Özel sağlık sigortası önemli aslında.. Tabii ikinci önemli konu da sigortanın hastane ile anlaşmasının olup olmadığı.. Malesef Yapı Kredinin ASM ile anlaşması yok.. Örneğin Acıbadem Hastanesinin Yapı Kredi ile anlaşması var, çok daha avantajlı hizmetler sunuyolar.. Ekstra ekstra indirimler ve hizmetler söz konusu oluyor. Yine örnek vermek gerekirse doğum sonrasında bebeklerin göbeklerinin pansumanları için eve hemşire gönderiyorlar falan..
Biz doğumumuzu ASM'de planlıyoruz.. Yapı Kredinin ASM ile anlaşması yok ama yine de teminatımızın sınırları içerisinde herşeyi karşılamış olacak inşallah.
Sigorta şirketlerini güzelce araştırmak gerekiyor, e bak sana bir uğraş daha çıktı.. Hepsini araştırarak en çk hizmet verenini, en uygununu tespit edebilirsin.
yeni sürece baslamadan bende özel sağlık sigortAsı yaptırmak istiyorum demek bir bekleme süresi söz konusu?
raporumu eşm haletmiş, 40 gün dolmustu heyet raporum vardı 45 günlük düşük riski diye gebelik sonlanınca rapor hükmünü yitirmiş,ilk yatıstan sonra 5 günlük 2. yatıstan sonra 10 günlük rapor verilmiş6 haziran işe başlama günüm bakalım ne olcak
Sonunda ulaştım Muharrem Beyle görüştüm herşey iyi dedi. Yarın transfer saatini bildirmek için arayacakmış. Ufuk Bey en kaliteli olanları seçmek için 5. güne gitmeye karar vermiş.
Eşim bugün erken geldi şimdi yemeğe gidiyoruz
Çok öptüm sizi görüşürüz :)
canım yaptır mutlaka araştır hangisinin bekleme süresi daha az ve seçenekleri daha iyiyse onu seç ama sigorta gerçekten çok işe yarıyor.6 hazirana 1 haftacık var bak eğer kendini iyi hissetmessen alırsın bir daha rapor hiç stres yapma mühim olan senin iyi olman.
yeni sürece baslamadan bende özel sağlık sigortAsı yaptırmak istiyorum demek bir bekleme süresi söz konusu?
raporumu eşm haletmiş, 40 gün dolmustu heyet raporum vardı 45 günlük düşük riski diye gebelik sonlanınca rapor hükmünü yitirmiş,ilk yatıstan sonra 5 günlük 2. yatıstan sonra 10 günlük rapor verilmiş6 haziran işe başlama günüm bakalım ne olcak
arkadaslar ben hala toparlanmıs degilim tansiyonum düşük hala 9-5, 10-6 hayırlısıyla bir atlatsam şu günleri...kanamamda hal devam ediyor az az kontrol için randevu almaya çalışıyorum inş. bir problem yoktur
Evet hava çok sıkıntılı
Burada henüz yağmur yok ama inşallah yağarda rahatlarız biraz.
Burası Maltepe/Adatepe
Burası Kurtköyy
Bizde de yagiyor. Gebze :))
arkadaslar ben hala toparlanmıs degilim tansiyonum düşük hala 9-5, 10-6 hayırlısıyla bir atlatsam şu günleri...kanamamda hal devam ediyor az az kontrol için randevu almaya çalışıyorum inş. bir problem yoktur
ladybird sen yakın zamanda prag a gittin galiba değil mi, geçmişi okurken yanlış aklımda kalmadıysa?
Evet nisanda gitmistim. Cok guzel bir sehir :)
Harika bir haber canım...
Hadi bakalım Perşembeye transferrrrrr :))))))
ay çok güzeel çok sevindim şimdiden hayırlı olsun pekii kaç taneymiş hızlı hızlı bölünen neyse yemeğini ye keyfini yap gelince anlatırsın.
Muharrem bey o konuda bilgi vermedi yerinde değilmiş. Yarın arayacak o zaman daha ayrıntılı bilgi verir herhalde.
Hidrosalpinks nedeniyle şansım azaldı inşallah 4 tane kaliteli embriyom olur.
2'si transfer edilir kalanlarda dondurulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?