sabah 8.30 da hastanedeydik.aydın bey ve embriyologlar gelip minnoşların durumunu anlattılar.2 tane 8 hücreli 1.kalite,1 tane 7 hücreli 2.kalite.2 transfer mi 3 mü diye sorduklarında 8 hücrelilerden bi tanesinin içinde benekler olduğu söylendi(tutunma olasılığı azmış) üçüz olma ihtimalini sorduğumuzda %2.5 denildi ama 3 transferde yapılırsa hamilelik şansının % 55 olduğu söylendi.bizde üçününde transfer olmasına karar verdik.10.30 da transfer işlemi bitmişti gerçektende Aydın Bey işinin uzmanı.bütün tedavi sürecinde en basit işlem olduğunu söyleyebilirim.
şimdi evdeyim dinleniyorum.sol kasığımda hafif bi sancı var.
hepimizin hakkında Allahtan hayırlısı.
Cok guzel masallah. :))
5. Gun sonunda 5aa olurlar insallah. Benim 7 hucreli olan 4aa olabilmis, digerleri de daha arkadan geliyorlardi. En iyisi 5aa. Seninkiler olacak, inaniyorum. :))
Tututu masallah bebislere. Sende kalanlari dondurursun artik.
Yarin guzel haberlerini alacagiz. Simdiden bol sans.
5aa ne demek cnm ilk defa duyuyorum
5aa 5.gun sonunda gelinebilen en iyi sevyeymis. Yarin embriyolog soyler sana durumlarini. Bugun facebooktan bir link attim orada aciklamasi var.
Canim yarin dilerim rahat gecer. Mesane dolulugu bende sikinti yaratti yoksa diger kisim 2 dk falan suruyor ve birsey hissetmiyorsun.
Simdiden sana bol sans.
Yarin bebislerini kapip geleceksinbir kiz bir oglan :))
Gunde 2-3 lt sivi al diyorlar. Ben sordum yeme icme cay kahve diye Aydin Beye. Abartmadan icebilirsin dedi. Abartma sinirlarini bilmiyorum ama 1 Turk kahvesi ve 3-4 bardak acik cay iciyorum ben hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?