şu anda bir saat öncesine kadar çok daha iyiyim..
gözyaşlarımla içimdeki sıkıntı da aktı uzaklaştı benden...
iyiki varsınız...alkisalkisalkis opuyorumnanaktan
bu arada eşim 41 oldu dün...
kesinlikle bir buluşma ayarlamalıyız ve seninle tanışmalıyım geshenk...
alem kızsın yaaa..
hadi sende git yat, sabah işe gideceksin.
öpüyorum. :1hug:
geshen yaaa a.s. iyi ki varsın... gece yarısı kendi kendime güldürdün beni ya allah da seni güldürecek inşallah...
kızlar merhaba,
hemen yazma moduna geçeyim dedim, son yazılanları okumadan.
haklısın ayşegül eve saat 7 gibi gelebildim, nasıl olsa bütün hafta yatıcam ya, enerjimin kalanını da sonuna kadar harcadim
eve geldiğimizde yorgun hissedip biraz uzandım, eşim sağolsun yemek hazırladı. yemeğimizi yiyip, biraz tv izledik.
aslında yarım saat önce yatmıştım, ama uyku tutmadı.
garip bir psikoloji içindeyim
dersine çalışmamış, ertesi gün sınavı olan talebeler gibi bir endişe var içimde. içim hiç rahat değilbu aldığım hormonlar mı yoksa arka beyne attığım duygularım yüzeye çıktığı için mi bilemiyorum.
kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum şu anda,
dedim ya sınava çalışmamış gibi hissediyorum kendimi. ama çalışacağım bir şey de yokki.. elimden gelenin hepsi bu... daha ötesi olmuyor işte
ilk seferinde olacağından çok emindim, üstelik pozitif sonucu gördükten sonra hiç beklememiştim, tepetaklak olmayı...
bu sefer ise olmayacağına emin gibiyim. mantık yürütücem ya, öncesinde daha kaliteli embriyoyla olmadıysa şimdi niye olsunki diyor bir yanım, diğer yanım neden olmasın her embriyo aynı genetik yapıya sahip değilki, bu sefer belki yavaş gelişenler daha sağlam adımlarla ağırdan geliyorlardır diyorum sonra da kendini kandırma diyorum...
kısaca karmakarışığım..
aslında size yazıp sizlere de negatif enerji vermek istemiyordum ama paylaşma gereği duydum.
beni anlayacağınızı düşünüyorum.
yarın sabah kalkıp eşim ve annemle gideceğiz hastaneye, kiracı adaylarımızı alıp geleceğiz dilerim bu sefer uzun süreli bir kontrat yaparız ve yeni adaylar beklemek zorunda kalmam...
gene de herşeyin hayırlısı, Allahım hayırlısıyla nasip etsin. hepimize...
bu arada transfer saatim 11:45, saat 11 gibi hastanede olmayı planlıyorum. sabah dondurulmuş embriyolarımızı çözecekler, içlerinden seçecekler hala sağlam olanı.
hepiniz iyi dileklerinizi yazmışsınızdır. vanilya, gece ve ayşegül vardı son sayfada henüz onları görebildim ama hepinizin aynı dileklere sahip olduğunuzu biliyorum.
iyiki varsınız :)
iyi geceler ve tatlı rüyalar diliyorum sizlere...
Geshenk selam . Ben kapatırken sen mesaj yazmışsın. Biz çok iyiyiz. Sana da çok geçmiş olsun.Yumurtacıklar ne alemde söyle bakalım. Daha önce transfer için başıma gelenleri yazmıştım . Onlara bir göz at istersen. Bol şans diliyorum. Senden de tez zamanda bebek haberlerini bekliyorum.görkembilgin nasılsın?? benim yumurtaları dün verdim Aydın bey e biliyormusun yerimseniben gerçi ben uyurken aldı ama biraz izinsiz oldu ya vereliniortak iyi bir şey yapacak diye hiç sesimi çıkartmadım bende sırnaşık şey sen nasılsın? kızın güneşin nasıl?
Günaydın kızlar......
Herkese iyi bir hafta diliyorum.
Ayşegülcüm benimde çok fazla belirtim ve ağrım olmamıştı ama hamile olduğumu öğrendikten sonra ağrılarım yavaş yavaş başladı. Hatta senin dediğin yerlerde benimde olmuştu öksürürken hapşırırken çok acıyordu. Sanki orda bir çalışma var gibi bebekler kendine yer açıyor gibi :)
Günaydın Canım,
Nasılsın, nasıl geçti haftasonu? Oğluşlar nasıl?Bak sana iki güzel isim daha: yamaç, yaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?