Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Grapes sende emanetlerini al yarin ve onlari omur boyu sakla emi?
Bu sefer olacak canim
Opuyorum ve yarin icin bol sans diliyorum.

gunaydın,
panadol gozun aydın keseyi gormussun canım tek olması onemli degil canım ikiniz de saglıklı olun onemli olan bu bence umarım guzel saglıklı bi hamilelik gecirisin darısı basımıza insallah..

canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. galiba gidicez kıbrısa dün otellere baktık bugünde ayarlıycaz hiç dolanmıycam bol bol dinlenicem umarım sıkıntı olmayacak.biraz enerji depolayıp döneriz seninde dediğin gibi.burada ister istemez daha çok yoruluyorum aslında ne kadar dikkat etsemde...canım düşük tansiyon problemi bende ezelden beri var sersem eder çok bilirim ama ben alıştım o sarhoşluk haline artık hele yazın döner döner dururum bol bol ayran iç çok döndüğünde kafanı öne dizlerinin arasına eğ ve beş saniye o şekilde kal rahatlatıyor.kanaman olması az az ise çokm çok normal tedirgin olma benim 20-25 gün falan az az olmuştu ama tabii genede mutlaka kontrole git hatta acaba Aydın beye muayene olsan?

Herkese günaydınn...

akşamdan sabaha güzel haberler okudum, ne güzel..

Laydbird, evet turla gidicez biz, pronto tur, sanırım otelleri biraz daha merkezi oluyormuş ve 4 yıldızlılar.. tur programına dahil olacaz ama ekstra turlardan hangileri görmeye değer bilmediğim için, tavsiyelerini almak istedim, söylediğin yerleri kağıda yazıp yanıma alıcam, teşekkür ediyorum..

ben hep etle yoğurdu karıştırırım hiç bilmiyordum ne yani şimdii izmir köfte yerken hani patatesli sulu falan pilavla yanına yoğurt koymıycakmıyım anlamadım????

ayy hayırlı olsuun inşallah 11 haziranda gümbür gümbür duyacaksın kalp atışalarını.

delii gidilirmi hiç öle stresli filmleri korkutcan kızları. ya ayşegül hadii test yap artık nooluuurrr.

mystry , gitmeye mi karar verdiniz... inşallah güzel bir moral ve enerji depolayacağın tatil olur... herşey düzene girmiş olur ve kurtulursun şu kanama telaşesinden, nasıl olduğunu bilirim ben de

canıımm kesin bekle hastanede çünküü bekleyince daha çabuk veriyorlar in aşağıda cafede birşeyler için soğuk soğuk 1 saat sonra çıkarsın yukarıya e kıyamazlar verirler artık.

mystry , gitmeye mi karar verdiniz... inşallah güzel bir moral ve enerji depolayacağın tatil olur... herşey düzene girmiş olur ve kurtulursun şu kanama telaşesinden, nasıl olduğunu bilirim ben de

evet canım gitmeye karar verdik umarım senin fikrin olumludur bu konuda ya diyorum ki olacağı varsa burdada olur hem malesef Allah korusun öyle şeyler olunca pek engellenemiyor zaten ordada burdada hemde ücra köye gitmiyorum ya canım.dinlenicem bana iyi gelicek öyle şartladım kendimi bebeğimi büyütücem orda.sende tatilini yap güzelce sonra daha hazır hissediceksin kendini inşallah.

iyi tatiller simdiden ozaman...
ne zamandı yolculuk? 1 haftamı kalacaksınız? bize ordan yazman sartıyla yolluyoruz seni haberin olsun klava:

iyi tatiller simdiden ozaman...
ne zamandı yolculuk? 1 haftamı kalacaksınız? bize ordan yazman sartıyla yolluyoruz seni haberin olsun klava:

yok be canım ne 1 haftası yarın akşam gidicez kısmetse pazar akşamıda geri dönücez pazartesi iş:umursamaz:

ahh sorma bende onu düşündüm acaba bilgisayarıda mı götürsem çatlarım haftasonu gelişmelerini alamassam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…