Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sabah çıkmadan yazmıştım zaten.. Güzelce kahvaltımızı yaptık ve ASM'ye gittik.. Bir kaç hasta vardı.. Sevil Hanım ve Emel Hanım bankoda bizi karşıladılar ve hemen işlemlerimizi yaptırıp kan alınacak yere yönlendirdiler..
Kan verme odasına girdik cici bir hemşirehanım geldi.. Kanımı almak için elini uzattı ben de kolumu çektim.. Önce pazarlık yapacağız dedim.. Şaşırdı.. Tüp bebekten geldiğimizi, çok heyecanlı olduğumuzu ve en kısa zamanda sonucu istediğimizi hatta burada bekleyeceğimizi söyledim.. Güldü.. Normalde 2 saat ama en erken 1,5 saatte verebiliriz dedi.. Ehh verdim kolumu aldı kanımı:))))
Tekrar tüp bebek bekleme salonuna gittik..
Eşim bir baktı arabanın anahtarı yok, orayı aradı burayı aradı yokk... Kan verdiğimiz yerde unuttum bir bakiim dedi.. Sonra orada bulmuş anahtarı geldi tekrar.. Ehhh babalık heyecanı kolay değill..
Eşim ve Denizhan arabaya inip laptoplarını aldılar işle ilgili çalışma yapmak için.. O sırada Aydın Bey geldi, tokalaştık, kan verdiğimi söyledim.. Gülümseyen bir yüzle iyi haberi bekliyoruz inşallah dedi.. Bu arada biz heyecanlıyız ama Emel Hanım Sevil Hanım heyecandan bayılmak üzere:))) Onlar da her bir hastayla aynı heyecanı yaşıyorlar..
Sonra Grapes ve eşi geldi.. Yarım saat kadar birlikte oturup konuştuk vakit geçirdik.. Sonra onu içeri aldılar.. Kocaman kocaman sarılıp vedalaştık.. O da transferini falan bir kenara bıraktı benim için heyecanlanmaya başladı. Hepimiz birbirimizi tanıdığımız için haberi size de söyleriz dediler Grapese.. Ayrıldık..
Bu arada 4 yumurta toplama ve Grapesin transferi vardı.. Aydın Bey geldi ve işleme gireceğini söyledi..
Biz bekliyoruz.. Bekleme odasında bizden başka kimse yok..
Utkumm aradı canım bir heyecanla daha belli olmadı 11.00 gibi belli olacak ararım dedi..
Eşim heyecanlı ama belli etmemeye çalışıyor..
Biz bi beş dakika aşağıya inip gelelim dediler Denizhanla.. Tamam dedim..
Bu arada Serap Hemşire, Emel Hanım ve Sevil Hanım bankodalar bizden çok heyecanla iki de bir bilgisayardan sonuç çıkmışmı diye tıklıyorlar.. Bende arada koridorda yürüyüp , bir kaç dakika oturuyorum..
Tam yine oturma moduna geçtim bir çığlık.. yok yok üç çığlık "Ayşegül Hanıııımmmmm" Serap-Emel-Sevil üçlüsü çığlıklarla "tebrik ederizzz" diye bağırdılar.. Zıplayıp kalktım yerimden.. Kaç sonuç dedim 351 dediler.. Hepimiz sarıldık kucaklaştık öpüştük.. Allahtan başka hasta yoktu:)))))
E eşim aşağıda zaten beş dakika inip geleceklerdi..
Hiç belli etmeyelim siz söyleyin eşinize dediler..
O sırada Geshenk aradı canım.. Şimdi öğrendim dedim.. kapattık, Mystryy ve Utkummu da aradımmm.. Sonra eşim ve Denizhan göründü asansör tarafından.. Hepimiz ona doğru döndük.. Kaygılı ve meraklı meraklı ne oldu dedi? Pozitifffff dedimm.. Sımsıkı sarıldık birbirimize.. Canım kocam "biliyordum" , "biliyordum", "biliyordum", dedi durdu.. Sonra bıraktık birbirimizi herkesin yüzünde kocamaaaann gülümsemeler..
Eşim bi bi elimi yüzümü yıkayayım dedi, her zaman gitti lavoba, sağa dönüyor yok sola dönüyor yok.. heyecandan bulamadı bir türlü çok güldük onun o haline..
Cumartesi testimizi tekrarlayacağızzz.. Serap Hanım rakamın çok güzel olduğunu söyledi.. ınşallah cumartesi günü daha yüksek bir rakam elde edeceğizzz..
Vedalaştık, Aydın Beye selamlarımızı ilettik, Grapese haber vermelerini istedik.. veeeee ayrıldıkk..
Şimdi de evdeyim..

ayşegülcüm gözlerimden yaşlar geldi inan, mutlu , güzel haberinizle ben de burda mutlu oldum, her günün inşallah bugünkü gibi olur, heyecan dorukta, bebişlerinle birlikte geriye sayım yaparız artık.. hayırlı uğurlu olsun, allah tamamına erdirsin..

