Ayşegül tebrikler umarım hergünün bugünkü gibi olur
ayyyyy nasıl heyecanlandım ben yaaaaa.... kendimde olsa bayılmam inşallah... sanki beni şu an gören kendim hamileyim sanır... o kadar sevindim o kadar yani..opuyorumnanaktan
aysegulcum,
seni ve esini tebrik ederim allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.. biraz once yazdıklarını gozyaslarımı tutamadan okudum ve senin adına nekadar sevindigimi anlatamam insallah sonuna kadar boyle guzel gececek hersey.. boyle bi gunu yasamak isteyen herkez bu duyguları yasar insallah
opuyorumnanaktan
ayşegül'cüm,
böyle beklerken heyecan içinde çalışmak mümkün değil canım :)
neyseki güzel haber geldi, gerisi hiiççç önemli değil..
zaten pazartesi itibariyle 2 hafta gelmeyeceğim işe, evden rahat rahat yazarım..
senden ve diğeer arkadaşlardan evde vakit geçirebilmek konusunda taktiklerinizi alacağım :) sapanca mümkün olamadı maalesef, evde olacağım..
annem de olacak bu sefer yanımda, bana bakar o fazlasıyla..
rapor için sana bir sorum olacak aslında. en fazla kaç gün rapor alınabiliyor? benim en uzun raporum 10 gün diğerleri hep 1-2 günlük oldular daha önce. 12 gün alırsam 2 haftayı kapatıyorum ama verirler mi yasal olarak bilemedim..
margar,
gerçekten üzülmemek mümkün değil ama kendini suçlama lütfen, ben de o hatayı yaptım, bebeğimi kaybettiğimde Aydın beye ağlayarak ben dediğiniz herşeyi yaptım , neden böyle oldu, benden mi kaynaklı nedir bu dedim, Hocam da kesinlikle seninle ilgili değil, öncelikle kendinde hata aramayı bırak, bu tamamen takdiri ilahi, zaman acılarının en büyük ilacı olacaktır, sonra da önümüze bakıcaz dedi..
Zamanla inşallah herşey düzelecek, yoluna girecektir...
sizlerin yazdıklarını okuyunca moralim daha iyi oluyor.allah razı olsun sizlerden evet çok üzgünüm bütün gece nerede hata yaptığımı düşündüm hep uyuyamadım.aydın bey aradı sabah hemen bu ay polip ameliyatı olacağımı ve temmuzda dondurulmuşlardan deneyeceğimizi söyledi.beni rahatlattı sağolsun.bi baba gibi gördüm oan kendisini.bu yolda yanlız değilim onu anladım sizlerin yanında gerçekten çok teşekkür ederim kızlar hepinize.....
ayşegül canım gerçekten çok mutlu oldum senin için.işallah hamileliğin boyunca herşey böyle yolunda gider.üzüntüm biraz olsun hafifledi
Sabah çıkmadan yazmıştım zaten.. Güzelce kahvaltımızı yaptık ve ASM'ye gittik.. Bir kaç hasta vardı.. Sevil Hanım ve Emel Hanım bankoda bizi karşıladılar ve hemen işlemlerimizi yaptırıp kan alınacak yere yönlendirdiler..
Kan verme odasına girdik cici bir hemşirehanım geldi.. Kanımı almak için elini uzattı ben de kolumu çektim.. Önce pazarlık yapacağız dedim.. Şaşırdı.. Tüp bebekten geldiğimizi, çok heyecanlı olduğumuzu ve en kısa zamanda sonucu istediğimizi hatta burada bekleyeceğimizi söyledim.. Güldü.. Normalde 2 saat ama en erken 1,5 saatte verebiliriz dedi.. Ehh verdim kolumu aldı kanımı:))))
Tekrar tüp bebek bekleme salonuna gittik..
Eşim bir baktı arabanın anahtarı yok, orayı aradı burayı aradı yokk... Kan verdiğimiz yerde unuttum bir bakiim dedi.. Sonra orada bulmuş anahtarı geldi tekrar.. Ehhh babalık heyecanı kolay değill..
Eşim ve Denizhan arabaya inip laptoplarını aldılar işle ilgili çalışma yapmak için.. O sırada Aydın Bey geldi, tokalaştık, kan verdiğimi söyledim.. Gülümseyen bir yüzle iyi haberi bekliyoruz inşallah dedi.. Bu arada biz heyecanlıyız ama Emel Hanım Sevil Hanım heyecandan bayılmak üzere:))) Onlar da her bir hastayla aynı heyecanı yaşıyorlar..
