Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sahi şu yumurta baskılama ile ilgili derin fikirlerimi paylaşayım ben tedavi iiçin gittigimde d.k. hapına ragmen büyük bir yumurta görmüştü Aydın Hoca ve bizi hemen östrojen seviyesini ölçmek üzere yönlerdirmişti eger rahimde gereğinden büyük bir yumurta olursa östrojen seviyesini yükseltiyormus buda hamilelik şansını azaltıyormus, hiç yumurta oluşmassa böylede bir risk olmas diye düşünüyorum tam olarak anlatamadım galiba:))
uykum geldi çıkıyorum ben kızlar öptüm hepinizi

çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin

Çok sevindim canım, gayet güzel ve başarılı bir operasyon geçirmişssin.. Aydın Bey ameliyat ekibiyle seni tanıştıramadı yani sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Herşey yoluna girecek canım.. Adım adım yaklaşacaksın sende.. Zaman geçmeyecekmiş gibi görünüyor ama çoook çabuk geçiyor inan.. Bu kadar zorluk çekerek sahip olacağımız bebeklerimiz herkesin bebeğinden çoooook kıymetli olacak bizler için.. Arada gir, bizi habersiz bırakma olurmu canım. kaydirigubbakcemile3

Utkumm kendini iyi hissediyorsan basla ama iyi degilsen bir sure daha toparlan. Bu son raporun olur ve bir daha hic gerek kalmaz insallah cnm.

Ben ev konusunu attim bir kenara su anda. Gecen hafta bir gunde 15 eve falan baktim ve hicbirini begenmedim. Nisan'a kadar kontratim var. Daha satilmadi ev. Satilinca yeni alanin tavrina gore bakicam duruma. Belki gidin demezler. O kadar buyuyorki gozumde anlatamam. Zaten simdi sadece transferi dusunuyorum. Hamilelik olusursa da kimse beni tasittiramaz doguma kadar.

Neyse Ben gene buyuk konusmayim sonra ne desem basima geliyor

Olsuunn uyurum koltukta opuyorumnanaktan Sen Almanya'dayken hamile yastıklarından bahsetmiştik.. Bak burada:
http://www.anademi.com/mu/hamile-uyku-destek-yastiklari-mid5/
Alıveririz hepberaberr , güsell güsell uyuruzz..
Ben direkt bu iğne ile ilişkilendiriyorum canım, çünkü bu iğneye transfer öncesinde başladım, transfer olana kadar 3 günde şişmeye başlamıştım zaten.. Hareket etme izni verdiklerinde birass rahatlayacağım sanırım..

Evett canım, şu an düşünmen gereken tek şey transferin.. Gerisini boşvereceksin.

Himm anladim gibi ama dogal dollenmede yumurta olusuyor. Dk hapini rahim dinlensin diye veriyor, acaba gene rahim yorulmadan islemi mi tamamlamak istiyolar bilmiyorum.

Cunku ignede de hormon var o da etkiliyordur AMA asil hamilelik hormonu sisiriyor. Karninda su toplaniyor. Ben aa sisligim azaldi dedigim gun degerimde bir sorun olmaya basladigini da ogrenmistim
o nedenle bundan sonra sipsis olmanin keyfini cikar.
Bak utkumda aynisini yazmis.

Tamam canımm olumunekankayizsmile

Ladyy;
Saat 23.00 bu kız unutmaz di mi çatlatma iğnesini vurmayı, akşam da hiç online olmadı.. Genelde geç vakte kadar online oluyor o da..

Pozitif sonucumu alayim her modelden alirim artik :))

ben dün demedim mi sana ayşegül, istanbulun çeşitli semtlerinden ve gebzeden çığlıklar yükselecek diye :sm_cool:

inşallah daha bu grupta çooook çığlık atacağız.

YOK ALARMLARI KURDUM AYNI ANDA ÇALDILAR ZATEN GÖZLERİMİ DE UYUYAKALIRIM DİYE :1shok: böyle açtım. tam saatinde ve kendim yaptım üstelik alkisalkisalkis

Ladyy;
Saat 23.00 bu kız unutmaz di mi çatlatma iğnesini vurmayı, akşam da hiç online olmadı.. Genelde geç vakte kadar online oluyor o da..

Ayşegülcüm sağolasın sen varsın ya unuttururmusun bana hemende mesajı yazdın hatırlattın zatende ama tam o sırada yapmıştım ben. eşim yok bu akşam mecbur iş başa düştü derin nefes aldım sapladım iğneyi sonrası kolay zaten diğerlerinide o saplıyordu ben enjekte ediyordum ilacı da kendim hazırlamıştım zaten hep. onu da becerdim yaaa sositososito söyelemesi ayıptır ben kurtlar vadisini seyrediyorum her hafta başka dizimde yok zaten erkek dizisi aslında ama ben seyrediyorum işte o yüzden yoktum akşamdan bakmıştım sonrası dizi. bitti şimdi bende geldim.

ladycim sen daha p.tesi gitmedin mi muayeneye? sat'tan kaç gün sonra kiracılara kapıyı açıyoruz bilmiyorumkismile? ben kendim için de hesap kitap yapmaya çalışıyorum da...

yum baskılama meslesine gelince...ben de bize doğum kontrol hapı kullandırarak yumurta oluşumunu engellediklerini öğrendiğimde şaşırmıştım. ebru hn bu sayede kist oluşumunu önlediklerini söylemişti. belki senin kullandığın ilacın bir hedefi de budur.

geshenk biz çatlamadan yumurtalar çatlayacak nihayet. senin gibi telaşe memuresini kendine iğne yaparken düşünemezdim valla. bak bunu da becerdin ya bence anne olmaya hazırsın artıkım, hadi bakalım...

geshenk biz çatlamadan yumurtalar çatlayacak nihayet. senin gibi telaşe memuresini kendine iğne yaparken düşünemezdim valla. bak bunu da becerdin ya bence anne olmaya hazırsın artıkım, hadi bakalım...

öylemi diyorsun... :CüvCüv: şöyle olduğumuda görebilecekmiyiz acaba..

margaar ve mavi mercan (hoşgeldin bu arada) sizi gayet iyi anlıyorum. ben de hala arada bir acaba şunu şöyle mi yapsaydım diye düşünürken buluyorum kendimi.. sonra silkeleniyorum ve "geriye bakmak yok" diyorum kendime. evet artık o bizimle kalamaynları düşünmeyip, gebzede dolapta bizi bekleyen çocuklar üstüne hayal kurmalıyız... ben sanırım temmuz başında kavuşacağım onlara...

utkumcum liste için teşekkürler tekrar. galiba panadol yok listede ya da ben şaşı bak şaşır oldum ekrana baka baka...:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…