merhaba kızlar,
aysegulcum ablan icin cok uzuldum canım burun kırıgı zordur allah kolaylıklar versin umarım en kısa zamanda saglıgına kavusur aksam gordugunde bizim de gecmis olsun dileklerimizi ilet lutfen..
dogumgununu sormussun yeni gordum kusura bakma dogumgunu guzeldi dogdugunda buyurmu diyorduk ama 5 yasına girdi bile..
sancux, lady, utkumm, panadol, geshenk, gece, grapes, impression,.. (kalabalıklastık ya unuttklarım varsa lutfen kusura bakmayın) umarım hepiniz iyisinizdir..
Hayir canim, tam tersi. Aksam yatarken yapiyorum sabah da yaptiktan sonra 5-10 dk yatiyordum ise giderken simdi daha uzun yatiyorum.
Sen nasilsin cnm? Isler tum hiziyla baslamis. Duzeldi mi tum sikintilarin, yani tansiyon kanama vs.
Kızlar biraz uzanıcam görüşürüz opuyorumnanaktan
tesekkurler canım esine de bilgilendirdigi icin tesekkurlerimi ilet lutfen kızlarında soyledigi gibi doktordan doktora degisiyor bi de probleme gore degisiyor ilaclar biz de aydın bey hangisini verirse onu kullanacagız elbette ama bu ilacı da merak etmistim neden ucuz oldugunu onun icin sordum tekrar tesekkurler..
ladyycim o jeli bende kullanmıstım bi kac gun sonra dedin gibi kıvamında koyulasmalar oluyor endiselenmene gerek yok hatta sonlarına dogru rengi de koyulasıyor canım bilgin olsun..
geshenkcim geriye sayım basladı bebisinle kavusma zamanına saatler kaldı simdiden bol sans diliyorum gerci hiiiccc ihtiyacın olmayacak cunku zaten hersey yolunda gidecek ve bizi aysegul gibi havalara ucuracaksın sevincten.. yanlız kabızlık olayı kotu gerci sen her yolu denemeye kararlı gorunuyorsun dikkat et hepsinin aynı anda ise yarayacagı tutmasın ben kabızlık problemini ac karnına biiter cikolata uzerine ılık su icerek cozmustum cok ise yaramıstı hatta kızlara da tavsiye etmistim yapan oldumu yada onlarda da ise yaradımı bilmiyorum ama umarım sen o veya bu yolla halledersin de zorlanmassın insallah
Geshenk canım seni bugün sadece transfer saati için aralar. Embriyoların ile ilgili bilgi vermezler transferden birgün öncesi dışarı çıkarmıyorlar çünkü.
Yarın transferden önce bilgi verirler ve o an karar verilir.
Allah rastgetirsin herşey umarım güzel olacak.
çok teşekkür ederim :) yazim ilaçlarımı:
Ganol-f 450 (üç kutu)
Cetrotide 0,25 (5 kutu tekli
ovitrelle 250 mg (bir kutu)
Zitromax 500 (2 kutu)
bize eczane 1.575 lik bi fiyat verdiler.
Atlantis eczanesine de sorarım.[/QUOTE
eşimle konuştum sana özelden mesaj atıyorum.
Mystry hoşgeldin canım bizde seni özledik.
Güzel güzel dinlenmişsin mamaları da götürmüşsün afiyet şeker olsun:) Ama kilolar.......sende benim gibi azarı işitmede Nuri beyden :)
Ben iğneleri keseyi gördükten sonra yani kan tahlilinden 2 hafta sonra bıraktım fitile başladım. Fitili de keseyi gördükten 2 hafta sonra gittiğim kontrolden sonra Aydın bey yavaş yavaş bırak dedi 2-3 gün daha kullandım.
Ondan sonra da Nuri beye devam ettim zaten rutin kontrollere gittim.
18.haftada detaylı ultrasona gittik.
Şu an 20.haftayız cuma gününü 21 olacak hayırlısıyla.
Ayın 18 inde de (22.haftada) fetal eko randevumuz var.
Senin ikiz olmadığı için detaylı ultrasonu daha geç bir tarihe veririler.
Fetal ekoyu da ıvf bebeklerine istiyorlarmış genelde.
Bilmiyorum belki Nuri bey senden istemeyebilir.
Sen kaç haftalık oldun şimdi canım? Cinsiyeti ne acaba çok merak ediyorum:)
Ladybird merhaba canım, keyfini çıkarıyorsun değil mi dinlenmenin iş maillerine falan fazla takılma sakın...kafan da rahat olsun.
Senin tam olarak kullandığın jeli bilmiyorum ama bende fitil kullanırken topak topak akıyordu ilk zamanlar. Sonradan alıştım olabildiğince ileri itmeye çalış :) o zaman pek dışarı akmıyor.
evet sancux um aradılar yarın 9 da burda olun dediler yarım saat içinde işlem için hazırlanacaksınız ve transferiniz olacak dediler. yolda 5 bardak su içmem gerekliymiş. kahvaltı edebilirmişim ve dediğin gibi bugün bakamazlarmış rahatsız oluyorlarmışş ayyy bir komik geldi hemde garip... canları varmışta rahatsız oluyorlarmışşş yerim ben onlarıııı... rahatsız etmemişler işte son gün bakmıyorlarmış. inşallah her şey yolunda gidecek buna bende inanıyorum. dualarınızı eksik etmeyin olurmu...
Bende gördüm yeğeninin resimlerini çok tatlı maşallah.
Bizde iyiyiz canım günleri haftaları sayıyoruz:)
Senin tedavinide dört gözle bekliyoruz her adımını heyecanla takip edeceğiz.
Tahmini ne zamana gelir senin iğnelere başlaman?
Geshenk'cim,
hayirli olsun canim. Su icmekle ilgili nacizane bir tavsiyem var. Benim biseyler icince hemen wc'ye gitmem gerekir. Eger seninde s.kesen kucukse hastaneye gittiginde ic suyu. Cunku sikisik halde beklemek cok ama cook zor oluyor.
Opuyorum seni kocaman, yarin minikleri guzelce al gel birlikte dinlenelim. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?