Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ayyyyy nasıl heyecanlandım ben yaaaaa.... kendimde olsa bayılmam inşallah... sanki beni şu an gören kendim hamileyim sanır... o kadar sevindim o kadar yani..opuyorumnanaktan

Canım benim azıcık kaldı.. Bak bugün çatlatma iğnen, cumartesi yumurta toplama..
Test zamanında seni naapcazz bilmiyorum zaten.. Kızlarla istişare yapıp o zamana kadar bir çözüm buluruzzsırnaşık şey
Dur seni azıcık daha heyecanlandırayım..
Ben ikinci kan testimi ne zaman yaptıracağım bil bakalım?

İnşallah canım.. Çoook teşekkür ederim.. opuyorumnanaktan

Ah çok güzel anneciğin yanında olacakmış.. Daha ne olsunnzemuszemus
Ben Emekli Sandığı ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa hakimim. İş Kanununda farklılıklar olabiliyor. Fakat genel olarak resmi kurumlarda çalışan doktorlar 1 gün, 3 gün, 5 gün, 7 gün (yani 1 hafta) ve 10 gün rapor verebiliyorlar. Hastalığın derecesine göre istirahat süresi belirliyorlar. Yani 12 gün alamayacağını düşünüyorum. Ayrıca pazartesi günü transfer olacaksın ve raporunu da o gün almalısın ki transfer sonrasındaki günleri kapsasın. Haa bunu nasıl yapabilirsin. Rapor alacağın hastaneye önceden gidip, doktorla bu konuyu konuşup, transfer günü eşinin gelerek rapor almasının mümkün olup olmadığını uygun bir dille güzellce söylersen senin o tatlı diline hayıyy diyemez diye düşünüyorum. Eşin de transfer sonrası seni eve bırakır bir koşu gidip raporunu alır.. Çokk güsell olurr

kızlar selamlar;
ilk tüp bebek denememizi Aydın Bey ile nisan sonu yaptık; mayısın ilk haftası test günüydü; herşey yolunda gitmesine rağmen olmadı...

Aydın Bey telefonda sonucun negatif olduğunu söylerken, bende ilk benden kaynaklı mı diye sordum...

üstelik ben 6 gün yattım, hiç bişey yapmadım korkudan sonra pişman olmıyım diye
demekki hepimizin ilk kaygısı ve tepkisi acaba benden mi diye sormak.

Allaha şükür benim dondurulmuşlarım var ama yaşım gereği yine tek embriyo transferi olcak ve ben umutsuzum bu seferde olmayacak gibi geliyor. Temmuzda dondurulmuşu deneyeceğiz.

canıım üzüntünü anlıyorum ama az kaldı sende kavuşucaksın hep böyle düşün polipten hemen kurtul (zaten çok basit bir operasyon bana da yapılmıştı) ondan sonra rahat rahat olucak transferin.

Çok tebrik ederim, sen yazarken , hastanedenkiler ve ortamı canlı yaşadım resmen...
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

yaa ayşegüül ama yazma bu kadar içten ben zaten duygu seliyim bu aralarr canım benim valla gıyabında kutlama bile yaptım normalde yemeğe gitmiyorum öğlenleri pek yürümiyim diye bugün yavaaş yavaş yemeğe gittim öğlen ve kutladım bebişlerini.

Mavi mercan merhaba ilk denemen olumsuz oldu diye bundan sonraki de olumsuz olacak diye birşey yok. Lütfen işin başında olumsuz düşünmeye başlama.
Bu sefer olacak de.................inan.

lütfen umutsuz olma dondurulmuşlarşa şans yüksek bu sefer olucak inşallah.

Mavi Mercan Merhaba,
Öncelikle hoşgeldin diyorum tüm arkadaşlarım adına..
Her zaman her istediğimiz olmayabiliyor.. Zor oluyor, geç oluyor..
Bizler Aydın Beyin hastalarıyız.. Uzun zamandır buradayız ve her günümüzü her anımızı birlikte yaşayarak birbirimize destek oluyoruz..
Bildiğimiz ve uyguladığımız iki şey var: çok istemek ve umudumuzu asla kaybetmemek.
Sevgili Doktorumuz Aydın Beyi hepimiz çok seviyoruz ve çok güveniyoruz kendisine. Kalitesi, tecrübesi ve başarıları tartışılmaz..
En şanslı olduğumuz konu en iyi doktorun hastası olmak, en iyi hastaneye gitmek ve tedavi olabilecek maddi imkanlara sahip olmak..
Test sonucun için üzüldüm canım.. Ne kadar emek vererek o süreçten geçtiğimiz aşikar. Keşke.. Ama herşeyde bir hayır vardır... Allah çözümsüz dert vermesin.. Bunun etkilerini bir an evvel üzerinden at ve yeni tedavi için kendini hazırlamaya başla.. Herşeyin güzel olacağını düşün..
Bak ne güzel dondurulmuş embriyoların da varmışş.. ınsanların yumurtaları, spermleri , tedavi paraları olmuyor..
Biz şanslıyızz di mi?

