Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Bende gördüm yeğeninin resimlerini çok tatlı maşallah.
Bizde iyiyiz canım günleri haftaları sayıyoruz:)
Senin tedavinide dört gözle bekliyoruz her adımını heyecanla takip edeceğiz.
Tahmini ne zamana gelir senin iğnelere başlaman?

Hayir canim, tam tersi. Aksam yatarken yapiyorum sabah da yaptiktan sonra 5-10 dk yatiyordum ise giderken simdi daha uzun yatiyorum.

Sen nasilsin cnm? Isler tum hiziyla baslamis. Duzeldi mi tum sikintilarin, yani tansiyon kanama vs.

Ladybird merhaba canım, keyfini çıkarıyorsun değil mi dinlenmenin iş maillerine falan fazla takılma sakın...kafan da rahat olsun.

Senin tam olarak kullandığın jeli bilmiyorum ama bende fitil kullanırken topak topak akıyordu ilk zamanlar. Sonradan alıştım olabildiğince ileri itmeye çalış :) o zaman pek dışarı akmıyor.

Geshenk canım seni bugün sadece transfer saati için aralar. Embriyoların ile ilgili bilgi vermezler transferden birgün öncesi dışarı çıkarmıyorlar çünkü.
Yarın transferden önce bilgi verirler ve o an karar verilir.
Allah rastgetirsin herşey umarım güzel olacak.

Utkumm cnm seni görüyorum online ne yaptın hafifledi mi işler biraz?
Allah kolaylık versin yanında olsam yardım ederdim sana:)

Meliscim merhaba inşallah senin tedavinde de başından sonuna kadar herşey yolunda gider.
Ben mi kaçırdım bilmiyorum ama ilk denemem mi, kaç yıldır bebek istiyorsunuz?
Çok mu soru sormuş oldum ama:)

Az önce ilk sayfaları okudum içim bir hoş oldu ne aşamalardan geçip,ne günlerden bu güne gelmişiz.
Zaman geçmiyor diyoruz ama öyle bir geçiyorki........

Bir bakmışız çocukların peşlerinden koşturuyoruz o zamanlarda vakit bulup okuyabilirsek burada yazdıklarımızı okuduğumuzda ne hissederiz acaba?
Acısıyla tatlısıyla güzel birer anı olacağı kesin ama.....

Bende işte deli deli konuşuyorum tek başıma:)))))))))))
Kimsede yok en iyisi bende çıkıyım artık.
Hepinize sevgilerrrrrrrrrrr
Biliyorsunuz akşamları benden hayır yok giremiyorum nete

çok sağol canım benim. nasıl moral buluyorum sayenizde var ya... iyiki burayı bulmuşum iyiki sizi bulmuşum iyiki Aydın beye karar vermişim sonuç ne olursa olsun burada kazandığım dostluklar yeter bana. hepiniz çoook sağolun....

evet sancux um aradılar yarın 9 da burda olun dediler yarım saat içinde işlem için hazırlanacaksınız ve transferiniz olacak dediler. yolda 5 bardak su içmem gerekliymiş. kahvaltı edebilirmişim ve dediğin gibi bugün bakamazlarmış rahatsız oluyorlarmışş ayyy bir komik geldi hemde garip... canları varmışta rahatsız oluyorlarmışşş yerim ben onlarıııı... rahatsız etmemişler işte son gün bakmıyorlarmış. inşallah her şey yolunda gidecek buna bende inanıyorum. dualarınızı eksik etmeyin olurmu...

sağol bilgiler için canım benim :1hug: ben şuan 9+4 haftalığım cuma akşamı son iğnemi oldum cumartesi sabahtan beri de fitilleri kullanıyorum haftaya pazara kadar fitillere devam edicem haftaya azaltmaya başlıycam herhalde benim kanama ve lekelenmelerden süreci biraz daha uzun tutmak istediler.nuri beye 21inde gidicem ama çok sabırsızlanıyorum bu arada 21inde 11+2 olucam e 12. haftada 2li test yapılıyor acaba bir kaç gün daha sabretsem 2li testimidemi aynı anda yaptırsam bilemedim sempatiksalakcinni

