Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canım yarın çok güzel geçecek en azından beni sollamanın keyfini çıkart -tatlicadiarzu- bak sen emanetlerini yarın almaya gidiytorsun.benim daha belli değil amma velakin çok olmayacak aramız peşindeyim he sositososito hiç umutsuz olma sakın pozitif düşün her şeyi. ben inanıyorumki bu sefer olacak olmasaydı böle bişi zaten Aydın bey denemeye kalkarmıydı.hem bize örnek olacaksın dondurulmuşlar hakkında.yarın dualarım seninle. sende bizi habersiz bırakma ama olurmu. sana boooool şans ve kocamaaaannn öpücükler kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan Şeniz
hadi lady güzel haberlerinle görüşmek üzere sevgiye kal.

yatamadım ben de bir türlü... tekrar bir göz atayım dedim gider ayak.. ladycim seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben de ilkinde çok pozitiftim. ama şimdi ara ara dondurulmuşlara kuşku ile bakıyorum. kendime söylediklerimi seninle de paylaşayım: bir defa dondurulmuşlar ile hamile kalan bir sürü insan var. ikincisi dondurma ve çözme işlemi de bir çeşit dayanıklılık testi. dolayısıyla neden daha sıkı sarılmasınlar ki bize? üçüncüsü (bu senin için geçerli) bu kez daha güzel dinleneceksin ve kendini daha iyi hazırladın... lütfen olumlu düşün... olumlu düşüncenin gücünü ayşegül ispatladı aslında bize. ben ilk denememde her ne kadar çok olumlu olsam da sık sık olmama olasılığını da aklıma yatırıp, kendimi hazırlamaya çalışmıştım. bu sefer onu da yapmayıp, zihnimi tümüyle olumlu sonuca hazırlayacağım. sen de öyle yap. çünkü yarın çözüldükten sonra ayakta kalan bebişler tüm güçleriyle sana tutunacaklar.

kendine ve yarından itibaren bebişine iyi bak canım... (sana mesaj da attım)

ayşegüüülll seni de mi uyku tutmadı yerimseniben hadi lady'ye pozitif enerji şırınga et birazcık...

geshenk canım sen de geç kaldın. uyudun di mi itiraf et a.s

Ladyyciğim;
Bak canım arka beyninde depoladıkların, hissettiklerin, karmakarışık olman çok normal.. Hiçbirimiz yadırgamayız bu halini.. Çünkü yaşadıklarını biliyoruz.. endişelerini anlıyoruz..
Öncelikle hepimizin aklı sende, kalbimiz ve dualarımız seninle olacak..
Sen, eşin, aileleriniz, dostların, doktorun, hastane ekibi, bizler kısaca hepimiz can-ı gönülden bebeklerinin sana tutunmalarını istiyoruz.. diliyoruz... dua ediyoruz..
Sen sadece bu gücü arkanda hisset..
Senin deyiminle "Buz bebek"lerinin en sağlıklı, en güçlü olanı anneleriyle buluşacak.. Böyle düşündüğünü hissetse üzülürr canım..
Hadi artık olumsuz şeyler düşünme.. Sadece Bebeğini düşün.. Kavuşmanıza çok az kaldı.. Annesi, o daha minicik, nasıl şirin, nasıl güçlü ve nasıl sağlıklı ki annesine transfer olacak.. Bir araya geldiğinizde kendini daha güçlü hissedeceğinden eminim canım..

mesajını görüp bende msg yazdım :)))

aslında bende aynısını yapıp, çok ümitlenme, sonra hüsran olunca sonuç çok üzülürüm diye kendimi hazırlamalıyom diyorum ama, aslında sonuç negatif olduğu sürece hep çok üzülüyorsun zaten...
o nedenle ayşegülün yaptığı gibi olumlu düşünüp en azından bu 12 günü keyifli geçirmek lazım...
pozitif çıkarsa daha çok seviniriz, negatif çıkarsa da her halukarda üzüleceğiz na'palım.. sonra alışacağız, arka belleğe atacağız...

derin bir nefes alıyorum ve desteğin için teşekkür ediyorum olumunekankayizsmile

ayşegüüülll seni de mi uyku tutmadı yerimseniben hadi lady'ye pozitif enerji şırınga et birazcık...

