Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Emine hemşireyyi bende cok severdim çok tatlıydı kızımı oldu oglumu aceba?
kızlar bu arada ben ebru hanımında promosyonla tüp bebek yaptırdıgını düşünüyorum:)) yanılıyormuyum aceba:))

ilahi utkum yaa :)) yok ebru hn'ınkiler de ikiz, ama doğal yoldan olmuş. bu konu ilk görüşmede konuşulmuştu ve eşimde korkunç bir espri yapmıştı kadına... dolap kapağındaki ikizlerin fotoğraflarını gösterip, "sakın bu ikizlerin annelerinin iyi dualarından olmasın bu" diyivermişti

geshenkcim iyi olmana sevindim. bol bol yumurta olmuş, merak etme kaliteleri de iyi olacak...
bütün gün uyumadın, telaş ve narkoz şimdi etkisini gösterdi, uyuyorsun değil mi?

selam benimde yumurta alma işlemim bugün yapıldı..gayet rahatmış burası aydın beyde çok ilgili ...artık beklemedeyiz

Merhaba Maya;
Hadi bakalım, büyük bir adım daha atıldı. Hafta içi de transferin olur. Sonra da test gününde müjdeyi verirsin bize inşallah.
Sen yazdıklarımızı yani önceki sayfaları okumuyorsun sanırım..
Kaç yumurtan toplandı, nasılsın, paylaşsana bizimle canım..

İhiiii sırnaşık şeysırnaşık şey
Kesin dualardandır sırnaşık şey

Ayy ayyy ayyy 499. sayfayı yazıyormuşuzz... 500'e azıcık mesaj kalmış... Şanslı kim olacak bakalım..

bence 500'ün ilk mesajı bu olmalı diyerek tıklıyorum cevapla'ya

Gececiğim;
Vallahi harikasınnn, en güzelini yaptınn tatlım :)))))) 500.mesaj senin ama hepimizin ismi var mesajda alkisalkisalkis
alkisalkisalkis

geshenkcim iyi olmana sevindim. bol bol yumurta olmuş, merak etme kaliteleri de iyi olacak...
bütün gün uyumadın, telaş ve narkoz şimdi etkisini gösterdi, uyuyorsun değil mi?

yok anacım hala tık yok. uykumda hiiiç yok. iğnemi oldum oturdum pc başına. kaliteleri zaten önemlideğilmi sayısı çok olsa da önemi yok. ama şaşırmadım değil bu sayıya hani. sizlerin duları belkide vesile oldu kimbilir.

İhiiii sırnaşık şeysırnaşık şey
Kesin dualardandır sırnaşık şey

elbette ondandır.. dua ile dünya durmuş helede muradına ermiş bir annenin duası tutmazmı hiç...

Gececiğim;
Vallahi harikasınnn, en güzelini yaptınn tatlım :)))))) 500.mesaj senin ama hepimizin ismi var mesajda alkisalkisalkis
alkisalkisalkis

evet evet ben sadece gece bekçisi olarak görevimi yaptım. bu arada 500. mesajı kutlayalım bence ama sen meyve suyu doldur bardağına :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…