Emine hemşireyyi bende cok severdim çok tatlıydı kızımı oldu oglumu aceba?
kızlar bu arada ben ebru hanımında promosyonla tüp bebek yaptırdıgını düşünüyorum:)) yanılıyormuyum aceba:))
selam benimde yumurta alma işlemim bugün yapıldı..gayet rahatmış burası aydın beyde çok ilgili ...artık beklemedeyiz
ilahi utkum yaa :)) yok ebru hn'ınkiler de ikiz, ama doğal yoldan olmuş. bu konu ilk görüşmede konuşulmuştu ve eşimde korkunç bir espri yapmıştı kadına... dolap kapağındaki ikizlerin fotoğraflarını gösterip, "sakın bu ikizlerin annelerinin iyi dualarından olmasın bu" diyivermişti
Ayy ayyy ayyy 499. sayfayı yazıyormuşuzz... 500'e azıcık mesaj kalmış... Şanslı kim olacak bakalım..
YAKALAYAIM HAH.. iğnemi oldum geldim. bir okuyum o arada ne yazmışsınız.
şimdi lady gelir. büyük bir atak yapar ve herkesi geçip 500'üncü sayfaya start verir diyorum be
görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +)Allah Güneş'e uzun ömür versin
sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:
white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor
utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)
ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 7 Haziran Dondurulmuş Transferi:Saruboceq:
denico ilk tedavisine Haziran 2010'da başlayacak
impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)
nilsu41 1.IVF(+)pıtpıtları duydu, cinsiyet??
mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) pıtpıtları duydu
vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi
g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-) Temmuzda buz bebeklere slm siyecek:)
grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF(3 haziran transfer ) :Saruboceq:
ayşegül 72 1.IVF (+) :Saruboceq:
margaar 1.IVF(-) :Saruboceq:
geshenk 1.IVF(Transferi bekliyor) :Saruboceq:
umut2011 1.IVF(dogum kontrol hapında) :Saruboceq:
serged 1.Aşılama(haber yok 17 mayıs test günüydü?)
panadol 1.IVF(+) Keseyi gördü :CüvCüv::bbo:
gülo76 1.IVF(-)
maya1973 3.IVF(Transferi bekliyor)
melisssssss 1.IVF (D.k hapında)
obirkadın1 sessiz??
işte buda listemizin son hali aramakla vakit kaybetmeyesin diye ekledimolumunekankayizsmile
geshenkcim iyi olmana sevindim. bol bol yumurta olmuş, merak etme kaliteleri de iyi olacak...
bütün gün uyumadın, telaş ve narkoz şimdi etkisini gösterdi, uyuyorsun değil mi?
İhiiii sırnaşık şeysırnaşık şey
Kesin dualardandır sırnaşık şey
Gececiğim;
Vallahi harikasınnn, en güzelini yaptınn tatlım :)))))) 500.mesaj senin ama hepimizin ismi var mesajda alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
bence 500'ün ilk mesajı bu olmalı diyerek tıklıyorum cevapla'ya
ama olmamışşş.. bunula dönsün diye tekrar seçtim bende.. lady yetişseydi keşke yaaa....
bence 500'ün ilk mesajı bu olmalı diyerek tıklıyorum cevapla'ya
evet evet ben sadece gece bekçisi olarak görevimi yaptım. bu arada 500. mesajı kutlayalım bence ama sen meyve suyu doldur bardağına :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?