Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Bende bir parmak dondurma alayım bariiii..
Ladyy, yerinden sen çok kalkıyorsun gibi geliyor bana klava:klava:

bişi olmaz bu kadardan yaa, evin içindeyim nasıl olsa...
geçen sefer şehirler arası yol, uçak vs herbişeyi yapmıştım bu neki... sempatiksalakcinni
o kadar da çok kalkmıyorum... süt ısıttım, latte yaptım şimdi oturdum yiyorum ekrana karşı

Benim de oldu bütün transferlerim de, hepside 4. gün bitti.Ağrı dışında bıçak gibi batma ve aşırı dolgunluk hissi vardı. Aydın beyin üşütmekten olur demesi enteresan geldi bana

Uzun oturr opuyorumnanaktan

bua arada hamilesiniz bebeiş büyüdükçe.karnınız kasılacak.elbette çatlayacak endişe etmeyin.normal bunlar .bu arada henüz soramadım.siz hamileliğin keyfini çıkarın.....

pekii teşekkür ederim ah bi çıkarabilsem tadını bende hamileliğimin hep endişe hep endişe valla zor tutuyorum kendimi oraya 5 dakkacık gelmemek için çünkü malesef devam ediyor.

Tatlı arkadaşlarımmm;
Ben birass oğluşumun yanına uzanacağım..
Hepinizi çoook öpüyorumm opuyorumnanaktan

merak etme bacaklarım koltukta uzanıyor, sadecce sırtım dik. kucağımda da laptop :)

bu sefer olcak olcak olcaakkk... :Saruboceq:
olmazsa da şu yeni yöntemle %80 ihtimalle kesin olur artık sempatiksalakcinni

Ayşegüle katılıyorum canım dikkat et
Olacak Tabiiiiiii kiiiiiiiiiii

Bende kaçıyorum sen de dinlen
opuyorumnanaktan

Benim de oldu bütün transferlerim de, hepside 4. gün bitti.Ağrı dışında bıçak gibi batma ve aşırı dolgunluk hissi vardı. Aydın beyin üşütmekten olur demesi enteresan geldi bana

çünkü bende yumurta yoktu bu sefer, estrofem kullandığım için, yumurta yokken yumurtalığın ağrıması saçma değil mi, ilaçlardan mı acaba diye sordum o da bana belki üşütmüşsünüzdür, ilaçlar yapmaz dedi..

bu arada estrofem, vücudun normalde ürettiği östrojeni, işi şansa bırakmamak için veriliyormuş. herşey birbiriyle uyumlu yürümesi gerektiğinden vücudun gidişhatına bırakılmıyormuş iş. östrojen hormonu fsh'ı baskıladığından yumurta olmuyormuş. normal düzenekte hipofiz bezi fsh hormonu üretilmesini emrediyor.(kral ya :) fsh hormonu da yumurta foliküllerinnin büyümesi-olgunlaşması için çalışıyor. yumurtalar büyürken östrojen hormonu salgılıyorlar (normal adet dönemindeki östrojen bu şekilde oluşuyor). gene normal adet döneminde yumurta çatladıktan sonra yumurta keseleri progesteron üretiyor hamilelik oluşursa progesteron üretimi devam ediyor oluşmazsa duruyor ve regl oluyoruz.

şimdi bende yumurta olmadığından progesteronu mutlaka dışardan almam gerekiyor. (tahminimce)

sizlerde de destek olması amacıyla kullanılıyor. bende iğne kesildiği halde bekledikleri düşük olmamıştı netekim.. vücudum progesteron üretmeye devam etmişti çünkü :)))

amannnn neyse nee yaaa... sonuca bakalım.. :ecrin_bebek: :teytey: :enbuyukkk:

gitmicem yemeğe oturup üzülücem ben biraz eşimi aradım ben hastaneye gitcem 5 dakka baksın nuri bey dedim gitme dedi sabret dedi

allallaaa yaaa, niye üzülüyosun, üzülme hiç..
gitmek istiyosan git tabi hastaneye..
var mı senle gelebilecek biri?

canını sıkma sakın tamam mı??:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…