ben dün demedim mi sana ayşegül, istanbulun çeşitli semtlerinden ve gebzeden çığlıklar yükselecek diye :sm_cool:
inşallah daha bu grupta çooook çığlık atacağız.
YOK ALARMLARI KURDUM AYNI ANDA ÇALDILAR ZATEN GÖZLERİMİ DE UYUYAKALIRIM DİYE :1shok: böyle açtım. tam saatinde ve kendim yaptım üstelik alkisalkisalkis
Ayşegülcüm sağolasın sen varsın ya unuttururmusun bana hemende mesajı yazdın hatırlattın zatende ama tam o sırada yapmıştım ben. eşim yok bu akşam mecbur iş başa düştü derin nefes aldım sapladım iğneyi sonrası kolay zaten diğerlerinide o saplıyordu ben enjekte ediyordum ilacı da kendim hazırlamıştım zaten hep. onu da becerdim yaaa sositososito söyelemesi ayıptır ben kurtlar vadisini seyrediyorum her hafta başka dizimde yok zaten erkek dizisi aslında ama ben seyrediyorum işte o yüzden yoktum akşamdan bakmıştım sonrası dizi. bitti şimdi bende geldim.
Geshenk cim senin heyecan da giderek artiyordur. :)
gece'cim benim transfer gunumu soyle belirledik.
Kurtaj sonrasi ilk regl olmam 5 hafta surdu. Akabinde 3. gun dk hapina basladim. Haplar bitince 4. gun regl oldum. 5. gun de kontrole gittim ve estrofeme basladim. 2 hafta sonra yani regl baslangicimdan itinaren 14. Gun Aydin bey kontrol etti. Rahim kalinligini olcup (11m
cikmisti) bugun catlatma icin uygun kalinliga erismis dedi. Hani normalde catlatma ignesini yaparsin 36 saat sonra toplanir ya, ordan hareket etti. Pzt catlatma ignesi carsamba toplama burdan 5. guntransferine gidince pazartesi sevk tarihi cikti ortaya. 7 haziran. Ozetle dk hapi sonrasi regl nin 21. Gunune geliyo benim transfer. Sende yaklasik boyle bir tarih hesaplayabilirsin.
Basladin mi dk hapina?
Bu sefer olacak cnm hepimiz gobukli olcaz)
günaydın kızlaarr
bugün vergi dairesinde acayip mühim bi görüşmem var dua edin de güzel geçsinnn..
Aysegul'cum
nasilsin canim. Uyku tutmaz olmus seni erkenden kalkmissin. :))
herkeze gunaydın kızlar,
guzel bi gun gecirmeniz dilegiyle.. a.s.
Ladybird kusura bakma akşam hızlıca bakığ kapattım Bu arada senin mesajını görmeden kapatmışım. Günaydın herkese.görkem merhaba, nasılsın?
sadece sen online görüyorsun sistemde
güneş nasıl? öp onu bizim için...
kesinlikle katılıyorum, onlardan biri de benim ilk seferde tutan, ama işte herkesle herşeyi paylaşamama taraftarıyım ben de... İnşallah güzel şeyler söyler doktorun, herşeyin hayırlısı olsun...
sanada kararın hayırlı olsun güzel haberi alınca bizimlende paylaş lütfen hatta sürecinide paylaş buralardan destek olmaya çalışırız birbirimize hem izmire sempatim ayrı nede olsa canım memleketim:)
Ayşegül seni en içten dileklerimle tebrik ederim.
Yaklaşık 1 aydır bu siteyi yazdıklarınızı sessizce takip ettim.
Hergün girip okuyorum yazışmalarınızı senin adına çok mutlu oldum
Allah tamamına erdirsin inşallah bende Sayın Aydın beyin hastasıyım.
benim transferim senden üç gün önce idi tek yumurta transferi maalesef benim
test sonucum negatif çıktı.Ama senin adına gerçekten çok sevindim.sağlıcakla kal.
Ayşegül seni en içten dileklerimle tebrik ederim.
Yaklaşık 1 aydır bu siteyi yazdıklarınızı sessizce takip ettim.
Hergün girip okuyorum yazışmalarınızı senin adına çok mutlu oldum
Allah tamamına erdirsin inşallah bende Sayın Aydın beyin hastasıyım.
benim transferim senden üç gün önce idi tek yumurta transferi maalesef benim
test sonucum negatif çıktı.Ama senin adına gerçekten çok sevindim.sağlıcakla kal.
günaydın kızlaarr
bugün vergi dairesinde acayip mühim bi görüşmem var dua edin de güzel geçsinnn..
üzülme, sabrımız deneniyor, imtihan dünyası işte, bir şekilde sınavdan geçiyor herkes, inşallah bir dahaki sefere güzel olur herşey...yeni kanun sebebi ile mi tek embriyo transferi yapıldı gulo76, bu kanun nezaman çıktı yaa, 35 yaş altı mıydı sınır neydi?
gulo gerçekten çok iyi anlıyorum seni.benimde ayşegülle aynı gündü transferim ve senin gibi tek embriyo idi malesef olmadı benimde.hayal kırıklığını ve suçluluk duygusunu atlatmaya çalışıyorum.işallah bizde bi gün sevincez anne olcaz.
ben de aynı şekilde düşünüyorum.. sütten ağzımız yanmış artık:))
sağol canım..tüp bebek kararımızı verdik. 2 ay ara veriyoruz..tatilimizi yapacağız. ağustosta başlıyoruz inşallahh..
teşekkür ederim..ben de hepinizin en kısa zamanda bebişlerinizi kucaklarınıza almanızı dilerim..tabii sağlıkla, mutlulukla..
geshenk sayesinde ara ara bakıyorum buraya..
Ayşegülün testi pozitifmiş...çok sevindim inanın..Sonuna kadar güzel gitsin inşallahh.
paylaşırım tabii , çok teşekkür ederim hepinize..
opuyorumnanaktan
Allah yardımcın olsun canım işlerin yolunda gitsin inşallah...
evet 35 yaş altına 1 üstüne ise 2 transfer edilebiliyor son kanun böyle.
amin inşallah. demek zamanı değilmiş zamanı gelsin kimse durduramaz geliverir onlar. sırayla hepimiz tadacağız inşallah bu güzel duyguyu..
güzel arkadaşım çılgınım tatil dönüşü hemen konduracak tüpleri karnısınahadi hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?