Sonra Grapes ve eşi geldi.. Yarım saat kadar birlikte oturup konuştuk vakit geçirdik.. Sonra onu içeri aldılar.. Kocaman kocaman sarılıp vedalaştık.. O da transferini falan bir kenara bıraktı benim için heyecanlanmaya başladı. Hepimiz birbirimizi tanıdığımız için haberi size de söyleriz dediler Grapese.. Ayrıldık..
Bu arada 4 yumurta toplama ve Grapesin transferi vardı.. Aydın Bey geldi ve işleme gireceğini söyledi..
Biz bekliyoruz.. Bekleme odasında bizden başka kimse yok..
Utkumm aradı canım bir heyecanla daha belli olmadı 11.00 gibi belli olacak ararım dedi..
Eşim heyecanlı ama belli etmemeye çalışıyor..
Biz bi beş dakika aşağıya inip gelelim dediler Denizhanla.. Tamam dedim..
Bu arada Serap Hemşire, Emel Hanım ve Sevil Hanım bankodalar bizden çok heyecanla iki de bir bilgisayardan sonuç çıkmışmı diye tıklıyorlar.. Bende arada koridorda yürüyüp , bir kaç dakika oturuyorum..
Tam yine oturma moduna geçtim bir çığlık.. yok yok üç çığlık "Ayşegül Hanıııımmmmm" Serap-Emel-Sevil üçlüsü çığlıklarla "tebrik ederizzz" diye bağırdılar.. Zıplayıp kalktım yerimden.. Kaç sonuç dedim 351 dediler.. Hepimiz sarıldık kucaklaştık öpüştük.. Allahtan başka hasta yoktu:)))))
E eşim aşağıda zaten beş dakika inip geleceklerdi..
Hiç belli etmeyelim siz söyleyin eşinize dediler..
O sırada Geshenk aradı canım.. Şimdi öğrendim dedim.. kapattık, Mystryy ve Utkummu da aradımmm.. Sonra eşim ve Denizhan göründü asansör tarafından.. Hepimiz ona doğru döndük.. Kaygılı ve meraklı meraklı ne oldu dedi? Pozitifffff dedimm.. Sımsıkı sarıldık birbirimize.. Canım kocam "biliyordum" , "biliyordum", "biliyordum", dedi durdu.. Sonra bıraktık birbirimizi herkesin yüzünde kocamaaaann gülümsemeler..
Eşim bi bi elimi yüzümü yıkayayım dedi, her zaman gitti lavoba, sağa dönüyor yok sola dönüyor yok.. heyecandan bulamadı bir türlü çok güldük onun o haline..
Cumartesi testimizi tekrarlayacağızzz.. Serap Hanım rakamın çok güzel olduğunu söyledi.. İnşallah cumartesi günü daha yüksek bir rakam elde edeceğizzz..
Vedalaştık, Aydın Beye selamlarımızı ilettik, Grapese haber vermelerini istedik.. veeeee ayrıldıkk..
Şimdi de evdeyim..
Sabah çıkmadan yazmıştım zaten.. Güzelce kahvaltımızı yaptık ve ASM'ye gittik.. Bir kaç hasta vardı.. Sevil Hanım ve Emel Hanım bankoda bizi karşıladılar ve hemen işlemlerimizi yaptırıp kan alınacak yere yönlendirdiler..
Kan verme odasına girdik cici bir hemşirehanım geldi.. Kanımı almak için elini uzattı ben de kolumu çektim.. Önce pazarlık yapacağız dedim.. Şaşırdı.. Tüp bebekten geldiğimizi, çok heyecanlı olduğumuzu ve en kısa zamanda sonucu istediğimizi hatta burada bekleyeceğimizi söyledim.. Güldü.. Normalde 2 saat ama en erken 1,5 saatte verebiliriz dedi.. Ehh verdim kolumu aldı kanımı:))))
Tekrar tüp bebek bekleme salonuna gittik..
Eşim bir baktı arabanın anahtarı yok, orayı aradı burayı aradı yokk... Kan verdiğimiz yerde unuttum bir bakiim dedi.. Sonra orada bulmuş anahtarı geldi tekrar.. Ehhh babalık heyecanı kolay değill..
