İyiyim canım sabahları kendimi iyi hissediyorum akşama kadar iyi sonra ağrılar başlıyor.
Cumartesi gününü en yakın arkadaşlarımızla geçirdik.
Pazar günü bütün gün evdeydik eşimin işi vardı bütün gün bilgisayarın başındaydı. Bende televizyon izledim.
İkisi de güzel isimler saol canım.
Ama Yamaç kaynımın ismi. Yaman benimde aklıma gelmişti ama eşim istemedi.
Gerçi yaman da en yakın arkadaşlarımızın soyadı ondan dolayı istememiş olabilir.
Bekliyorum başka isimler :)
Sen nasılsın?
Bende iyiyim canım, biz de pazar gününü evimizde geçirdik, hava da yağışlıydı yağmur beş dakika bile durmadan uslu uslu yağıp durdu..
Hastalıklar için de akşamları depreşir derler nedense, demek senin de ağrıların akşamları oluyor.. Daha çoook aylar var canım önünde, dikkatli olman gerek.. Yürüyüşünü aksatmadan yapabiliyormusun peki?
Şu hamile yastıkları, oturma minderleri falan ağrıları azaltıyormuş bi bak istersen.
Bu arada c.tesi günü Nuri beyin dediklerinden bahsetmedim.
Çok kilo almışım kızdı biraz, 1 ayda 4,5 kilo almışım. Toplamda 8,5 kilo almış oldum.
Çok yemiyorum dikkat ediyorum. Pilav,makarna,hamur işi, tatlı, patates bunları yeme demişti yemiyorum zaten.
Sabahları sadece 1 dilim ekmek peynir, yumurta yiyorum. Akşamları ve öğlenleri sebze, et, salata yiyorum.
Ara öğünlerde meyva yiyorum. Belki meyvayı çok yiyor olabilirim ama onu yemesem abur yerim bu sefer daha kötü.
Canım nasıl sipariş vericeğiz peki o hamile yastığını amazon satıyor. Amazonda cd ve kitap haricinde başka birşey göndermiyor Türkiye ye.
Geshenk canım sende embriyoların ile ilgili güzel haberler alacaksın bugün inşallah.
Yumurta sayın çok iyi kesin kaliteleri de iyidir.
Senin içinde herşeyin yolunda gitmesini diliyorum.
Günaydın Canım,
Nasılsın, nasıl geçti haftasonu? Oğluşlar nasıl?Bak sana iki güzel isim daha: yamaç, yaman
ayşegülll , çok sevindim 2.test sonucun da çok güzel çıkmışş.. tebriklerr...
Çok teşekkür ederim canım, İnşallah darısı başınıza..
inşallahh :)
bu arada 50.. sayfanın ilk yazısına da bakabildim, ladybird yetişemese de , mesaj güzel olmuş cidden de :)
inşallahh :)
bu arada 50.. sayfanın ilk yazısına da bakabildim, ladybird yetişemese de , mesaj güzel olmuş cidden de :)
Haydi Ladyyciğimmmm gelin artıkkk evinizeee[/QUOTaa lady nin bugün transferi vardı değil mi
Haydi Ladyyciğimmmm gelin artıkkk evinizeee[/QUOTaa lady nin bugün transferi vardı değil mi
Evet canım, dün gece de çok heyecanlı ve karışıktı biraz.. 11.45 - 12.00 civarında transferinin bitmiş olması gerek.. Ehh biraz dinlenme, sonrasında da yavaşş yavaşşş eve gider diye düşünüyorum.. kısa bir süre sonra burada olur inşallah canım.
Evet canım, dün gece de çok heyecanlı ve karışıktı biraz.. 11.45 - 12.00 civarında transferinin bitmiş olması gerek.. Ehh biraz dinlenme, sonrasında da yavaşş yavaşşş eve gider diye düşünüyorum.. kısa bir süre sonra burada olur inşallah canım.
ahh ne heyecanlı bir an ooo , ekranda ilk defa görüyorsun bebişlerini , umut umut.. allahım sonuna kadar herkesi mutlu etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?