Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canım sen nuri beyi önceden tanıyor muydun?
ben eğer hamilelik gelişirse, suadiyedeki bir dr u tercih ettmek istiyorum. haftasonuna rendevularımı alıp gitmek daha kolay olacak gibi..

bizim bayaa geçmişimiz var nuri beyle tanıyordum ve çokta severim geçen sene kötü olduğum dönemde ona devam edemedim çünkü yol çok uzak kalmıştı durumumdan dolayı mecburen kadıköy şifaya gitmeye başlamıştım ama sonrasında tabii gene nuri beye devam.

allallaaa yaaa, niye üzülüyosun, üzülme hiç..
gitmek istiyosan git tabi hastaneye..
var mı senle gelebilecek biri?

canını sıkma sakın tamam mı??:1hug:

birazcık daha durucam devam edersem atlıcam taksiye gidicem aydın bey yoğundur nuri bey aradan bakar 5 dakikacık.
bu arada haklısın suadiyeye haftasonu gitmek rahat olabilir ama haftasonları acayip yoğun oluyor o yüzden hafta içinde mesela bayaa yakınsa işin hastaneye taksiyle öğlen gidebilirsin kontrollere.

biraz islerim vardı hicbirinize cevap yazamadım simdi baslayabilirim cevaplara...
meliss cim bugunku hapımı ictikten sonra 13 kalacak senle aramızda 1 hafta olacak galiba
ladyycim o hemsirehanımın sordugu ilac glukozamin mi iceriyor eklem agrıları icin ben kullanıyorum ilacın adı triple flex amerikadan getirtmistim suanda kullanamıyorum eger o ilacsa verebilirim bende acılmadık 1 kutu var
yeni yontemi aksam gordum haber turk te yayınlanmıstı ama detaylı okuyamadım birazdan okuyacagım (aslında cok merak ediyorum) melisscim biz bu yeni yönteme yetisiriz herhalde zemuszemus

o kadar da yakın değil 20 km kadar var, birde eşimin iş yerine uzak. onun ofisi ataşehirde... birlikte gittiğimizde ona zor oluyor, sonra beni işe bırakıyor geri dönüyor..

yazık ona da yaww opuyorumnanaktan

merhaba canım, hoşgeldin...
ewet aynen söylediğin maddeyi içeriyor ama tripleflez değil. o gnc'nin, hemşiremizin aradığı sdolgar'ın bir ilacı. ama ben sendeki kutuyu alabilirim annem kullanıyor triflexi.. gri kocaman bir kutu dimi?

o kadar da yakın değil 20 km kadar var, birde eşimin iş yerine uzak. onun ofisi ataşehirde... birlikte gittiğimizde ona zor oluyor, sonra beni işe bırakıyor geri dönüyor..

yazık ona da yaww opuyorumnanaktan

aa yook o zaman senin haftasonları gitmen mantıklı suadiyeye devam edersin oradaki doktorları ben hiç bilmiyorum kim vaar kim yook.

nuri bey suadiyeye gelmiyormuş, acaba suadiyede kim var? ben bi bakayım..

bende hem gnc nin ki var yarım kutu tedavi nedeniyle bıraktım beyaz buyuk kutu (gncnin sitesinde var resmi aynısının amerika versiyonu var adı tripleflex sarı buyuk bi kutu) nasıl ulastırabilirim annecigine?

bende hem gnc nin ki var yarım kutu tedavi nedeniyle bıraktım beyaz buyuk kutu (gncnin sitesinde var resmi aynısının amerika versiyonu var adı tripleflex sarı buyuk bi kutu) nasıl ulastırabilirim annecigine?

hımm güzel bir soru..
herhalde en kolayı kargo olur.
sen hastaneye gitmeyeceksin henüz, ben de gidersem test için suadiyeye giderim.
ama ben önce bir gnc nin sayfasına bakayım, yanlış bişi olmasın :)))

umut'cum annem evdeki kutuya bakıp ismini tam söyleyecek. aynı ilaçsa ben sana özelden yazarım bilgilerimi..
teşekkür ederim.

kızlar aydın bey aradı beni şimdi iğnelere dönmemi söyledi fitili bırakıyorum akşam iğne yapıcaz bakalım gelmenize gerek yok dedi kısacık konuşabildik bi süre iğneye devam edin dedi ne kadar süre devam etmeliyim anlamadım kafam karıştı???

ebru hnm gözüküyor, birde mete bostancı varmış.
ay neyse o gün bi gelsin, sonra düşünürüm dimi :)) sempatiksalakcinni

canım hiç tanımıyorum mete bostancıyı ama asm ekibinden olduğuna göre bence bi sorun yokk aslında birazda önemli olan içinin ısınması denersin ona göre devam edersin.zaten ilk kontrolünü kısmetse aydın bey yapıcak:)

bende çıkıp biraz uzanma moduna geçiyorum.
mytry seni çok öpüyorum. dikkat et kendine.
yorrulmuyorum desende, gidip gelmek yol bile yoruyor olabilir.. farkına varmadan..
akşam üstü tekrar bakarım neler olduğunda,

görüşürüz.

ne zamandı kontrolün?
bir süre tabi göreceli bir kavram.. en azından kanama kesilene kadar devam etmelisin.
gene popiş acıyacak ama na'palım sonu güzel olduktan sonra dimi...

evet umarım :) daha kimseye uygulanmamış ama daha başta aydın beyle pazarlık mı yapsak vereliniortak belki ilk leri biz oluruz hihoyyyt

ne zamandı kontrolün?
bir süre tabi göreceli bir kavram.. en azından kanama kesilene kadar devam etmelisin.
gene popiş acıyacak ama na'palım sonu güzel olduktan sonra dimi...

kontrolüm 21inde o zamana kadar devam edeyim en iyisi amaan acısın popiş hiiç umrumda değil işe yarasın iğnelerde gerisi geçiyor nasıl olsa. hadi sen yat dinlen canım tam öğlen uykusu zamanı uyu güzel güzel.

ahh canım ya sıkma canını ii düşün ii olsun
aydın bey de gelmene gerek yok diyosa demek ki ciddi bi durum yok iğnelere başlayınca geçicek sonra da düzene giricek artık herşey
bu arada benim kayınpederim ilaç mevzusunu halletmiş o da uygun bi fiyata bulmuş
sana ve eşine yine de çok teşekkür ederim
biraz rahatlamaya çalış

soğol canım napalım rahatlamak zzorundayım yapıcak hiç bir şey yok başka. ilaç meselesine sevindim gözün aydın:)) güle güle kullan hemen bitsinler hemen kovuş bebeğine hatta belkide yeni teknolojiyle:))

evet umarım :) daha kimseye uygulanmamış ama daha başta aydın beyle pazarlık mı yapsak vereliniortak belki ilk leri biz oluruz hihoyyyt

bence biz ilkler olacaz cok sevindim bu habere ama benim ilk transferimde sadece 1 yumurta döllenmisti o asamayı sorunsuz bi gecsem.. off stres yaptım yine :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…