Gececiğim, Ladyy nete girmeyince aklım kalmıştı, mutlaka geç vakitte girer diye düşünmüştüm... Güzel bir film izliyoruz.. Bi bakiiim dedim.. Gelmişş:)))

hayırrrrr. uyumadım :dilcikar: yeğenimin tiyatrosuna gittik daha sonra büyük görümcemin kayınvalidesi ve oğlu da vardı onları evlerine bıraktık biraz uzakta oturuyorlar eve geldik acık mama yedik acıkmışız cokacimcoook sonra burayı açtım ve uykum şimdi gelmeye başlıyor ancak. dünde hiç uyumamıştım zaten gece geç yattım sabah de kalkmıştım yazdım hatta buraya. yaaaaa zemuszemus

biliyorum canım, hepinizin yüreklerinden geçen güzel duygularınızı biliyorum, olumunekankayizsmile
desteğinizin de farkındayım... iyiki varsınız, hepiniz...
canım eşim, bir tanecik annem ve ailemin diğer üyeleri... sevgili arkadaşlarım...
hepinizin yeri de çok özel ve ayrı...
ama ben bir garip halde şimdide duygusallıktan döküyorum gözyaşlarımı...
bundan sonra hep sevinç çığlıkları ve gözyaşları olur inşallah..

elbette bundan sonra gözyaşın mutluluktan sevinçten olacak... sende iyiki varsın hadi bakiiim çok zırlama artık yat dinlen yarına hem fiziksel hem ruhsal bomba gibi ol... bu güzel anların tadını çıkart. bak embriyosu donmaya elverişli olmayan kişiler de olabiliyor senin elinde bir mücevher var donukların sana büyük şans bunu unutma. yarın harika bir gün olacak bunu sakın unutma. git çocukları al gel bakalım ve asla kendini üzecek hiç bir düşünce tutma kafanda...:teselli:

İnşallah canım, bu sefer rast gidecek, bu sefer olacak..
Aksın gözyaşların, rahatlarsın.. Endişelerin de gözyaşlarınla akıpp gitsinn..
Biz hep yanındayız.. Sadece hisset olur mu..

teşekkür ederim geshenkcim...
inşallah güzel haberler olacak bundan sonra.. kaydirigubbakcemile5
sıra sıra dizildik dimi...
grapes ben ve sen..
önceden de dizilmiştik biz... ben, utkumm ve sancux...

dolayısıyla seni sollamış değilim, kırmızıya basıp tekrar başa döndüm sadece.. kafamçokkarıştı seninle konuşurken kızma birader oynuyor gibi hissettim kendimi birden lülülülülülü zaten hayatta bir oyun dimi..vereliniortak

amaaaa bundan sonra herşey güzel olacak... :lepi: :hooray:

Ladyyciğimm;
Bak görüyormusun bizim endişeli, pipirikli, panik Geshenkimiz bile son derece pozitif düşünüyor artık, oklavayı aldı eline kızıyor vallahi kaydirigubbakcemile
Ay bir de bu kızın tabirlerine ba-yı-lı-yo-yummm... donukların diyor yaaa sırnaşık şeysırnaşık şey
İhiiii bi de hala senin ondan evvel transfer olacağın gerçeğini hazmedemedi..
Evett Geshenkciğim, ohhh senden önce transfer olunca Ladyynin bebişi :CüvCüv: senin bebişinin :CüvCüv: ablası ya da ağabeyi olacak laelaelaelaelae

şu anda bir saat öncesine kadar çok daha iyiyim..
gözyaşlarımla içimdeki sıkıntı da aktı uzaklaştı benden...
iyiki varsınız...alkisalkisalkis opuyorumnanaktan

bu arada eşim 41 oldu dün...

çok güzel ifade etmiş ayşegül.. göz yaşların sevinçli haberde akmak için beklesin bu saatten sonra.

geshenkin de dediği gibi bu yaşadıklarını yaşama şansı bile olmayanlar var. yum. problemleri olanlar, bizim gibi yaşı peşinden kovalayanlar, tedavi için imkanı olmayanlar...

sabahleyin iki kişi çıkın eşinle evden, öğleden sonra üç kişi dönün... bizim de kalbimiz seninle canım...

Ehhh daha iyi hissetdiğine göre o vakit şimdi yatma vaktin geldi.. Şimdi ufak ufak kapat bilgisayarını ve sokul eşinin yanına.. Sıcaklığı hissettiğinde daha da iyi hissedeceksin kendini.. Yarın her şeyin güzel olacağı günlerin ilk günü olacak canım.. Anne olarak çıkacaksın hastaneden..
Eşine 41 kere maşallahh..
Benim eşim senin eşini döverrr 43 kaydirigubbakcemile3

kesinlikle bir buluşma ayarlamalıyız ve seninle tanışmalıyım geshenk...
alem kızsın yaaa..
hadi sende git yat, sabah işe gideceksin.
öpüyorum. :1hug:

geshen yaaa a.s. iyi ki varsın... gece yarısı kendi kendime güldürdün beni ya allah da seni güldürecek inşallah...

ayşegül, geshenk ve gece..
saat 1 olmuş ve benimle birlikte endişelerimi paylaştınız.
tekrar teşekkür ediyorum ve bilgisayarımı kapatıp eşimin yanına geçiyorum artık..
söz dinleyip yarın keyifle ve umutla gidiyorum hastaneye..
ve ondan sonra :CüvCüv: hepp göbikli kalıcam... a.s
iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…