Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Bende iyiyim canım, biz de pazar gününü evimizde geçirdik, hava da yağışlıydı yağmur beş dakika bile durmadan uslu uslu yağıp durdu..
Hastalıklar için de akşamları depreşir derler nedense, demek senin de ağrıların akşamları oluyor.. Daha çoook aylar var canım önünde, dikkatli olman gerek.. Yürüyüşünü aksatmadan yapabiliyormusun peki?
Şu hamile yastıkları, oturma minderleri falan ağrıları azaltıyormuş bi bak istersen.

Valla ne yapacağımı şaşırdım.
Yürüyüş yap dedi bol bol.
15 dakikadan fazla yürüyünce de belim kopacak gibi ağrıyor.
Şimdi birazdan çıkıcam yürümeye 15 dakika ama. Birde akşam yemekten sonra yürüyorum 15 dakika.

Canım nasıl sipariş vericeğiz peki o hamile yastığını amazon satıyor. Amazonda cd ve kitap haricinde başka birşey göndermiyor Türkiye ye.

Hımmm, kiloya dikkat ((
Meyvadan zarar gelmez canım, dediğin gibi meyva da yemesen abur cubura saracaksın.. Meyva yemen daha doğru..
Gerçi çoğul gebeliklerde 17-18 kg civarında alınacak kilonun normal olduğu düşünülüyor. Ama ne kadar az kilo alınırsa o kadar iyi.
İkiz annes olarak son iki -üç ay hiç hareket edemeyecek ve yerinden kalkamayacak hale gelecekmissin. O ayları düşünerek şimdiden yatırım yapman gerek canım.. Aman dikkatli ol..

Kızlar;
Mystryy'e msj çektim, "döndüm işyerindeyim ama iş tatilin öcünü alıyor giremedim" diyor..
Bilginiz olsun..

Geshenk canım sende embriyoların ile ilgili güzel haberler alacaksın bugün inşallah.
Yumurta sayın çok iyi kesin kaliteleri de iyidir.
Senin içinde herşeyin yolunda gitmesini diliyorum.

çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun...

Günaydın Canım,
Nasılsın, nasıl geçti haftasonu? Oğluşlar nasıl? Bak sana iki güzel isim daha: yamaç, yaman

hakkaten güzel isimler...

beni hala aramadılar yaa. acaba sorunmu var bilmiyorumkismile biraz daha geçsin olmazsa ben arayım diyorum.

Geshenkciğim;
Yumurta toplama işleminden sonra sana reçete ve bilgilendirme formu vermişlerdir.. Hatta ben yanındayken göstermiştim reçeteni ve form kağıdını sana canım..
ışte o formda zaten bilgi almak için 14.00-16.00 saatleri arasında aranabileceği yazıyor..
Tamam canım çok merak ediyorsun , biz de çook merak ediyoruz, yumurtalarının kaçı döllendi, kaça bölündü ama sabret eli kulağındadır, ararlar.. Beni ilk gün 15.00'de ikinci gün 14.00'de aramışlardı..
Haber alır almaz da bize yaz olur mu canım

Ladyyciğim;
Bu saatlerde bebişini alıp eve dönüş yoluna geçmiş olmalısın..
Heyecanla bekliyoruz neler olduğunu..

Geshenkciğim;
Daha aramadılar mı canım.. Ayy aradıklarında kalem kağıt da olsa yanında da yazsan.. Heyecandan unutuverirsin sen şimdi Muharrem Beyin dediklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…