anladım canım, bende zaten 10 gün olabilir en fazla diye tahmin ediyordum. aslında daha önce eşim göztepe ssk ya gidip hastaneden alınan raporu onaylatmıştı. ama bu sefer önceden yaptırmak istiyorum. pzt tarihli 10 günlük rapor işimi görür benim :)
kalan 2 günüde iş için geçirdiğim haftasonlarıma saysınlar
neyse işte bi şekilde hallolacak, iyi düşünelim iyi olsun dimi??
buyrunnnnnnnnn

mandalarrrrr ay ayşegüll yaa bu arada uzat ayaklarını şımarmak yoookkkk...

:)))))))
Mystryy;
Afiyet olsun bebişine vitamin olsun da..
Hani sen hem doktorumuzdan, hem eşinden, hem bizlerden hiç yorulmayacağım, öğle yemeğine bile çıkmayacağım , hep ayağımı uzatacağım diyerek ÇALIŞMA İZNİ almamışmıydın?
Bi de üstüne seyahat çantası neyin hazırlayıp, uçak yolculuğu yapacaksın..
Çok kızdım vallahiiiiklava:
Neyseeee şimdiden sonra kıpırdama bariii opuyorumnanaktan dikkat et kendine olur mu canım.

Hahh işte ne güzel olacak..
Saysınlar tabiii gece gündüz çalışıyorsun, yok zaten 1-2 günün lafını etmezler..
Sen iyi ol, herşey yolunda gitsin deopuyorumnanaktan

cumartesi süprizzzzz

öyle güzel yazıyorsun ki bana sadece "bencede" demek kalıyor....

Ayşegül bu arada tekrar tebrik ederim canım bugün acayip mutlu ettin beni. valla yüzüm sırıtık kaldı konuştuğumuzdan beri millet diyordur bunda bir tuhaflık var bugün diye sırnaşık şey Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrucuklarını ve hiiiç ayırmasın birbirinizden. bizlerde inşallah tadarız bu harika duyguyu....

Hepiniz adına aysegul72 teşekkür ederim arkadaşım;

bende hep bunları düşünüp kendimi teseli ettim, kuzenim 9 yıl sonra Aydınb Bey ile ikizlerine kavuştu,
kendi kadın doğum doktorum bizde sorun çıkınca kendi elleriyle bizi emanet ettti Aydın Bey'e, ben ilk denememizde Aydın Bey ile oalbildiğim, böylesi lüks bir hastanede yaptırabilcek gücümüz olduğu için hemde şükrettim, zeynep kamilde sıra bekleyen arkadaşları düşünerek Forumda çok hikayler okudum, bizim sıkıntımız onların yanında sıkıntı değil.

Çok heyecanlıydım, ümilendim. Bende sorun olmadığından, 1. kalite olduğundan, Aydın Bey ile olduğundan, hani tüp bebek de tedavide son aşama olduğundan; bir yanım mantıken olur diyordu, ama bir yanım elbette takdiri ilahi, nasipse olur diyordu.

Bende hep bunları düşündüm, onucu malesef alınca tüm hevesim gitti. Aydın Bey'de ümidimi yitirmememi söylemişti ama ek embriyo ile olacağını sanmıyorum

Ama şükür ki 3 denemelik embriyom var. Yine de Rabbim belir, umarım bunlardan birinde sahip olmak nasip olur.

mavi mercan,
tek tek mi donduruldu embriyoların?
yani kanun çıktıktan sonra mı yaptın ilk denemeni?
benim kalan 3 tanesi bir arada duruyor. kardeş kardeş :)))

Geshenkk;
Tamam ilk soruyu bilmişsinn cumartesi demişşisin..
Peki cumartesi günü benim ikinci testimden var, başka ne varr?

mavi mercan,
tek tek mi donduruldu embriyoların?
yani kanun çıktıktan sonra mı yaptın ilk denemeni?
benim kalan 3 tanesi bir arada duruyor. kardeş kardeş :)))

5 yıl bekleyip, en sonunda testlerimizi yaptırma kararı aldık, kanuna denk geldik
Nisan ayında yaprık tedaviyi.

11 Embriyom vardı, 1 transfer; kalan 10 tanesi 3-4-3 olarak donduruldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…