Geshenkk;
Tamam ilk soruyu bilmişsinn cumartesi demişşisin..
Peki cumartesi günü benim ikinci testimden var, başka ne varr?
Hepiniz adına aysegul72 teşekkür ederim arkadaşım;
bende hep bunları düşünüp kendimi teseli ettim, kuzenim 9 yıl sonra Aydınb Bey ile ikizlerine kavuştu,
kendi kadın doğum doktorum bizde sorun çıkınca kendi elleriyle bizi emanet ettti Aydın Bey'e, ben ilk denememizde Aydın Bey ile oalbildiğim, böylesi lüks bir hastanede yaptırabilcek gücümüz olduğu için hemde şükrettim, zeynep kamilde sıra bekleyen arkadaşları düşünerekForumda çok hikayler okudum, bizim sıkıntımız onların yanında sıkıntı değil.
Çok heyecanlıydım, ümilendim. Bende sorun olmadığından, 1. kalite olduğundan, Aydın Bey ile olduğundan, hani tüp bebek de tedavide son aşama olduğundan; bir yanım mantıken olur diyordu, ama bir yanım elbette takdiri ilahi, nasipse olur diyordu.
Bende hep bunları düşündüm, onucu malesef alınca tüm hevesim gitti. Aydın Bey'de ümidimi yitirmememi söylemişti ama ek embriyo ile olacağını sanmıyorum
Ama şükür ki 3 denemelik embriyom var. Yine de Rabbim belir, umarım bunlardan birinde sahip olmak nasip olur.
benim yumurtalarım toplanacak sırnaşık şey başka bişi dahamı var? gene kaçırdımmı bir şeyleri eyvahedigeldismile yani o gün görüşebiliriz seninle...
Ayyy evetttt opuyorumnanaktan Aynen öylee.. Aynı gün aynı saatlerde aynı yerde olunca görüşmemiss kaçınılmaz.. Lay lay lommm
Tabii eşimin programını henüz bilmiyorum, zaman zaman ufak tefek aksilikler çıkabiliyor. Ben şimdilik sabah saatlerinde gitmeyi planladım, seni de görmek içinopuyorumnanaktan, eğer bir sorun çıkmazsa görüscezz.
Kan testi bahane , asıl popona vuracağım şaplaklar vardı ya.. Onlar için kaydirigubbakcemile
birinci tedavini nerde oldun canım ve sonuç ne oldu?
kızlar bu arada birisi vardı 2. bebek için IVF yaptıran o kimdi?
ayşegüüüllllll çok tebrik ederim canım. bak ne yaptım ne ettim haberi almak için bu saatte buradayım. çok öpüyorum seni. kızlar yorumlamışlardır kesin ama sanki değer ikizleri doğruluyor....:lepi:
grapesden haber varmı?
En son hastanede vedalaştık canım, transfere girdi, test sonucumu öğrenince de hemşirehanım içeri girdi ona haber verecekti.
1 saat kadar evvel aradım ama açmadı telefonunu.. Muhtemelen uyuyordur. Geri döndüğünde hemen size haber veririm.
Kayınvalidesine gidecekti, orada kalacak biliyorsunuz bir kaç gün. Şimdi kuzularıyla birlikte uyuyordur..
kızlar bu arada yazmadan edemeyeceğim,
şimdi ben bu ay dondurulmuşlar için estrofem içiyorum ya, günde 3 öğün..
sanıyordum ki, bunlar benim rahmimi hazırlıyor, yumurtamı da geliştiriyor vs, pazartesi aydın beyi görmeye gittiğimde, rahim için durum ok dedi, bende hemen yumurtalarım nasıl diye sordum, birşey söylememişti çünnkü..
bana şaşkınca bakıp, yumurta yokki dedi. ben de afallayıp kaldım. niye yok hep olurdu diye..
hatta içimden geçen de şuydu, hem yumurtam olacak, doğal yolla şansımı deneyeceğim hem de dondurulmuş embriyomu alacağım, şansım ikiye çıkacak...
amaaa gel görki durum böyle olmuyormuş, estrofem lh seviyesini artırıp yumurtayı baskılıyormuş, yani hiç yumurta oluşamıyormuş.
