gel gel, mutlaka gel..
süt içeriz birlikte :1hug: :CüvCüv: kahve yasak ya artık
Bence transfer günü kullanmamalısın.. Dedim ya Muharrem Bey embriyolarımla ilgili bilgi verip transfer saatimi söylemek için aradığında ilaçlar ile ilgili uyarı yapıyormuş. Ağızdan ilaçlarınızı, vitamininizi alabilirsiniz ama jel kullanmayın dedi.. Jel mi? Diyince de iğnemin ismini sordu.. Tamam siz iğne kullanıyormussunuz ama jel kullansaydınız transfer sabahı kullanmamanız gerekiyor diyecektim dedi..
Her ihtimale karşı arayıp sorarsan daha doğru olur canım.
Aslında iğne yerine jel ya da hapı tercih ederdim ama Aydın Bey iğne diyosa iğne, bak şimdi sana jel demiş.. Patron oopuyorumnanaktan
Ayyy evetttt opuyorumnanaktan Aynen öylee.. Aynı gün aynı saatlerde aynı yerde olunca görüşmemiss kaçınılmaz.. Lay lay lommm
Tabii eşimin programını henüz bilmiyorum, zaman zaman ufak tefek aksilikler çıkabiliyor. Ben şimdilik sabah saatlerinde gitmeyi planladım, seni de görmek içinopuyorumnanaktan, eğer bir sorun çıkmazsa görüscezz.
Kan testi bahane , asıl popona vuracağım şaplaklar vardı ya.. Onlar için kaydirigubbakcemile
:)))))))
Mystryy;
Afiyet olsun bebişine vitamin olsun da..
Hani sen hem doktorumuzdan, hem eşinden, hem bizlerden hiç yorulmayacağım, öğle yemeğine bile çıkmayacağım , hep ayağımı uzatacağım diyerek ÇALIŞMA İZNİ almamışmıydın?
Bi de üstüne seyahat çantası neyin hazırlayıp, uçak yolculuğu yapacaksın..
Çok kızdım vallahiiiiklava:
Neyseeee şimdiden sonra kıpırdama bariii opuyorumnanaktan dikkat et kendine olur mu canım.
((( Hadiiii artık toplamalısın kendini.. Hem vücudunu, hem psikolojini güçlendirmelisin, yeni tedaviye hazır olmalısın..Hem sadece sen değil, kimbilir sevgili eşin sana belli etmemeye çalışsa da ne kadar üzülmüş ve sen daha çok üzülmeyesin diye sana yansıtmamaya çalışmıştır.. Birbirinize sımsıkı sarılıp destek olun..
Ne güzel aslında olumlu düşünceler içerisindesin, kuzeninin de ikizlerini Allah bağışlasın bize de nasip etsin..
Neden tek embriyo ile olmayacağına takıldın? Burada da örnekler var.. Mystryy'nin yaşı gereği 1 transfer yapılmıştı.. Şimdi bebişi göbüşünde Kıbrıs'a gidiyor bu haftasonu.. Daha bir dolu örnek varr..
Aydın Bey hepimizi bebiş sahibi yapacak.. Senin gibi genç bayanlara tek, benim gibi yaşlı bayanlara çiftt embriyozemuszemus
kızlar bu arada yazmadan edemeyeceğim,
şimdi ben bu ay dondurulmuşlar için estrofem içiyorum ya, günde 3 öğün..
sanıyordum ki, bunlar benim rahmimi hazırlıyor, yumurtamı da geliştiriyor vs, pazartesi aydın beyi görmeye gittiğimde, rahim için durum ok dedi, bende hemen yumurtalarım nasıl diye sordum, birşey söylememişti çünnkü..
bana şaşkınca bakıp, yumurta yokki dedi. ben de afallayıp kaldım. niye yok hep olurdu diye..
hatta içimden geçen de şuydu, hem yumurtam olacak, doğal yolla şansımı deneyeceğim hem de dondurulmuş embriyomu alacağım, şansım ikiye çıkacak...
amaaa gel görki durum böyle olmuyormuş, estrofem lh seviyesini artırıp yumurtayı baskılıyormuş, yani hiç yumurta oluşamıyormuş.
şimdi merak içindeyim neden doğal olan yumurtayı engelliyoruz acaba diye.
o gün afallayıp soramamıştım, pazartesi fırsat bulursam soracağım, yada aranızdan bilen varsa beni de bilgilendirsin.
bu arada crinojeli kullanmak çok basitmiş. iğnelerimi yapamasa da bunu eşim yapıyor :)) bizde işbirliği içindeyiz yani, hem morarmıyorum da artık.
ayşegül bugün içimizi o kadar büyük bir neşe ile doldurdunki... ofistekiler bana bakıp noluyo diye merak ediyor, 80'lerin şarkılarını açtım..
life is life, brother lui, boys boys boys, comanchero vs az sonra dans etmeye de başlıycam hahahhaaa :)))
yanımdaki arkadaşıma da estrofemi gösterip, bu mavi haplar aslında beni böyle yapıyor diye dalga geçiyorum :)))
aman allah nazardan saklasın, hep böyle keyifli mutlu olsun her günümüz..
ayşegülcüm sendeki pozitif düşünme gücünün bizlerde de olumlu sonuçlarını göreceğiz inşallah hep beraber...
şimdi sıra cts sonucunda ve iki hafta sonra pıtpıtları duymada :)))
Kızlar;
Oğluşş bizim yatakta horul horul uyuyorr.. Bende biraz uzanayım..
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum dualarınız ve desteğiniz için.
Akşamüstü görüşürüzz.
Hepinizi öpüyorum.
Kızlar benimde cumartesi günü 09:30 ta Nuri beye randevum var.
09:20 09:25 gibi tüp bebek bölümünden geçerim eğer saatlerimiz çakışırsa görüşürüz.
yok canım vallahi gittim geldim hemen uzattım ayağımı hem eşyaları kocam hazırladı sağolsun hiiç dokunmadım o hazırlarken ben meyva yiyiyodum o kadar yani:)
ayşegül senin son adet tarihin kaç? ne zaman gel dediler kontrole;?
canım tekrar tebrik ederim herşey gönlünce olsun öpüyorum..
Evet cnm rutin olarak 2 hafta sonra. Yumurta toplama gununden 2 hafta oncesi sat olarak dusunuluyor. Ona gore muhtemel Dogum tarihi belirleniyor. 40 hafta ilersini hesaplamanin kisa yoluda 3 ay cikar 6 gun ekle 6 mayis kabul edersek senin sat'i. 12 subatta dogmasini bekle. Ama ikizse 3-4 hafta erken dogabilir. :))
Hımmm anladım.. Daha doğrusu anlamaya çalışıyorum.. 12 Şubat en yakın dostum Eminenin doğumgünü, 27 Şubat olmaz mı babalarının doğumgünü ? sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Oleyyyy İnşallah görüşeceğiz canım..
(Şimdilik sorun yok..
Ama eşimin iş durumuna bağlı olarak yarın netleşmiş olur.. )
Walla pek mumkun degil ama tipta bir ilk yapip 42 hafta sonra dogurursan olursempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?