Ayşegül gözün aydın allah gönlüne göre verdi sonunda.... inşallah bebişlerinle güzel bir dokuz ay geçirirsin... darısı hepimizin başına:)
İş yoğunluğu ameliyat telaşı derken bayağı kaçırmışım.
Söylediğini yaptım :)) ameliyat beni hiç germedi sonrasında ağrı sızıda olmadı. ama şu iğne korkusunu yenemiyorum bi türlü kalbim küt küt attı hemşire damar yolunu açarken...
Bide nasıl uyuyacağımı merak ediyordum hiç narkoz almadığım içinOdada serum bağladılar ameliyata girmeden önce . Bi an gözlerimde şimşekler çaktı sanki.:) Kahkalarla girmişim ameliyathaneye ben hiç birşey hatırlamıyorum eşim çok komik olduğumu söylüyor. Bir ara aydın bey ameliyathanede ekibimizi tanıştırayım sana dedi. gerisi yokkkkkkkk..Bir iğnenin yaptığı takdire değer:) Hemşirenin Serpil Hanım iyimisiniz sözleriyle uyandım. sanki 24 saat uyumuş gibiydim. Ağrım olmadığı için ameliyat bumuymuş dedim tabi haliyle..:) Polibime veda ettim. Doğum kontrol haplarıda bitsin sonra kırmızıları görünce Aydın beyle görüşmeye.
Garip ama bebeğime bir adım daha yaklaşmış hissediyorum kendimi....
Ve bu kadar zahmetinde annelik duygumu geliştirmek için olduğuna inanıyorum. Demekki henüz anne kategorisine koymuyor beni yaradan. :) Bekliyoruz olgunlaşalım diye... Zamanınızın kısa olması dileğiyle,...
Ayşegül gözün aydın allah gönlüne göre verdi sonunda.... inşallah bebişlerinle güzel bir dokuz ay geçirirsin... darısı hepimizin başına:)
İş yoğunluğu ameliyat telaşı derken bayağı kaçırmışım.
Söylediğini yaptım :)) ameliyat beni hiç germedi sonrasında ağrı sızıda olmadı. ama şu iğne korkusunu yenemiyorum bi türlü kalbim küt küt attı hemşire damar yolunu açarken...
Bide nasıl uyuyacağımı merak ediyordum hiç narkoz almadığım içinOdada serum bağladılar ameliyata girmeden önce . Bi an gözlerimde şimşekler çaktı sanki.:) Kahkalarla girmişim ameliyathaneye ben hiç birşey hatırlamıyorum eşim çok komik olduğumu söylüyor. Bir ara aydın bey ameliyathanede ekibimizi tanıştırayım sana dedi. gerisi yokkkkkkkk..Bir iğnenin yaptığı takdire değer:) Hemşirenin Serpil Hanım iyimisiniz sözleriyle uyandım. sanki 24 saat uyumuş gibiydim. Ağrım olmadığı için ameliyat bumuymuş dedim tabi haliyle..:) Polibime veda ettim. Doğum kontrol haplarıda bitsin sonra kırmızıları görünce Aydın beyle görüşmeye.
Garip ama bebeğime bir adım daha yaklaşmış hissediyorum kendimi....
Ve bu kadar zahmetinde annelik duygumu geliştirmek için olduğuna inanıyorum. Demekki henüz anne kategorisine koymuyor beni yaradan. :) Bekliyoruz olgunlaşalım diye... Zamanınızın kısa olması dileğiyle,...
Bu tamamen hamilelikle alakali cnm. Bende ilk gunlerde cok sismistim. Ama progneyx ile iliskilendirme. Bhcg artisiyla iliskilendir. Cunku igne kullanmadigi halde hamilelikte sisen bir arkadasim var. Aa bu arada siskinlik hic kilo almadigim halde olmustu. Kendine beli rahat yeni ciciler alma zamani gelmis. :)) Birde koltukta uyuyakalacagin gunler yaklasiyor)
Utkumm kendini iyi hissediyorsan basla ama iyi degilsen bir sure daha toparlan. Bu son raporun olur ve bir daha hic gerek kalmaz insallah cnm.
