Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Hayir canim, tam tersi. Aksam yatarken yapiyorum sabah da yaptiktan sonra 5-10 dk yatiyordum ise giderken simdi daha uzun yatiyorum.

Sen nasilsin cnm? Isler tum hiziyla baslamis. Duzeldi mi tum sikintilarin, yani tansiyon kanama vs.

Canım kullanım konusunda Utkumm söyledikleri doğru jeli yapıp birkaç dak. bekliyordum sonra kalkıp biraz dolaşıyordum, bu ilacın daha fazla yayılmasını sağlıyormuş. Az miktar geri geliyor o kadar olur demişlerdi

Grapes bekleme süreci nasıl gidiyor sabırsızlık oluyor mu içinden geçiyor mu hiç erkenden test yaptırsam mı falan diye? Yapma sakın ama:)

Kaçıncı gündesin şimdi?

sancux bilmiyorum düne kadar iyiydim, bugün öğleden sonra acayip bir halsizlik oldu kolumu kaldıramıyorum sanki, birde karnım arıcak gibi hissediyorum 7. günüm bugün

Melisciğim;
Gördüğün gibi ben ciddi bir fiyat araştırması yapmıştım.. Sonrasında sağolsun Mystryy eşi ile benim araştırmalarımı paylaştı ve en iyi fiyattan daha uyguna Mystryylerden aldım..
Canım benim büyüklerimizin zamanında bebek konusunu konuşmayı bırak bebekler onların yanında sevilmezdi bile.. Çoook eski zamanda kaldı ama kayınpederin bir erkek olarak birass çekince gösteriyor olabilir.. Naapsın adamcağızz
Hem daha vaktin var, sen bu konuyu rahatlıkla halledebilirsin canım.

Allah büyük gün geldi çattı :dance::dance:
Canım arkadaşım sana yarın için kocaman kocaman bol bol şans diliyorum . Dualarım seninle :Saruboceq: :Saruboceq:

Yaaa bişii sorcamm : Şimdi 9+4 haftalıksın, ayın 21'inde 11+2 olacaksın.. İlk rakam hafta demek di mi? Her hafta ilk rakam değişiyor, ikinci rakamda gün herhalde.. Şunu bi güsell izah etsenize cahil arkadaşınıza sırnaşık şey

sancux bilmiyorum düne kadar iyiydim, bugün öğleden sonra acayip bir halsizlik oldu kolumu kaldıramıyorum sanki, birde karnım arıcak gibi hissediyorum 7. günüm bugün

Canim benim, bence guzel bir belirti bu. Bebisler tutunup bhcg salgilamaya baslayinca vucut boyle bir tepki vermis olabilir. zemuszemus alkisalkisalkis

Bu arada ilac konusundaki bilgiler icin tsk. ederim. Ilk defa bir ilacin prospektusunu okumadim simdi hemen gidipp bakiyorum. :sm_confused:

Çok güzel anlatmışsın canım, gözümde canlandı vallahi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Umutcuğum, 18 Haziranda ASM'de buluşabiliriss belkiii :)))

Aynen tahmin ettigin gibi. Ilk rakam hafta 2. rakam gun. 2.gun en fazla 6 oluyor. 7 olacagi zaman hafta artiyor. Matematik dersi geldi aklima. Tabanli sayilar vardi. Bu da 7 tabani gibi. :))

İnşallah öyledir
Şimdi daha iyiyim opuyorumnanaktan

ay ne bileyim ben bu sanki üniversite mezunu gibi herbiseyi cok biliyor teyzesi biraz da kokosluk ta var gorsen 5 yasında bi cocukla degilde komsu ablayla konusur gibi oluyor hanfendiyle sohbet bayanssulusmile

Umutcuğum;
Kızlar çok cilveli oluyorlar, nasıl sevdiriyorlar di mi kendilerini, küçük hanımefendi prensleri anlat diyormuş haaa.. bayanssulusmile bayanssulusmile

Aynen tahmin ettigin gibi. Ilk rakam hafta 2. rakam gun. 2.gun en fazla 6 oluyor. 7 olacagi zaman hafta artiyor. Matematik dersi geldi aklima. Tabanli sayilar vardi. Bu da 7 tabani gibi. :))

Ne biiiliiimmm şekerimm.. Neyse tam olarak öğrendim şimdi teşekkür ederimm.. 3.gün 5.gün transferlerinde embriyoların kaç günlük olduğunu hesaplıyorduk ya, kafam karıştı birden.. Bi de benim daha sadece 2 test sonucum var ya, bu aşamadan sonrasını bilmiyoyumm doğal olarak

Geshenkciğim;
Ben de sana sabah için bol sans diliyorum.. Sağlıcakla, mutlu mutlu bebişini al dön evine canım.. Sonrasında test gününe kadar böööle burada vakit geçireceğiz.. Bak Grapes'in, Ladyy'nin keyifleri yerinde.. :))))

Kızlarrr;
Bizim kız kabızlık konusunda şimdi herşeyi deneyecek diye korkuyorum.. Sabaha kadar tuvaletten çıkamayacak vallahi, bi de transferde cır cır Allah muhafaza.. eyvahedigeldismile

Kızlarrr;
Bizim kız kabızlık konusunda şimdi herşeyi deneyecek diye korkuyorum.. Sabaha kadar tuvaletten çıkamayacak vallahi, bi de transferde cır cır Allah muhafaza.. eyvahedigeldismile

ya ewet yaa transfer esnasinda circir olma kismina cok guldum. Aydin bey ve cici hemsirelerimize hbr verelim de tedbir alsinlar. delikafadulden

Canımmmmm geçmişe baktım son adet tarihine göre sen 4+6 görünüyorsun muhtemel doğum tarihin 10 Şubat 2011
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Canımmmmm geçmişe baktım son adet tarihine göre sen 4+6 görünüyorsun muhtemel doğum tarihin 10 Şubat 2011
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Yaaaaa nasıl hesaplıyorsunuzz banada söylesenize, Ladyyde 12 Şubat diye hesaplamıştı.. Bende 27 Şubat olmaz mı babalarının doğumgünü demiştim.. sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…