Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Geshenkk;
Tamam ilk soruyu bilmişsinn cumartesi demişşisin..
Peki cumartesi günü benim ikinci testimden var, başka ne varr?

benim yumurtalarım toplanacak sırnaşık şey başka bişi dahamı var? gene kaçırdımmı bir şeyleri eyvahedigeldismile yani o gün görüşebiliriz seninle...

((( Hadiiii artık toplamalısın kendini.. Hem vücudunu, hem psikolojini güçlendirmelisin, yeni tedaviye hazır olmalısın..Hem sadece sen değil, kimbilir sevgili eşin sana belli etmemeye çalışsa da ne kadar üzülmüş ve sen daha çok üzülmeyesin diye sana yansıtmamaya çalışmıştır.. Birbirinize sımsıkı sarılıp destek olun..
Ne güzel aslında olumlu düşünceler içerisindesin, kuzeninin de ikizlerini Allah bağışlasın bize de nasip etsin..
Neden tek embriyo ile olmayacağına takıldın? Burada da örnekler var.. Mystryy'nin yaşı gereği 1 transfer yapılmıştı.. Şimdi bebişi göbüşünde Kıbrıs'a gidiyor bu haftasonu.. Daha bir dolu örnek varr..
Aydın Bey hepimizi bebiş sahibi yapacak.. Senin gibi genç bayanlara tek, benim gibi yaşlı bayanlara çiftt embriyozemuszemus

benim yumurtalarım toplanacak sırnaşık şey başka bişi dahamı var? gene kaçırdımmı bir şeyleri eyvahedigeldismile yani o gün görüşebiliriz seninle...

Ayyy evetttt opuyorumnanaktan Aynen öylee.. Aynı gün aynı saatlerde aynı yerde olunca görüşmemiss kaçınılmaz.. Lay lay lommm
Tabii eşimin programını henüz bilmiyorum, zaman zaman ufak tefek aksilikler çıkabiliyor. Ben şimdilik sabah saatlerinde gitmeyi planladım, seni de görmek içinopuyorumnanaktan, eğer bir sorun çıkmazsa görüscezz.
Kan testi bahane , asıl popona vuracağım şaplaklar vardı ya.. Onlar için kaydirigubbakcemile

kızlar bu arada yazmadan edemeyeceğim,
şimdi ben bu ay dondurulmuşlar için estrofem içiyorum ya, günde 3 öğün..
sanıyordum ki, bunlar benim rahmimi hazırlıyor, yumurtamı da geliştiriyor vs, pazartesi aydın beyi görmeye gittiğimde, rahim için durum ok dedi, bende hemen yumurtalarım nasıl diye sordum, birşey söylememişti çünnkü..
bana şaşkınca bakıp, yumurta yokki dedi. ben de afallayıp kaldım. niye yok hep olurdu diye..
hatta içimden geçen de şuydu, hem yumurtam olacak, doğal yolla şansımı deneyeceğim hem de dondurulmuş embriyomu alacağım, şansım ikiye çıkacak...
amaaa gel görki durum böyle olmuyormuş, estrofem lh seviyesini artırıp yumurtayı baskılıyormuş, yani hiç yumurta oluşamıyormuş.
şimdi merak içindeyim neden doğal olan yumurtayı engelliyoruz acaba diye.
o gün afallayıp soramamıştım, pazartesi fırsat bulursam soracağım, yada aranızdan bilen varsa beni de bilgilendirsin.

bu arada crinojeli kullanmak çok basitmiş. iğnelerimi yapamasa da bunu eşim yapıyor :)) bizde işbirliği içindeyiz yani, hem morarmıyorum da artık.

ayşegül bugün içimizi o kadar büyük bir neşe ile doldurdunki... ofistekiler bana bakıp noluyo diye merak ediyor, 80'lerin şarkılarını açtım..
life is life, brother lui, boys boys boys, comanchero vs az sonra dans etmeye de başlıycam hahahhaaa :)))
yanımdaki arkadaşıma da estrofemi gösterip, bu mavi haplar aslında beni böyle yapıyor diye dalga geçiyorum :)))

aman allah nazardan saklasın, hep böyle keyifli mutlu olsun her günümüz..
ayşegülcüm sendeki pozitif düşünme gücünün bizlerde de olumlu sonuçlarını göreceğiz inşallah hep beraber...
şimdi sıra cts sonucunda ve iki hafta sonra pıtpıtları duymada :)))

ayşegüüüllllll çok tebrik ederim canım. bak ne yaptım ne ettim haberi almak için bu saatte buradayım. çok öpüyorum seni. kızlar yorumlamışlardır kesin ama sanki değer ikizleri doğruluyor....:lepi:

pazartesi beni görmeyede gelecek misin

birinci tedavini nerde oldun canım ve sonuç ne oldu?

kızlar bu arada birisi vardı 2. bebek için IVF yaptıran o kimdi?