Eşim ve Denizhan arabaya inip laptoplarını aldılar işle ilgili çalışma yapmak için.. O sırada Aydın Bey geldi, tokalaştık, kan verdiğimi söyledim.. Gülümseyen bir yüzle iyi haberi bekliyoruz inşallah dedi.. Bu arada biz heyecanlıyız ama Emel Hanım Sevil Hanım heyecandan bayılmak üzere:))) Onlar da her bir hastayla aynı heyecanı yaşıyorlar..
Sonra Grapes ve eşi geldi.. Yarım saat kadar birlikte oturup konuştuk vakit geçirdik.. Sonra onu içeri aldılar.. Kocaman kocaman sarılıp vedalaştık.. O da transferini falan bir kenara bıraktı benim için heyecanlanmaya başladı. Hepimiz birbirimizi tanıdığımız için haberi size de söyleriz dediler Grapese.. Ayrıldık..
Bu arada 4 yumurta toplama ve Grapesin transferi vardı.. Aydın Bey geldi ve işleme gireceğini söyledi..
Biz bekliyoruz.. Bekleme odasında bizden başka kimse yok..
Utkumm aradı canım bir heyecanla daha belli olmadı 11.00 gibi belli olacak ararım dedi..
Eşim heyecanlı ama belli etmemeye çalışıyor..
Biz bi beş dakika aşağıya inip gelelim dediler Denizhanla.. Tamam dedim..
Bu arada Serap Hemşire, Emel Hanım ve Sevil Hanım bankodalar bizden çok heyecanla iki de bir bilgisayardan sonuç çıkmışmı diye tıklıyorlar.. Bende arada koridorda yürüyüp , bir kaç dakika oturuyorum..
Tam yine oturma moduna geçtim bir çığlık.. yok yok üç çığlık "Ayşegül Hanıııımmmmm" Serap-Emel-Sevil üçlüsü çığlıklarla "tebrik ederizzz" diye bağırdılar.. Zıplayıp kalktım yerimden.. Kaç sonuç dedim 351 dediler.. Hepimiz sarıldık kucaklaştık öpüştük.. Allahtan başka hasta yoktu:)))))
E eşim aşağıda zaten beş dakika inip geleceklerdi..
Hiç belli etmeyelim siz söyleyin eşinize dediler..
O sırada Geshenk aradı canım.. Şimdi öğrendim dedim.. kapattık, Mystryy ve Utkummu da aradımmm.. Sonra eşim ve Denizhan göründü asansör tarafından.. Hepimiz ona doğru döndük.. Kaygılı ve meraklı meraklı ne oldu dedi? Pozitifffff dedimm.. Sımsıkı sarıldık birbirimize.. Canım kocam "biliyordum" , "biliyordum", "biliyordum", dedi durdu.. Sonra bıraktık birbirimizi herkesin yüzünde kocamaaaann gülümsemeler..
Eşim bi bi elimi yüzümü yıkayayım dedi, her zaman gitti lavoba, sağa dönüyor yok sola dönüyor yok.. heyecandan bulamadı bir türlü çok güldük onun o haline..
Cumartesi testimizi tekrarlayacağızzz.. Serap Hanım rakamın çok güzel olduğunu söyledi.. İnşallah cumartesi günü daha yüksek bir rakam elde edeceğizzz..
Vedalaştık, Aydın Beye selamlarımızı ilettik, Grapese haber vermelerini istedik.. veeeee ayrıldıkk..
Şimdi de evdeyim..
kızlar selamlar;
ilk tüp bebek denememizi Aydın Bey ile nisan sonu yaptık; mayısın ilk haftası test günüydü; herşey yolunda gitmesine rağmen olmadı...
Aydın Bey telefonda sonucun negatif olduğunu söylerken, bende ilk benden kaynaklı mı diye sordum...
üstelik ben 6 gün yattım, hiç bişey yapmadım korkudan sonra pişman olmıyım diye
demekki hepimizin ilk kaygısı ve tepkisi acaba benden mi diye sormak.
Allaha şükür benim dondurulmuşlarım var ama yaşım gereği yine tek embriyo transferi olcak ve ben umutsuzum bu seferde olmayacak gibi geliyor. Temmuzda dondurulmuşu deneyeceğiz.
kızlar selamlar;
ilk tüp bebek denememizi Aydın Bey ile nisan sonu yaptık; mayısın ilk haftası test günüydü; herşey yolunda gitmesine rağmen olmadı...
