni araştırdım, doğum için en az bekleme süresi allianzda ve limitsiz doğum teminatı var, en uygunu bu geldi bana... bugün başvurdum...

mystryy ancak okuyabildim demek bebişlerin Aydın Amcasıda artık aramzda olacak ay heycanlandım birden:) tabii ki onun dediği kayıplar sonrası bile ona güvenmemiz harik bir duygu ben sadece özel sağlık sigortam olmadıgından takiplerimde bırakmak zorunda kalmıstım ama eger bir daha böyle bir işe girişeceksem mutlaka özel sigorta yaptıracagım...keşke devlette izden dünyanın kesintisini yapacagına paramızı kendimize verse istedigimiz yerde tedavi olsak...
mystryy canım herşeyin iyi gitmesine sevindim gözün aydın, kıbrıs konusundaki fikrime gelince aslında depolanacak enerji süper olacak ama hem halihazırda bir keez iptal etmişsiniz biletleri kendine cokkkkkkkk dikkat etmek koşuluyla gidebilirsin:)))

arkadaslar ben hala toparlanmıs degilim tansiyonum düşük hala 9-5, 10-6 hayırlısıyla bir atlatsam şu günleri...kanamamda hal devam ediyor az az kontrol için randevu almaya çalışıyorum inş. bir problem yoktur

utkumm telaş etme bence, benim bile hala tam olarak bitmedi, problem olduğunu sanmıyorum... içini rahatlatmak için kontrolünü ol tabi ki... normalde tansiyonun nasıldı...

Evet canım her sigorta farklı tabii ki bu nedenle iyice araştırmak gerekiyor ve imkan varsa yaptırmak çok avantaj getiriyor.
6 Haziran yani haftaya pazartesi günü iş başı ha ..

Evet hava çok sıkıntılı
Burada henüz yağmur yok ama inşallah yağarda rahatlarız biraz.
Burası Maltepe/Adatepe

Burası Kurtköyy

Bizde de yagiyor. Gebze :))

burası ADAPAZARI. :roflol:
YAĞMURDA İYİ YAĞIYOR HANİ...

inşallah kalmamıştır artık... atlatacaksın merak etme canım. herşey geride kalacak ve sen bir gün çok güzel iyi bir anne oacaksın. Aydın beyle devam etmeyi düşünüyorsan senin anne olmana muhakkak vesile olacaktır.. hele bir toparlan sen..

grapes hadi hayırlısı çok sevindim bebişlerin iyiymiş bak. yakında da seninle olacaklar hiç senden ayrılmayacaklar inşallah..ne güzel yaa. darısı başıma..:ecrin_bebek:

Utkumm, yeni bir rapor al lutfen. Daha bunyenin toparlanmasi gerekiyor. Psikolojik olarak calismak daha iyi ama senin once fizyolojik toparlanmaya ihtiyacin var. Bence esinle birlikte bir iki hafta tatile gidin, ama yaninizda sizi mutlu edecek arkadaslarinizda olsun. Yalniz gitmeyin.
Ikinize de iyi gelecektir. Tansiyon icin ya tuzlu ye, ayran mesela ya da bol bol sivi al. Benim normalde daha dogrusu genelde 6-10'dur. 4-8'e kadar dusebiliyor. Dr bunun normal olmadigini, gunde 6-8 bardak tuzlu ayran icmemi soylemisti. Sende hem kan yapici seyler ye, hemde tansiyon yukseltici :)
Ama sakin etle yogurtu karistirma. Ca ve Fe birbirini notr'lediginden ikisinden de fayda saglanamiyormus.
Gerci sen bunlari zaten bilirsin ama ben demeden duramiyorum. B12 vitamini de demir baglanmasini artirdigindan mutlaka alinmali.
Kendine cok dikkat et ve bol bol dinlen tamam mi?

impression, turla mi gidiyorsunuz?
Ben kendim ayarlamistim. Merkezde bir otel secin. Boylece yemek icin ciktiginda yuruyerek donebilirsin otele. Bir de biz kizkiza gittigimizden merkezde olmasi gerekiyordu. :)
Sehir meydani, saat kulesi, Charles koprusu ve saray. 2 gunde gezilir prag'in ici. Yakinlarda karlovy vary, teresin ve dresdeni iceren turlara katilabilirsiniz. Teresin yahudilerin katledildigi bir Nazi kampi. Ben o psikolojiyi yasamak istemedigim icin gitmedim. Karlovy vary ise kaplicalarin oldugu bir sehir, dinlenmek icin gidilebilir. Porseleni de unlu. Pragdan alinacaklar: kukla, ahsap oyuncak ve swarowski

Iyi zamanda gidiyorsunuz, ben gittigimde cok soguktu. Haa bu arada vaktiniz olursa Dresden'e gidin. Orasi da prag kadar guzel.

Simdiden iyi eglenceler

Sağlık sigortası kesin yaptır. Ne zaman tedaviye başlamayı istersen o zaman test tahlil bir sürü şey isterler onları da karşılar.İnşallah raporu uzatabilirsin canım biraz daha dinlemen iyi olur bencede.

ay çok güzeel çok sevindim şimdiden hayırlı olsun pekii kaç taneymiş hızlı hızlı bölünen neyse yemeğini ye keyfini yap gelince anlatırsın.

Muharrem bey o konuda bilgi vermedi yerinde değilmiş. Yarın arayacak o zaman daha ayrıntılı bilgi verir herhalde.
Hidrosalpinks nedeniyle şansım azaldı inşallah 4 tane kaliteli embriyom olur.
2'si transfer edilir kalanlarda dondurulur.

canım Hidrosalpinks neymiş?

merhaba hanımlar nasılsınız bugun keseyi gördüm rahatladım biraz 11 haziranda kalp atışına gidecegim görmeye çift konmuştu teki tuttu bunada şükür hayırlısı her aşaması zormuş tüp bebegin sevgiyle kalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…