şimdi merak içindeyim neden doğal olan yumurtayı engelliyoruz acaba diye.
o gün afallayıp soramamıştım, pazartesi fırsat bulursam soracağım, yada aranızdan bilen varsa beni de bilgilendirsin.
bu arada crinojeli kullanmak çok basitmiş. iğnelerimi yapamasa da bunu eşim yapıyor :)) bizde işbirliği içindeyiz yani, hem morarmıyorum da artık.
ayşegül bugün içimizi o kadar büyük bir neşe ile doldurdunki... ofistekiler bana bakıp noluyo diye merak ediyor, 80'lerin şarkılarını açtım..
life is life, brother lui, boys boys boys, comanchero vs az sonra dans etmeye de başlıycam hahahhaaa :)))
yanımdaki arkadaşıma da estrofemi gösterip, bu mavi haplar aslında beni böyle yapıyor diye dalga geçiyorum :)))
aman allah nazardan saklasın, hep böyle keyifli mutlu olsun her günümüz..
ayşegülcüm sendeki pozitif düşünme gücünün bizlerde de olumlu sonuçlarını göreceğiz inşallah hep beraber...
şimdi sıra cts sonucunda ve iki hafta sonra pıtpıtları duymada :)))
anladım canım sagolasın gorusursen selamlarımızı ilet lutfen.. transferden sonra ne kadar yatırıyorlar hastanede?
Ayyy evetttt opuyorumnanaktan Aynen öylee.. Aynı gün aynı saatlerde aynı yerde olunca görüşmemiss kaçınılmaz.. Lay lay lommm
Tabii eşimin programını henüz bilmiyorum, zaman zaman ufak tefek aksilikler çıkabiliyor. Ben şimdilik sabah saatlerinde gitmeyi planladım, seni de görmek içinopuyorumnanaktan, eğer bir sorun çıkmazsa görüscezz.
Kan testi bahane , asıl popona vuracağım şaplaklar vardı ya.. Onlar için kaydirigubbakcemile
pazartesi beni görmeyede gelecek misin
pazartesi beni görmeyede gelecek misin
Ben bilmiyoyum ama demek kii böyle olması gerekiyor.. Ama dediğin gibi olsaydı şans daha da artacaktı.
Cirinojel hani bu iğne yerine geçen jel mi? Yani ben yumurta toplamadan bu yana progynex iğne oluyorum.. Kimi sadece jel kullanıyormuş. Transfer öncesi Maharrem Bey sabah jel kullanıyorsanız kullanmayın demişti de ona sormuştum jel mi? diye.. O da tamam siz iğne kullanıyormussunuz.. İkisi de aynı demişti.. Anladımm şimdi.
Hepinizi mutlu ettiğim için bende çok mutluyumkaydirigubbakcemile2
Cumartesi günü için de iki hafta sonraki pıtpıtlar için de içim çok rahat ve huzurlu.. Bugün için de huzurluydum ama insan olumsuz haberleri alınca çok üzülüyor ve etkileniyor, acaba mı? diyor..
Allah hepimize güç, kuvvet ve mutluluk versin.. Her sürecimiz zor gerçekten.. Ama çok keyifli di mi.. Bir kan testi sonucunun hepimize yaşattığı mutluluğa ve neşeye bakarmısınız:icecream:.. Ay iyi ki pozitif oldu.. Şükürler olsun
Arkadaşların mavi haplardan fazla var mı diye sorarlarsa şaşırmasırnaşık şey
kısskannnçççç delikafadulden opuyorumnanaktan :roflol:
evet crinojel iğne yerine kullanılabiliyor. aslında 3 seçenek var. birincisi iğne (günde bir defa), ikincisi crinojel (sabah akşam), üçüncüsü de hap gibi bir şey (adını unuttum ) ama, onu da vajinana yerleştiriyorsun günde 3 sefer.
şimdi ben sabah jeli kullanmamalımıyım acaba? bilemedim kafamçokkarıştı
Çok ama çok isterim gelmeyi ve seni görmeyi ve şans öpücüğü vermeyi..
Bakalımm
Bir pazartesi ansızın gelebilirim.. :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?