kızlar merhaba,
hemen yazma moduna geçeyim dedim, son yazılanları okumadan.
haklısın ayşegül eve saat 7 gibi gelebildim, nasıl olsa bütün hafta yatıcam ya, enerjimin kalanını da sonuna kadar harcadim
eve geldiğimizde yorgun hissedip biraz uzandım, eşim sağolsun yemek hazırladı. yemeğimizi yiyip, biraz tv izledik.
aslında yarım saat önce yatmıştım, ama uyku tutmadı.
garip bir psikoloji içindeyim
dersine çalışmamış, ertesi gün sınavı olan talebeler gibi bir endişe var içimde. içim hiç rahat değilbu aldığım hormonlar mı yoksa arka beyne attığım duygularım yüzeye çıktığı için mi bilemiyorum.
kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum şu anda,
dedim ya sınava çalışmamış gibi hissediyorum kendimi. ama çalışacağım bir şey de yokki.. elimden gelenin hepsi bu... daha ötesi olmuyor işte
ilk seferinde olacağından çok emindim, üstelik pozitif sonucu gördükten sonra hiç beklememiştim, tepetaklak olmayı...
bu sefer ise olmayacağına emin gibiyim. mantık yürütücem ya, öncesinde daha kaliteli embriyoyla olmadıysa şimdi niye olsunki diyor bir yanım, diğer yanım neden olmasın her embriyo aynı genetik yapıya sahip değilki, bu sefer belki yavaş gelişenler daha sağlam adımlarla ağırdan geliyorlardır diyorum sonra da kendini kandırma diyorum...
kısaca karmakarışığım..
aslında size yazıp sizlere de negatif enerji vermek istemiyordum ama paylaşma gereği duydum.
beni anlayacağınızı düşünüyorum.
yarın sabah kalkıp eşim ve annemle gideceğiz hastaneye, kiracı adaylarımızı alıp geleceğiz dilerim bu sefer uzun süreli bir kontrat yaparız ve yeni adaylar beklemek zorunda kalmam...
gene de herşeyin hayırlısı, Allahım hayırlısıyla nasip etsin. hepimize...
bu arada transfer saatim 11:45, saat 11 gibi hastanede olmayı planlıyorum. sabah dondurulmuş embriyolarımızı çözecekler, içlerinden seçecekler hala sağlam olanı.
hepiniz iyi dileklerinizi yazmışsınızdır. vanilya, gece ve ayşegül vardı son sayfada henüz onları görebildim ama hepinizin aynı dileklere sahip olduğunuzu biliyorum.
iyiki varsınız :)
iyi geceler ve tatlı rüyalar diliyorum sizlere...
Ladybird yarin icin sana sans diliyorum, Allah'in izniyle bebeklerine kavusacagin gun olsun yarin... Kolaylikla al gel bebeklerini insallah.
yatamadım ben de bir türlü... tekrar bir göz atayım dedim gider ayak.. ladycim seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben de ilkinde çok pozitiftim. ama şimdi ara ara dondurulmuşlara kuşku ile bakıyorum. kendime söylediklerimi seninle de paylaşayım: bir defa dondurulmuşlar ile hamile kalan bir sürü insan var. ikincisi dondurma ve çözme işlemi de bir çeşit dayanıklılık testi. dolayısıyla neden daha sıkı sarılmasınlar ki bize? üçüncüsü (bu senin için geçerli) bu kez daha güzel dinleneceksin ve kendini daha iyi hazırladın... lütfen olumlu düşün... olumlu düşüncenin gücünü ayşegül ispatladı aslında bize. ben ilk denememde her ne kadar çok olumlu olsam da sık sık olmama olasılığını da aklıma yatırıp, kendimi hazırlamaya çalışmıştım. bu sefer onu da yapmayıp, zihnimi tümüyle olumlu sonuca hazırlayacağım. sen de öyle yap. çünkü yarın çözüldükten sonra ayakta kalan bebişler tüm güçleriyle sana tutunacaklar.
kendine ve yarından itibaren bebişine iyi bak canım... (sana mesaj da attım)
ayşegüüülll seni de mi uyku tutmadı yerimseniben hadi lady'ye pozitif enerji şırınga et birazcık...
geshenk canım sen de geç kaldın. uyudun di mi itiraf et a.s
ayşegüüülll seni de mi uyku tutmadı yerimseniben hadi lady'ye pozitif enerji şırınga et birazcık...
geshenk canım sen de geç kaldın. uyudun di mi itiraf et a.s
Ladyyciğim;
Bak canım arka beyninde depoladıkların, hissettiklerin, karmakarışık olman çok normal.. Hiçbirimiz yadırgamayız bu halini.. Çünkü yaşadıklarını biliyoruz.. endişelerini anlıyoruz..
Öncelikle hepimizin aklı sende, kalbimiz ve dualarımız seninle olacak..
