Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Cogul konusmaya basladim. Hadi hayirlisi
Kizlar bana musaade. Servisten iniyorum. Aksam giremeyebilirim.
Yarin mutlaka yazarim AMA

Cook optum sizleri.

Tamam cnm yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
Bende akşama giremem birazdan annemlere gideceğim.
Yarın kesin girerim ama...

Söz sana.....
Zaten bu topik bizim neden bırakalım, hamile kalınca da burdan devam edeceğiz değil mi kızlar..............

Geç olsun güç olmasın canım.
Belkide sana tüp bebek tedavisine gerek bile kalmayabilir.
Sorun ortadan kalkınca kendiliğinden hamile kalma şansın çok yükselecek.

Yaa canım aslında sorun ben de değildi eşimdeydi..Bu sorun çıkınca aptala döndüm biranda..Neyse, annelerin dilekleri kabul olurmuş belki de şimdi bir annesin yavrular ASM'de seni bekliyor:)) Spontane bir hamilelik de olabilir benim için sen dediysen:)

:)))))))))))

canını sakın üzme ben seni çok ii anlıyorum yaşadıkalarını kaç kez yaşadım..ilk kndimi hamile sandıgımda her gün işe istifra ederek gidiyordum..hipertiroidi çıktı 2 yıla yakın tedavi oldum, geçen yıl tam doktora gittik baslıycaz 1 ay sonra bi sabah felç gibi kalakaldım bel fıtıgı olmusum 2 ay yattım sonra fizik tedavi oldum...sonra rahimde yapı bozukluğu vardı Aydın bey onu operasyonla halletti, 3 ayda anca rahim inceldi..ve son olarak yaklasık 15kg vererek tedavime basladım....
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım azmine hayran oldum..Gerçekten tüm aksilikler seni bulmuş..Ama nihayet güzel sondasın..Darısı başıma:))

slm kizlar,
bugun nasilsiniz?
keyifler yerinde mi?
sabah 9' da hastaneye gittik, yolda 1 lt su ictim, ama dr beni gordu, erken gelmissizin dedi. benden once 3 tane toplama islemi varmis. bana sira 10:45 gibi geldi. en sikintilisi sikisik vaziyette beklemek oldu. 3-4 kere wc ye gittim ama yetmedi. en son sancidan kivranirken girdim iceriye, neyse gayet rahat goruntu aldilar.
islem cok basit, 5 dk suruyor, hicbirsey hissetmiyorsun. sonra 1 saat yatiriyorlar hastanede. islemden ciktiktan sonra ilk yarim saat kaldirmiyorlar, surgu veriyorlar ama ben yapamadim yattigim yerde, o yarim saat cok sancili gecti sonra wc ye gittim ve rahatladim :)) sonra tabi yataga donup yarim saat daha yattim.
ilk 72 saat onemliymis, fazla ayakta kalma dinlen, yorma kendini dedi hemsire. en fazla 20 dk ayakta kal, sonra otur dediler. ben de simdi evde yatiyorum :) esim yemek hazirliyor hahahhaaaa :))))

neyse simdi daha keyifli olan kisma geceyim.
5 embriyonun 2 tanesiyle transfer sozlesmesi yaptik bugun. ben anneleri olup onlari hep cok sevip koruyacagima soz verdim, onlardan da bana siki siki tutunmalarini, rahim disina kacmamalarini, uslu uslu buyumelerini istedik. ama sozlerini tutup tutmayacaklarini 18 subatta yapilacak testte gorecegiz. kalan 3 tanesini de dondurttuk. hem bu sefer olmazsa tekrar denemek icin hem de ilerde belki kardes isteriz diye. 5 yil sureyle dondurabiliyorlarmis, ustelik cok pahali bir islem de degil. (600 tl civari)

bundan sonrasi sabirla beklemek.
esime bugun donuste acaba bana tutunacaklar mi diye sordum, o da niye tutunmasinlar tabi tutunurlar diye bana moral oldu.
hayirlisi olsun insallah, akilli ve saglikli olsun.

deniko 18 subatta ikimizde olumlu sonuclarimizi paylasacagiz burada. senin de ameliyata gerek kalmadan tedavin baslar belki olmasa da utkumm gibi guclu olacagiz.

sancux, utkumm sizde ne var ne yok?
gorustunuzmu bugun embriyologla tekrar?
hersey yolunda demi?
gorusuruz.

