Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

:)) super haber. Insallah bebisler geliyor, yola ciktilar baksana.
Rahat gecirmene de sevindim sureci.
Darisi yarin sancux'un basina.
Cok optum cnm seni.
Yarin da evde misin? Ise donecek misin?

Bak kimse bana olasilik soylemedi. Simdi olmus bitmis bunun icin aramak da olmaz.
Neyse ben bi ara embriyologla gorusmek istiyorum zaten. Donan yavrularim hakkinda. Birde her imzaladigimiz kagit hastanede kaldi. Bize kopya bile vermediler. Onlari isteyecegim.

Hadi bakalim simdi bekleme zamani. hersey yolunda gitti su ana kadar masallah sira guzel haberleri duymaya geldi......
Canim cok sevindim transferin iyi gecmesine emriyolarin 1. Kalite olmadi hamilelik sansini artiriyormus.
Insallah ikiz olur.........

5aa ne demek cnm ilk defa duyuyorum

Kizlar transferim yarin 9:45 te olacakmis.
Umarim benimde sorunsuz guzel gecer.
Asilamam cok zor olmustu umarim bu da oyle olmaz.

5aa ne demek cnm ilk defa duyuyorum

5aa 5.gun sonunda gelinebilen en iyi sevyeymis. Yarin embriyolog soyler sana durumlarini. Bugun facebooktan bir link attim orada aciklamasi var.

Canim yarin dilerim rahat gecer. Mesane dolulugu bende sikinti yaratti yoksa diger kisim 2 dk falan suruyor ve birsey hissetmiyorsun.

Simdiden sana bol sans.
Yarin bebislerini kapip geleceksin bir kiz bir oglan :))

Insallah cnm:)))))))))

O linki okumustum orayi kacirmisim herhalde.
Zaten kalite hucre sayisi falan bos bundan sonrasi Allahin bilecegi is.

Biz elimizde gelenin en iyisini yaptik sukur herseyde yolunda gitti hepimiz icin.
Bundan sonra bol bol dua etmeli ve kendimize dikkat edip iyi bakmaliyiz.

Evet aslinda o ol deyince olur. Hepimiz icin ol demesini diliyoruz. Deniko sende dahil. Arkadan geliyorsun ama aklimizdasin, gonlumuzdesin )

Acaba transferden sonraki surecte yiyecek ve iceceklere dikkat etmek gerekir mi?
Mesela cay kahve benim icin en onemlisi.....

Gunde 2-3 lt sivi al diyorlar. Ben sordum yeme icme cay kahve diye Aydin Beye. Abartmadan icebilirsin dedi. Abartma sinirlarini bilmiyorum ama 1 Turk kahvesi ve 3-4 bardak acik cay iciyorum ben hala.

Gunde 2-3 lt sivi al diyorlar. Ben sordum yeme icme cay kahve diye Aydin Beye. Abartmadan icebilirsin dedi. Abartma sinirlarini bilmiyorum ama 1 Turk kahvesi ve 3-4 bardak acik cay iciyorum ben hala.

Dur yarin bende sorayim
Ben sabahlari en az 3 bardak cay oglenleri de en az 1 bardak filtre kahve ya da nescafe icmeden duramam. Aksam ictiklerimi saymiyorum

Yaa aslinda soylede bir durum var. Testi 12 gun sonra istiyorlar. Ama transfer de 5 gun sonra yapildigi icin normalde testi yaptigim gun gelmeden regl olmam gerekir. Ben 3. gunle 5.gun transferi de 12 gun sonrami test yapmali diye sordugumda ewet 12.gun yapin biz sonuclari ona gore degerlendiriyoruz dediler. Ama benim rakam degil pozitif yada negatif olmasi umrumda.
Sonlara dogru ayni adet olacakmis gibi olurmus belirtiler. Kasik agrisi, dolgunluk hassasiyet duygusallik vs.
Nasil anlayacaksak artik kendi kendimize bilmiyorum (

Bu arada kizlar maydanoz, ada cayi dusuk tehlikesi yapiyormus.
Findik, fistik, cekirdek, badem de tuketmeyin.
Ibrahim SAracoglu nun kitabinda okumustum ayrica birkac kisiden televizyondan da duydum

Aslinda 10.gun de belli olabilirmis. Belki ben idrar testi yspabilirim.
Adet tarihi yaklastikca hamile olsan bile belirtileri oluyormus moral bozmamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…