Canım Arkadaşlarım;
Hepinize kocamaaan sevgilerimi , öpücüklerimi gönderiyorum, hepinize sımsıkı sarılıyorum.
Dualarınız, desteğiniz için binlerce teşekkürler..
Margaar'cim senin kiraci bura bana dar demis ben evimi poliple paylasmam ben bi tanesi olmaliyim buranin demis. Aydin bey polipi cikarsin hemen kiraci bulacaksin cnm
Her iste bir hayir vardir
ayşegülcüm gözlerimden yaşlar geldi inan, mutlu , güzel haberinizle ben de burda mutlu oldum, her günün inşallah bugünkü gibi olur, heyecan dorukta, bebişlerinle birlikte geriye sayım yaparız artık.. hayırlı uğurlu olsun, allah tamamına erdirsin..
Canım;
Çokk teşekkür ederim.
Şu bekleme süreni bi tamamlayalım, sonrasında sen de İnşallah güzel haberler vereceksin..
sizlerin yazdıklarını okuyunca moralim daha iyi oluyor.allah razı olsun sizlerden evet çok üzgünüm bütün gece nerede hata yaptığımı düşündüm hep uyuyamadım.aydın bey aradı sabah hemen bu ay polip ameliyatı olacağımı ve temmuzda dondurulmuşlardan deneyeceğimizi söyledi.beni rahatlattı sağolsun.bi baba gibi gördüm oan kendisini.bu yolda yanlız değilim onu anladım sizlerin yanında gerçekten çok teşekkür ederim kızlar hepinize.....
ayşegül canım gerçekten çok mutlu oldum senin için.işallah hamileliğin boyunca herşey böyle yolunda gider.üzüntüm biraz olsun hafifledi
ayşegülcüm şu an ne kadar keyifliyim tarif edemem..
çok mutlu oldum canım çookk...
inşallah hep böyle güzel ve hep böyle olacak.
zaten senin pozitifliğinde aksini düşünmek şapşallık olur :))))
seni çokk öpüyorum...
ayşegülden güzel haber 351 pozitiffffffffffffffffffffffffffffffffff prensesler geliyor galibahihoyyyt
:CüvCüv: :CüvCüv:
seni ve eşini tebrik ederim canım herşey yolunda gider inşaallah, Allah' a emanet olun hepiniz...Öptüm seni kocaman
Hayirli olsun, allah tamamina erdirsin insallah
Selam kızlar......
Ayşegül'ün sonucu pozitif çıkmış çok sevindim gözlerim doldu.
Zaten belliydi pozitif çıkacağı o kadar çok inandıki aksini hiç düşünmedi.
Maşallah bebeklerine sımsıkı tutunmuşlar annelerine.
Kimbilir Ayşegül nasıldır şu an, havalarda uçuyordur kesin.
Değere bakılırsa büyük ihtimalle ikiz gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?