Hava tam uyku havasıydı ama :)
Canım ağrılar olabilir diye söylüyorlar. İçeride neler olduğunu çok merak ediyorsun eminim. Bebişler kendine yer açıyordur mutlaka. kaydirigubbakcemile2
Lady bir görünüp kayboldu :)
Yarın için sana bol şans diliyorum. Yarından itibaren bebişlerinle mutlu uzun mu uzun bir ömür geçirmeni diliyorum.
Dualarım seninle canımm
Lady bir görünüp kayboldu :)
Yarın için sana bol şans diliyorum. Yarından itibaren bebişlerinle mutlu uzun mu uzun bir ömür geçirmeni diliyorum.
Dualarım seninle canımm
Transferden önceki gün ya muhtemelen evin yolunu bulamamıştır sırnaşık şeysırnaşık şey
Iphonedan arada bakıyordur ne var ne yok diye.. Eve gelince yazar.. Eli kulağındadır kaydirigubbakcemile3
Bilmiyorum ki canım, adlandıramıyorum.. Biliyorsunuz şimdiye kadar hiçbir belirti olmamıştı.. Ne bir ağrı, ne şiddetli kasık ağrısı, ne lekelenme veya kanama... Hiççç.. İlk defa hissettiğim şey bu spazmlar.. Hem sağ hem sol tarafta kasıklarımdan 4-5 parmak yukarısı olunca garip geldi sizlerle paylaşmak istedim.
Her bir adımdan sonra diğerini bekliyoruz ya.. Çok çabuk kanıksadım bu durumu.. Şimdi 18 Hazirana kadar yine tatlı bir heyecanla bekleyeceğiz.. Yapılacak bişii yok..
Senin test günün hangi gün şimdi?
Hastaneden aramışlardır herhalde, transferi kaçta olacak acaba.. Bi de jel kullanıp kullanmayacağını soracaktı.. Ay merak ediyoyum... Hadi ladyy dön artık yuvanaa
Bende ağrı sızı var çok değil ama normalde değilim, yüzümde de bir sürü sivilce çıktı
utkumm ve sancux senin durumunu yorumlayabilirler canım onlarında ağrıları olmuştu diye hatırlıyorum.
tabii kanıksıcaksın anne oluyorsun anneeeeeeeeeeee
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
.
Benim dondurulmuş tecrübelerime daynarak söylüyorum Crinojel sabah yapılmayacak
4 tane misafir görüyorum, bu bir rekor olmalı :)
yok yok birisi bendim :)
grapescim hoşgeldin, özledik seni.. özledik ama tabi önemli olan senin rahat etmen.. bir süre daha kayınveldeciğinin kanatları altında kalabilece misin?
ayşegül anne, sen de ağrılara alışmaya başla. hamilelikte böyle hafif ağrılar olacak elbette. hatta senin kızlar da senin gibi zıplarlarsa düşün artık...
umutcum sana da güzel bir iş günü diliyorum. ilk günü atlattıktan sonra işe gitmek sana iyi bile gelecektir..
Kizlar simdi eve donuyoruz. Kopru kalabalik, malum cts aksami. :)
keyifli, sakin bir aksam oldu bizim icin. Iki cifttik sadece. Biz esimin dogumgunu kutladik ama diger arkadaslarimizin da evlilik yildonumuydu. Cift kutlama oldu yani. Benim islerden dolayi birbucuk aydir gorusememistik. Cok iyi oldu. Yaz tatili plani bile yaptik. Kismet olursa Temmuzda Datca istiyoruz. :))
geshenk'cim 500'u kacirmissin AMA Gece'nin msgina bayildim. Cok anlamli olmus. Gecemiz cok keyifliydi, sitenin 500. sayfasi hic aklima gelmedi. :))
simdi hepiniz guzel uykularinizdasinizdir. Cok tatli ruyalar gorun ve sabaha keyifle bulusalim burada.
Sevgiyle ve sevdiklerinizle kalin:*
sırnaşık şeysırnaşık şey
Evettt canım.. Misafirlerlerimiz görünüyor..
Arkadaşlarr bizlere her konuda herşeyi sorabilirsiniz.. Çekinmeyin lütfen..
Sevinç paylaşıldıkça büyür, üzüntü paylaştıkça azalır, sorunlar da anlatılınca çözülür..
Biz buradayız.. Beklerizz buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?