Herkese merhaba bugün embriyologla görüştük, 7 yumurtadan 5 tanesi olgun çıkmı onunda 3 tanesi döllenebilmiş...Ptsi saat 08:30' da çagırdılar transfer için bende telefon edip 5. güne kadar beklemicek miyiz daha olumlu olmaz mı dedim, oda eger embriyo sayısı fazla olursa bekliyoruz ama şansımız az oldugu için beklemiyecegiz dedi bende durumları hakkında bilgi almak istiyorum eger durum iyi degilse transferden vazgeçebiliriz dedim. Geldiginizde bu konular konuşulacak embriyo durumları size anlatılacak hücre sayısına bakılıp öyle karar verilecek dedi...
Biraz moral bozuklugu yaşadım Ama kendimi umutlarımı ve embriyolarımı Allah'a emanet ediyorum. Kuşkusuz bir teslimiyete bırakıyorum kendimi Rabbim neylerse güzel eyler her şeyin bir vakti zamanı vardır... Allah'ım sen gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle diyorum...

canım benim güzel geçmesine çok sevindim inş. 18 şubattada müjdeli haberini alırız...
sıkışma konusuna gelince o zaman ben hastaneye giderken fazla su içmeyeyim orda da içebilirim...

bir şey soracagım yumurta toplamadan sonra sizde karın agrısı, gaz sancısı gibi sancı ve kabızlık oldu mu? sanki gaz sancısı gibi sancılarım var benim

ladybird harika haberler bunlar:))) Çok sevindim 18 Şubat'ı daha fazla sevinç ve umutla bekliyorum artık..Senin güzel haberlerini alacağız ve kutlayacağız buradan inşallah:))

Canını lütfen sıkma ve moralini yüksek tut 3 tane embriyo kötü bir sonuç değil ki..Millet bir tane embriyo ile hamile kalıyor biliyorsun..Pazartesi günü bomba gibi git ve tüm enerjinle bebişinin tutunmasını sağla..Allah yardımcın olsun canım, dualarımız seninle..

utkumm lutfen moralini yuksek tut. 3 embriyoda guzel. Aslinda hepimiz biliyoruzki 10 tane de toplansa 2-3 tanesi gercekte kaliteli. Digerlerini biz ilaclarla zorla olgunlastiriyoruz. Asil olmasi gerekenler senin embriyolarda. Onlar sana tutunacaklar hayirlisiyla.

Bak ne guzel dua etmissin. Allah hayirlisini versin. Hepimiz icin.

Yumurta toplandiktan sonra gaz sancisina benzer acilar olabiliyor. Hatta ben bir gece oyle bir sanciyla uyandim ki anlatamam. Agladim agridan, esim telas etti acile gidelim mi diye de dusunduk sonra elk. battaniyeyle isittim karnimi belimi yavas yavas gecti. Sanirim biraz da usuttum ama bu tarz sancilar olabilir deniliyor.

Ladybird cnm transferinin guzel gecmesine cok sevindim.
18 subati dort gozle bekliyoruz artik umutla bekleme zamani.

Utkum cnm lutfen olumsuz dusunme sakin.
3 embriyo olunca 3. gun transfer olmadi cok dogal.
Zaten 2 embriyo transfer edilecek 3 tane yeterli kalitesi de guzelse hic sorun yok.
Embriyolar anne rahmini daha cok severmis.
Bence senin bebisler senden cok ayri kalmaya dayanamadilar bir an once sana kavusmak istiyorlar.
Hersey guzel olacak bak gorursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…