Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

gozun aydın canım cok sevindim senin adına semih hoca yuzuden ablam 3 hafta olmus bebegini karnında tasıdı onu bile farketmedi kaldıki sendeki sıvıyı farketsin canımm ucuz atlatmıssın ablam olumden dondu onun yuzunden neyseki aydın hocayı bulmussun ve mutlu son zemuszemus iki gun sonra degerin daha da artacagından eminim hersey gonlunce olsun.. haa bu arada iki gun sonra mujdeli haberi bize de ver olurmu bu tur guzel olaylar bizi motive ediyor cunku aysegulcum sagolsun hepimizi umutsuz olmama konusunda dize getiriyor ama senin gibi guzel ornekler heyecanlandırıyor hepimizi kendimizin guzel sonucları gibi seviniyoruz iki gun sonrada senin icin hep beraber sevinelim.. opuyorumnanaktan

Ben 16.haftada öğrenmiştim.
Genellikle 16. haftada belli oluyormuş.

yaaa ben geçen sene 14. haftada öğrenebilmiştim amaan bakalım Allah o günleri göstesinde öğreniriz nasıl olsa.[/QUOTE]

Eğer erkekse 16.haftadan önce belli olabiliyormuş ama yanlış anlaşılma da olabilir. Mesela benim kuzenime 13.haftalıkken erkek demişler şimdide %85 kız diyorlar:)

ben cıkıyorum kızlar herkeze iyi aksamlar
geshenkin haberlerini evden alırım artık hastane rahat gelipte orda kalmaya karar vermediyse...

Kızlar 2 gündür gündüzleri de belim çok ağrıyor.
Bırakın yürüyüş yapmayı ne oturabiliyorum ne de ayakta durabiliyorum.
Ağlayasım geliyor bazen dayanılmaz oluyor.

Yok canım son adet tarihi baz alınarak hesaplanıyor doktorlarda o şekilde hesaplıyor.
Yani tüp bebek olması önemli değilmiş. Yumurtanın oluştuğu tarih ilk günmüş.

Sekercim normal bir siklus 28 gun, yumurtanin catlamasi ise 14. gun oluyor. Bizlere verilen ilaclarla bu gunler azalip artabiliyor. Netekim Aydin beyde toplama yaptigimiz gunu biz 14. gun Kabul ederiz demisti. Zaten kisinin normal sat ile arada bir iki gun oynama oluyor. sempatiksalakcinni

Öncelikle sonucuna çok sevindim
Bende ismini aşağıda hep görüyordum nasıl yazmadın, sen bu olanları ne zaman yaşadın keşke bana yazıp fikir vermiş olsaydın Ameliyat sonrası nasıl oldu zorlandınmı hemen transfer olmak beni korkutmuştu
Benden 2 gün öndesin sanırım

Halsizlik hamilelik belirtisi olabilir canım. Benimde ilk zamanlar kolumu kaldıracak halim olmuyordu.
Hadi bakalım bugünde 8.gün kaldı geriye 4 gün.
Sayılı gün çabuk geçer zaten:) mi acaba??????????

İnşallah canım
dünden beri zaman geçmiyor du gamzenin yazdıklarından sonra hiç geçmeyecek artık

Gamze tebrik ederim, cok guzel bir haber bu.
Saglikla kucaginada alacaksin insallah.
Bende ismini gormustum asagida )
bundan sonra yazarsin bizlere artik dimi??

Kızlarr Merhabaa;
Şu an ben Ladyy ve Grapes online görünüyoruss.. ı-hiiiii yatay pozisyonda olanlar yaniii sempatiksalakcinni
Bi geçmişe bakimmm öğleden sonra neler olmuşş neler yazılmış..
Ben birass uyudum, sonra da iç hazırladım etli biber dolması, soğuk yoğurtlu çorba ve kuskus makarna pişirdimm.. Ay ösürr dilerim kıslarr.. cokacimcoook Umarım karnınız toktur hihoyyyt

Anlıyorum canım hesaplamanı ama gebelik takibinde öyle yapmıyorlar.

Yaa ben bugun cok sikildim artik. Daha 4.gundeyim. Nasil gececek yaa????!!
Sen gene iyisin grapes cogu gitti azi kaldi.

Az kaldı ama nasıl geçecek bilmiyorum.
Gamzenin yazdıkları bütün enerjimi aldı ben yanlış karar mı verdim Aydın Beyle karar verdik eşim özellikle siz ne derseniz onu yapacağız dedi o da bu yolu önerdi. Gamze gizli gizli okuyup destek almış ama keşke bize aynı desteği verme cesaretini de göstermiş olsaydı

Hımmmmm lezzetli görünüyor :)
Ama benimyemeklerle hiç aram yok hiçbirşey çekmiyor canım sadece meyva ve dondurma....

Oooo yine döktürmüşsün cokacimcoook
Afiyet şeker olsun

Hic oyle dusunme canim, yanlis olsa Aydin Bey onermezdi, onayda vermezdi.
Senin de test sonucun pozitif gelecek merak etme. Hep beraber sevinecegiz. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…