Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Hava tam uyku havasıydı ama :)
Canım ağrılar olabilir diye söylüyorlar. İçeride neler olduğunu çok merak ediyorsun eminim. Bebişler kendine yer açıyordur mutlaka. kaydirigubbakcemile2

Bilmiyorum ki canım, adlandıramıyorum.. Biliyorsunuz şimdiye kadar hiçbir belirti olmamıştı.. Ne bir ağrı, ne şiddetli kasık ağrısı, ne lekelenme veya kanama... Hiççç.. İlk defa hissettiğim şey bu spazmlar.. Hem sağ hem sol tarafta kasıklarımdan 4-5 parmak yukarısı olunca garip geldi sizlerle paylaşmak istedim.
Her bir adımdan sonra diğerini bekliyoruz ya.. Çok çabuk kanıksadım bu durumu.. Şimdi 18 Hazirana kadar yine tatlı bir heyecanla bekleyeceğiz.. Yapılacak bişii yok..
Senin test günün hangi gün şimdi?

Lady bir görünüp kayboldu :)
Yarın için sana bol şans diliyorum. Yarından itibaren bebişlerinle mutlu uzun mu uzun bir ömür geçirmeni diliyorum.
Dualarım seninle canımm

Transferden önceki gün ya muhtemelen evin yolunu bulamamıştır sırnaşık şeysırnaşık şey
Iphonedan arada bakıyordur ne var ne yok diye.. Eve gelince yazar.. Eli kulağındadır kaydirigubbakcemile3

Lady bir görünüp kayboldu :)
Yarın için sana bol şans diliyorum. Yarından itibaren bebişlerinle mutlu uzun mu uzun bir ömür geçirmeni diliyorum.
Dualarım seninle canımm

Transferden önceki gün ya muhtemelen evin yolunu bulamamıştır sırnaşık şeysırnaşık şey
Iphonedan arada bakıyordur ne var ne yok diye.. Eve gelince yazar.. Eli kulağındadır kaydirigubbakcemile3

Hastaneden aramışlardır herhalde, transferi kaçta olacak acaba.. Bi de jel kullanıp kullanmayacağını soracaktı.. Ay merak ediyoyum... Hadi ladyy dön artık yuvanaa

Bende ağrı sızı var çok değil ama normalde değilim, yüzümde de bir sürü sivilce çıktı
utkumm ve sancux senin durumunu yorumlayabilirler canım onlarında ağrıları olmuştu diye hatırlıyorum.
tabii kanıksıcaksın anne oluyorsun anneeeeeeeeeeee
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Utkummm;
Çook uzunn bir aradan sonra ilk defa işe gideceksin.. Yarın senin için kolay olmayacak.. Herkes herşeyi bilmek zorunda değil canım ama malesef meraklı insanlar senden açıklama bekleyecekler... Hemde konudan bilhaber cahilce yaklaşacaklar.. Ama ben senin onları kolaylıkla bertaraf edeceğini biliyorum.. Sadece üzülmeni ve canının yanmasını istemiyorum..
Yarın kolaylıkla işe adapte olmanı ve iyi bir iş günü geçirmeni diliyorum canım..
opuyorumnanaktan

Sivilceler sıkıntıdan çıkmıştır canım.. Sıkma sakın.. Muhtemelen transferden bu yana duş da almadın, gayet normal cildinin yağlanması ve sivilcelenme..
Ay evett yaaa şaka gibi geliyor ama anne oluyoruss artık.. Ben hep eşime baba kelimesini kullanıyorum perşembeden bu yana o alıştı ama ben anne :CüvCüv: sıfatına alışamadım henüz sırnaşık şeysırnaşık şey

4 tane misafir görüyorum, bu bir rekor olmalı :)

sırnaşık şeysırnaşık şey
Evettt canım.. Misafirlerlerimiz görünüyor..
Arkadaşlarr bizlere her konuda herşeyi sorabilirsiniz.. Çekinmeyin lütfen..
Sevinç paylaşıldıkça büyür, üzüntü paylaştıkça azalır, sorunlar da anlatılınca çözülür..
Biz buradayız.. Beklerizz buyrunnnnnnnnn

gece hoşgeldin
benim mesai bitti yerimi sana devrediyorum gece kuşu
Gözlerim kapanıyor yatıyorum.
iyi geceler..

yok yok birisi bendim :)

grapescim hoşgeldin, özledik seni.. özledik ama tabi önemli olan senin rahat etmen.. bir süre daha kayınveldeciğinin kanatları altında kalabilece misin?

ayşegül anne, sen de ağrılara alışmaya başla. hamilelikte böyle hafif ağrılar olacak elbette. hatta senin kızlar da senin gibi zıplarlarsa düşün artık...

utkumcum sana da güzel bir iş günü diliyorum. ilk günü atlattıktan sonra işe gitmek sana iyi bile gelecektir..

