gecmisi tam okumadım mystrry ama ignelere gececeksin anladıgım kadarıyla sen de igne istiyordun zaten dimi? sonu guzel olsunda igne ilac farketmez herseye katlanmaya razıyız nasılsa..
kontrolun ne zamandı?
evet canım iğnelerden fitillere geçmiştim şimdi tekrar iğnelere dönücem.tabikide sonu iyi olsun razıyız herşeye.kontrolüm 21 haziranda ama dayanamassam akannehir haftaya giderim
az kalmıs kontrolune sık disini eminim beklemek cok zordur gerci haftaya acık kapı bırakmıssın kendine zaten
dikkat et kendine riskli donem 2 ay demisti ya nuri bey ayın 21 indemi bitiyor o donem?
geshenk dondumu acaba adapazarına?
kızlaar bir sürü işim var ama sorun çalışmak istiyomuyum HAYIIRRRR booş boş oturmak yok yok yatmak istiyorum evde oluncada çalışmak istiyorum dengesiz mi dediniz bana hiçte bile
Sen kaç haftalık oldun şimdi canım? Cinsiyeti ne acaba çok merak ediyorum:)
sağol bilgiler için canım benim :1hug: ben şuan 9+4 haftalığım cuma akşamı son iğnemi oldum cumartesi sabahtan beri de fitilleri kullanıyorum haftaya pazara kadar fitillere devam edicem haftaya azaltmaya başlıycam herhalde benim kanama ve lekelenmelerden süreci biraz daha uzun tutmak istediler.nuri beye 21inde gidicem ama çok sabırsızlanıyorum bu arada 21inde 11+2 olucam e 12. haftada 2li test yapılıyor acaba bir kaç gün daha sabretsem 2li testimidemi aynı anda yaptırsam bilemedim sempatiksalakcinni
senin oglanları alırız kızlarıma ona gore.. bizim kızlar biraz capkınlar canım dikkat..
annesi gecen gece pamuk presnses masalını anlatırken off sıkıldım bu presnesten birazda prensi anlat diyormus ona gore ogluslarına dikkat canım
benim tedavime az kaldı insallah canım kısmetse 29 haziran gibi baslarım herhalde ama 17-18 gibi aydın beye gidecem kontrole ozaman karar verecek bu ay baslayıp baslamamaya haftaya netlik kazanacak kısaca canım.. oğluslarına iyi bak opuyorumnanaktan
sancux bilmiyorum düne kadar iyiydim, bugün öğleden sonra acayip bir halsizlik oldu kolumu kaldıramıyorum sanki, birde karnım arıcak gibi hissediyorum 7. günüm bugün
bu arada tabiki lütfen sağlıklı olsun öncelikle ama bende merak ediyorum cinsiyetini çok ilki erkekti o yüzden şimdi kız diyorum ama ne alakaysa? sence ne doğuyor içine?ooof Allah o günleri göstersinde 14. hafta öğrenirim herhalde dimi?
Yaaaaa nasıl hesaplıyorsunuzz banada söylesenize, Ladyyde 12 Şubat diye hesaplamıştı.. Bende 27 Şubat olmaz mı babalarının doğumgünü demiştim.. sırnaşık şeysırnaşık şey
Aysegul'cum bu arada yumurtalarinin toplandigi gunu 14. gun kabul ediyorsun ona gore kac haftalik kac gunluksun hesapliyorsun.
Kisaca bakarsak sen 19 mayisda toplattin yumurtalari yani sat senin icin 5 mayis. Bu durumda bugun itibariyle tam 5+0 sin.) bende senden tam 2 hafta gerideyim. zemuszemus :CüvCüv:
Yok canım son adet tarihi baz alınarak hesaplanıyor doktorlarda o şekilde hesaplıyor.
Yani tüp bebek olması önemli değilmiş. Yumurtanın oluştuğu tarih ilk günmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?