Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

iyi geceler herkese. yarın ben de sabahın köründe kalkacağım (inş) öpüyorum hepinizi.... ve ladycim bol şans :Saruboceq:

şu anda bir saat öncesine kadar çok daha iyiyim..
gözyaşlarımla içimdeki sıkıntı da aktı uzaklaştı benden...
iyiki varsınız...alkisalkisalkis opuyorumnanaktan

bu arada eşim 41 oldu dün...

nice mutlu yıllara. Allah uzun ömürler versin..

kesinlikle bir buluşma ayarlamalıyız ve seninle tanışmalıyım geshenk...
alem kızsın yaaa..
hadi sende git yat, sabah işe gideceksin.
öpüyorum. :1hug:

bened çok isterim bunu. Ayşegülümle bu işi hallettik seninle de gece ile hepinizle tanışırız inşallah. gerçi Ayşegülümle aygın baygın konuştum acık rüya gibiydi belkide saçmalamışımdır bilem ama sizinle aklım başımda tanışırım inşallah.,

geshen yaaa a.s. iyi ki varsın... gece yarısı kendi kendime güldürdün beni ya allah da seni güldürecek inşallah...

sende iyiki varsın canımsın. öptüm seni. her zaman gül bitanem.

Hadi bakalım kızlarrr;
Gececiğim, sana yarın güzel bir iş günü diliyorum..
Geshenk sen yarın nasıl çalışırsın bilmiyorum.. kaydirigubbakcemile3 Muharrem Bey seni arar aramaz yaz olur mu canım.. Muhtemelen öğleden sonra ararlar, tut kendini aramalarını bekle..
Ladyyciğim, dualarımız seninle canım..
Hepinizi kocamaannn öpüyorum.

Allag Allagggg
Yaaaaa kızlarrr hala burdasınız..
Online görünüyorsunuz..
Yazmıyosunuz da, sayfayı yenileyip yenileyip bakıyorum yok yeni mesaj...
Hepiniz doğğğru yataklara hadi bakalımmm klava: Siz bana bakmayın ben 18 Hazirana kadar evde dinlenme modundayım.. Yatar uyurum bütün gün..
Aaaaaa şunlara bak, biri transfer olacak , ikisi işe gidecek hala online görünüyorlar..

Seni o kadar iyi anliyorum ki, endiselerin ve durduramadigin mantigin cok tanidik...
Ama ben artik inandim ki bu iste mantik, pozitif dusunce gucu vs hep bir yere kadar, aslinda hersey Allah'in planinda var ya da yok oldugu icin kendimize cok fazla plan cikarmayi dogru bulmuyorum. Dolayisiyla 'pozitif olmak' denilen seyi ben teslimiyet olarak dusunuyorum cunku aksi yine kendine pay cikarmak oluyor ki yol cok uzun, burada bir suru insanin cok kotu tecrubeleri var ve bunlarin sebebi pozitif dusunmemeleri degil maalesef, bu yolun bir yerinde yasanabilecek olumsuzluklar insani daha derinden dibe vurduruyor bence... Allah hepimizin yaninda ve yaratilisa bedenlerimizle tanik oldugumuz bu onemli olayda ona siginip teslim olup ama hep dua edip tatli tatli beklemek en dogrusu... Icimde guclu bir ses bu sefer bebeklerine hayirlisiyla saglikla kavusup cok iyi bir anne olacagini soyluyor, dualarim seninle...

Geshenk selam . Ben kapatırken sen mesaj yazmışsın. Biz çok iyiyiz. Sana da çok geçmiş olsun.Yumurtacıklar ne alemde söyle bakalım. Daha önce transfer için başıma gelenleri yazmıştım . Onlara bir göz at istersen. Bol şans diliyorum. Senden de tez zamanda bebek haberlerini bekliyorum.

Ladybird canım sana bol şans diliyorum.
Umarım herşey yolunda gidecek.
Şu an transferde olman gerekiyor aklım ve kalbim seninle.
Bebeğinizi alıp evinize döndüğünde çok iyi dinlen hiçbirşeyi kafana takma 12 günün tadını çıkart.

Geshenk canım sende embriyoların ile ilgili güzel haberler alacaksın bugün inşallah.
Yumurta sayın çok iyi kesin kaliteleri de iyidir.
Senin içinde herşeyin yolunda gitmesini diliyorum.

Grapes bizde seni özlemiştik ne güzel yazmışsın sende.
Ne güzel kayınvalden de dinleniyorsun sende tadını çıkart.
Heyecanla sonucunu bekliyoruz. Gerçi pozitif ama :)

Ayşegülcüm benimde çok fazla belirtim ve ağrım olmamıştı ama hamile olduğumu öğrendikten sonra ağrılarım yavaş yavaş başladı. Hatta senin dediğin yerlerde benimde olmuştu öksürürken hapşırırken çok acıyordu. Sanki orda bir çalışma var gibi bebekler kendine yer açıyor gibi :)

Genelde kızlar akşamları iyi muhabbet ediyorsunuz. Ben malesef akşamları giremiyorum çok ağrılarım oluyor.
Bende ancak gündüzleri yazabiliyorum napalım.

Teşekkür ederim canım, kızlar senin ve Utkumm'un bu spazmları yorumlayacaklarını söylemişlerdi zaten a.s
Demek ki normal :ecrin_bebek: Demek ki çalışıyorlar.. Çalışsınlar bakalım, çalıştıklarını hissettiğimde hemencek uzanıveriyorum bendekaydirigubbakcemile3

Günaydın Canım,
Nasılsın, nasıl geçti haftasonu? Oğluşlar nasıl? Bak sana iki güzel isim daha: yamaç, yaman

İyiyim canım sabahları kendimi iyi hissediyorum akşama kadar iyi sonra ağrılar başlıyor.
Cumartesi gününü en yakın arkadaşlarımızla geçirdik.
Pazar günü bütün gün evdeydik eşimin işi vardı bütün gün bilgisayarın başındaydı. Bende televizyon izledim.

İkisi de güzel isimler saol canım.
Ama Yamaç kaynımın ismi. Yaman benimde aklıma gelmişti ama eşim istemedi.
Gerçi yaman da en yakın arkadaşlarımızın soyadı ondan dolayı istememiş olabilir.
Bekliyorum başka isimler :)
Sen nasılsın?

Bu arada c.tesi günü Nuri beyin dediklerinden bahsetmedim.

Çok kilo almışım kızdı biraz, 1 ayda 4,5 kilo almışım. Toplamda 8,5 kilo almış oldum.
Çok yemiyorum dikkat ediyorum. Pilav,makarna,hamur işi, tatlı, patates bunları yeme demişti yemiyorum zaten.
Sabahları sadece 1 dilim ekmek peynir, yumurta yiyorum. Akşamları ve öğlenleri sebze, et, salata yiyorum.
Ara öğünlerde meyva yiyorum. Belki meyvayı çok yiyor olabilirim ama onu yemesem abur yerim bu sefer daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…