Son düzenleme:

:))))))
Armut dibine düşermişşş... sırnaşık şey

Kızlarrr;
Ben iyi geceler diliyorum, şu an bir film başlamak üzereee... Uzanma moduna geçiyorum.. Yatmadan evvel bi bakarım yine..
opuyorumnanaktan
Ladyy nerdesinnnn tatlım? Yaww sabah transfer olacak hatun hala gelemedi eve yawww klava:

Ladybird yarin icin sana sans diliyorum, Allah'in izniyle bebeklerine kavusacagin gun olsun yarin... Kolaylikla al gel bebeklerini insallah.

iyi geceler sana da... e geshenk de yok bu gece, yalnız kaldım demektir.:a015:

lady'cim sana yarın için bol şans diliyorum. hadi bebişini seni çok özledi, al karnına eve getir artık...

kızlar merhaba,
hemen yazma moduna geçeyim dedim, son yazılanları okumadan.
haklısın ayşegül eve saat 7 gibi gelebildim, nasıl olsa bütün hafta yatıcam ya, enerjimin kalanını da sonuna kadar harcadim
eve geldiğimizde yorgun hissedip biraz uzandım, eşim sağolsun yemek hazırladı. yemeğimizi yiyip, biraz tv izledik.
aslında yarım saat önce yatmıştım, ama uyku tutmadı.

garip bir psikoloji içindeyim
dersine çalışmamış, ertesi gün sınavı olan talebeler gibi bir endişe var içimde. içim hiç rahat değil bu aldığım hormonlar mı yoksa arka beyne attığım duygularım yüzeye çıktığı için mi bilemiyorum.

kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum şu anda,
dedim ya sınava çalışmamış gibi hissediyorum kendimi. ama çalışacağım bir şey de yokki.. elimden gelenin hepsi bu... daha ötesi olmuyor işte

ilk seferinde olacağından çok emindim, üstelik pozitif sonucu gördükten sonra hiç beklememiştim, tepetaklak olmayı...
bu sefer ise olmayacağına emin gibiyim. mantık yürütücem ya, öncesinde daha kaliteli embriyoyla olmadıysa şimdi niye olsunki diyor bir yanım, diğer yanım neden olmasın her embriyo aynı genetik yapıya sahip değilki, bu sefer belki yavaş gelişenler daha sağlam adımlarla ağırdan geliyorlardır diyorum sonra da kendini kandırma diyorum...
kısaca karmakarışığım..

aslında size yazıp sizlere de negatif enerji vermek istemiyordum ama paylaşma gereği duydum.

beni anlayacağınızı düşünüyorum.

yarın sabah kalkıp eşim ve annemle gideceğiz hastaneye, kiracı adaylarımızı alıp geleceğiz dilerim bu sefer uzun süreli bir kontrat yaparız ve yeni adaylar beklemek zorunda kalmam...

gene de herşeyin hayırlısı, Allahım hayırlısıyla nasip etsin. hepimize...

bu arada transfer saatim 11:45, saat 11 gibi hastanede olmayı planlıyorum. sabah dondurulmuş embriyolarımızı çözecekler, içlerinden seçecekler hala sağlam olanı.

hepiniz iyi dileklerinizi yazmışsınızdır. vanilya, gece ve ayşegül vardı son sayfada henüz onları görebildim ama hepinizin aynı dileklere sahip olduğunuzu biliyorum.

iyiki varsınız :)
iyi geceler ve tatlı rüyalar diliyorum sizlere...

işte bu nedenle içimden geçenleri yazıverdim Ayşegül'ü...
iyiki varsınız. :)

crinojeli sabah kullanmayacağım, embriyolog öyle dedi, cts aradığında,
bende de 3 gündür kasık ağrıları başladı, yumurtam yok yumurtalıklarım niye ağrır anlam veremedim, yarın unutmazsam aydın beye soracağım..
aslında birsürü şey sormayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…