Sen kaç haftalık oldun şimdi canım? Cinsiyeti ne acaba çok merak ediyorum:)[/QUOTE]

bu arada tabiki lütfen sağlıklı olsun öncelikle ama bende merak ediyorum cinsiyetini çok ilki erkekti o yüzden şimdi kız diyorum ama ne alakaysa? sence ne doğuyor içine?ooof Allah o günleri göstersinde 14. hafta öğrenirim herhalde dimi?

yaa benimde fitil gün içinde topak topak çıkıyor korkuyorumda çok ittirmeye ittirmek mi lazım acaba sempatiksalakcinni

evet sancux um aradılar yarın 9 da burda olun dediler yarım saat içinde işlem için hazırlanacaksınız ve transferiniz olacak dediler. yolda 5 bardak su içmem gerekliymiş. kahvaltı edebilirmişim ve dediğin gibi bugün bakamazlarmış rahatsız oluyorlarmışş ayyy bir komik geldi hemde garip... canları varmışta rahatsız oluyorlarmışşş yerim ben onlarıııı... rahatsız etmemişler işte son gün bakmıyorlarmış. inşallah her şey yolunda gidecek buna bende inanıyorum. dualarınızı eksik etmeyin olurmu...[/QUOTE]

yerim ben onları tabii rahatsız olmasınlar yazık zaten strestelerdir hangisi annesine kavuşucak diye bütün dualar yarın seninle huzurla mutlulukla kavuş bebeklerine

yerim ben onları tabii rahatsız olmasınlar yazık zaten strestelerdir hangisi annesine kavuşucak diye bütün dualar yarın seninle huzurla mutlulukla kavuş bebeklerine[/QUOTE]

sağol canım Allah razı olsun..... dualarınızı hissedeceğim...a.s

Kizlar, bir saat kadar kestirip geldim yaniniza. :))
umut'cum koyulasma bilgisi icimi rahatlatti. Dun sabah ilk defa parcalari gorunce acaba embriyom mu geri geldi diye korktum, sonra guldum kendime. Embriyonun 5 mm olmasi icin 5. haftaya ulasmasi gerekiyor oysaki benimki daha 1mm falan olmali.

Sancux'cum benim kullandigim crinojel. Her biri tek kullanimlik paketlerde yer alan plastik bir aparat icinde beyaz renkli bir krem aslinda. Prognex igne ile ayni islevi. Aparati vajinaya sokuyorsun 7-8 cm iceriye giriyor (uzun ince bir tup icinde krem) tuttugun tarafta da pompa gibi bir tutma yeri var, ona bastirip kremin basincla bosalmasi saglaniyor. Yani bayaa ic kisma gidiyor aslinda. Estrofem tablet vajinal bir akinti yaptigi icin dolayisiyla krem de bi miktar geri geliyor. (amma detayli yazdim yaa )

Geshenk'cim,
hayirli olsun canim. Su icmekle ilgili nacizane bir tavsiyem var. Benim biseyler icince hemen wc'ye gitmem gerekir. Eger seninde s.kesen kucukse hastaneye gittiginde ic suyu. Cunku sikisik halde beklemek cok ama cook zor oluyor.

Opuyorum seni kocaman, yarin minikleri guzelce al gel birlikte dinlenelim. :))

Mystry canim ben esinin Eczanesi oldugunu Serap hemsireye soyledim. Bir ilac icin o da seni arayacakti. Belki de aramistir. Ben yurtdisinda aradim ama bulamadim istedigi ilaci belki esin halleder.

senin oglanları alırız kızlarıma ona gore.. bizim kızlar biraz capkınlar canım dikkat..
annesi gecen gece pamuk presnses masalını anlatırken off sıkıldım bu presnesten birazda prensi anlat diyormus ona gore ogluslarına dikkat canım
benim tedavime az kaldı insallah canım kısmetse 29 haziran gibi baslarım herhalde ama 17-18 gibi aydın beye gidecem kontrole ozaman karar verecek bu ay baslayıp baslamamaya haftaya netlik kazanacak kısaca canım.. oğluslarına iyi bak opuyorumnanaktan

yarından itibaren bu topikten kopamayacagız desenize kızlar bi yanda lady, bi yanda geshenk ay laf ta yetismez bunlara cok neseli olacak hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…