Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ya ewet yaa transfer esnasinda circir olma kismina cok guldum. Aydin bey ve cici hemsirelerimize hbr verelim de tedbir alsinlar. delikafadulden

Rengi bugün hiç online olmadı, dün gece de girmemişti.. Bu gece girer, görür de önlem alırlar inşallah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aysegul'cum bu arada yumurtalarinin toplandigi gunu 14. gun kabul ediyorsun ona gore kac haftalik kac gunluksun hesapliyorsun.

Kisaca bakarsak sen 19 mayisda toplattin yumurtalari yani sat senin icin 5 mayis. Bu durumda bugun itibariyle tam 5+0 sin. ) bende senden tam 2 hafta gerideyim. zemuszemus :CüvCüv:

İhiiiii yani ben 5 haftalık hamilemiyim kaydirigubbakcemile3

İyice karıştırdık laelaelaelaelae
Ayşegülcüm keseleri gördüğünde ayrıntılı sorarsın sırnaşık şey

Ladyyciğim,
Prospektüsü okudun mu? Ne diyor

Okudum canim, o konuda hic bisi yazmiyor. bilmiyorumkismile
biraz netten arastiririm Ben simdi.

Bu arada crinojelin bi tanesinde 90 mg progesteron var. Gunde 2 kez kullaniliyor. Ignede ise sadece 50 gr var ve gunde bi kez kullaniliyor. Demekki geri akanlar cok da muhim degil. buyrunnnnnnnnn

İyice karıştırdık laelaelaelaelae
Ayşegülcüm keseleri gördüğünde ayrıntılı sorarsın sırnaşık şey

Yok canim yaa, o kadarda karistirmadik senin hesabinla benimki arasinda bir gun var sadece. :))
Aydin bey soylemisti bana sat hesaplamayi. Normal gununu almiyorsun. Yumurta toplama gunune gore hesap ediyoruz demisti. Bu da +- 2-3 gun farkeder en fazla.

Cok da muhim degil bi iki gunluk fark bence.

Bende ondan kullanmak istiyorummm, çünkü artık bezeler oluştu ve çook acıyoyy ((((((( :gitme:

Eşimin doğumgününe denk gelmediğine göre benim için de hiççç farketmiyorr sırnaşık şeysırnaşık şey

Bende ondan kullanmak istiyorummm, çünkü artık bezeler oluştu ve çook acıyoyy ((((((( :gitme:

Bende ilk sefer ignelerden sikayet edip baska bir yolu yokmu diye sordugumda crinojeli kullanabilecegimi soylemisti. Kanaman yoksa kullanabilirsin. Bi mail at yada tel ile sor istersen.

Bende ilk sefer ignelerden sikayet edip baska bir yolu yokmu diye sordugumda crinojeli kullanabilecegimi soylemisti. Kanaman yoksa kullanabilirsin. Bi mail at yada tel ile sor istersen.

Evett sormakta fayda var.. Dur bakalım canım.. Hep denileni yaptım ya şimdiye kadar, ezberi bozmak da istemem.. Gerçi keseleri görmeye gidene kadar tam 9 iğnem daha var. Çok da kalmadı.. Utkumm ne yapsın kaç ay sürdü iğneleri, Mystryy ne yapsın hala devam... Böyle düşüneyim di mi..

Grapessciğim - Ladyyciğimm,
Eşim ofisten çıkıyormuş, ben ufak ufak duşa girip hazırlanayım canım.. ıstinye'ye gideceğiz ya..
Çok öpüyorum sizi.. Bakınnn bir gün daha bitti zemuszemus zemuszemus

Yaa kizlar hafif hafif kasik agrilari oldumuydu size?
Bende var bu sefer, ama transfer oncesi basladiydi hala devam ediyo.
Aydin bey ilaclar yapmaz usutmussundur belki demisti. (
hala usutuk halde benim yumurtaliklar galiba sempatiksalakcinni

Yaa kizlar hafif hafif kasik agrilari oldumuydu size?
Bende var bu sefer, ama transfer oncesi basladiydi hala devam ediyo.
Aydin bey ilaclar yapmaz usutmussundur belki demisti. (
hala usutuk halde benim yumurtaliklar galiba sempatiksalakcinni

Hayırr canımm, bende hiiiiççç bir belirti yoktu.. Taa ki iki-üç gün öncesine kadar.. O da zaten kasıktan yukarılarda bir yerler.. Belini açık bırakma olur mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…