arkadaslar ben hala toparlanmıs degilim tansiyonum düşük hala 9-5, 10-6 hayırlısıyla bir atlatsam şu günleri...kanamamda hal devam ediyor az az kontrol için randevu almaya çalışıyorum inş. bir problem yoktur
Utkumm, yeni bir rapor al lutfen. Daha bunyenin toparlanmasi gerekiyor. Psikolojik olarak calismak daha iyi ama senin once fizyolojik toparlanmaya ihtiyacin var. Bence esinle birlikte bir iki hafta tatile gidin, ama yaninizda sizi mutlu edecek arkadaslarinizda olsun. Yalniz gitmeyin.
Ikinize de iyi gelecektir. Tansiyon icin ya tuzlu ye, ayran mesela ya da bol bol sivi al. Benim normalde daha dogrusu genelde 6-10'dur. 4-8'e kadar dusebiliyor. Dr bunun normal olmadigini, gunde 6-8 bardak tuzlu ayran icmemi soylemisti. Sende hem kan yapici seyler ye, hemde tansiyon yukseltici :)
Ama sakin etle yogurtu karistirma. Ca ve Fe birbirini notr'lediginden ikisinden de fayda saglanamiyormus.
Gerci sen bunlari zaten bilirsin ama ben demeden duramiyorum. B12 vitamini de demir baglanmasini artirdigindan mutlaka alinmali.
Kendine cok dikkat et ve bol bol dinlen tamam mi?
merhaba hanımlar nasılsınız bugun keseyi gördüm rahatladım biraz 11 haziranda kalp atışına gidecegim görmeye çift konmuştu teki tuttu bunada şükür hayırlısı her aşaması zormuş tüp bebegin sevgiyle kalın..
Çok sevindim Allah tamamına erdirsin :) Darısı başımıza
ben hep etle yoğurdu karıştırırım hiç bilmiyordum ne yani şimdii izmir köfte yerken hani patatesli sulu falan pilavla yanına yoğurt koymıycakmıyım anlamadım????
Kızlarar Merhaba;
Biz şimdi geldikk evimise....
Akşam eşim geldi yemeğimizi yedik ve 20.00 gibi iğneye gitmek için evden çıktık.. İğnemizi olduk, dönüşte eşim "bu akşam tvde seyredeğim dizim yok, hadi sinema yapalım" dedi.. Sinema yaptık.. Sanmayın ki keyfliydi.. Hayırrr... Boğuldum boğuldum boğuldum.. Çünkü 21.15 seansında Yeşil Bölge isimli ABD'nın Irak işgaliyle ilgili silahlı stresli sinir bir filmdi seyrettiğimiz.. Başka film yoktu uygun seansta.. Eşim de seviyor böyle filmleri.. Ben uyurum artık dedim ama silah seslerinden uyuyamadım ve seyretmek zorunda kaldım... Ağlamak istedimmmm..
Şükürler olsun evdeyim..
Hayıyyy başka bir planım var çünküü..
Yarın akşam eşimin en yakın arkadaşı Denizhan gelecek, bir kaç gün İstanbul'da ve bizde kalacak.. Muhtemelen perşembe günü sabah erkenden biz de ASMye geleceğiz.. Beta HCG sonucu ne kadar zamanda çıkıyor tam bilmiyorum ama 1 saat gibi bir süre ise bekleyeceğiz. Kan verip eve gelip onların aramalarını bekleyebileceğimi sanmıyorum. Zaten dönersek eşim de ofise gideceği için tek başıma olacağım. Tahlil sonucunu tek başıma almak istemiyorum.
Ehh sen de transfer için orada bulunacaksın.. Bende yanına gelip bir öpücük konduracağımm... diye düşünüyorum.. Şimdilik planım budur..
:))))) iskender de aynı şekilde, yoğurtlu yoğurtlu :)
valla aynen öyle üstünede tereyağı cossss ay sabahtan başladım ben....
mystry , gitmeye mi karar verdiniz... inşallah güzel bir moral ve enerji depolayacağın tatil olur... herşey düzene girmiş olur ve kurtulursun şu kanama telaşesinden, nasıl olduğunu bilirim ben de
Ben de çok severim , ama diyete girdimmgebelikte aldığım kiloloarı vermem gerekiyor bir an önce..
Ben de çok severim , ama diyete girdimmgebelikte aldığım kiloloarı vermem gerekiyor bir an önce..
evet canım gitmeye karar verdik umarım senin fikrin olumludur bu konuda ya diyorum ki olacağı varsa burdada olur hem malesef Allah korusun öyle şeyler olunca pek engellenemiyor zaten ordada burdada hemde ücra köye gitmiyorum ya canım.dinlenicem bana iyi gelicek öyle şartladım kendimi bebeğimi büyütücem orda.sende tatilini yap güzelce sonra daha hazır hissediceksin kendini inşallah.
sabah sabah ta iskenderden falan bahsedilmezki...cokacimcoook
iyi tatiller simdiden ozaman...
ne zamandı yolculuk? 1 haftamı kalacaksınız? bize ordan yazman sartıyla yolluyoruz seni haberin olsunklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?