belki şimdi olur bi daha deneyim bakalım... bu listeyle dönsün dimi...
:içelim::içelim: :dance:
Gececiğim - Geshenkciğim;
Kutlamayı da yaptıkk, ben artık biraz uzanmak istiyorum, yatmadan evvel bir kere daha bakarım..
İkinizin de yanaklarından çoook öpüyorum..
yat canım. hakkındır hamişim.. istirahatini et sen. görüşürüz.
bence 500'ün ilk mesajı bu olmalı diyerek tıklıyorum cevapla'ya
günaydın...
iyi pazarlar herkese...yağmurlu bir güne uyandım bu sabah Adapazarında.
Ayşegül kalça iğnesi hakkaten neden bu kadar acıyooo??? daha bir tanbesi böyle çoğaldıkça oturamayacammı neee...başka ağrım sısım olmadı ohh çok şükür.
Emine hemşireyyi bende cok severdim çok tatlıydı kızımı oldu oglumu aceba?
kızlar bu arada ben ebru hanımında promosyonla tüp bebek yaptırdıgını düşünüyorum:)) yanılıyormuyum aceba:))
progynex yağlı bir ilaç oldugundan acıtoyor ama 10. günden sonra sanki alışıyor vücut ama proluton depo çok fena bir iğne inş.hem daha fazla hemde daha yakıcı hiçbiriniz vurulmak zorunda kalmazsınız ben en son iğnemi ptsi vurulmuştum çarşamba suyum geldi rahimi açmak için verdikleri ilaç beni perşembe tüm gün etkiledi ama tık yoktu en son aklıma geldi dr. söyledim onun etkisinden epey gecikti düşük cuma sabaha karsı ancak oldu(
çok kötü...hep kadınlar yaşıyor bütün sıkıntıyı maalesef erkekler hiç bir şey yok ne iğne ne bayıltma ne ilaç ne rahatlar.. o yüzden hamile eşlerine el pençe olmak onların boynunun borcu. haksızmıyım? en iyi hizmeti vermeye mecburlar bizlere aklinialirimsmile utkumm canım bunların hepsini sana unutturacak çook tatlı bebişler yollayacak Rabbim sana bak gör...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?