Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

beni cts arayıp saat söyleyecekler o zaman sorarım, sağol canım bilgilendirdiğin için yerimseniben

Kızlar;
Oğluşş bizim yatakta horul horul uyuyorr.. Bende biraz uzanayım..
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum dualarınız ve desteğiniz için.
Akşamüstü görüşürüzz.
Hepinizi öpüyorum.

ladyycim ilk denememde bende jel kullanıyordum transferden once yapılmasını istemiyorlar strelizasyon istedikleri gibi olmuyormus o yuzden transferden sonra yaptırıyorlar 1-2 saat kadar sonra hatta ban ajeli yanınızda getirin hastaneden cıkmadan yapın demislerdi ben de oyle yapmıstım canım bilgin olsun..
biraz once bahsettigin yumurtaları baskılama islemini arastırdım biraz ama hic o konuyla ilgili bisey bulamadım ben de merak ettim simdi neden acaba yumurtlama istenmiyor?

Kızlar benimde cumartesi günü 09:30 ta Nuri beye randevum var.
09:20 09:25 gibi tüp bebek bölümünden geçerim eğer saatlerimiz çakışırsa görüşürüz.

yok canım vallahi gittim geldim hemen uzattım ayağımı hem eşyaları kocam hazırladı sağolsun hiiç dokunmadım o hazırlarken ben meyva yiyiyodum o kadar yani:)

ayy sonunda bende olumlu örnek olduummzemuszemus

allah allah anlamadım çok saçma niye yumurtalar baskılansın ki neyse mutlaka vardır nedeni bişey daha öğrendik bilen yazsın valla bende merak ettim.

Kızlar;
Oğluşş bizim yatakta horul horul uyuyorr.. Bende biraz uzanayım..
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum dualarınız ve desteğiniz için.
Akşamüstü görüşürüzz.
Hepinizi öpüyorum.

canım tekrar tebrik ederim herşey gönlünce olsun öpüyorum..

Kızlar benimde cumartesi günü 09:30 ta Nuri beye randevum var.
09:20 09:25 gibi tüp bebek bölümünden geçerim eğer saatlerimiz çakışırsa görüşürüz.

Oleyyyy İnşallah görüşeceğiz canım..
(Şimdilik sorun yok..
Ama eşimin iş durumuna bağlı olarak yarın netleşmiş olur.. )

yok canım vallahi gittim geldim hemen uzattım ayağımı hem eşyaları kocam hazırladı sağolsun hiiç dokunmadım o hazırlarken ben meyva yiyiyodum o kadar yani:)

Aferim senin kocana..
Ay vallahi her seferinde eşlerimiz konusunda hepimizin ne kadar şanslı olduğumuzu düşünüyorum.. Sağolsun kocişlerimiz.. opuyorumnanaktan

ayşegül senin son adet tarihin kaç? ne zaman gel dediler kontrole;?

6 Mayıs son adet tarihimin ilk günü canım, 7 Mayısta iğnelere başlamıştım..
Cumartesi gel dediler sırnaşık şeytesti tekrarlamak için.. Kese görme zamanını bugün konuşmadık:CüvCüv:.. Rutin işlem olarak 2 hafta sonrası di mi kızlar?

Evet cnm rutin olarak 2 hafta sonra. Yumurta toplama gununden 2 hafta oncesi sat olarak dusunuluyor. Ona gore muhtemel Dogum tarihi belirleniyor. 40 hafta ilersini hesaplamanin kisa yoluda 3 ay cikar 6 gun ekle 6 mayis kabul edersek senin sat'i. 12 subatta dogmasini bekle. Ama ikizse 3-4 hafta erken dogabilir. :))

Hımmm anladım.. Daha doğrusu anlamaya çalışıyorum.. 12 Şubat en yakın dostum Eminenin doğumgünü, 27 Şubat olmaz mı babalarının doğumgünü ? sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Walla pek mumkun degil ama tipta bir ilk yapip 42 hafta sonra dogurursan olur sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…