Utkumm;
381.sayfada Kuze nickli bir arkadaşımız yazmıştı, aynı sayfada ona yazdığım cevap da var.. O günden sonra hiç girmedi.. Cevabımı okuyup okuymadığından bile emin değilim. Belki cevabım biraz sert gelmiş olabilir. ((

Teşekkür ederim canım.. Dualarınıza ve gönderdiğiniz enerjiye çookk teşekkür ederim..
Sen online olur olmaz yazdım sana zaten:))) İkiz miiiakannehir

grapesden haber varmı?

En son hastanede vedalaştık canım, transfere girdi, test sonucumu öğrenince de hemşirehanım içeri girdi ona haber verecekti.
1 saat kadar evvel aradım ama açmadı telefonunu.. Muhtemelen uyuyordur. Geri döndüğünde hemen size haber veririm.
Kayınvalidesine gidecekti, orada kalacak biliyorsunuz bir kaç gün. Şimdi kuzularıyla birlikte uyuyordur..

anladım canım sagolasın gorusursen selamlarımızı ilet lutfen.. transferden sonra ne kadar yatırıyorlar hastanede?

Ben bilmiyoyum ama demek kii böyle olması gerekiyor.. Ama dediğin gibi olsaydı şans daha da artacaktı.
Cirinojel hani bu iğne yerine geçen jel mi? Yani ben yumurta toplamadan bu yana progynex iğne oluyorum.. Kimi sadece jel kullanıyormuş. Transfer öncesi Maharrem Bey sabah jel kullanıyorsanız kullanmayın demişti de ona sormuştum jel mi? diye.. O da tamam siz iğne kullanıyormussunuz.. İkisi de aynı demişti.. Anladımm şimdi.
Hepinizi mutlu ettiğim için bende çok mutluyumkaydirigubbakcemile2
Cumartesi günü için de iki hafta sonraki pıtpıtlar için de içim çok rahat ve huzurlu.. Bugün için de huzurluydum ama insan olumsuz haberleri alınca çok üzülüyor ve etkileniyor, acaba mı? diyor..
Allah hepimize güç, kuvvet ve mutluluk versin.. Her sürecimiz zor gerçekten.. Ama çok keyifli di mi.. Bir kan testi sonucunun hepimize yaşattığı mutluluğa ve neşeye bakarmısınız:icecream:.. Ay iyi ki pozitif oldu.. Şükürler olsun
Arkadaşların mavi haplardan fazla var mı diye sorarlarsa şaşırmasırnaşık şey

anladım canım sagolasın gorusursen selamlarımızı ilet lutfen.. transferden sonra ne kadar yatırıyorlar hastanede?

Tabii ki iletirim canım.
Transfer işlemi bittikten sonra (ki 10 dakika falan sürüyor) odaya alıyorlar. Eşin de yanında oluyor zaten.. Saate bakıyorlar 30 dakika kalkmayın diyorlar.. Tuvalet ihtiyacınız varsa sürgü getiriyorlar.. (Ki transferden evvel su içiriyorlar, sıkışık olmak gerekiyor rahat görüntü alabilsinler diye) Yani 30 dakika teknik olarak onlar için yeterli zaman.. Ama istediğin kadar kalabiliyorsun.. Ben 1 saat 15 dakika kadar kaldım.. Kalkınca insan sanki bebişler düşecekmiş gibi sanıyor, ilk tuvalete gittiğimde de aynı şeyi hissettim.. Psikolojik işte. Ama asla böyle bişii söz konusu değil..

eyvah eyvahedigeldismile sopa geliyor yani totoma klava: o gün etme eyleme zaten yumurtalarımı alacaklarsenağlama bide sen vurmaaa... ama seni göreceğim ya olsun döversen döv. demekki çok güzel bir gün olacak o gün. ooohhh rahatladım valla. bana uğur getirirsin garanti benim canım pozitif arkadaşım..

pazartesi beni görmeyede gelecek misin

kısskannnçççç delikafadulden opuyorumnanaktan :roflol:

evet crinojel iğne yerine kullanılabiliyor. aslında 3 seçenek var. birincisi iğne (günde bir defa), ikincisi crinojel (sabah akşam), üçüncüsü de hap gibi bir şey (adını unuttum ) ama, onu da vajinana yerleştiriyorsun günde 3 sefer.
şimdi ben sabah jeli kullanmamalımıyım acaba? bilemedim kafamçokkarıştı

Bence transfer günü kullanmamalısın.. Dedim ya Muharrem Bey embriyolarımla ilgili bilgi verip transfer saatimi söylemek için aradığında ilaçlar ile ilgili uyarı yapıyormuş. Ağızdan ilaçlarınızı, vitamininizi alabilirsiniz ama jel kullanmayın dedi.. Jel mi? Diyince de iğnemin ismini sordu.. Tamam siz iğne kullanıyormussunuz ama jel kullansaydınız transfer sabahı kullanmamanız gerekiyor diyecektim dedi..
Her ihtimale karşı arayıp sorarsan daha doğru olur canım.
Aslında iğne yerine jel ya da hapı tercih ederdim ama Aydın Bey iğne diyosa iğne, bak şimdi sana jel demiş.. Patron oopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…