Canım Arkadaşlarımm;
Bugün ne kadar çok yazmıssınız, ne kadar çok merak etmişşiniz ve ne çokk sevinmişsiniz..
Hepinizi çok seviyorum..

Canım;
Çokk teşekkür ederim.
Şu bekleme süreni bi tamamlayalım, sonrasında sen de İnşallah güzel haberler vereceksin..

Margarr;
Benim adıma çok sevindiğini biliyorum canım. Gönül isterdi ki bugün birlikte sevinelim..
Herşeyde bir hayır vardır diye düşünmeliyiz.. Sen hata yapmadın.. Yapman gerekenleri eksiksiz yerine getirdin ama herşey Allahtan..
Aydın Beyin seni araması ve içinin bir nebze olsun rahatlamasına çok sevindim canım.
Şimdi bir an evvel toparlan vee şu polipten kurtulalımm.. Sonra da şanslı embriyon annesine kavuşsun..

ayşegülcüm şu an ne kadar keyifliyim tarif edemem..
çok mutlu oldum canım çookk...
inşallah hep böyle güzel ve hep böyle olacak.
zaten senin pozitifliğinde aksini düşünmek şapşallık olur :))))
seni çokk öpüyorum...

margar,

gerçekten üzülmemek mümkün değil ama kendini suçlama lütfen, ben de o hatayı yaptım, bebeğimi kaybettiğimde Aydın beye ağlayarak ben dediğiniz herşeyi yaptım , neden böyle oldu, benden mi kaynaklı nedir bu dedim, Hocam da kesinlikle seninle ilgili değil, öncelikle kendinde hata aramayı bırak, bu tamamen takdiri ilahi, zaman acılarının en büyük ilacı olacaktır, sonra da önümüze bakıcaz dedi..

Zamanla inşallah herşey düzelecek, yoluna girecektir...

Ladyyciğim;
Dün sabahın köründe yazmıştık.. Sonra sen işe başlayacağın için izin isteyip çıkmıştın.. Ofiste çok yoğun olduğunu biliyorum.. Ama canım keşke seni de arasaymışım.. ıki kere gitti elim telefonuma seni de aramak için.. Ama bir toplantıya, bir görüşmeye denk geleceğini düşündüm. Ahh Bilseydim wclerde elinde cihaz heyecanla beklediğini..
Yaşadıklarımız, sıkıntılarımız, seyrettiğimiz haberler hepsi rüyalarımızı etkiliyor.. Biz gece yatmadan evvel hayvanlarla ilgili bir belgesel seyrediyorduk, bizonlar musslar falan.. Gece 03.00'de uyandım kızgın bir öküz ve kızgın bir manda apartmanın içinde beni kovalıyordu ve ben asansörün kapısını açmaya çalışıyordum, açılmıyordu.. bir uyandımmm ki hiç sorma halimi.. Baktım o sesler eşimin horultularıymış.. Ne manda varr ne öküzz sırnaşık şey
Rüyan gündüz gözüyle olsun, hayırlara vesile olsun canım..
Hadiii pazartesi sıra sende:)))

Biliyorum canım.. opuyorumnanaktan
İnan hepinizin dualarını ve bana gönderdiğiniz enerjiyi hissettim.. Vallahi hissettim.

Utkumm;
Teşekkür ederim canım.. İnşallah böyle devam eder.. Ayrıca aradığın için de teşekkür ederim.. opuyorumnanaktan

ayşegül'cüm,
böyle beklerken heyecan içinde çalışmak mümkün değil canım :)
neyseki güzel haber geldi, gerisi hiiççç önemli değil..
zaten pazartesi itibariyle 2 hafta gelmeyeceğim işe, evden rahat rahat yazarım..
senden ve diğeer arkadaşlardan evde vakit geçirebilmek konusunda taktiklerinizi alacağım :) sapanca mümkün olamadı maalesef, evde olacağım..
annem de olacak bu sefer yanımda, bana bakar o fazlasıyla..
rapor için sana bir sorum olacak aslında. en fazla kaç gün rapor alınabiliyor? benim en uzun raporum 10 gün diğerleri hep 1-2 günlük oldular daha önce. 12 gün alırsam 2 haftayı kapatıyorum ama verirler mi yasal olarak bilemedim..

Sancux;
Teşekkür ederim canım, İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Serap Hanım-Emel Hanım ve Sevil Hanım çığlık çığlığa pozitif diye bana seslendiklerinde uçuşa geçmek için zıplamaya başlamışım, Serap Hanım zor sakinleştirdi, aman Ayşegül Hanım dikkat edin zıplamayın diye

aysegulcum,
seni ve esini tebrik ederim allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.. biraz once yazdıklarını gozyaslarımı tutamadan okudum ve senin adına nekadar sevindigimi anlatamam insallah sonuna kadar boyle guzel gececek hersey.. boyle bi gunu yasamak isteyen herkez bu duyguları yasar insallah
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…