Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

cokacimcoook:içelim: :içelim: :içelim: içelim güzelleşelimmm.. sütün yanında da bişiler vamı?

Gececiğim - Geshenkciğim;
Kutlamayı da yaptıkk, ben artık biraz uzanmak istiyorum, yatmadan evvel bir kere daha bakarım..
ıkinizin de yanaklarından çoook öpüyorum..

ya bu gidişle tüp bebek forumlarının en popüleri olacağız kızlar. :enbuyukkk:

dikkat ediyor musunuz bilmem ama sık sık da misafirlerimiz oluyor, göz atıp gidiyorlar. bazen başka bir pcden açınca forumu ilk sayfayı görüyorum... sancux'un sabırla ses veren birilerini beklediği günleri... neredeeen nereeyeee... şimdi artık hatları karıştıracak kadar çok olduk... inşallah bebeklerle daha da kalabalık olacağız....hihoyyyt

YALNIZ KALMIŞIM :gitme: görüşürüz hani hiçde uykum yok hala. ne oldu ban acaba bende şaşkınım kafamçokkarıştı

lady çok geç gelmişsinm neler yaptınız bakiiiimmm aklinialirimsmile ama ben yatıyorum geç oldu deminden beri eşim çağırıp duruyor gitmek zorundayım artık. görüşürüz canım geçmişi okuyorsundur belki sende. yaz sen biz yarın okuruz iyi geceler tatlı rüyalar....boshayallersmile

Kizlar simdi eve donuyoruz. Kopru kalabalik, malum cts aksami. :)
keyifli, sakin bir aksam oldu bizim icin. Iki cifttik sadece. Biz esimin dogumgunu kutladik ama diger arkadaslarimizin da evlilik yildonumuydu. Cift kutlama oldu yani. Benim islerden dolayi birbucuk aydir gorusememistik. Cok iyi oldu. Yaz tatili plani bile yaptik. Kismet olursa Temmuzda Datca istiyoruz. :))

geshenk'cim 500'u kacirmissin AMA Gece'nin msgina bayildim. Cok anlamli olmus. Gecemiz cok keyifliydi, sitenin 500. sayfasi hic aklima gelmedi. :))

simdi hepiniz guzel uykularinizdasinizdir. Cok tatli ruyalar gorun ve sabaha keyifle bulusalim burada.

Sevgiyle ve sevdiklerinizle kalin :*

günaydın...
iyi pazarlar herkese...yağmurlu bir güne uyandım bu sabah Adapazarında.
Ayşegül kalça iğnesi hakkaten neden bu kadar acıyooo??? daha bir tanbesi böyle çoğaldıkça oturamayacammı neee...başka ağrım sısım olmadı ohh çok şükür.

progynex yağlı bir ilaç oldugundan acıtoyor ama 10. günden sonra sanki alışıyor vücut ama proluton depo çok fena bir iğne inş.hem daha fazla hemde daha yakıcı hiçbiriniz vurulmak zorunda kalmazsınız ben en son iğnemi ptsi vurulmuştum çarşamba suyum geldi rahimi açmak için verdikleri ilaç beni perşembe tüm gün etkiledi ama tık yoktu en son aklıma geldi dr. söyledim onun etkisinden epey gecikti düşük cuma sabaha karsı ancak oldu(

çok kötü...hep kadınlar yaşıyor bütün sıkıntıyı maalesef erkekler hiç bir şey yok ne iğne ne bayıltma ne ilaç ne rahatlar.. o yüzden hamile eşlerine el pençe olmak onların boynunun borcu. haksızmıyım? en iyi hizmeti vermeye mecburlar bizlere aklinialirimsmile utkumm canım bunların hepsini sana unutturacak çook tatlı bebişler yollayacak Rabbim sana bak gör...

Çok haklısın tedavi sürecinde sadece bir odaya girip 5 dakika sonra çıkıyorlar sırnaşık şey Haa bir de ağızdan alınan antibiyotiğimize 3 gün eşlik ediyorlar.. Ama her muayenemizden her adımda yanımızdalar sağolsunlar :1hug:
Benim eşim biraz yavaşş ve uykuya çok düşkün bir adam olmasına rağmen özellikle transfer sonrasında bana çook iyi baktı.. İşe gittiği günler sabah kahvaltımı hazırladı, meyvalarımı yıkayıp dolaba koydu, akşam da koşa koşa gelip yemeğimizi hazırlayıp göbüşümüzü doyurdu.
Hepimiz eşlerimiz konusunda çok şanslıyız diye düşünüyorum.. Hele göbüşler şişmeye başladığında :CüvCüv:daha bi üstümüze düşecekler.. Gözlerinden sakınacaklar.. Allah başımızdan eksik etmesin onları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…