Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Yumurta toplamadan sonra bende gaz sancisi olmadi ama baska turlu agrilarim oldu yerimden kalkamiyordum cok sukur gecti.
Kizlar ama bugun pek iyi degilim cok bulantim var. Progesteron igneleri dokunuyor galiba. Bulanti da tum dengemi bozuyor umarim bir an once gecer.

Kizlar beni bugun aramadilar hastaneden gerci evde degildim. Dun ev telefonundan aramislardi belkide bugun de aradilar ulasamadilar. Ben 2 gibi aradim ama aadilar telefonu benim transfer ne olacak bilmiyorum yarin da kimse olmaz biraz panik oldum

Sancux aramadilarsa muhtemelen sali gunune kalmistir transferin, meraklanma, rahat ol.
Bu igneler bitince de sikayetlerimiz bitecek insallah.

Sancux aramadilarsa muhtemelen sali gunune kalmistir transferin, meraklanma, rahat ol.
Bu igneler bitince de sikayetlerimiz bitecek insallah.

Insallah cnm bir sorun yoktur. Haber alabilseydim rahat edicektim.
Ignenin sende de yan etkisi oldu mi?
Bir sey soracagim coaspirini ne zamana kadar alacaktik

Coraspirin 36 saatte bir aliniyor. Test gunune kadar devam edilecek. Eger transfer sonrasi kanaman olursa kes dediler bana. Lekelenme tarzi degil ama bildigin kan gelirse. Belki test sonrasi da devam edilebilir.

Igne benim ackurt genlerimi ortaya cikardi. :)
Onun disinda agriyor yeri. Bulanti yan etkileri icinde yaziyordu. Ama bende cok hafif bulanti oldu, yani normaldede arada olur bende hafif bulanti. Ondan pek kaale almadim.

dikkat et kendine, dinlen, naz yap esine )
Sikintilarin da kisa surede gecer umarim.

saol canım bu bakış açısı bomba gibi geldi zaten benim aklımda onlarda kalmıştı

Arkadaslar yarın için hazırlıklar yapıyorum, börek yaptım, lahana sarması sarıcam birazdan bir de çorba yaparsam en azından 2 günlük yemek hazır olur, benim burda kendi akrabalarımdan kimse yok kayınvalidem de eltimin çocuklarına bakıyor zaten kimseden birşey beklememek lazım, eşimin iş yeri evimizin altında ama yogunluktan fırsat buup çıkamaz yanıma... bugun eski öğrencimi aradım kardeşim gibi severim üniversite tatilde oldugu için şu an ist. da yarın yanıma gelecek Allah razı olsun..bende durumlar böyle sizde nasıl gidiyor?
Allah yardımcımız olsun

Canim yaa sen tabi guclu olursun, her isini kendin yapiyorsun baksana. Yarin icin endiselenme. Eve gelince yatarsin biraz. Sonra zaten sikiliyor insan yatmaktan. Bugun esime zorla beni disari cikar bile dedim. Birkac saattir disardaydik. Zaten dr da ilk gun dinlen sonra yola bile gidebilirsin diyor. Ama kendini yormayacaksin. En fazla 20 dk ayakta kal sonra otur dediler. Agir is spor vs yok. Birini cagirmakla iyi yapmissin, tek kalmaktan iyidir. Sana yardim eder Hem sohbet de edersiniz iyi gelir.
Ben Hic birsey hissetmiyorum, icimde baska bir canli var gibi gelmiyor ama boyle hissettigimi de anlasinlar istemiyorum. Cok garip bir duygu.

Utkum canım yarın için sana bol şanslar.
Herşey yolunda gidecektir rahat ol, stres yapma.
Yarın eve gelince iyi dinlen. Bugünde kendini daha fazla yorma güzel bir uyku çek.
Uyku tutmazsa biraz kitap oku uykun gelir kafan da dağılır.

Kızlar günaydın.
Az önce hastaneyi aradım bilgi almak için. Transferim yarın olacakmış ama saati belli değil daha.
Umarım Aydın bey girebilir transferime.
Utkum sen nasılsın nasıl geçti transferin. Aklım sende kaldı. Umarım herşey yolunda gitmiştir.

Utkumm bizi habersiz birakma. Dun dua ettim hepimize.
Sancux'cum Aydin bey embriyolog iki hemsire vardi sanirim bende.
Aydin bey tabiki olacak merak etme.
Kizlar belim agriyor dun aksamdan beri. Normalde pek agrimaz ama... Neyse gecer belki yakinda.

Ne biliyim cnm ya sanki telefondaki embriyolog saati ayarlayamadık doktorun müsait olduğu bir zamana deyince kafam karıştı.

Benim embriyoları bugün hiç çıkarmamış dışarı bugünkü durumları belli değil yani.
Dünkü durumlarını söyledi ama pazar günü kimse yok diye biliyordum ama.

Benimde dünden beri kasıklarım ağrıyor.
Transferden sonra değişik bir ilaç verdiler mi?
Ya ilaçlar yapıyor ya da emriyolar tutunmaya çalışıyor annelerine:)))))

Transfer sonrasi ayni ilaclara devam. Farkli bir sey vermediler.
Zigotlari 4. Gun cikarmiyorlarmis. Yarin transferden once son kontrolu yapacaklardir. Bana oyle demislerdi. Pazar bende olmazlar sanirdim bak sasirdim simdi. Neyse durumlari iyi herhalde demi?

Once toplama islemi yapildigindan kac toplama olacaksa ona gore saat verirler yada gidince orada bekletirler.

Nasilmis yumurcaklarin durumu?
Umarim tutunmaya calisiyorlardir.

6 tane kalmis gelisim gosteren.
4 Tanesi 8 hucreli 1. Kalite
2 tanesi 7 hucreli 1. Kalite
Durumlari iyi dedi yarin tekrar bakilacakmis tabi. Insallah hersey yolunda gitmeye devam eder.
Senin bebekler tutunuyorlar annelerine merak etme sen.....

Cok guzel masallah. :))

5. Gun sonunda 5aa olurlar insallah. Benim 7 hucreli olan 4aa olabilmis, digerleri de daha arkadan geliyorlardi. En iyisi 5aa. Seninkiler olacak, inaniyorum. :))

Tututu masallah bebislere. Sende kalanlari dondurursun artik.
Yarin guzel haberlerini alacagiz. Simdiden bol sans.

sabah 8.30 da hastanedeydik.aydın bey ve embriyologlar gelip minnoşların durumunu anlattılar.2 tane 8 hücreli 1.kalite,1 tane 7 hücreli 2.kalite.2 transfer mi 3 mü diye sorduklarında 8 hücrelilerden bi tanesinin içinde benekler olduğu söylendi(tutunma olasılığı azmış) üçüz olma ihtimalini sorduğumuzda %2.5 denildi ama 3 transferde yapılırsa hamilelik şansının % 55 olduğu söylendi.bizde üçününde transfer olmasına karar verdik.10.30 da transfer işlemi bitmişti gerçektende Aydın Bey işinin uzmanı.bütün tedavi sürecinde en basit işlem olduğunu söyleyebilirim.
şimdi evdeyim dinleniyorum.sol kasığımda hafif bi sancı var.
hepimizin hakkında Allahtan hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…