Ben ev konusunu attim bir kenara su anda. Gecen hafta bir gunde 15 eve falan baktim ve hicbirini begenmedim. Nisan'a kadar kontratim var. Daha satilmadi ev. Satilinca yeni alanin tavrina gore bakicam duruma. Belki gidin demezler. O kadar buyuyorki gozumde anlatamam. Zaten simdi sadece transferi dusunuyorum. Hamilelik olusursa da kimse beni tasittiramaz doguma kadar.
Neyse Ben gene buyuk konusmayim sonra ne desem basima geliyor
sahi şu yumurta baskılama ile ilgili derin fikirlerimi paylaşayım ben tedavi iiçin gittigimde d.k. hapına ragmen büyük bir yumurta görmüştü Aydın Hoca ve bizi hemen östrojen seviyesini ölçmek üzere yönlerdirmişti eger rahimde gereğinden büyük bir yumurta olursa östrojen seviyesini yükseltiyormus buda hamilelik şansını azaltıyormus, hiç yumurta oluşmassa böylede bir risk olmas diye düşünüyorum tam olarak anlatamadım galiba:))
uykum geldi çıkıyorum ben kızlar öptüm hepinizi
Olsuunn uyurum koltukta opuyorumnanaktan Sen Almanya'dayken hamile yastıklarından bahsetmiştik.. Bak burada:
http://www.anademi.com/mu/hamile-uyku-destek-yastiklari-mid5/
Alıveririz hepberaberr , güsell güsell uyuruzz..
Ben direkt bu iğne ile ilişkilendiriyorum canım, çünkü bu iğneye transfer öncesinde başladım, transfer olana kadar 3 günde şişmeye başlamıştım zaten.. Hareket etme izni verdiklerinde birass rahatlayacağım sanırım..
Cunku ignede de hormon var o da etkiliyordur AMA asil hamilelik hormonu sisiriyor. Karninda su toplaniyor. Ben aa sisligim azaldi dedigim gun degerimde bir sorun olmaya basladigini da ogrenmistim
o nedenle bundan sonra sipsis olmanin keyfini cikar.
Bak utkumda aynisini yazmis.
Olsuunn uyurum koltukta opuyorumnanaktan Sen Almanya'dayken hamile yastıklarından bahsetmiştik.. Bak burada:
http://www.anademi.com/mu/hamile-uyku-destek-yastiklari-mid5/
Alıveririz hepberaberr , güsell güsell uyuruzz..
Ben direkt bu iğne ile ilişkilendiriyorum canım, çünkü bu iğneye transfer öncesinde başladım, transfer olana kadar 3 günde şişmeye başlamıştım zaten.. Hareket etme izni verdiklerinde birass rahatlayacağım sanırım..
Pozitif sonucumu alayim her modelden alirim artik :))
çok kızıyorum çokk dermişimlaelaelaelaelae
cumartesi gelemem ne yazıkki, hem aşkitomun doomgünü hem de öğlen göztepe şafak hastanesine gidip rapor almaya çalışcam. çok işim var yani çookkk alkisalkisalkis
yaptın mı bakiimm iğneni... geçmesin saati, sonra seni hiç sakinleştiremez kızlar :dance:
Ladyy;
Saat 23.00 bu kız unutmaz di mi çatlatma iğnesini vurmayı, akşam da hiç online olmadı.. Genelde geç vakte kadar online oluyor o da..
geshenk biz çatlamadan yumurtalar çatlayacak nihayet. senin gibi telaşe memuresini kendine iğne yaparken düşünemezdim valla. bak bunu da becerdin ya bence anne olmaya hazırsın artıkım, hadi bakalım...
öylemi diyorsun... :CüvCüv: şöyle olduğumuda görebilecekmiyiz acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?