Sen, eşin, aileleriniz, dostların, doktorun, hastane ekibi, bizler kısaca hepimiz can-ı gönülden bebeklerinin sana tutunmalarını istiyoruz.. diliyoruz... dua ediyoruz..
Sen sadece bu gücü arkanda hisset..
Senin deyiminle "Buz bebek"lerinin en sağlıklı, en güçlü olanı anneleriyle buluşacak.. Böyle düşündüğünü hissetse üzülürr canım..
Hadi artık olumsuz şeyler düşünme.. Sadece Bebeğini düşün.. Kavuşmanıza çok az kaldı.. Annesi, o daha minicik, nasıl şirin, nasıl güçlü ve nasıl sağlıklı ki annesine transfer olacak.. Bir araya geldiğinizde kendini daha güçlü hissedeceğinden eminim canım..
biliyorum canım, hepinizin yüreklerinden geçen güzel duygularınızı biliyorum, olumunekankayizsmile
desteğinizin de farkındayım... iyiki varsınız, hepiniz...
canım eşim, bir tanecik annem ve ailemin diğer üyeleri... sevgili arkadaşlarım...
hepinizin yeri de çok özel ve ayrı...
ama ben bir garip halde şimdide duygusallıktan döküyorum gözyaşlarımı...
bundan sonra hep sevinç çığlıkları ve gözyaşları olur inşallah..
biliyorum canım, hepinizin yüreklerinden geçen güzel duygularınızı biliyorum, olumunekankayizsmile
desteğinizin de farkındayım... iyiki varsınız, hepiniz...
canım eşim, bir tanecik annem ve ailemin diğer üyeleri... sevgili arkadaşlarım...
hepinizin yeri de çok özel ve ayrı...
ama ben bir garip halde şimdide duygusallıktan döküyorum gözyaşlarımı...
bundan sonra hep sevinç çığlıkları ve gözyaşları olur inşallah..
canım yarın çok güzel geçecek en azından beni sollamanın keyfini çıkart -tatlicadiarzu- bak sen emanetlerini yarın almaya gidiytorsun.benim daha belli değil amma velakin çok olmayacak aramız peşindeyim he sositososito hiç umutsuz olma sakın pozitif düşün her şeyi. ben inanıyorumki bu sefer olacak olmasaydı böle bişi zaten Aydın bey denemeye kalkarmıydı.hem bize örnek olacaksın dondurulmuşlar hakkında.yarın dualarım seninle. sende bizi habersiz bırakma ama olurmu. sana boooool şans ve kocamaaaannn öpücükler kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan Şeniz
hadi lady güzel haberlerinle görüşmek üzere sevgiye kal.
elbette bundan sonra gözyaşın mutluluktan sevinçten olacak... sende iyiki varsın hadi bakiiim çok zırlama artık yat dinlen yarına hem fiziksel hem ruhsal bomba gibi ol... bu güzel anların tadını çıkart. bak embriyosu donmaya elverişli olmayan kişiler de olabiliyor senin elinde bir mücevher var donukların sana büyük şans bunu unutma. yarın harika bir gün olacak bunu sakın unutma. git çocukları al gel bakalım ve asla kendini üzecek hiç bir düşünce tutma kafanda...:teselli:
İnşallah canım, bu sefer rast gidecek, bu sefer olacak..
Aksın gözyaşların, rahatlarsın.. Endişelerin de gözyaşlarınla akıpp gitsinn..
Biz hep yanındayız.. Sadece hisset olur mu..
İnşallah canım, bu sefer rast gidecek, bu sefer olacak..
Aksın gözyaşların, rahatlarsın.. Endişelerin de gözyaşlarınla akıpp gitsinn..
Biz hep yanındayız.. Sadece hisset olur mu..
elbette bundan sonra gözyaşın mutluluktan sevinçten olacak... sende iyiki varsın hadi bakiiim çok zırlama artık yat dinlen yarına hem fiziksel hem ruhsal bomba gibi ol... bu güzel anların tadını çıkart. bak embriyosu donmaya elverişli olmayan kişiler de olabiliyor senin elinde bir mücevher var donukların sana büyük şans bunu unutma. yarın harika bir gün olacak bunu sakın unutma. git çocukları al gel bakalım ve asla kendini üzecek hiç bir düşünce tutma kafanda...:teselli:
Ladyyciğimm;
Bak görüyormusun bizim endişeli, pipirikli, panik Geshenkimiz bile son derece pozitif düşünüyor artık, oklavayı aldı eline kızıyor vallahi kaydirigubbakcemile
Ay bir de bu kızın tabirlerine ba-yı-lı-yo-yummm... donukların diyor yaaa sırnaşık şeysırnaşık şey
İhiiii bi de hala senin ondan evvel transfer olacağın gerçeğini hazmedemedi..
Evett Geshenkciğim, ohhh senden önce transfer olunca Ladyynin bebişi :CüvCüv: senin bebişinin :CüvCüv: ablası ya da ağabeyi olacak laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?