Aydın Bey telefonda sonucun negatif olduğunu söylerken, bende ilk benden kaynaklı mı diye sordum...
üstelik ben 6 gün yattım, hiç bişey yapmadım korkudan sonra pişman olmıyım diye
demekki hepimizin ilk kaygısı ve tepkisi acaba benden mi diye sormak.
Allaha şükür benim dondurulmuşlarım var ama yaşım gereği yine tek embriyo transferi olcak ve ben umutsuzum bu seferde olmayacak gibi geliyor. Temmuzda dondurulmuşu deneyeceğiz.
Ah çok güzel anneciğin yanında olacakmış.. Daha ne olsunnzemuszemus
Ben Emekli Sandığı ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa hakimim. İş Kanununda farklılıklar olabiliyor. Fakat genel olarak resmi kurumlarda çalışan doktorlar 1 gün, 3 gün, 5 gün, 7 gün (yani 1 hafta) ve 10 gün rapor verebiliyorlar. Hastalığın derecesine göre istirahat süresi belirliyorlar. Yani 12 gün alamayacağını düşünüyorum. Ayrıca pazartesi günü transfer olacaksın ve raporunu da o gün almalısın ki transfer sonrasındaki günleri kapsasın. Haa bunu nasıl yapabilirsin. Rapor alacağın hastaneye önceden gidip, doktorla bu konuyu konuşup, transfer günü eşinin gelerek rapor almasının mümkün olup olmadığını uygun bir dille güzellce söylersen senin o tatlı diline hayıyy diyemez diye düşünüyorum. Eşin de transfer sonrası seni eve bırakır bir koşu gidip raporunu alır.. Çokk güsell olurr
mandalarrrrr ay ayşegüll yaa bu arada uzat ayaklarını şımarmak yoookkkk...
anladım canım, bende zaten 10 gün olabilir en fazla diye tahmin ediyordum. aslında daha önce eşim göztepe ssk ya gidip hastaneden alınan raporu onaylatmıştı. ama bu sefer önceden yaptırmak istiyorum. pzt tarihli 10 günlük rapor işimi görür benim :)
kalan 2 günüde iş için geçirdiğim haftasonlarıma saysınlar
neyse işte bi şekilde hallolacak, iyi düşünelim iyi olsun dimi??
buyrunnnnnnnnn
Canım benim azıcık kaldı.. Bak bugün çatlatma iğnen, cumartesi yumurta toplama..
Test zamanında seni naapcazz bilmiyorum zaten.. Kızlarla istişare yapıp o zamana kadar bir çözüm buluruzzsırnaşık şey
Dur seni azıcık daha heyecanlandırayım..
Ben ikinci kan testimi ne zaman yaptıracağım bil bakalım?
Mavi Mercan Merhaba,
Öncelikle hoşgeldin diyorum tüm arkadaşlarım adına..
Her zaman her istediğimiz olmayabiliyor.. Zor oluyor, geç oluyor..
Bizler Aydın Beyin hastalarıyız.. Uzun zamandır buradayız ve her günümüzü her anımızı birlikte yaşayarak birbirimize destek oluyoruz..
Bildiğimiz ve uyguladığımız iki şey var: çok istemek ve umudumuzu asla kaybetmemek.
Sevgili Doktorumuz Aydın Beyi hepimiz çok seviyoruz ve çok güveniyoruz kendisine. Kalitesi, tecrübesi ve başarıları tartışılmaz..
En şanslı olduğumuz konu en iyi doktorun hastası olmak, en iyi hastaneye gitmek ve tedavi olabilecek maddi imkanlara sahip olmak..
Test sonucun için üzüldüm canım.. Ne kadar emek vererek o süreçten geçtiğimiz aşikar. Keşke.. Ama herşeyde bir hayır vardır... Allah çözümsüz dert vermesin.. Bunun etkilerini bir an evvel üzerinden at ve yeni tedavi için kendini hazırlamaya başla.. Herşeyin güzel olacağını düşün..
Bak ne güzel dondurulmuş embriyoların da varmışş.. İnsanların yumurtaları, spermleri , tedavi paraları olmuyor..
Biz şanslıyızz di mi?
mavi mercan,
tek tek mi donduruldu embriyoların?
yani kanun çıktıktan sonra mı yaptın ilk denemeni?
benim kalan 3 tanesi bir arada duruyor. kardeş kardeş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?